Limoncap -> RE: Julijke 2013 (17.6.2013 18:43:50)
|
uff res je ta vročina za znoret, še za veni mi na za bit, ko sem drugače ful aktivna, pa samo gledam, kje bi kaj poprijela za delo, zdaj pa iščem samo senco pa ležalnik :) uff kaj bi dala za bazen[sm=smiley1.gif] v soboto pa še greva z dragim na poroko, baje bo okrog 25 stopinj, bo za zdržat, upajmo[sm=smiley36.gif] ja bom poskusila danes z hladnimi obkladki, upam, da bo kaj boljše, ker je roka nonstop na trebuhu in sem že sama sebi nadležna s tem čohanjem. v lekarni mi je rekla, da naj se po tuširanju, ko je koža malo bolj vlažna še namažem z mandljevim oljem, da gre bolj v pore in ni tak mastno pol baje, bomo sprobali[sm=smiley1.gif] doma imam malinov čaj, do zdaj sem ga 2x pila, se glih ne spomnim v tej vročini, da bi si jih glih pripravljala, bom pa po porodu poskusila s plahtico. presredka si ne mažem, sem prelena, kupila sem si edino lanonil za bradavice, da jih pred dojenjem malo učvrstim, upajmo, da bo kaj pomagalo. no naj bo za danes to vse, se tipkamo, pa lepo božajte svoje bušije
|
|
|
|