curly
|
Hvala vsem! Sem ful ponosna na sebe! LS pride včasih tak dan ali dva ali trije... V petek bo vse jasno in plusek je čedalje bližje, ker greš dejansko že po izvide! Boš videla, hitro bodo našli rešitev in vama pomagali do ! Imaš prav glede minusa, je pa res edini minus, ki me razveseli! Upam, da me bo ta minus razveseljeval še v prihodnjih mesecih! witch "hujšam" od začetka oktobra (po IUI sem začela) in ne grem se nekih hitrih in drastičnih diet, jem bolj zdravo, kvalitetno hrano, imam več obrokov na dan, na splošno so to skoraj pol manjši obroki kot prej. Deluje! Cilj niso kg, ampak lepše telo, ker tudi pridobivam na mišični masi, ne morem veliko kg izgubit, ker je mišica težja kot špehec pa vztrajnost pri zdravemu načinu življenja. Rada bi telo navadila, da manj jem in da ne potrebujem toliko kot sem prej jedla. To pa je dolgotrajen proces. Ocenjujem, da imam dovolj časa (tam do februarja oz. marca, ker potem računam, da gremo na umetno), samo skrbi me, da bi obupala prej in vse nazaj dobila, ker tega pa res nočem! Glede O pa... sem pozabila napisat, da me je prejšnji teden bolelo (špikalo) na desni strani, danes pa na levi. Veš kaj, ta naš ciklus je res eno čudo. Mogoče boš pa ti imela prej O in krajši cikel, se je tudi že zgodilo... Kar pridna bi pa Nusyka, jaz sem imela 3 IUI-je in sem vedno dobila tčno 14 dni po postopku! Tam mi je sestra vedno naročila, naj naredim test 14 dni po inseminaciji, če prej ne zakrvavim. V kolikor je test negativen, naj ga ponovim čez 1 teden. Glede na to, da imaš jutri krvnega, bi jaz šla, ker če se ni prijelo boš točno vedela pa še tam ti bodo svetovali, kako naprej, ali bodo sprožili oz. kaj podobnega! Srčno upam, da si nazadnje ko si lulala imela premalo hormona v urinu in da na krvnem pokaže lepo beto! Javi, kako bo šlo!
< Sporočilo je popravil curly -- 19.11.2012 13:08:34 >
|