witch
|
Evo še ena s preveč kilogrami. Mene je pa študij zredil. Mogoče pa vso to znanje v glavi prinaša dodatno težo Hja, saj tudi rit ni nedolžna. Že v štartu nisem bila suha, potem pa sem se v času študija za ene 12 kil zredila. Po študiju pa sta šle še ene 2 gor. Zdaj pa sem kje sem. Lansko leto sem bila pridna in izgubila 8 kil. Pa so šle nazaj gor, ker sem ne vem odehala Tudi sama čakam klik, vsako jutro rečem danes je ta dan, pa spet nič Sem pa isto jedla veliko manj, samo do sitega sem se najedla, ne pa kot zdaj sem sita pa še kar jem , pa po 18. nič hrane, pa brez kruha, pa velikoooo vode. Ker trenutno spet veliko premalo pijem. No, pri nas ni navade da bi kruh zraven hrane jedli. Ga pa imam ful rada, kakšen namaz gor, pa zraven jajčk, in ko začnem ne neham Drugače pa bele stvari sem že menjala za pz, vendar ker ne živiva sama, ostali trpijo zraven pz špagetov, potem pa komibiniramo. Enkrat eno, drugič drugo. Ja tudi mene zanima kak je s temi kozarčki s sestavinami. Ste že kdaj to dobili za darilo? Se to dejansko porabi? Sama še tudi iščem ideje kaj bi. Liker je bil pred lani, lansko leto je bil domači čaj in mali kozarček medu. oreh ful dober likerček pride če skuhaš rdeče vino, daš noter borovničke, sladkor, vanili sladko, pa malenkost vreš. In ko vzameš iz ognja dodaš še rum. Ohladiš in v steklenice. Nimaš kaj faliti s tem likerjem. Ker se čisto enostavno naredi, je odličen, sladek, ne premočen. Mi ga obožujemo. Moj prehlad se počasi umirja vendar sem danes čisto uničena. Pritisk imam v glavi, pa tak na splošno se ful slabo počutim.