Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 16.11.2012 9:00:03
|
|
|
|
witch
|
Še pozdravček od mene Včerajšnji dan s hrano je bil kar ok. Čeprav sem spet grešila ko sem prišla iz službe. Se pa trudim. In vem, da lansko leto, ko sem mičkeno shujšala je bilo prve dni isto. Se še malo loviš, potem pa je vsak dan boljše. Drugače pa sem spet neka depresivna. Včeraj sem šla v trgovino in srečam dve sošolki in obe noseči pri obeh isto vprašanje. Kaj pa ti čakaš? S tem, da je ena že četrtič noseča, ker pač hočejo punčko. Sem bila prav žalostna. Saj če zanosiš ko daš hlače dol lahko včasih malo možgane uporabljaš. Pa premisliš preden kaj rečeš. Saj sem močna, ampak vsake toliko me pa take stvari ful prizadanejo. Lep dan vam želim, midva z dragim imava danes dan razvajanja. Greva popoldne na bazen in savno
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 16.11.2012 9:09:42
|
|
|
|
ta*mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala IZVIRNO SPOROČILO: Nessika18 Saj če si bodo pa itak cigareti in kava šli na stran, tak da nič bat držim pesti Ja, sj če je je že, kr je, ane sam men nč kava ne smrdi... pa čiki... preventivno probam obojga mal men...sam je kr težko, če ti diši... ne drži vedno ... kolegici je med nosečnostjo oboje tok pasal, da se ji je mešal ... se včasih ni mogla zadržat in skadila tut celo škatlco ... je rekla da ji tok paše da bi jih pojedla. Anonimna A dj no... js upam, da me čim prej mine... oz da mi rata v prihodnjih dneh zmanjšat na min... in čim prej tud nehat.
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 16.11.2012 9:35:30
|
|
|
|
GregUr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ne drži vedno ... kolegici je med nosečnostjo oboje tok pasal, da se ji je mešal ... se včasih ni mogla zadržat in skadila tut celo škatlco ... je rekla da ji tok paše da bi jih pojedla. Anonimna uff, sori, pa brez zamere, če se katera najde v zgornjem napisanem, ampak če mi je pa kaj grdo, je pa nosečnica s čikom pa da ne bo pomote, tudi sama sem do lanskega septembra, ko sva se odločla za , skadila po eno škatlo na dan. itak pa je vsaka zase pametna, pa "ve" kaj je prav. še mal, pa imam G. držite pesti, da bo vse tko kot mora bit, sem pa zvedla, da se v naši lekarni dobi samo dabroston. pa ga ni treba nč plačat. no sej ne da bi ga rada, ampak mislim, da sem vsepovsod zasledila, da se te stvari plačujejo.
< Sporočilo je popravil GregUr -- 16.11.2012 9:36:19 >
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 16.11.2012 9:50:41
|
|
|
|
curly
|
witch, vem kako je to. Jaz bi se včasih najraje kar v eno sobo zaprla, da ne bi srečevala takšnih ljudi. Nikoli nisem bila takšna, da bi komu NEprivoščila, da je dobil otroka, ali da je zanosila, ampak boli pa vseeno. Vedno se pojavi vprašanje: Zakaj pa meni še ni namenjeno? Včasih se prav sprašujem, kaj sem komu slabega naredila, da me bog tako kaznuje. Ah, witch, boš videla, tudi najin čas bo prišel in takrat bo 100x slajše! Glavo pokonci, naprej v nove boje s pozitivno energijo pa bo! Bravo za odločitev in voljo! Vem, da ti bo uspelo.
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 16.11.2012 9:57:02
|
|
|
|
_sonček
|
witch ja, taka vprašanja bolijo, sploh ko vidiš kako enim rata takoj, pa se pol še hvalijo, čeprav vejo, da imaš ti težave moj kolega stalno zafrkava enega drugega kolega, da spušča slepe naboje in da naj že enkrat spusti taprave, pa z ženo ne moreta imeti otrok, se trudita že 2 leti...in on to ve, pa take govori...žalostno! pa kaj boljšega, ko je njemu uspelo v prvo, sama hvala ga je bla... ta*mala ajdi slikico gor, da pogledamo tale plusek pa stiskam pestke, da bo samo še bolj debelejši GregUr dobro opravi pri G!
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 16.11.2012 10:00:06
|
|
|
|
Klimtovka
|
Vsem novembrskim nosečkam iskrene čestitke! ta*mala, predvsem tebi, mislim, da je prava!
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 16.11.2012 10:06:04
|
|
|
|
ta*mala
|
Hvala, punce. Sm hotla dons ta f*****g sing slikat pa se nč ne vid vid se tko če gledaš, ne vid se na slik... tko da... CB vam slikam
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 16.11.2012 10:09:26
|
|
|
|
oreh
|
Ojla punce, ni časa ne brati ne pisati. LS, ko si bo tvoj nabavljal okvir, naj nabavi enega še za tvojo notranjo moč in pozitivo . a ni fajn ko se spodbujamo k zdravemu načinu prehranjevanja. Jaz pa že od torka nisem jedla pravega kosila, zelenjave in sadja, ker sem zaradi službe komaj da dihala. bo pa današnje kosilo toliko slajše. Witch, ja, res je boleč pogled na kako znanko, v enem obdobju sem še stike z nosečimi kolegicami organizirala par dni pred testom, ko si najbolj optimističen. Velikokrat smo imele že to temo, ko sprašujejo kdaj pa vidva. res, res pomaga, če ljudje vedo in jih je prav zabavno poslušat na kak način želijo vprašat, kaj pa vidva. Danes sem sanjala, da ne bova morala nikoli imeti otrok in sva si nabavila papigo, psa, mačko in raco Tamala naredi digitalnega. Včeraj sem imela testomanijo, sem si mislila to je to, ker sem lulala vsakih 5 minut, in sem nalulala spet tanko, ampak ne spet tolk tanko črtico, čez 10 min še na digitalnega in ne boste verjele minus. danes se že nakazuje tko, da po moje jutri ali v nedeljo k rešu po nova zdravila in pol akcija
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 16.11.2012 10:40:17
|
|
|
|
Nikki34
|
Pozdravček... Pri meni pa vse kaže, da ne bo nič .. Prsi ne bolijo več toliko...začelo me je zvijat...Kot vsak mesec ...... Ahhh ja....... očitno bo december top ....
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 16.11.2012 10:46:54
|
|
|
|
ta*mala
|
Nikki, sj mene zvija že cel tedn, pa ni nč priteklo
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 16.11.2012 11:00:30
|
|
|
|
Penny
|
ta*mala, a pol lahko kar čestitam . Jaz sem pa danes že dobila moj paketek iz UK (testi+termometer) in zdaj bom lepo merila in lulala. Tećka bo počasi šla, ta vikedn greva lahko že v akcijo . (Se opravičujem, ker še vedno visim tu, ampak v decembrski temi še nič ne dogaja, sploh pa moram spremljat in navijat za pluske tu, a ne .)
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 16.11.2012 11:06:01
|
|
|
|
ta*mala
|
Penny, ti kr počaki še mal, da bo za 100%
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 16.11.2012 11:38:23
|
|
|
|
Nikki34
|
IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala Nikki, sj mene zvija že cel tedn, pa ni nč priteklo hahahaha ta*mala , sej vem..sam vidim po joškah ..počas grejo na svoje mesto ..... Tko tipično pmsjevsko sem no .. zate mi je itak jasen, da bo ...
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 16.11.2012 13:25:36
|
|
|
|
GregUr
|
lep pozdrav s pregleda. sicer je bil njen prvi odziv na to kar sem povedala v smislu "noo tok kritično pa spet ni" varjanta, ampak mi je vseeno predpisala dabroston. naročeno mi je blo, da jih jem od 16. do 26. dneva cikla, pol pa čakam. če bo M bo M, pa jih spet jem od 16. dneva cikla naprej, če bo +, pa jih jem naprej. tko da dobila sem pa tut po pošti ravn O teste, da si še bolj razjasnim pojme... nardila mi je tut UZ, bp, vse tko kot more bit.
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 16.11.2012 13:28:29
|
|
|
|
curly
|
Ful dobre novičke, GregUr!
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 16.11.2012 13:42:00
|
|
|
|
GregUr
|
ja, tut jst sem za par procentov psihično bolj pomirjena, tko da tut to je en velik + na poti do še večjega +
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 16.11.2012 15:49:18
|
|
|
|
Nessika18
|
Penny vprašanje zate, bi mi lahko na zasebno poslala link od tam kje si si naročila termometer + testeke? Sem jaz tudi nekaj gledala, ampak glede na moje slabe izkušnje z ebayem si ne upam naročit - vidim pa da si ti kar hitro dobila. Lepo prosim
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 16.11.2012 16:19:32
|
|
|
|
Penny
|
Nessika, sem ti poslala, upam, da si dobila :) .
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 16.11.2012 16:52:00
|
|
|
|
Nessika18
|
Penny sem dobila hvala, sem ti že odgovorila
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 17.11.2012 8:39:53
|
|
|
|
ta*mala
|
Jutro. Evo, naredila še test s cb, ki sem ga tud slikala, ampak ga zdj ne znam prlept tuki Tko, da mislim, da vam lahko dovolim, da me pobarvate v rozaaaaaaa Navpična črtica je sicer bolj močna k vodoravna, ampak to naj nebi bil problem, ane je menda vssen + Kr ne dojamem neki...
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 17.11.2012 8:42:10
|
|
|
|
witch
|
ta mala čestitam lepo nosečnost ti želim. GregUr samo da se nekaj premika. Vse to je na boljši poti do pluska.
< Sporočilo je popravil witch -- 17.11.2012 8:43:30 >
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 17.11.2012 8:47:46
|
|
|
|
ta*mala
|
Hvala Jst pa držim pestke zate, Witch in za vse ostale, da vam čim prej rata!!!!
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 17.11.2012 9:08:11
|
|
|
|
curly
|
I told you so! Čestitam, lepo nosečnost ti želim!!!
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 17.11.2012 9:13:23
|
|
|
|
ta*mala
|
Hehe, jasnovidna curly Hvala
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 17.11.2012 9:19:20
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo....se ena tukaj ki nestrpno odšteva dni do nezaželene ........ do nje je še 5 dni upam da je ne bo....več v prihodnjih dneh anonimna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?