Soncek_ -> RE: Julijke 2013 (17.4.2013 10:35:34)
|
Ojla [sm=nosecka.gif] Ste izkoristile soncek, baje bo konec tedna spet slabse. Midva sva pa ravno rekla, da sigurno ta vikend ne bo guzve na obali, ko so bili ze vsi prejsnji teden, pa bova sla tudi midva pogledat, kako je kaj na morju :) ampak bova ocitno mogla na kaksen drug vikend pocakat. _kepica_, kar se brcik tice, jih pa moj M zjutraj obcuti.js sm bolj zaspanka. Sicer se zbudim, ko me zjutraj objame, ampak mislim, da v 2 sekundah nazaj zaspim. Potem mi pa pove,da je mali cmrlj ful brcal, js pa nc ne vem. Drugace pa moj malo brca, samo,ce sm bolj pri miru, ce sm prevec dejavna, protestira z nebrcanjem. Glukoza: a je bilo to samo meni dobro? Js sm si notri stisnila eno limono in pol in sm imela samo obcutek,da pijem bolj sladko limonado. Kaksne so pa zdej omejitve,a te da gin na pitje ali ne, pa ne vem.vcasih je bilo pogojeno z leti.zdej mampa obcutek,da je odvisno od ginekologa. Priprave: imate ze veliko pripravljeno, kupleno? Js zakljucujem s solo za starse, izbrani imava imeni za fantka in puncko in imava vozicek, imam pa se ene 5 razlicnih cunjic za malcka.zdej moram spisat seznam, kaj rabim in it vsakic kaj kupit :) v cem se nese stvari zame v porodnisnico? V ruzaku? Za otrocka verjetno najbolje v torbi,ki je za na vozicek,ne?sm se ravno vceraj to sprasevala,ko nisem imela nic za pocet v cakalnici pri gin. Vceraj na pregledu je bilo dovolj plodovnice, mv pa se zelo dolg in zaprt.ampak sama pa razen srcka in hrbtenice na uz-ju nic vec ne prepoznam, ker je otrocek vecji kot ekran, tako da sele, ko mi gin pove,kaj gleda, vidim, kaj je. Facebook: komu lahko pisem, da se pridruzim zaprti skupini julijk? Ste tam bolj dejavne? Lepo bodite,papa
|
|
|
|