|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pricakujemo NOVEMBRA
19.11.2012 8:52:28   
witch
Kaj zdaj punce? Ste vse na dopustih? Prava tišina je tukaj gor. Lula tudi nobena nič? Dajmo dajmo user posted image user posted image ni še čas za zimsko spanje.

Jaz sem pa prav moram pohvaliti. Danes zjutraj sem bila pridna in telovadila user posted image Pa z današnjim dnem spremenim prehrano user posted image Čez vikend je nekako šlo, čeprav sem grešila. Danes imam eno kilo manj kot v četrtek. Danes pa čisto resno zaresno user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Nessika18)
Neposredna povezava do sporočila: 601
19.11.2012 9:18:30   
LittleSun
ta*mala še enkrat čestitkeuser posted image user posted image user posted image ...pa lepo nosečnost ti želim.

Pri meni še kar curlja, se mi zaradi izcedkov zdi, da imam že cel mesec M user posted image user posted image

Potem pa v akcijo in čakam na petek na pregled. Me res zanima kakšni so ti moji slabi rezultati in kako naprej.

Stiskam pestke za čimbolj rozast konec novembra user posted image user posted image

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 602
19.11.2012 9:46:52   
ta*mala
user posted image HEHEE, HVAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAA

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 603
19.11.2012 9:56:09   
curly
witch user posted image user posted image Le tako naprej, uspelo nam bo, boš videla!!! user posted image Jaz se moram tudi pohvalit, danes zjutraj je bila številka na tehtnici presenetljivo nizka. user posted image Vem, da ni realno, ker mi teža niha 1kg gor/dol, ampak če bi vzela današnjo številko in jo odštela od začetne, bi lahko rekla, da sem izgubila 6.5 kg, kar je zame FUL številka! user posted image Sem pa tam med 5 in 6 kg MINUSA!!!user posted image

LS, to pa nekaj ni dobro, da tako krvaviš! Boš kaj poklicala svojo G? Mogoče se pa preveč obremenjuješ z izvidi pa vse to vpliva. V petek bom mislila na tebe, da bodo izvidi takšni, da se jih da uravnovesit/uravnat kakšnimi tabletami ali posegi. user posted image

Jaz imam pa on and off že od prejšnje nedelje bolečine podobne ovulatornim. user posted image Čuda se dogajajo. Najprej sem imela lep prozoren izcedek 3 dni, potem ga je že zmanjkalo in se je pojavil bel izcedek, potem pa spet prozoren (ki tudi traja že 3 dni). user posted image Ne vem, kaj naj si mislim. user posted image Največji štos vsega tega je, da sem se navadila, da vedno ko se obrišem, avtomatsko pogledam na papir, kakšen izcedek je -> ne morem se tega odvadit; in tudi ko smo na "off" potem vem približno, kdaj imam O in pač če moj kaj namigne da bi user posted image potem sem za akcijo, če pa ne pa pustim vse skupaj in grem dalje, ker mi je dosti je mehanskega user posted image . V glavnem, testirala nisem, če je O ali ne, ker nimam več O testov doma, user posted image smo na 3 dni oz., ko nam je zapasalo, zdaj bomo pa videli, kdaj bo prišla user posted image da si potem zabeležim, kdaj je bila O.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 604
19.11.2012 10:44:56   
Penny
Se mi zdi, da kar vse pogledamo papir po brisanju user posted image . Tudi prej, ko še nisva delala na otročku.

Jaz sem pa te dni tolk zmatrana zvečer, da mi je samo za kakega lupčka in pol zaspat. Eh ja, saj imam še par dni lufta pred O.

Aja, čestitke vsem za minus na vagi user posted image . Vsaj nekje so minusi zaželjeni, a ne? user posted image

< Sporočilo je popravil Penny -- 19.11.2012 10:45:57 >

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 605
19.11.2012 10:46:44   
witch
LS evo kmalu boš izvedela kaj več. In držim pesti, da bodo našli nek pameten vzrok. Da se stvari lahko premikajo naprej. Za izcedke pa le povej tam, ali svoji G.

curly user posted image user posted image user posted image to je pa že kar fajn minus. Sploh če hujšaš počasi in ne z nekimi hitrimi tedenskimi deitami. Saj kila gor in dol je normalno.Zato tudi jaz tej eni kilci ne posvečam preveč pozornosti user posted image
user posted image user posted image tudi jaz si vedno pogledam papir user posted image je prav nemogoče ga ne pogledati. Hmmm curly mogoče je pa res O. Mene je tudi včeraj nekaj špikalo. Je bilo 10 dni po M. Se mi zdi ful prehitro za O, glede na to da imam cikle 32 in več dni dolge.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 606
19.11.2012 11:42:17   
Nusyka
Pozdravljene. Čestitke user posted image in upam, da jih bo ta mesec čim več. Jaz sem danes še brez user posted image , v soboto je bilo 14 dni po IUI in sem naredila test, ki pa je bil negativen user posted image . Čakam kaj bo v prihodnjih dneh. Navodilo imam, da pridem na krvni test 17. dan po IUI (to je jutri), bom jutri zjutraj še enkrat naredila test, če bo -, se ne bom vozila v LJ, ker dvomim, da bo krvni test kaj drugače pokazal, ane?

Kako zelo močno si želim user posted image . Še cikel je povsem drugačen kot ponavadi, ampak najbrž zaradi Femare in stopke...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 607
19.11.2012 12:21:34   
LittleSun
curly user posted image user posted image za minus. Ja edini minus, ki se ga zadnje čase razveselimouser posted image user posted image .

Jaz sem pa imela hudo krizo čez vikend, kar nekaj prejokala, ampak sem se nekako zložila skupaj in čakam na petek. Ta plusek se mi trenutno zdi še tako daleč user posted image

(odgovor članu Nusyka)
Neposredna povezava do sporočila: 608
19.11.2012 13:07:57   
curly
Hvala vsem! Sem ful ponosna na sebe! user posted image
LSuser posted image user posted image user posted image pride včasih tak dan ali dva ali trije... V petek bo vse jasno in plusek je čedalje bližje, ker greš dejansko že po izvide! Boš videla, hitro bodo našli rešitev in vama pomagali do user posted image !
Imaš prav glede minusa, je pa res edini minus, ki me razveseli! user posted image Upam, da me bo ta minus razveseljeval še v prihodnjih mesecih! user posted image
witch "hujšam" od začetka oktobra (po IUI sem začela) in ne grem se nekih hitrih in drastičnih diet, jem bolj zdravo, kvalitetno hrano, imam več obrokov na dan, na splošno so to skoraj pol manjši obroki kot prej. Deluje! user posted image Cilj niso kg, ampak lepše telo, ker tudi pridobivam na mišični masi, ne morem veliko kg izgubit, ker je mišica težja kot špehec user posted image pa vztrajnost pri zdravemu načinu življenja. Rada bi telo navadila, da manj jem in da ne potrebujem toliko kot sem prej jedla. To pa je dolgotrajen proces. Ocenjujem, da imam dovolj časa (tam do februarja oz. marca, ker potem računam, da gremo na umetno), samo skrbi me, da bi obupala prej in vse nazaj dobila, ker tega pa res nočem! Glede O pa... sem pozabila napisat, da me je prejšnji teden bolelo (špikalo) na desni strani, danes pa na levi. user posted image Veš kaj, ta naš ciklus je res eno čudo. Mogoče boš pa ti imela prej O in krajši cikel, se je tudi že zgodilo... Kar pridna bi pa user posted image user posted image
Nusyka, jaz sem imela 3 IUI-je in sem vedno dobila user posted image tčno 14 dni po postopku! Tam mi je sestra vedno naročila, naj naredim test 14 dni po inseminaciji, če prej ne zakrvavim. V kolikor je test negativen, naj ga ponovim čez 1 teden. Glede na to, da imaš jutri krvnega, bi jaz šla, ker če se ni prijelo boš točno vedela pa še tam ti bodo svetovali, kako naprej, ali bodo sprožili user posted image oz. kaj podobnega! Srčno upam, da si nazadnje ko si lulala imela premalo hormona v urinu in da na krvnem pokaže lepo beto! user posted image Javi, kako bo šlo! user posted image

< Sporočilo je popravil curly -- 19.11.2012 13:08:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 609
19.11.2012 15:02:54   
Iskrica 86
user posted image user posted image user posted image vsem user posted image za user posted image in srečno do konca.user posted image user posted image user posted image pa tudi za vse minuse na vagi.

Res je teko začet z dieto ko pa enkrat začneš in sam sebe prepričas v to da ti to zmoreš gre lahko naprej. sploh pa ko vidiš kako se kg na tehnici manjšajo dobiš še več zaleta in novih moči. Jaz sem lani imela ločevalno dieto in se je telo navadilo na manjše kolečine hrane in še po končani dieti(sicer sm jo imela samo 1 mesec) nisem mogla pojesti več kot kakšen pišček, avtomatko se ti želodček skrči. Čeprav je najtežje potem vzdrževati težo user posted image . Ampak ko pogledš hlače ki jih nisi mogel več zapeti potem so ti pa skoraj prevelike si ponosen nase in nas svoj minus. user posted image

Le pogumno naprej user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 610
19.11.2012 17:19:43   
ta*mala
Pridne ste punce, pridneuser posted image user posted image user posted image

Za nas je pa čas diet zaekrat mimo, čeprav to ne pomeni, da bomo kar jedli in jedli brez mejauser posted image Upam sam, da faza šit hrane čim prej mine...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 611
20.11.2012 7:35:35   
brioš
Dobro jutro punce..

Pri meni je danes 29 dan-ciklusi od 28 dni do 34 ( znakov od nikjer )..pojavil se mi je rahlo vlečljiv, bel izcedek...pojma nimam kaj je to. Itak sem včeraj delala test in je en velik - ( babja radovednost ni mogla počakat.user posted image user posted image
Na pregledu 9.11. ( UZ ) se ni videlo kakšne nosečnosti, je pa rekla, da je še možno. Zato sem predvidevala, da bi se sedaj 11 dni potem, če se je slučajno že kaj prijelo videlo. No pa kot kaže ni nič. Tako, da včeraj sem bila totalno žalostna in na dnu...Pa še zmeraj se me drži kot najboljši prijatelj en fajn virozni prehlad, služba itak stres...eh vse na kupuuser posted image

Sem mogla mal iz sebe dat...se opravičujem za pesimizemuser posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 612
20.11.2012 7:39:04   
ta*mala
brioš, tudi jaz sem bila firbčna en dan pred nepričakovano, pa je bil minus. in tudi jaz sem imela skoz prozorno belkast izcedek, včasih bolj na sluz, včasih bolj na beli tok...še tri dni po tem ko je zamujala, je bla črtica ful švoh... tko da kr mal počakatuser posted image

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 613
20.11.2012 8:52:18   
tara04
No, pri nas zgleda tudi ta mesec ne bo nic... (.)(.) so me nehale bolet, tako da ocitno se najavlja user posted image ....user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 614
20.11.2012 9:46:32   
Nusyka
Pozdravljene!

Včeraj me forum ni želel, da bi objavila, da se je prikazala user posted image . Sem imela težave z objavo user posted image . Skratka, ta mesec ne bo nič, prvi IUI neuspešen. Sprašujem se kako naprej? Danes bom poklicala v SP in povprašala kaj nameravaja z menoj v bodoče, če grem že v tem ciklu v 2 postopek al bomo kaj čakali vmes... Poročam in user posted image za vse (še vedno) upajoče user posted image

(odgovor članu tara04)
Neposredna povezava do sporočila: 615
20.11.2012 13:26:54   
mamica deklicam
Vas komaj berem, ker se mi toliko dogaja. V četrtek moram iti spet na razgovor za službo in to že tretjič za isto delovno mesto. No upam, da bom boljša od ostalih treh in VZAMEJO MENEuser posted image user posted image

V tem primeru se bom morala preseliti samo med navijačiceuser posted image

Držim pesti za tiste, ki še čakate

(odgovor članu Nusyka)
Neposredna povezava do sporočila: 616
20.11.2012 13:31:59   
00PoLoNa00
Pozdravljene!

Glede na to, da sem pričakovala 30.11. in da mi je ovulacijski test komaj danes pokazal ovulacijo, je moj ciklus tokrat malo daljši kot običajno....zato se moram preselit k decemberkam :-)

Vsem puncam dosti sreče!

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 617
20.11.2012 19:30:56   
brioš
Bomo videli kako se bo izcimilo...danes se mi je pojavilo na wc papirju kupel prozorne , rahlo rjave kepice, kot žele ?? Mislim, da user posted image prihaja. Če je ne bo delam test v soboto, ko bo 33 dan ( letošnji ciklusi popvrečje 30 dni)

(odgovor članu 00PoLoNa00)
Neposredna povezava do sporočila: 618
20.11.2012 20:38:15   
curly
brioš, navijam, da je bila vgnezditvena! user posted image

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 619
21.11.2012 8:59:42   
tara04
Moj D dan se bliža...in danes so me popolnoma prenehale bolet (.)(.) tako, da se nakazuje user posted image .
Bolele so me od ovulacije do danes, zdej pa konec...pa tolk sem mela dobr feeling ta mesec user posted image

Vsem noseckam user posted image user posted image user posted image , ostale ki pa še čakate - držim pesti !!!!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 620
21.11.2012 9:29:08   
waja
Pozdravljene punce.
Že veliko časa spremljam vaše pisanje, sem se pa šele sedaj opogumila da tudi jaz kaj napišem in upam, da me sprejmete medse. Tudi jaz si zelo želim enega dišečega dojenčka, ampak nama do sedaj (po že 2 ss) ni uspelo. Poleg tega sem že imela 30! let. user posted image pričakujem 30.11. ker nisva bila nič kaj pridna. Se mi zdi da nama je že vse nekam dol padlo...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 621
21.11.2012 10:24:39   
Penny
A če si 30, je pa to že kar katastrofa, štacuna zaprta? user posted image Jaz sem tudi že 30+, pa kaj. user posted image

(odgovor članu waja)
Neposredna povezava do sporočila: 622
21.11.2012 11:08:24   
waja
Sej vem.... Ampak včasih me kar panika zagrabi pa si ne morem pomagat...

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 623
21.11.2012 11:18:18   
Anonimen
da se še jaz pofočkam malo...ker tile dnevi do nezaželene jujj se vlečejo ....danes sem en dan pred user posted image ....in bi poskusla test nardit zvečer ...kaj pravite ? lepo bodite in nalulajte +
anonimna user posted image

(odgovor članu waja)
  Neposredna povezava do sporočila: 624
21.11.2012 11:42:30   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: waja

Pozdravljene punce.
Že veliko časa spremljam vaše pisanje, sem se pa šele sedaj opogumila da tudi jaz kaj napišem in upam, da me sprejmete medse. Tudi jaz si zelo želim enega dišečega dojenčka, ampak nama do sedaj (po že 2 ss) ni uspelo. Poleg tega sem že imela 30! let. user posted image pričakujem 30.11. ker nisva bila nič kaj pridna. Se mi zdi da nama je že vse nekam dol padlo...

jaz sem prvo hčerko dobila pri 34 letih, tako da glede tega nisi še nič stara, kar glavo pokonci. Mene bolj skrbi tisto, ko si napisala 2 SS. Kaj pa tvoja G reče na to? Ali te je že dala na kakšne nadaljnje preiskave?

(odgovor članu waja)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?