|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pricakujemo NOVEMBRA
2.11.2012 17:45:43   
Penny
Helenčica, a tvoji črtici sta bili obe enako močni (vsaj en dan testiranja)?

Gregur, saj vem. Se še odločam, če se mi sploh da se s tem ukvarjat ...

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 226
3.11.2012 8:21:19   
Maat
Punce, če katera želi, imam jaz na zalogi še 18 ovulacijskih testov user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 227
3.11.2012 9:58:04   
GregUr
dobro jutro. Men je temperatura končno narastla, za ovulacijo mi je na FF določilo sredo. če je to res, pol sva oplela, ker sva nazadnje user posted image v ponedeljek, pol pa šele v četrtek. user posted image upajmo da je vsaj kak plavalček počaku, če ne pa welcome december. user posted image evo, še graf:

user posted image

cel čas sem čakala kdaj bo temp. narastla, pa se sekirala zakaj še ni narastla, evo zdej pa je, sem pa slabe volje. no vsaj v "tolažbo" je to, da v torek in sredo res nisva imela šanse, tko da... user posted image

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 228
3.11.2012 10:20:37   
Night
GregUr, saj dobri spermiji preživijo do 5 dni, tako da mogoče ni še vse izgubljeno. Lahko tudi, da ti je BT narasla z zamikom. Jaz sem šele dobro začela z merjenjem ta cikel, me prav zanima, kdaj in če bo ovulacija.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 229
3.11.2012 10:38:02   
GregUr
Night vem, ampak dvomim da mava takšno srečo user posted image da bi pa BT rastla z zamikom pa ne vem, še nisem slišala. po navadi ali skoči iz ene skrajnosti na drugo, ali pa se dviga postopoma, tko kot pri meni recimo.
Kateri dan cikla pa si ti? držim pesti da kmalu ugotoviš kaj imaš ovulacijo user posted image user posted image

no, sem šla za foro zdejle gledat tisti cikel ko sem zanosila (ampak nisem merila BT). če predpostavim, da je bila tudi takrat ovulacija na 15. dan v ciklu, kar je čisto možno, glede na to da so bile po 10 dnevih ko naj bi prišla user posted image user posted image komaj opazne (pač premalo časa, morala bi počakat še kakih 5 dni), sva mela SO na 13., 14. dan cikla, pol 15. pa naj bi kao bla ovulacija. tko da... prejšnji mesec je bil pa vzorec enak, 13. dan SO, potem pa šele 16. in ni blo nič. je pa res, da tudi ovulacijske sluzi nisem zasledila. ooowhhh... who knows... user posted image

< Sporočilo je popravil GregUr -- 3.11.2012 10:41:24 >

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 230
3.11.2012 12:39:39   
Nikki34
dan bejbe... jest sem danes 13 dan cikla s klomifenom... nardila O test, nič ne kaže..Nič ne špika... sam glava me boli že skoz. Plus tega pa krvavim po malem od danes zjutraj .Nič jasno. Bolj mi je blo jasno brez K :).. No ja user posted image na dva dni, kot je bilo naročeno..Pa bomo videli a bo kaj od tega ali pač ne....

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 231
3.11.2012 15:05:11   
tara.81

IZVIRNO SPOROČILO: Nikki34

dan bejbe... jest sem danes 13 dan cikla s klomifenom... nardila O test, nič ne kaže..Nič ne špika... sam glava me boli že skoz. Plus tega pa krvavim po malem od danes zjutraj .Nič jasno. Bolj mi je blo jasno brez K :).. No ja user posted image na dva dni, kot je bilo naročeno..Pa bomo videli a bo kaj od tega ali pač ne....

Tudi jaz sem danes 13 dan cikla s K in zdaj sem naredila O test in ni črtice, še una ta druga se mi zdi nekam bleda. Špika me pa kostantno že od srede. Prvi dan najbolj, zdaj vsake tolko. Glavobol sem imela tudi jaz, vendar samo v sredo...ma kar neki! user posted image

(odgovor članu Nikki34)
Neposredna povezava do sporočila: 232
3.11.2012 15:27:59   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: Penny

Ja, najprej kak dan rahla, potem vedno bolj močna in tik pred O enako močna.

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 233
3.11.2012 15:48:57   
Nikki34

IZVIRNO SPOROČILO: tara.81

Tudi jaz sem danes 13 dan cikla s K in zdaj sem naredila O test in ni črtice, še una ta druga se mi zdi nekam bleda. Špika me pa kostantno že od srede. Prvi dan najbolj, zdaj vsake tolko. Glavobol sem imela tudi jaz, vendar samo v sredo...ma kar neki! user posted image

hm, tud men se je tista testna zdele bolj bleda user posted image ..Jaz mam pa glavobole od drugega dne se mi zdi naprej...Pa mozoljev, k v srednji šoli..Ostalo pa..hm... predvsem me skrbi krvavitev... So rekli v Leonišču, da me pokličejo, če kaj ne bo ok s hormoni, pa zaenkrat še ni blo klica.... Tako, da mi ni jasen kaj je to....

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 234
3.11.2012 18:47:09   
Penny
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: Penny

Ja, najprej kak dan rahla, potem vedno bolj močna in tik pred O enako močna.

Moja črtica se je sicer spreminjala od "z veliko domišljije vidna" do vidne, ampak nikoli ni bila enako močna kot kontrolna. Po najmočnejši fazi je bla pa samo belina, pa tudi boleče bradavice (naslednji dan po O) se mi nekako klapajo s 1. dnem M, tako da mislim, da sem nekako zadela plodne dneve.

< Sporočilo je popravil Penny -- 3.11.2012 18:48:07 >

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 235
3.11.2012 21:55:10   
Acjom1
Hej punce!
Jaz se vam pridružujem zaenkrat kot navijačica, saj sem prejšnji teden žal v 7. tednu imela ss. Sedaj me čaka malo mirovanja, da se telo in duša malo poštimata, potem pa nadaljujemo. user posted image
Doma imam že enga 4-letnega sončka, ki mi daje smisel v težkih trenutkih, poleg tega pa se že kar veselim, da bom na seznamu tistih, ki ne pričakujemo. A je med vami še kakšna s podobno izkušnjo?

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 236
3.11.2012 22:25:28   
mamica deklicam
dobrodošla med nami ajcom1

nas je kar veliko, ki imamo podobno izkušnjo kot ti. Pri meni je ravno v oktobru minilo eno leto od splava v 7 tednu, tako da te čisto zastopim, kako ti je. Takoj ko človek zagleda tisti dve črtici na testu, je za nas živo bitje, pa čeprav čisto majhno. Nič ne pomaga, da se tolažimo, da je bilo nekaj hudo narobe, da se je tako kmalu končalo naše skupno potovanje. Nas za vedno zaznamujejo.

Mene k sreči vsak dan pokonci držita 4 letnica in skoraj 2 letnica, tako da je vseskozi pestro, a skoraj ne mine dan ko ne pomislim, da bi lahko imeli še enega navihančka pri hiši. Če že mene boli, pa imam že dva sončka doma, kako šele tiste, ki še upajo in vztrajajo.

Več nas je lažje je za vse, sploh pa se vedno najde kakšna, ki ti v pravem trenutku napiše kaj spodbudnega, ko si na tleh.

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 237
4.11.2012 11:01:17   
GregUr
Acjom1 dobrodošla med nami! Nisi sama s svojo izkušnjo, tudi za mano je ta grozna preizkušnja, ampak kasneje, v 21. tednu. Lahko si hvaležna za sončka, upajmo da čimprej dobi sestrico/bratca user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 238
4.11.2012 19:51:53   
Nikki34
evo mene špika, na polno boli glava...ne pomaga noben tablet :(..in sem šla narest O test..in kaže, da bo ovulacija zdej zdejuser posted image user posted image ... zjutrej še ni nič kazalo :)...tko, da zdej pa akcija :) očitno bo O točno na 15 dan - tako kot piše v navodilih klomifena :)

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 239
4.11.2012 21:09:34   
GregUr
user posted image user posted image tooo Nikki34!! zdej pa mal romantike, pa pod kovter user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa ostale? kam ste se skrile? nobene ni nič slišat? Iskrica 86 si nam pozabla javit da si nalulala +?! user posted image user posted image user posted image

Martyna83 kaj pa ti? kako kaže?

dejmo, dejmo, dejmooo! dvignit procent user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nikki34)
Neposredna povezava do sporočila: 240
4.11.2012 21:23:32   
ta*mala
gregur, ostale smo pod kovtrom...in odstevamo dneve do takrat, ko je ne bo ... se en teden... pa ti? Kako si?

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 241
4.11.2012 21:43:30   
curly
Dobrodošle novinke, upam, da vam čim prej uspe pobegnit na sosednji forum! user posted image
Samo eno nosečko imamo?! user posted image
Čira čara bum, vse v ROZAAAA!
Še vedno navijam, vas redno berem, ampak nimam časa pisat! user posted image
Mi smo še vedno na pavzi, o pošti za IVF ne duha ne sluha user posted image , ampak nam paše tako. user posted image
Imeli smo malo krizice, nekaj globokih pogovorov in zdaj je stanje normalno - kolikor je pač lahko v takšni situaciji! user posted image
Pa da še malo pozdravim moje stare borke...
witch, kako je kaj s tvojim postopkom? user posted image
LS, kdaj že imaš branje rezultatov v neplodnostni? A ni zdaj enkrat? user posted image
HeLenčica, a že kaj odštevaš?user posted image
oreh, a se še kaj držiš diete? Meni je uspelo zmanjšati trebušček! Sem ful ponosna nase! user posted image Kako kaže s postopkom?user posted image
Držim pesti za vse, ki boste lulale, še posebej pa za stare borke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep začetek tedna vsem! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 242
4.11.2012 22:30:29   
Penny
Curly, brezveze zdaj manjšaš trebušček, če se ti bo pa kmalu povečal noooo! user posted image

Ah tako gnilo vreme je zunaj in sem čisto brez volje za karkoli user posted image . V bistvu bi samo spala. Še za seksat mi ni.
Pa ja, odštevam dneve ... še dober teden! user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 243
5.11.2012 7:37:38   
LittleSun
Dobro jutro pupe.

curly
konec novembra šele imam branje...sem čisto pozabila že na to user posted image user posted image

Midva sva pa ta mesec malo zaštrajkala, pred O sva bila ful pridna in na dan O tudi, od takrat pa nama še sploh ni uspelo...imamo neko delo in sva oba zvečer tako utrujena, da ponavadi en zaspi že med tem ko čaka drugega, da se stušira user posted image že prav pogrešam malo nežnosti, ker ni bilo časa NIČ. Pa tako čudno stanje je, oba sva malo nervozna in zelo utrujena. Pa še kot zgleda bo nekaj časa tako. Bo treba dat kak dan otroka v varstvo in si privoščit dan zaseuser posted image

Po 5 dneh garanja...nazaj v službo...juhej...grem med papirje.

Lep začetek tedna vam želim...pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 244
5.11.2012 7:42:34   
ta*mala
Babe, 5. smo že... A nobena še ni lulala????user posted image

Dejmo no!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 245
5.11.2012 8:26:46   
witch
curly za postopek ne vem še nič. Najprej moram M počakati da se gospa spomnila priti. Včeraj je bil 32. dan. Ko jo imam kao normalno. Se pa sploh nisva o tem še nič pogovarjala. Mislim pa, da bova s to M šla.
Pri nama je čisto isto kot pri LS. Do O (če je bila takrat) sva bila kar pridna. Potem pa on bolan z orgomno obveznostmi, zdaj jaz bolna z veliko obveznostmi. In sem čisto podrta. Tak da tudi jaz pogrešam malo nežnosti.

Punce navijam user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 246
5.11.2012 8:34:13   
LittleSun
witch pa nebi ti kake palčke polulala? user posted image user posted image  

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 247
5.11.2012 8:39:13   
Izabelina
sm še mal k vam zavila, da vidm kaj se kej dogaja... navijam, da bo mesec november več kot uspešen in čim bolj roza za vse (za tanove in tastare)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 248
5.11.2012 8:40:17   
witch
user posted image user posted image LS ti pa si en komik user posted image user posted image witch bo po palčki lulala verjetno ko je kak mesec ne bo. Ker pri meni se nikoli ne ve. Po mojem bom imela že trebuh ko bom verjela da sem res noseča.

Izabelina zadnjič sem nekaj na čvekanju gledala in kar ne morem verjeti da je že 9 mesecev mimo. Kako se počutiš? kdaj imaš rok?

< Sporočilo je popravil witch -- 5.11.2012 8:41:08 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 249
5.11.2012 8:47:57   
witch
Naša Vivaldi ima danes PDP (sem malo špegala po forumu, imam preveč časa user posted image ). Ve katera kako je z njo?
Držim pesti, da se že cartajo user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

EURO 2024.
пеперутка16

Kdo bo prišel v polfinale?

Španija. (50%)

Francija. (0%)

Nemčija. (50%)

Nizozemska. (0%)

Portugalska. (0%)

Anglija. (0%)

Število vseh glasov: 2

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!