saramiska -> RE: Julijke 2013 (29.3.2013 10:09:49)
|
Evo, jaz sem zbolela! Namesto potice in šunke bosta čaj in evkaliptusovi bonboni za boleče žrelo! [sm=smiley36.gif] Seznami - tudi zame bo prvi otrok in sem najprej čisto zahisterila, potem pa sem se odločila, da bom imela sprva čim manj, če bom rabila, bo šel pa mož po porodu kupit. Dojenček pa tudi ne bo umrl, če prvi dan ne bo imel nevemčesaže. Gledala sem sezname na Ringaraji in v Babybooku, ampak jih jemjem strogo orientacijsko, ker je na njih (zame) čisto preveč (koš za plenice, ležalniki, kengurujčki...) [sm=smiley29.gif] Oblačila - moj mož je visok, prav tako njegov brat in bratova hčerka se je rodila precej dolga, tako da ne bom kupovala preveč stvari velikosti 56, dokler ne vidim svojega otroka. Imela bom kak bodi 56, ostalo pa 62, za prve dni ga bomo že v nekaj zavili, potem pa po potrebi. Za iz porodnišnice sem si zamislila, da bi ga oblekla v bodi s kratkimi rokavi, čez pa tankega pajacka z dolgimi ali kratkimi rokavi, glede na temperaturo, ki bo takrat. Če mu bo vroče, ga bom pa slekla, do doma imamo itak slabih 20 min. No, pa kapico in rokavičke in te reči. Ne vem, kako je s hlačkami in popkom, a ga rob hlačk nič ne tišči, ko je popek še nezaceljen?? [sm=zmeden.gif] Šola za starše - zdaj ste me čisto prestrašile glede zasedenosti terminov, tako da nameravam naslednji teden po pregledu poklicati, da vidim, kakšna je situacija. Sonce32 - hotela sem reči, da naju starši in prijatelji sprašujejo po spolu. In potem so nekateri užaljeni, ker mislijo, da veva in skrivava, ker si ne morejo predstavljati, da se tudi danes na UZ česa še ne vidi! [sm=smiley36.gif] Soncek_ - jaz sem imela par dni nazaj ene 2 dni zapored otrdevanje trebuha, zdaj pa spet nič. Hecno. Ampak sem čutila, kako se je maternica zategnila, ni bolelo, je pa vleklo, in trebuh je bil čisto trd, kot kamen. Čez kakšno minuto je popustilo. Krče kot pri menstruaciji imam pa tudi jaz že nekje od konca januarja, če stojim ali hodim in to kar precej boleče (ko se razboli, ne morem več naprej). Najprej mi je G napisala Buscopan, jemala sem tudi Magnesol, pa ni ne eno ne drugo NIČ pomagalo, tako da sem nehala. Na morfologiji mi je izmerila MV in je bil zaprt in dovolj dolg, tako da sem dobila navodilo, da se lahko obremenjujem do bolečine. Ampak sredi trgovine ali sprehoda se pač ne morem za 10 min uležt na tla, da me neha bolet, tako da ne vem, kako si ona to predstavlja. Zdaj si ne upam nikamor, hrbet me prav fajn boli od "počivanja"... Eh, še 3 mesece, bo že. [sm=smiley29.gif] No, danes sem se razpisala, tako je, če prehlajen sediš na kavču in se ti nič ne da! [sm=smiley2.gif] Želim vam lepe velikonočne praznike!
|
|
|
|