curly
|
O, sem vas uspela malo zvabit na forum. oreh se nam je potuhnila. Kje si orešek? Kaj lepega počneš? LS, konec nvembra bo takoj tu, boš videla. Upam, da se ti naredi isto kot HeLenčici, da boš šla tja samo povedat, da si ! Glede pa se nam izgleda vsem isto dogaja, s tem da pri nama je bilo prejšnji mesec tako slabo, da sva samo 4x. Čustvene krizice pač vplivajo na željo po in pri nama je ni bilo. Upam, da bo ta mesec bolje (za vse, tudi za tebe in witch). witch, si pa trmasta, a? Ne boš verjela, ampak jaz te čisto razumem. Tudi jaz ne lulam za vsak dan zamude (čeprav zdaj z zamujanjem nimam več težav, sem prav vesela, da se je cikel uredil) verjetno niti jaz ne bom dojela, da sem noseča dokler ne bom že z velikim trebuhom hodila naokoli. Sem se hecala zadnjič, da ko bom prvič zagledala , bom verjetno polulala še kakšnih 10 testov, da bom verjela. Pa še to samo v primeru če bo vseh 10 pozitivnih. Čim prej se pozdravi, da boš lahko šla polna pozitivne energije v postopek! HeLenčica še samo 7 tednov? Ne morem verjet! Vidiš LS, kako čas beži? Pa da ima Vivaldi danes PDP? O moj bog?! Smo se ja šele veselile teh plusekov, zdaj bodo pa že prišli na svet? UAU, prav neverjetno se mi zdi, kako hitro je tole minilo. Vivaldi, SREČNO! Punce, pridne bit, uživat vsak dan posebej, veliko pa BO! Jaz to vem!
|