saramiska -> RE: Julijke 2013 (4.1.2013 18:04:37)
|
Najprej vsem eno srečno novo leto - veliko zdravja in pa veselja z novim družinskim članom, ki se nam bo pridružil julija! [sm=bravo.gif] mami 26 - [sm=smiley19.gif] zelo mi je hudo zate... Ne vem, kaj naj rečem, ne predstavljam si, kako ti je. [sm=smiley13.gif] Ne smeš obupati, mogoče bo pa naslednjič več sreče. En velik objem od mene! [sm=smiley31.gif] No, jaz ostajam tukaj, FB sem imela in sem ga skenslala, ker to ni zame in se tudi ne strinjam z njihovo politiko. Kar se varnosti podatkov tiče, lahko vsak napiše, da je julijska nosečnica, pa se bo pridružil skupini, tako da ne verjamem v večjo zasebnost. Po drugi strani pa se nimam pred kom skrivati, ne sramujem se ne svoje nosečnosti ne stvari, ki jih napišem tu gor, in tudi dvomim, da koga toliko zanimam, da po forumih išče moje osebne podatke. Če pa koga zanimajo, pa naj! [sm=smiley36.gif] pia86 - 157/min je čisto normalno, povprečje je samo neka srednja vrednost, ne pa edina normalna vrednost, da če nimaš točno 160 utripov/min, potem nisi normalen. Vse bo ok! [sm=smiley1.gif] Čestitke vsem za uspešne preglede! [sm=bravo.gif] Jaz imam svoj 2. pregled v torek. Slabosti se pojavljajo le še tu in tam, so jih pa zamenjali glavoboli. Pa teže mi ne uspe spravit gor, imam še vedno 1 kg manj, kot pred nosečnostjo, čeprav nisem bruhala. Eeeh, bo že! [sm=smiley36.gif] Vsem en lep večer! [sm=smiley4.gif]
|
|
|
|