saramiska -> RE: Julijke 2013 (10.12.2012 10:08:57)
|
danyy - moj je isti! [sm=smiley36.gif] Ko sem mu rekla, da greva po aparat, je čisto pobledel in ostal bled do trenutka, ko sem našla utrip! Moški! [sm=smiley36.gif] majdy - držim pesti, da bo vse v redu! V zgodnji nosečnosti je manjša verjetnost, da se plod okuži s toksoplazmozo kot v 2. ali 3. tromesečju, tako da ostani optimistična! [sm=pikapoka2.gif] NSanja, mami 26 - jaz ne vidim problema v samih neinvazivnih testih, skrbi me le, kaj naj naredim, če bo neinvazivni test pokazal povišano tveganje. Ker velika večina plodov s tem "povišanim tveganjem" je zdravih. [sm=zmeden.gif] Če pa se odločim, da na AC v nobenem primeru ne grem, je tudi neinvazivni test brezveze. pomežik - na mojem aparatu tudi piše od 12. tedna dalje, ampak to je zgolj proizvajalčeva deklaracija. Zagotovo se takrat tudi lažje najde utrip. Na eni drugi temi na Ringaraji sem brala, da so punce našle utrip že v 8. ali 9. tednu. Jaz sem bila včeraj 10t4dni in sem ga našla, ne brez težav, ker se sliši samo na enem mestu, a ko sem ga našla, je bil signal zelo močan in jasen. Priporočam pa, da ne poslušate takrat, ko vam trebuh kruli, ker peristaltika zelo moti poslušanje! [sm=smiley36.gif] mami 26 - fajn opravi na pregledu in sporoči, kako je šlo! [sm=bravo.gif]
|
|
|
|