pupa82 -> RE: Julijke 2013 (19.7.2013 21:52:18)
|
ojla punce! Da se vam še jaz malo tle gor javim po enem tednu... Pred enim tednom sem imela ctg, potem me je gin še pogledala in povedala, da imam zelo veliko sluzi in da se bo v kratkem izločil čep. In glej ga zlomka, ko sem šla od nje na wc, mi padel ven. in seveda sem pol racala okrog, kot da bo kaj ven že padlo [sm=zmeden.gif]. Se mi je pa zdelo, da verjetno bo kmalu, ker mi je tut vse dol tiščalo. seveda sem tut cel popoldan bluzila okrog oz. se kukr da poslavljala, ker sem vsem rekla, da je pa danes dan d. No in se je začelo ponoči ob 1ih, kosem počasi dobila prve popadke. Kar hitro so si sledili na 5 min, tako da sva bila nekje ob pol petih prišla v P. In seveda kljub popadkom na 3 min, sem bila odprta samo 1 cm [sm=smiley19.gif]. Mojega so seveda poslali domov, jaz pa ostala notri. popadki so postali neredni, ko pa so bli obiski, sva pa z možičkom začela spet mert čas med posameznimi popadki in so se gostili in spet prišli na 3 min, postali so hujši, tak da sem že počasi začela fehtat za proti bolečinam. Ko me je dr pregledal, sem bla odprta 2 cm. Juhu, po ne vem kolkih urah za 1cm napredka. Obup! Pol so me pa sami ob 19ih poslal v porodno sobo, ker je blo res že precej hudo. Dobila klistir, ki je malo pospešil poadke, počasi sem se začela odpirat. Ob 23 dali malo umetnih (odprta bila že skoraj 10 cm). Ampak, ker je bilo to moje ubogo malo detece nekak obrnjeno z zatiljem, se ni moglo spustit v porodni kanal. Jaz pa ful popadke. No in ker ni in ni šlo, so mi ob 2 zjutraj naredili CR. In tako sem dobila najlepšega sinka Aljaža na svetu. Težek 3210 g in dolg 50 cm, obseg glavice 35 cm. Sedaj se veselo cartava doma. Malo še boli operativna rana, drugače pa sem/smo super! Tako, sedaj pa čakamo še ostale. Ajde, dejmo!!! VSEM, KI STE PA TUDI ŽE RODILE ČESTITAM IN VESELO SE CARTAJTE!! Lp, Pupa
|
|
|
|