Limoncap -> RE: Julijke 2013 (1.7.2013 17:37:55)
|
Heila:) GoldVesna tudi jaz nonstop nekaj iščem za glodat, hvalabogu, da je večinoma to sadje ali pa zelenjava (beri: sveže kumarice[sm=jezicek.gif]), ampak me je vseeno strah na tehtnico stopit [sm=smiley36.gif], še dobro da smo poletne, bomo lahko dolgo vozičkali [sm=smiley1.gif]. Jaz še trenutno hemoroidov nimam, upam, da jih ne dobim, sem pa mela tako ranico, ki je ful srbela, pa sem si z bepanthenom mazala, pa je zdaj boljše. Jaz imam doma malinov čaj, pa si ga vedno pozabim pripravit, upam, da bom po porodu pri plahtici bolj dosledna[sm=smiley1.gif], pa tudi nobenega gela nimam za mazanje presredka. Sem bolj lena glede tega :) Naš bebek se tudi včasih tak razteguje, da si mislim, da mi bo zdaj zdaj ven skočil, pa ponoči, ko se umirim, ga/jo dostikrat kolca[sm=smiley36.gif]. Aia, kak ste kaj glede strij? Jaz jih trenutno še nimam[sm=bravo.gif] Pa še eno vprašanje...ali že imate modrce za dojenje? Jaz pojma nimam, katero številko kupit,s kostjo ali brez kosti, da mi nebo potem preveliki, premali. Nekega premoženja pa tud nočem zapravljat za to. V mulleru jih imajo dokaj ugodne. Zdaj večinoma nosim športni modrc oz. ahh braa iz topshopa, sem si ga prek ebaya naročila za 3€ in mi to najbolj ustreza. Po tihem upam, da bo ta tudi vredu pri dojenju, da mi nebo premali. Zunaj tak ne mislim dojit, mi je neprijetno, doma pa si tak v svojem zasebnem prostoru in delaš kar želiš. A vas je kaj strah dojenja? Mene full, se bojim, da nebo steklo, da nebom vedela, če je sit, lačen, zastoja mleka (mastisa), bolečih bradavic..ok zdaj pa že paniko zganjam :) Pridne bit in uživajte še zadnje dni, predvsem pri spanju [sm=smiley36.gif]potem sledi nova služba[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|