RE: Julijke 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

GoldVesna -> RE: Julijke 2013 (25.6.2013 20:53:33)

Pozdravljene[sm=nosecka.gif]
Jaz imam tezave z glavoboli in sem danes spila ze 2 lekadola[sm=smiley13.gif]. Stejem dneve in mocno upam, da ne bom cez rok[sm=zmeden.gif],
Simona282 ne vem kaj naj ti recem. Nimam izkusenj in ne znam svetovati[sm=smiley13.gif], zelim ti edino da cim prej mine. Kaj pa paravi tvoj ginekolog? Mogoce on ima kaksen nasvet!

Kar se pa tice kg jaz sem se zredila 17kg do zdaj, vendar nisem nic zaskrbljena ker sem se prvic zredila 26 kg pa je vse slo dol[sm=smiley36.gif]

Drage moje nosecnice se mal pa bomo meli nase srcke v rokah wiiii[sm=jezicek.gif].

ursa_p -> RE: Julijke 2013 (26.6.2013 9:32:39)

Živjo, punce!

Upam, da ne boste hude name, ker "vdiram" v vaso temo. [sm=smiley2.gif]
Pisem pa zato, ce katero zanima fotografiranje nosecniskega trebuscka, hkrati pa dobite se brezplacno fotografiranje novorojencka. :)
Vec informacij najdete tukaj:
KLIK za vec informacij

Pa uzivajte v nosecnosti! [sm=smiley1.gif]

Ursa

sonček85 -> RE: Julijke 2013 (26.6.2013 10:27:09)

če katera potrebuje ročno prsno črpalko avent lahko pokuka tukaj http://www.mojalbum.com/matejaaleks/cotke/foto/20521961  .lp [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

_Kepica_ -> RE: Julijke 2013 (26.6.2013 17:26:16)

Živjo,

kako ste kaj? Berem, da vas mučijo glavoboli [sm=smiley13.gif] Kaj je to značilno za zadnji mesec nosečnosti? Hvalabogu nimam teh težav, me pa ves čas boli nožnica, čutim tak smotan pritisk, ko vstanem. Vse me dol tišči. Ima še katera to težavo?

Za v P imam skoraj da že vse pripravljeno. Stvari za osebno nego bom dodala bolj proti koncu, pa svoja oblačila za iz P tudi (odvisno od vremena). Ima drugače katera kakšen seznamček, kaj vse ste prirpavile? Da vidim, če sem slučajno kaj pozabila [sm=smiley36.gif]

Je katera od vas kupila prsno črpalko? Predvidevam, da se to kar rabi, če imaš recimo preveč mleka oziroma če ti mali ne popije vsega. Ampak ali je smiselno to kupovati že zdaj? Se mi zdi brezveze dati tistih 50 eur al kolikor že stane, če je potem ne bom potrebovala.

Komej že čakam, da spoznam našo malo žabico [sm=smiley36.gif] Brca pa še vedno zelo močno, je pri vas enako?

Lepo se imejte in uživajte v teh prijetnih dneh.

anjake -> RE: Julijke 2013 (26.6.2013 17:56:04)

simona282 tudi jaz sem imela nekje v 7 mesecu grozne težave s hemeroidi. Tako kot si napisala, tudi hodit nism mogla, se vsesti, so mi skoraj solze tekle od bolečin. V lekarni sem dobila kremo Proktis - M (mi je pa rekla da modolex ni za nosečnice). S to kremo sem se mazala. Meni je G rekla, da če se mi ne pozdravi, da bom mogla na kirurgijo, da mi odrežejo. Vendar sem se vsako uro umivala z mrzlo vodo, hladila z ledom ter vložek namazala z navadnim jogurtom, kasneje pa tudi s Proktisom. Približno po dveh tednih se mi je pozdravilo. Upam, da se ti hitro pozdravi, ker vem kako močno boli.

Še podatek o pridobljenih kg. Do 38. tedna sem se zredila za 10 kg.
Še malo, še malo, komaj že čakamo [sm=duda.gif]

LP vsem in čim lepše zadnje tedne.

simona282 -> RE: Julijke 2013 (26.6.2013 20:10:38)

Pozdravljena "anjake"!

Danes zjutraj sem imela pregled pri ginekologu, ki mi je dal napotnico za kirurgijo. Tam so mi kar takoj ambulantno naredili poseg, kjer so mi hemoroide predrli, saj so bili polni strnjene krvi in vozlov, ter sčistli. Trenutno so še bolečine precej prisotne, saj imam svežo rano, na riti težko sedim, ampak upam, da bo jutri boljše, ko se sveža rana malo zaceli. Jutri pa imam pregled pri svoji zdravnici. Srčno upam, da se mi to več ne ponovi. Tebi so zginli, jaz pa sem vsaki dan imela vse večje in vedno več jih je bilo, zato nisem več mogla trpet muk. Sicer sem na mizi jokala in stokala, ker je bolelo zelo, še posebej umivanje prizadetega mesta in injekcija, sam poseg pa ni bil boleč. Bolečine so se pojavile po posegu, ko je injekcija popustila. Ampak zdaj proti času takoj po posegu, so te bolečine, ki jih trenutno čutim, milina. Tak da gre na boljše.
Drugač pa hvala, da si posredovala svojo izkušnjo. Mi je lažje, ko vem, da nisem bila edina.

Lep večer!

Čao!

korinca -> RE: Julijke 2013 (27.6.2013 0:38:10)

se opravičujem za smetenje, ampak mogoče pa kateri prav pride :). DRugače pa lepo nosečnost do konca :)

http://www.facebook.com/pages/Fotografiranje-otrok-in-nose%C4%8Dnic/255059391264002?fref=ts

|Deteljica| -> RE: Julijke 2013 (27.6.2013 12:20:55)

Zdravo punce,

Uf kako čas beži, sicer imamo še dva tedna, pa vendar pri meni že vsi odštevajo in kar računajo na to, da me zadnjič vidijo s trebuščkom [sm=smiley36.gif] . Neučakani, ni kaj.

Za P imamo že vse pripravljeno. Torbi (za v porodnišnico in za iz nje) sem v večini pripravila po predlogu šole za starše.
_Kepica_ : Ker je ta seznam (za v P) res kratek, ti ga tukajle prepišem, morda pa kateri res kaj prav pride:

- dokumenti (materinska knjižica v kateri imam shranjene vse dokumente, izvide, napotnice, zdravstveno kartico, osebni dokument, pisalo),
- pribor za osebno nego
- nogavice
- copati,
- spodnje hlačke (poleg svojih imam tudi one za enkratno uporabo)
- higienski vložki (kupila sem ta nove od Tosame in so baje res dobri)
- nedrček za dojenje in prsne blazinice
- lanolin krema, lahko tudi bepanten
- knjiga/revije/mp3 predvajalnik
- polnilec za telefon
- prigrizki zame in za partnerja
- sama spalne srajčke (za vsak dan vsaj 1) nisem pakirala, je pa tudi na seznamu

Mislim da sem zajela vse [sm=smiley1.gif]

Želim vam vsem, da bi se dobro počutile in se imele lepo!

bobidora -> RE: Julijke 2013 (28.6.2013 8:25:05)

Živjo punce,
Včeraj sem imela prvi CTG, 4. julija pa bo naslednja kontrola. Hemoglobin 120 [sm=smiley3.gif] (nikoli ni bil na zgornji meji)
Sem v 38. tednu nosečnosti, torba je že pripravljena, manjkajo samo še krtačka za zobe in telefon...
Kar se tiče črpalke za prsi, dobila sem jo od prijateljice. Mislim, da mi bo prav prišla šele po prihodu iz porodnišnice (ko bo naval mleka velik).
Pa še nekaj... Test na streptokok B je žal pozitiven. Rekla je, da nič ne skrbim, med porodom bom dobila antibiotik. Tudi dojenček ga bo dobil takoj po rojstvu. Pomembno je samo, da večkrat omenim babici in zdravniku da sam pozitivna na streptokok b (za vsak slučaj, da ne pozabijo). Mal se mi zdi butasto, da [sm=duda.gif] filajo z antibiotiki takoj na začetku [sm=smiley13.gif]...
Ampak, če je to edina rešitev...[sm=smiley13.gif]. Imate morda kakšno prijateljico, ki je imela podobne težave s tisto bakterijo?
Drugač me dol vse tišči, komaj vlečem trebuh s sabo.
Aha, pa še kg...zaenkrat 12,5 kg več kot na začetku nosečnosti.
Lepo se imejte in uživajte kolikor se le da...
Odštevajmo skupaj!

katerina123 -> RE: Julijke 2013 (30.6.2013 14:27:55)

Ojla punce!

Kje se skrivate? Da ni katera vmes že rodila? Sama nisem na fb-ju, tako da vse zvem samo tu... Sploh ne morem dojeti, da je od jutri naprej naš mesec [sm=smiley36.gif].

Evo, v petek sem vstopila v 38 teden, tako da smo donošeni [sm=bravo.gif]. Me pa kar stiska, ko pomislim kako bo zdaj prvič.

Za P sem že vse pripravila in zdaj lahko še samo čakam. Moj trebuh je še vedno zelo visoko, tako da imam srečo, da me nič še ne pritiska spodaj. V petek imam prvi CTG, se pravi, ko vstopim v 39 teden.

A ni pasalo vreme ta teden, jzt bi kr še, naslednji teden pa se že začenja vročina?

Bobidora: še dobro, da si šla na ta test, držim pesti, da bo vse ok. Jzt sama namreč nisem šla na to...

Lepo nedeljo[sm=smiley1.gif]

Limoncap -> RE: Julijke 2013 (1.7.2013 6:44:33)

Živjo punce, tako kot je rekla katerina123, pa se začne naš mesec in odštevanje.[sm=bravo.gif]
Jaz sem danes začela 37 teden, jutri pa imam že drugi ctg.. :), srbečica me je hvalabogu minila, ker je G rekel, da bom drugače morala v bolnico za en dan, da mi teste naredijo, pa nisem bila ravno navdušena nad tem..napotnico že tud imamo..za vikend pa sem končno pripravla cotke, plenice, voziček..sedaj moram samo še v torbo zložit in počakat, da se začne akcija...me že malo stiska[sm=smiley36.gif] kupit še morm edino par bodijev, pa za nego stvari, to še ta teden, pol pa smo res v finišu :) vreme pa je bilo fenomenalno, naj kar tak ostane, sem lahko vsaj spala brez obkladkov na trebuhu in čelu, tak mi je blo vroče[sm=smiley36.gif] no posledično sem fasala tudi prehlad, 3 dni brez glasa[sm=zmeden.gif]

dajmo zdaj na koncu ta forum razživet, da vidimo, kaj se dogaja, tud mene ni na fb.. lepo bodite in pazite nase

NistaKontraSplita -> RE: Julijke 2013 (1.7.2013 7:52:38)

Pozdravcek julijke! Sem "nova" tu pri vas, cez noc sem postala iz junijke julijka :-P
Pdp 30.6., ampak moja deklica se je odlocila mi pomesat strene. ;-)
V petek sem imela pregled in so mi dali napotnico za p, ce bi se slucajno cez vikend kaj zgodilo. Cel vikend smo cakali pa nic, danes morem poklicat da me usmerijo dalje :-)
Drugace pa imam doma ze skoraj 8 let starega mulcka in ze radovedno sprasuje kdaj bo moj trebuscek izginil ;-)
Upam da me sprejmete medse, navijam za vse vas in diham z vami do konca. Lep dan vsem cakajocim. Se javim ce me slucajno poklicejo v Rim ;-)

Limoncap -> RE: Julijke 2013 (1.7.2013 8:06:29)

Hei, NistaKontraSplita :), seveda si dobrodošla med nami :) Glavno je, da je tvoja žabica zdrava, bo že prišla ven, ko se ji bo zazdelo da je čas. Me nismo tak aktivne kot junijke, njih full rada berem, pa da se že malo vnaprej pripravim, kaj me čaka, je to moj prvi[sm=duda.gif]. Danes sem že mela navsezgodaj delno čistilno akcijo, morda gnezditev[sm=smiley36.gif].,malo še naj počaka naš[sm=duda.gif], imamo 25.7. termin[sm=smiley1.gif].

lp

pupa82 -> RE: Julijke 2013 (1.7.2013 10:11:00)

ojla [sm=nosecka.gif]!

NistaKontraSplita, dobrodošla!!! Sprejmemo vsako junijko, ki nehote postane julijka [sm=smiley1.gif]. Tudi me smo tukaj same take, ki imamo roke proti koncu julija, tako da se lahko zgodi, da katera zajadra v avgust. Sicer močno upam, da ne...

Jaz imam sedaj vsak teden prdegled in ctg, pa se tudi še nič ne dogaja... Razen to, da mi včasih tako dol tišči, da nisem sigurna, če bom zdržala, ampak pol počasi poneha. Je pa dete čedalje bolj aktivno, a je še pri kateri tako? Pravijo, da se umiri, ko nima več toliko placa, meni bo pa vsak čas ritka ven pogledala, tako se razteguje [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].

Joj, pa najdla sem včeraj mali hemeroid... Še to! Kaj ste ve naredle? Boli me ne, imam vedno mehko blato in grem večkrat na dan, tak da zaprta nisem. Kaj se bo še spravilo name?? Imam sicer kremo Faktu, ki je prav za to, mi jo je kolegica dala, ki pred kratkim rodila, jih je mela menda ful, sam je šlo samo, brez mazanja nazaj par dni po porodu.

A kej pijete malinov čaj? Je katera razmišljala o Dianatal porodnem gelu? Ene pišejo dobro, druge da jim ni nič pomagalo. Pol se naj pa odločim [sm=smiley13.gif]

Uživajte!!

katerina123 -> RE: Julijke 2013 (1.7.2013 11:47:03)

Jutro!

No, zame je jutro, sem bolj lene sorte danes, sem rekla, da ne bom nič delala, ker sem včeraj končala s pucanjem cele kuhinje, vseh polic, hladilnika itd... Naredim samo kosilo za mojega in to je to [sm=smiley36.gif]. Poleg tega me od včeraj kar močno špika v nožnici, samo se zdaj več ne sekiram, kar bo bo, sej sem že v 38 tednu.

Pupa82: čaj sem začela piti že v petek, prej se ga nisem upala. Glede gela: nam so to reklamo pokazali že v šoli za starše in sem si rekla, ja to bom kupla ja, zihr pred porodom. No, potem sem šla malo na forum gledat in so punce pisale, da so potem ostale s polno škatlo, a stvar je kr draga. Mogoče poglej, če katera taka prodaja na Bolhi.

Hemeroidov pa tokrat na srečo nimam, sem se bala, ker sem mela probleme pred nosečnostjo... Drugače pa je moj fantek tud bolj aktiven, kakor prej.

No, kakor pravi Limoncap, dejmo mal spravit forum v dogajanje[sm=smiley36.gif].

Lp

pupa82 -> RE: Julijke 2013 (1.7.2013 11:55:52)

Ja, tale gel je kar drag, in če ga ne bi uporabila ne vem kaj bi potem z njim... Mislim, da je okrog 100€. Malo preveč. Vem pa, da ga ene pohvalijo, ene ga niso uporabile spet druge pravijo, da ni nič pomagal...
Potem grem pa danes v sanolabor po malinov čaj in začnem veselo pit. Pa seveda tudi [sm=sloncek.gif]. Sedaj bom res brez slabe vesti. Dopolnila 37.tednov, tako da je menda pikica pripravljena. Jaz sem in komaj čakam, da jo stisnem k sebi [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]. Sem pa tudi opazila, da imam bolj sluzasto sluz, ko grem na wc. Mogoče pa kaj bo [sm=smiley1.gif]

pa pa

_Kepica_ -> RE: Julijke 2013 (1.7.2013 12:00:17)

Živjo, punce.

Pa je napočil naš mesec [sm=bravo.gif] Meni je šlo tako hitro, da kar ne morem verjeti, da je že julij.

Midva sva bila za vikend malo na morju. Sem se mislila kopat, pa je bila tako mrzla voda, da je joj [sm=smiley1.gif] Čeprav mi zadnje čase paše mrzla voda, sem samo noge namočila v morje[sm=smiley1.gif]

NistaKontraSplita , dobrodošla med julijkami. Tako kot so že punce napisale - nismo tako aktivne kot junijke, ampak se bomo najbrž zdaj v zadnjih dneh malo bolj razpisale [sm=smiley36.gif]

Jaz sem začela 37 T in imam danes prvi CTG. Komaj že čakam, da vidim, kako to zgleda [sm=smiley36.gif] Malinov čaj sem pila nekaj tednov nazaj, pa sem ga potem nehala pit. Ta teden bom spet začela najprej po enkrat na dan, potem pa po dvakrat. Plahtico pa kar redno dvakrat na dan pijem.

Gela jaz ne uporabljam, smo pa tudi v materinski šoli dobili reklamo. Mogla bi začeti z masiranjem presredka, ker me prav boli (sem včeraj čutila bolečine in malo pošlatam tam spodaj in ugotovim, da me prav presredek boli. Groza. Ima še katera te težave?). Posledično so tud spolni odnosi zlo redki, ker enostavno ne zdržim zaradi bolečin. Upam, da to nima kakšnih negativnih posledic pri porodu.

Glede brcik - prejšnji teden sem imela občutek, da mi bo pobegnil ven iz trebuha. Sploh ponoči - tam od petih naprej je tako skakal sem in tja, da me je prav bolelo. Potem sem pa razmišljala, če so mogoče češnje krive (ker sem jih tisti dan reeeees veliko pojedla). No, drugi dan nisem pojedla nobene češnje in od takrat naprej se spet normalno giblje. Je možno, da je kakšna povezava s hrano - da ga je kaj napenjalo? Ker sem imela občutek, da se revček prav matra v trebuhu [sm=smiley13.gif]

Lepo se imejte in božajte svoje trebuščke [sm=smiley27.gif]

simona282 -> RE: Julijke 2013 (1.7.2013 12:05:40)

Pozdravljene so[sm=nosecka.gif]!

Tudi jaz imam vsak teden ctg, v sredo ga imam spet. Zdaj sem zakorakala v 38. teden. Skoraj vse je že pripravljeno. Le posteljico še je treba "oblečt", posteljnino mislim [sm=wink.gif] in par stvari nabavit, ki pa še ob rojstvu niso tako zelo pomembne. Za čisti začetek pa je že vse doma, le v torbo še je treba zložit. Po eni strani komaj čakam, da spoznam to bitje, ki ga nosim pod srcem, po drugi strani pa me je vedno bolj strah, saj ne vem, kaj me čaka. To bo moj 1. [sm=duda.gif] . Pdp imam 24. , čeprav mi je G rekel, da zna biti kaj prej. Sploh n morem verjet, da so pred nami zadnji dnevi nosečnosti. Kdaj je minlo???[sm=smiley1.gif]

Limoncap jaz sem imela prejšnji teden težave s hemeroidi. Oziroma v sredo bo že 14 dni, odkar so se mi pojavili. Najprej en majhen, ki ni bil boleč, iz dneva v dan pa so se mi večali in vedno več jih je bilo. Sem preteklo sreda bila na posegu, zdaj je nekoliko bolje, sicer se še celi, pa malo boli, ampak v primerjavi z bolečinami pred tednom dni, skoraj nič ne boli. Pa nočem te strašit, le svojo izkušnjo sem napisala. Upam, da tebe (ali katere koli druge) to nebo doletelo in da bo ostalo le pri enem majhnem hemeroidu.

Ja nič uživajte še zadnje dni nosečnosti in pridno božajte svoje "trebuščke".

simona282 -> RE: Julijke 2013 (1.7.2013 12:14:08)

...ups, glede hemeroidov sem naslovila napačno. Zdaj vidim, da si ti pupa82 pisala o njih. Se opravičujem Limoncap.

Lp vsem so[sm=nosecka.gif]

pupa82 -> RE: Julijke 2013 (1.7.2013 12:21:14)

hi hi, ne sekuraj se!
Sem klicala kolegico, ki dse ukvarja z Just-om, pa je rekla naj mažem s tea tree kremo vsaj 4x dnevno. Bom videla, če bo kaj bolje, drugače imam pa v četrtek G in bom vprašala kaj nardit...

GoldVesna -> RE: Julijke 2013 (1.7.2013 14:25:46)

Ojla punce!
Kako ste kaj[sm=smiley36.gif]? Koncno je prisel nas mesec jupiiii. Ceprav je do 20.07.( moj pdp ) se dalec, jaz mocno upam, da bom prej rodila (vedno optimist [sm=jezicek.gif] ).
Jutri imam ctg in ze zdaj vem, da se verjetno nic ne dogaja. Pripravljeno imam vse razen kozmetike. Vceraj sem od znanke slisala, da obstaja ful dobra krema za dojencke in se lahko dobi v DMu (Pavlovic krema cca.3€).

Kar se pa kg tice jaz se ful redim in ful jem [sm=smiley13.gif] ne morem si pomagat, pojedla bi vse kar vidim hehe.
Ce katera rodi sporocite ker nisem v vasi fb skupini. Lp

Limoncap -> RE: Julijke 2013 (1.7.2013 17:37:55)

Heila:) GoldVesna tudi jaz nonstop nekaj iščem za glodat, hvalabogu, da je večinoma to sadje ali pa zelenjava (beri: sveže kumarice[sm=jezicek.gif]), ampak me je vseeno strah na tehtnico stopit [sm=smiley36.gif], še dobro da smo poletne, bomo lahko dolgo vozičkali [sm=smiley1.gif]. Jaz še trenutno hemoroidov nimam, upam, da jih ne dobim, sem pa mela tako ranico, ki je ful srbela, pa sem si z bepanthenom mazala, pa je zdaj boljše.

Jaz imam doma malinov čaj, pa si ga vedno pozabim pripravit, upam, da bom po porodu pri plahtici bolj dosledna[sm=smiley1.gif], pa tudi nobenega gela nimam za mazanje presredka. Sem bolj lena glede tega :)

Naš bebek se tudi včasih tak razteguje, da si mislim, da mi bo zdaj zdaj ven skočil, pa ponoči, ko se umirim, ga/jo dostikrat kolca[sm=smiley36.gif].

Aia, kak ste kaj glede strij? Jaz jih trenutno še nimam[sm=bravo.gif]
Pa še eno vprašanje...ali že imate modrce za dojenje? Jaz pojma nimam, katero številko kupit,s kostjo ali brez kosti, da mi nebo potem preveliki, premali. Nekega premoženja pa tud nočem zapravljat za to. V mulleru jih imajo dokaj ugodne. Zdaj večinoma nosim športni modrc oz. ahh braa iz topshopa, sem si ga prek ebaya naročila za 3€ in mi to najbolj ustreza. Po tihem upam, da bo ta tudi vredu pri dojenju, da mi nebo premali. Zunaj tak ne mislim dojit, mi je neprijetno, doma pa si tak v svojem zasebnem prostoru in delaš kar želiš.

A vas je kaj strah dojenja? Mene full, se bojim, da nebo steklo, da nebom vedela, če je sit, lačen, zastoja mleka (mastisa), bolečih bradavic..ok zdaj pa že paniko zganjam :)

Pridne bit in uživajte še zadnje dni, predvsem pri spanju [sm=smiley36.gif]potem sledi nova služba[sm=jezicek.gif]

GoldVesna -> RE: Julijke 2013 (1.7.2013 18:01:53)

Limoncap zivjo,
nic se bat dojenja. Prvega otroka sem dojila 8 mes.in je bilo kr kul;). Seveda en teden (vsaj jaz ) sem se ful matrala im dodajala se aptamil ker mi je patronazna rekla da nimam dovolj mleka, pol pa se navadis pa gre. Tudi zunaj sem dojila ker moj misek ni znal pit po steklenicki in ni bilo izbire. Dojenje vsake 3 urce, ce kam gres moras podojit. Res pa je, da sem lepo dala tetra plenicko cez pa je. Ne se bat, patronazna ti bo vse lepo razlogila.
Jaz tudi nimam nobenega gela, ne pijem caj, nic nisem pridna;). Mod.za dojenje sem nabavla v milerju za 8 €, stevilka 85c pa bom vidla ce bo ok bom sla se enega kupit;). Lol pisanje prek gsm-a mi glih ne gre, vendar se mi ne da popravljat[sm=jezicek.gif]: Lp

pupa82 -> RE: Julijke 2013 (1.7.2013 19:39:11)

Strije? Zaenkrat te nadloge še nisem fasala, upam, da me vsaj to spusti... Pridno mažem, sicer sam 1x dnevno.

Modrček za dojenje: glede na to, da so moje prsi ble že prej velike, so sedaj že ogromne, ne vem pa kaj bo porodu. Kupila sem si 2 od lisce (sicer v DMu), ki mi je boljši kot od Milerja, ker ima izrezano lukno za bradavice in nudi boljšo oporo. Največjo košarico in obseg E 90, če se ne motim. Močno upam, da mi bo potem prav [sm=smiley13.gif], ker drugače res ne vem kaj naj naredim. Brez pa ne morem bit.
Dojenja me je malo strah, ker si res želim dojit in močno upam, da bo steklo...

Pa pa

|Deteljica| -> RE: Julijke 2013 (2.7.2013 10:06:29)

Dobro jutro dekleta,
Ravno se počasi odpravljam h G na pregled, danes tudi vstopam v 40 teden, tako da sem kar malo na trnih.

Nedrček za dojenje imam namen uporabljati takega, ki ga imam že celi čas nosečnosti, je zelo raztegljiv, kot športen, le da se lahko spredaj sname za lazje dojenje..vsec mi je ker je udoben.

Glede hemeroidov sem sama imela manjše težave (že od pred nosečnostjo), vendar hvala bogu nič hujšega. Pomagalo mi je mehko blato, nežen toaletni papir, pa mazanje navznoter.
S strijami zaenkrat nimam težav, so tam tiste že od prej (vsaj mislim: ) ) in to je to.

Tudi moj fante je zadnje dneve zelo aktiven, se steguje, pa rita kot v disku...Očitno je tudi to običajno, kot vidim [sm=smiley1.gif].

Nič, šibam na pregled, lepo bodite....

Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>