pomežik -> RE: Julijke 2013 (20.5.2013 14:31:52)
|
Oj oj [sm=smiley1.gif] sem dala malega spat, tako da zdaj upam na kakšno urco relaksacije. torej, najprej aktualne zadeve [sm=smiley1.gif] dopust: meni so pa v računovodstvu prav težili, da moram vsega letos porabit, ker da drugo leto ko pridem nazaj, mi propade. so me prav na obrate spravli. 1., ker mi porodniška poteče 11.6. in imam do konca junija še vedno čas porabit cca 10 dni in 2., ker je zdaj itak prišel ven nov zakon ki dovoljuje izrabo dopusta tudi po 30.6., če prej pač nisi imel možnosti. Kar nekaj, res. No, jaz moram speljat še en projekt (upam, da bo ta teden zaključen) in potem me ne vidjo do nadaljnega. Med prvo porodniško sem jim še tu pa tam peciva nosila, zdej so se mi pa tko zasral, da tut po tisti ulici ne grem eno leto [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Morje: Če res ne bo kak sneg [sm=smiley1.gif], imamo morje v planu prvi teden junija. Gremo kar na slovensko obalo, da je vsaj Izola blizu [sm=smiley1.gif]. res komaj čakam. Gibi: so se tudi pri meni malo umirili (polni 33. teden). čutim jih pa samo v spodnjem delu trebuha. imam že svoje teorije da mogoče dete še ni na glavco obrnjeno [sm=smiley1.gif] imam pa jutri pregled, tako da bom zvedla, ker mislim da je tokrat tudi UZ. Mi pa trebuh obupno otrdeva. zjutraj, ponoči, ko hodim,... nonstop. tako da to moram tudi jutri G omeniti, ker je postalo že prav moteče. kozmetika: jaz sem vse nabavla v DM - stvar navade, pa še bližje mi je. Za dojenčka sem kupila samo milo in olje, ker vsega ostalega pri prvem nisem potrebovala. V porodnišnici tudi dobiš kup testerčkov, ki jih niti nisem vseh porabila. Imam pa še zalogo fiziološke raztopine in Pavlovičeve kreme za ritko (meni najboljša krema ever) od prej, tako da je bil nakup res minimalen. Zase sem kupila še vložke in blazinice za dojenje, pa Lanolin kremo za bradavice. Ta teden grem kupit še olje pšeničnih kalčkov za masažo presredka, da se začnemo počasi pripravljatiu na porod [sm=smiley1.gif]. zgaga: tako me peče, da... pa nikoli nisem imela problemov s tem. Ne prej, ne v prvi nosečnosti. samo v čisto navpičnem položaju je ok [sm=smiley1.gif] pijem sicer donat, pa ni nekega haska... visok pritisk: pritisk imam močno povečan in ne pade niti če počivam. Pa še vsaka kilca ki mi gre gor, na to močno vpliva. upam, da bo vse v redu in da ne bo spet kake panike na koncu, da dete ne dobiva dosti hrane. no, pa da ne bomo samo jamrali, sicer sem pa v redu. ta dež mi gre letos zelo na roko, saj sem alergična na vse, kar cveti in leta po zraku in letos alergije skoraj ne občutim. vsi se pritožujejo čez to vreme, meni se pa samo smeje [sm=smiley1.gif] bodite lepo!
|
|
|
|