saramiska -> RE: Julijke 2013 (12.12.2012 10:30:56)
|
Jutro! [sm=smiley1.gif] No, saj je že dan, jaz pa sem šele vstala[sm=smiley36.gif] Danes sem dopolnila 11 tednov - še en teden, pa sem ven iz najhujšega[sm=smiley17.gif] Kepica - če je tvoj plod po UZ 2 tedna manjši, ker si imela kasneje ovulacijo, ta PDP tako ali tako ne bo obveljal in ti ga bodo na nuhalni popravili. Nuhalno pa je najboljše delati tam v 12. ali 13. tednu, tako da mislim, da bi po novem letu šlo. Daj še ti izračunaj pa pazi, kdaj ti bodo dali datum! Anonimna - jaz ti prav zavidam, ko praviš, da si polna energije! Jaz že pred nosečnostjo nisem bila ne vem kako energetična, nosečnost me je pa čisto pohodila, spim 12 ur na dan, nič ne naredim in stalno sem utrujena! [sm=smiley29.gif] Noro! [sm=smiley36.gif] A se vam res že kaj pozna?? Midva skoz gledava a se - a se ne, sam se ne morem odločit, včasih se mi zdi, da prej nisem imela tako izbočenega spodnjega dela trebuha (nisem ravno suhica), potem zjutraj, ko me napihnjenost malo mine, se mi pa zdi, da je vse isto, kot prej. Hlače me sicer malo tiščijo in jih v avtu odpnem[sm=smiley9.gif], drugače jih pa lahko zapnem. Upam, da nam v Ljubljani posije kaj sonca, vsem pa želim sproščen dan!
|
|
|
|