|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pricakujemo NOVEMBRA
6.11.2012 10:36:17   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: curly

LS, a se zdaj dobro počutiš? Mogoče se pa kaj oplojuje ali pa se je celo že vgnezdilo? Ali je še prehitro? Kateri dan cikla pa si?

sem 21 dan cikla, cca. 7 dni po, se mi zdi, da je bila ta mesec ok. 13 dneva...nisem testirala, pač po filingu. Ampak sem čitala pušenjaka, ki pravi, da ob vgnezditvi ni čutiti bolečine ali karkoli, tako da dvomim, da je to to. Se mi pa še res nikoli ni zgodilo, da bi me tako bolelo tako pozno. Se pustimo presenetit user posted image user posted image

Jaz sem tudi pridna pri hrani...imam kar strogo dieto in počasi grejo kg dol. Res počasi, moja presnova ima probleme sama s seboj, tako da je pri meni s kombinacijo zmešanih hormonov debelost stalnica.

evo par slikic za piškotke v glažeku:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 276
6.11.2012 10:39:01   
curly
F A N T A S T I Č N O ! ! !

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 277
6.11.2012 10:44:34   
LittleSun
Drugače pa je meni tudi zelo dobra izbira za darilo kakšno naravno milce...se tudi dobi recept in ga je čist na izi naredit. Ga vliješ v kak tetrapak od mleka in potem narežeš

user posted image

user posted image

user posted image

Zdaj pa sem si naredila lušte...ne vem če nebom počasi tudi jaz začela čarat s tamalim user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 278
6.11.2012 10:47:18   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: curly

F A N T A S T I Č N O ! ! !

Meni je tudi user posted image user posted image

Lahko pa narediš čisto vse piškote in pecivo. Recept napišeš privežeš na kozarec in napišeš da je potrebno dodati še tekoče sestavine.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 279
6.11.2012 10:48:14   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun
in počasi grejo kg dol. Res počasi, moja presnova ima probleme sama s seboj, tako da je pri meni s kombinacijo zmešanih hormonov debelost stalnica.

No, tukaj sva pa na istem. Sem podvržena debelosti. Hormonske tablete (ki jih jemljem vsak dan) mi pri tem še dodatno pomagajo (da se redim), presnova je tudi takšna kot tvoja zelo lena, mi pa uspeva počasi počasi izgubljati kg, ampak to je zdaj, ko mi je v glavi naredilo KLIK, da lahko veliko manj pojem pa sem sita, da lahko bolj zdravo jem pa je zadovoljstvo isto, da sta voda oz. nesladkan čaj, super pijača pa da je "pajs" torte dovolj, da potešim svojo željo po sladkem. Skratka, mislim da sem glede tega malo dozorela. user posted image Upam, da ne izgubim volje. Zdaj se konkretno pazim šele 1 mesec, ampak je to še vseeno najdaljša doba, kar sem jo zdržala (kar se tiče: pazi, kaj in koliko ješ, ker nisem privrženec nekih (hitrih) shujševalnih diet).

Neposredna povezava do sporočila: 280
6.11.2012 11:04:44   
LittleSun
curly bravo user posted image user posted image user posted image go girl...če ti bo zagustilo sem ti na razpolago za okrepitev user posted image user posted image
jaz sem s hormonskimi tabletami (dabrostonom) pridelala v zadnjih dveh letih skoraj 20 kg...takoj ko sem jih nehala jemati, so se kg ustavili. Ampak so stali, ne glede na vse.
Sedaj pa se miceno premika...naj kar tako ostane.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 281
6.11.2012 11:23:13   
ta*mala
user posted image user posted image user posted image

Kako ste pridneuser posted image Mate kakšne posebne metode? Jaz sem tud rekla, če ta mesc ne rata, bom ratala bl pridna, kar se hrane tiče... sam js rabim hitre rezultate in se potem tud nekak lahko držim naprej... Če se pa že od začetka ne premakne, potem me pa hitro mineuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 282
6.11.2012 11:29:45   
LittleSun
ta*mala to je pa ta KLIK o katerem je pisala curly. Ko dojameš, da ne gre samo za izgubo telesne teže, ampak za počutje, psihično in fizično.
Gre za spremembo načina življenja in ne za en mesec. Je pa res, da je razlika če se pogovarjamo o nekom, ki ima pet kg preveč, pa bi se moral samo malo več gibati in se zvečer odpovedati kakemu kosu kruha, ali o nekomu ki ima 20 ali več kg preveč.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 283
6.11.2012 11:35:10   
ta*mala
Ja, vem, da ni za en mesec... sam pravim, da je treba pr meni hitre rezultate, da se potem lahko nazaj držim še po tem...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 284
6.11.2012 11:40:30   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

curly bravo user posted image user posted image user posted image go girl...če ti bo zagustilo sem ti na razpolago za okrepitev user posted image user posted image
jaz sem s hormonskimi tabletami (dabrostonom) pridelala v zadnjih dveh letih skoraj 20 kg...takoj ko sem jih nehala jemati, so se kg ustavili. Ampak so stali, ne glede na vse.
Sedaj pa se miceno premika...naj kar tako ostane.

WOW, 20 kg!? Če bi se jaz zredila za 20 kg po mojih hormonskih tabletah, bi imela okoli 90kg, kar je pa za mojih bogih 163 cm čisto preveč! user posted image
Jaz sem pa bila včasih športnica (vsak dan aktivna od pon. do ned., tako da sem bila precej čvrsta, ne pa takšen žele kot sem zdaj user posted image user posted image ) in zelooooo rada (dobro in veliko) jem, ko pa sem nehala toliko športat se nisem omejila pri hrani in smo v dobrih 3h letih naložili 10 kg, potem pa še s hormonskimi tabletami dodatnih 5-7kg. V bistvu mi je uspelo iz športnice narediti največjega lenuha. KATASTROFA! user posted image user posted image No, zdaj se počasi vračam, hodim na sprehode vsak dan, ni mi težko it na kakšen daljši pohod (letos sem osvojila 2000-aka), doma delam ene vaje za trebušnjake - take plesne user posted image pa na skupinsko vadbo hodim, tako da aktivnosti je veliko, ampak lahko bi jih bilo še več! Hrana pa... Ful sem zmanjšala vnos OH, veliko jem lahko prebavljive hrane, torej veliko sadja in zelenjave, ne jem po 18.00 uri ipd. Recimo včasih sem zraven sarme pojedla 2-3 kosa kruha, zdaj ga sploh ne jem več zraven takih jedi. V bistvu kruh in OH pri meni pridejo v upoštev le za zajtrk pa minimalno pri kosilu, če pač res ne gre brez (recimo polnozrnati špageti s haše omako).
LS, če me prime, da bi se zopet zapustila, te takoj kontaktiram! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 285
6.11.2012 12:02:37   
ta*mala
Jaz pa s kruhom nimam težav... ker zjutraj ne jemuser posted image user posted image kaj je hujš zdj?

Niti ne jem kruha zraven kosila... kruh je men samostojna jed rečmo s pašteto, sirom... kakim tuna namazom. Ne pa za h kosilu. Al pa kvečjem zravn kašne hrenovke.

Mam pa druge težave user posted image premalkrat na dan jem in premalo pijem in preveč delam.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 286
6.11.2012 12:08:11   
curly
Tudi jaz prej nisem zajtrkovala in sem premalokrat jedla na dan + premalo pila (to še vedno). Zdaj mi uspe imeti 5-6 obrokov na dan. S tem da štejem pest oreščkov in suhega sadja za obrok (malica). Pri naši družini (tudi moj partner) mora biti kruh skoraj vsepovsod. Moj ga še zraven špagetov je. user posted image No, jaz take navade nisem imela. Pa tudi kruh, ki ga zdaj kupujeva je obvezno ržen, ajdov ali polnozrnat, isto testenine.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 287
6.11.2012 12:13:47   
LittleSun
Jap 20 kg user posted image user posted image
No če bi rekla, da so bile krive SAMO hormonske tablete bi lagala, pa tudi zadeva z zanositvijo mi je pobrala vso energijo, tako da je kombinacija pripeljala do katastrofe iz katere dolgo ni bilo videti svetle točke.

Kruh je pri meni problematičen bil samo tu in tam ob večerih, če sem pojedla za tamalim, je bil pa vedno polnozrnat, že od nekdaj kupujem samo polnovredne izdelke. Tu in tam pikecu privoščim kak rogljiček ali krof, drugače pa tudi on je tako kot mi. En čas sem celo sama pekla pirinega.

Pri meni je največji problem gibanje, za katerega si ne vzamem časa. In ko sem se čez noč nehala gibati so pač kg začeti bežati gor, tako da je to tudi to zelo vplivalo.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 288
6.11.2012 12:51:44   
mamica deklicam
Dokler v glavi ne naredi KLIK, potem ne more biti uspeha glede kg.

Sama sem šla po metodi majhnik korakov. Spremembe vneseš postopoma in ko se na nekaj navadiš, dodaš kaj novega. Trenutno se silim več piti, seveda vodo in nesladkan čaj. Tega imamo sedaj pri nas vedno vsaj en liter pripravljenega. Ker če nalijem sebi, moram tudi obema hčerkama in ga kar hitro zmanjka. Sama sem se odvadila pojesti vse tisto, kar mlajša pusti na krožniku. Je zelo neješča in se vsak dan sproti trudim, da bi kaj pojedla. Sedaj pustim na krožniku in dam psu.

Zbiram pa še "korajžo", da začnem malo migat. Smo doma v hribih in kamorkoli se obrnem je klanec. Tako, da sem mojemu dragemu že objasnila, da bom dopoldne (sem nažalost trenutno brez službe) pobrala psa in mlajšo hčerko, ter bomo šli hodit. Mislim, da od teh treh se meni najmanj da itiuser posted image . Tako, da če bo malo bolj razmetano doma, naj se kar navadi

Neposredna povezava do sporočila: 289
6.11.2012 13:40:45   
Penny
Hodit je fajn, samo spravit ven se je težko. Jaz ful uživam (ko mi rata), če je le vreme. Vzamem musko zraven, da lahko odklopim okolico in imam čas za razmišljanje (in sanjarjenje o dojenčku user posted image ).

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 290
6.11.2012 14:00:17   
Sisley
Živjo punce :)

evo po dooolgem času se pa tudi jaz malo javim... user posted image

Sedaj ko sva si z dragim uredila stvari in se je malo umiril ta ritem življenje.. ( poroka, dokončati stanovanje)... imam spet preveč časa za razmišljat o pluskih, dojenčkih... user posted image

No midva se trudiva že slabe tri leta.. Ampak sem zelooo optimistična ta mesec. Se mi zdi, da z optimizmom še največ dosežem pri sebi. Sva pa tudi pridna, oba pijeva FertilUp tablete, vsaki dan delam teste ovulacije s slino ( da malo bolj spoznam te moje cikle, dolge od 28-38 dni), user posted image vsak drugi dan..

Drugače pa je moj trenutno na neplodnostni pri dr. Zornu. Prejšni mesec so mu vzeli kri za hormone, 15.-ga gre na spermiogram zopet in decembra šele zveva rezultate. No potem kot sem razumela sledi genetika pri njemu (ni mi čisto jasno kaj je to)..

No in ko njega "rešimo", sem na vrsti jaz user posted image Čeprav mislim da naju bo prej prehitel user posted image user posted image

Sem pa vesela za vse stare borke in tudi nove, ki vidim da vam je uspelo!!! user posted image

Le tako naprej!

Drugače pa plusek pričakujem zadnjega, se pravi 30. november. Sem vzela najdalši ciklus v tem letu.. Edino če opazim ovulacijo, potem bom znala kaj drugače zračunat za ta user posted image . Krog pa mislim da 30.

Srečno!! user posted image

Čakamo na naš +

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 291
6.11.2012 15:03:52   
GregUr
punce, naj vam povem še svojo idejo za darilo - to sem sama lani naredila - posušila sem domače krhlje jabolk (mnjam) na ono čips varjanto user posted image pa v kozarčke sem naštimala prah - nekaj za belo in nekaj za črno vročo čokolado - tko. poglejte malo po netu recepte, je ful u easy, pa ful dobra pride. sej men so te ideje za piškotke tko kul, ampak če gledam iz svojega stališča komu mam namen to podarit, se mi zdi da bi vsak od njih bil bolj vesel že spečenih keksov, ne pa da jih more še pacat user posted image user posted image odkrito povedano tudi sama ne vem kdaj bi to porabla če bi od koga dobila, ker za doma nikoli ne pečem, ker pol tut požrem user posted image če je pa kakšno slavje, pa ful rada pečem user posted image
mi je pa ful všeč tale ideja z milom. je katera prakticirala? LittleSun?

glede kg imate pa prav... klik rabiš, to je vse. jst sem se tut od julija pa do danes znebila recimo 10 kg in ni ga čez dobro počutje in pa samozavest k na plano privlečeš one cote od predlani user posted image user posted image user posted image

no, pa da vam povem, če katera kaj rabi - lekarna24 ima danes brezplačno dostavo (prvi torek v mesecu je) če rabite mogoče kak test user posted image user posted image

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 292
6.11.2012 15:19:06   
witch
Evo še ena s preveč kilogrami. Mene je pa študij zredil. Mogoče pa vso to znanje v glavi prinaša dodatno težo user posted image Hja, saj tudi rit ni nedolžna. Že v štartu nisem bila suha, potem pa sem se v času študija za ene 12 kil zredila. Po študiju pa sta šle še ene 2 gor. Zdaj pa sem kje sem. Lansko leto sem bila pridna in izgubila 8 kil. Pa so šle nazaj gor, ker sem ne vem odehala user posted image Tudi sama čakam klik, vsako jutro rečem danes je ta dan, pa spet nič user posted image
Sem pa isto jedla veliko manj, samo do sitega sem se najedla, ne pa kot zdaj sem sita pa še kar jem user posted image , pa po 18. nič hrane, pa brez kruha, pa velikoooo vode. Ker trenutno spet veliko premalo pijem. No, pri nas ni navade da bi kruh zraven hrane jedli. Ga pa imam ful rada, kakšen namaz gor, pa zraven jajčk, in ko začnem ne neham user posted image Drugače pa bele stvari sem že menjala za pz, vendar ker ne živiva sama, ostali trpijo zraven pz špagetov, potem pa komibiniramo. Enkrat eno, drugič drugo.

Ja tudi mene zanima kak je s temi kozarčki s sestavinami. Ste že kdaj to dobili za darilo? Se to dejansko porabi? Sama še tudi iščem ideje kaj bi. Liker je bil pred lani, lansko leto je bil domači čaj in mali kozarček medu.
oreh ful dober likerček pride če skuhaš rdeče vino, daš noter borovničke, sladkor, vanili sladko, pa malenkost vreš. In ko vzameš iz ognja dodaš še rum. Ohladiš in v steklenice. Nimaš kaj faliti s tem likerjem. Ker se čisto enostavno naredi, je odličen, sladek, ne premočen. Mi ga obožujemo.

Moj prehlad se počasi umirja vendar sem danes čisto uničena. Pritisk imam v glavi, pa tak na splošno se ful slabo počutim.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 293
6.11.2012 18:02:02   
ta*mala
A vam še jaz povemuser posted image

moj dan čez teden: kava, kava, kava, kava... 2x3dcl vode... kava. Ob pol šestih sem si nardila tenstane gobe pa pr tašči dobila dve žlice kuhanga krompirja. In to je to za dons...

Sem pa tud jaz pred poletjem uspela shujšat za 11 kg... ki so pomoje že vse nazaj... hlače me sumljivo tiščijo... sem pa takrat jedla bistveno več kot sedaj. Prav silila sem se jest... in količinsko in kar se tiče obrokov jih je bilo več... Tko da očitno manj jem, večja rit je... glede športa nič posenega, takrat smo tko 2-3x na teden pol ure do uro hitro hodile s sosedo. To je blo vse.

Neposredna povezava do sporočila: 294
6.11.2012 19:54:45   
GregUr
mene pa očitno že pms daje user posted image user posted image žrem ko zmešana. cjooo... user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 295
6.11.2012 20:06:09   
brioš
OOOOO koliko ste na čvekale...user posted image
No mene čaka kmalu pregled ( še 1x UZ), da vidimo zakaj se mi pojavljajo rjavi izcedki...med tem pa pridno slončkamo ( ampak res čisto glavo na off).
Kakšne super ideje za darila...to imate umetniške žilice. Jaz sem bol anti umetnik...ampak je prelepo.
Glede kg....tudi meni se jih je nabralo po porodu ( 3 leta nazaj 5kg ). Ja po porodu sem takoj prišla na prvotno, potem pa takole...No pa se sedaj kar pazim in počasi gre dol. Cilj imam cca. na 57 kg do novega leta. SEm pa zdaj bolj aktivna..aerobika, zumba...kavica samo 1x na dan...veliko vode, po 18h pa ne jem. Samo še zajtrk moram uvesti. No kot vidite, sem res čisto na off kar se tiče delanja na noviuser posted image .

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 296
6.11.2012 21:39:52   
Anonimen
en lep pozdrav.

ali ima katera izkušnje - je mogoče žeja kakeršenkoli prvi znak nosečnosti?

(odgovor članu brioš)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
6.11.2012 21:47:27   
Martyna83
punce moje,... jaz ne razumem vec nic,.. prosim za pomoc ce ima kdo podobne izkusnje,..mojo user posted image bi mogla ne dobit cca. 4.11,.. 3.11 sva user posted image in sem krvavela,..in sem ze potocla solze da pa evo jo spet je prisla in kaj se zgodi dam si tampon in po nekaj urcah odstranim gor samo malo rjavega in sedaj ze 3 dni nic,...niti kaplice niti ko user posted image kaj naj bi to bilo???? (.) (.) mi bodo eksplodirala in me bolijo ze 3 tedne,,..vsa sem napihnjena,... dl me zaboli ce kihnem naprimer,..in malo me spika,..nevem nevem,..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 298
6.11.2012 21:49:39   
GregUr
martyna in zakaj ne narediš testa? tako si boš še najbolj na jasnem. ampak mislim da dišiš po user posted image user posted image user posted image
čimprej lulaj in javi. glede na to da ti že 3 dni zamuja, mislim da bi moralo prav pokazat.

(odgovor članu Martyna83)
Neposredna povezava do sporočila: 299
6.11.2012 21:53:41   
Martyna83
hehe,...nevem zakaj,..ker mislim da jo bom dobila,..ahahaha bom lulala ju3 zjutraj pa vam javim :D

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Torta
lenca8

Torta za rojstni dan je boljša

doma pečena (85%)

kupljena (15%)

Število vseh glasov: 40

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!