womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara wp- saj se me spomniš ane? prvič sva skupaj pričakovali bebico, lani februarja pa se v podobnem času spet borili in ni se še uresničila želja, čeprav mi smo bili še enkrat maja, ni niti do et pršlo.No bolečina je še vedno močna, prisotna, želja neskončna. Tvoja zgodba je kot bi svojo pisala.Jokala sem nad njo, nisem vedela da je to tvoja zgodba, bila sem pa vesela, da sem prvič zasledila zgodbo o ivf mamici .Srečno ti želim, da se vam čimprej uresniči želja, pa veliko lepih užitkov ob prvi ivfjevki.Mi bomo kmalu imewli roj. dan, v teh dneh mi je še posebej hudo, ker bi se morala roditi naš v novembru.....če bi lani uspelo. Seveda, Jona Klara, se te spomnim! Ja, se mi zdi, da se še vedno premalo o tem govori, zato sem toliko bolj ponosna, da sem jo napisala, in da je bila objavljena. Sem pa tudi jaz potočila solzico, čeprav sem jo sama napisala :-D Tašča, sodelavka in še kdo so pa jokali :-) Je res ganljivo nekaj takšnega brati in tisti, ki niso v tem, si niti ne morejo predstavljati. S to zgodbo sem hotela vliti optimizem parom, ki še čakajo na ta veliki čudež, ki ga midve že imava doma. Saj to so - ČUDEŽI. Midva sva bila januraja 2012 spet v postopku - rezultati porazni. Itak nobenega zamrznjenčka. Erika je bila edini zamrznjenček kar sva jih imela. Sedaj september/oktober 2012 sva ponovno bila, in je ponovno bilo neuspešno. MOram pa priznat, da je tokrat bila bolečina milejša saj sva dosegla rezultat o katerem sva lahko le sanjala in še zdaj ne morem verjeti, da je to res najino. Na dan ET so nama sporočili, da 2 sta že za zamrznit, da ostale bodo še spremljali. Enega so mi vstavili. No, in potem dobim pošto, da imava kar 5 zamrznjenčkov!!!! Sej nism mogla verjeti!!! Še danes težko. Upam, da bo eden izmed teh petih tisti pravi... Ker je mnogo lažje iti le na uz ali dva ter transfer kot pa čez ceeeeeeeel postopek. Seveda pa držim pesti tudi zate in za vse VAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|