saramiska -> RE: Julijke 2013 (19.12.2012 16:12:27)
|
pupa82 - hvala[sm=smiley1.gif] Jst tut še vedno jemljem Prometrium (in Estrofem), zame je nujno, ker mam zmrznjenčka in nimam svojih hormonov, ker ni bilo ovulacije. Mal sem upala, da mi bojo na nuhalni rekli, da lahko počasi neham, ker je res zoprna stvar. pomežik - nč ni moderna, tut z Angelsoundom se sliši, sam ni pa to tko, da kr postaviš na trebuh in slišiš, je treba poiskat utrip. Prvič sem ga iskala kar kakšne pol ure. Sondo položiš malo nad sramno kost, pritisneš, potem pa jo držiš na miru, samo naklon po malo spreminjaš levo in desno, gor in dol. Jaz ga najdem malenkost na desni strani, ne čisto na sredini. mami26 - ful sem vesela, da so se ti krvavitve ustavile! Kašljanje mu ne škodi, verjemi, sem zadnji teden toliko prekašljala in prekihala, pa še vedno tiktaka![sm=smiley36.gif] Za Urogestan potrebuješ recept, sicer ti ga ne dajo (v resnici bi ga potreboval tudi v Italiji, samo na Fernetičih ne komplicirajo, ker nas hodi toliko tja, sicer pa na škatli piše, da se zdravilo izda na recept, v Gorici mi ga niso hoteli dati brez recepta), mislim pa, da je v Italiji za pol cenejši, kot pri nas. Seveda je treba upoštevati še bencin... No, ravno danes sem pisala, kako nimam apetita, zdaj pa komaj čakam, da pride mož domov, za kosilo bojo čevapčiči, ki jih sicer ne maram preveč, danes se jih pa veselim kot otrok! [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|