Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 2.11.2012 17:45:43
|
|
|
|
Penny
|
Helenčica, a tvoji črtici sta bili obe enako močni (vsaj en dan testiranja)? Gregur, saj vem. Se še odločam, če se mi sploh da se s tem ukvarjat ...
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 3.11.2012 8:21:19
|
|
|
|
Maat
|
Punce, če katera želi, imam jaz na zalogi še 18 ovulacijskih testov
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 3.11.2012 9:58:04
|
|
|
|
GregUr
|
dobro jutro. Men je temperatura končno narastla, za ovulacijo mi je na FF določilo sredo. če je to res, pol sva oplela, ker sva nazadnje v ponedeljek, pol pa šele v četrtek. upajmo da je vsaj kak plavalček počaku, če ne pa welcome december. evo, še graf: cel čas sem čakala kdaj bo temp. narastla, pa se sekirala zakaj še ni narastla, evo zdej pa je, sem pa slabe volje. no vsaj v "tolažbo" je to, da v torek in sredo res nisva imela šanse, tko da...
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 3.11.2012 10:20:37
|
|
|
|
Night
|
GregUr, saj dobri spermiji preživijo do 5 dni, tako da mogoče ni še vse izgubljeno. Lahko tudi, da ti je BT narasla z zamikom. Jaz sem šele dobro začela z merjenjem ta cikel, me prav zanima, kdaj in če bo ovulacija.
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 3.11.2012 10:38:02
|
|
|
|
GregUr
|
Night vem, ampak dvomim da mava takšno srečo da bi pa BT rastla z zamikom pa ne vem, še nisem slišala. po navadi ali skoči iz ene skrajnosti na drugo, ali pa se dviga postopoma, tko kot pri meni recimo. Kateri dan cikla pa si ti? držim pesti da kmalu ugotoviš kaj imaš ovulacijo no, sem šla za foro zdejle gledat tisti cikel ko sem zanosila (ampak nisem merila BT). če predpostavim, da je bila tudi takrat ovulacija na 15. dan v ciklu, kar je čisto možno, glede na to da so bile po 10 dnevih ko naj bi prišla komaj opazne (pač premalo časa, morala bi počakat še kakih 5 dni), sva mela SO na 13., 14. dan cikla, pol 15. pa naj bi kao bla ovulacija. tko da... prejšnji mesec je bil pa vzorec enak, 13. dan SO, potem pa šele 16. in ni blo nič. je pa res, da tudi ovulacijske sluzi nisem zasledila. ooowhhh... who knows...
< Sporočilo je popravil GregUr -- 3.11.2012 10:41:24 >
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 3.11.2012 12:39:39
|
|
|
|
Nikki34
|
dan bejbe... jest sem danes 13 dan cikla s klomifenom... nardila O test, nič ne kaže..Nič ne špika... sam glava me boli že skoz. Plus tega pa krvavim po malem od danes zjutraj .Nič jasno. Bolj mi je blo jasno brez K :).. No ja na dva dni, kot je bilo naročeno..Pa bomo videli a bo kaj od tega ali pač ne....
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 3.11.2012 15:05:11
|
|
|
|
tara.81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nikki34 dan bejbe... jest sem danes 13 dan cikla s klomifenom... nardila O test, nič ne kaže..Nič ne špika... sam glava me boli že skoz. Plus tega pa krvavim po malem od danes zjutraj .Nič jasno. Bolj mi je blo jasno brez K :).. No ja na dva dni, kot je bilo naročeno..Pa bomo videli a bo kaj od tega ali pač ne.... Tudi jaz sem danes 13 dan cikla s K in zdaj sem naredila O test in ni črtice, še una ta druga se mi zdi nekam bleda. Špika me pa kostantno že od srede. Prvi dan najbolj, zdaj vsake tolko. Glavobol sem imela tudi jaz, vendar samo v sredo...ma kar neki!
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 3.11.2012 15:27:59
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Penny Helenčica, a tvoji črtici sta bili obe enako močni (vsaj en dan testiranja)? Ja, najprej kak dan rahla, potem vedno bolj močna in tik pred O enako močna.
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 3.11.2012 15:48:57
|
|
|
|
Nikki34
|
IZVIRNO SPOROČILO: tara.81 Tudi jaz sem danes 13 dan cikla s K in zdaj sem naredila O test in ni črtice, še una ta druga se mi zdi nekam bleda. Špika me pa kostantno že od srede. Prvi dan najbolj, zdaj vsake tolko. Glavobol sem imela tudi jaz, vendar samo v sredo...ma kar neki! hm, tud men se je tista testna zdele bolj bleda ..Jaz mam pa glavobole od drugega dne se mi zdi naprej...Pa mozoljev, k v srednji šoli..Ostalo pa..hm... predvsem me skrbi krvavitev... So rekli v Leonišču, da me pokličejo, če kaj ne bo ok s hormoni, pa zaenkrat še ni blo klica.... Tako, da mi ni jasen kaj je to....
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 3.11.2012 18:47:09
|
|
|
|
Penny
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica IZVIRNO SPOROČILO: Penny Helenčica, a tvoji črtici sta bili obe enako močni (vsaj en dan testiranja)? Ja, najprej kak dan rahla, potem vedno bolj močna in tik pred O enako močna. Moja črtica se je sicer spreminjala od "z veliko domišljije vidna" do vidne, ampak nikoli ni bila enako močna kot kontrolna. Po najmočnejši fazi je bla pa samo belina, pa tudi boleče bradavice (naslednji dan po O) se mi nekako klapajo s 1. dnem M, tako da mislim, da sem nekako zadela plodne dneve.
< Sporočilo je popravil Penny -- 3.11.2012 18:48:07 >
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 3.11.2012 21:55:10
|
|
|
|
Acjom1
|
Hej punce! Jaz se vam pridružujem zaenkrat kot navijačica, saj sem prejšnji teden žal v 7. tednu imela ss. Sedaj me čaka malo mirovanja, da se telo in duša malo poštimata, potem pa nadaljujemo. Doma imam že enga 4-letnega sončka, ki mi daje smisel v težkih trenutkih, poleg tega pa se že kar veselim, da bom na seznamu tistih, ki ne pričakujemo. A je med vami še kakšna s podobno izkušnjo?
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 3.11.2012 22:25:28
|
|
|
|
mamica deklicam
|
dobrodošla med nami ajcom1 nas je kar veliko, ki imamo podobno izkušnjo kot ti. Pri meni je ravno v oktobru minilo eno leto od splava v 7 tednu, tako da te čisto zastopim, kako ti je. Takoj ko človek zagleda tisti dve črtici na testu, je za nas živo bitje, pa čeprav čisto majhno. Nič ne pomaga, da se tolažimo, da je bilo nekaj hudo narobe, da se je tako kmalu končalo naše skupno potovanje. Nas za vedno zaznamujejo. Mene k sreči vsak dan pokonci držita 4 letnica in skoraj 2 letnica, tako da je vseskozi pestro, a skoraj ne mine dan ko ne pomislim, da bi lahko imeli še enega navihančka pri hiši. Če že mene boli, pa imam že dva sončka doma, kako šele tiste, ki še upajo in vztrajajo. Več nas je lažje je za vse, sploh pa se vedno najde kakšna, ki ti v pravem trenutku napiše kaj spodbudnega, ko si na tleh.
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 4.11.2012 11:01:17
|
|
|
|
GregUr
|
Acjom1 dobrodošla med nami! Nisi sama s svojo izkušnjo, tudi za mano je ta grozna preizkušnja, ampak kasneje, v 21. tednu. Lahko si hvaležna za sončka, upajmo da čimprej dobi sestrico/bratca
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 4.11.2012 19:51:53
|
|
|
|
Nikki34
|
evo mene špika, na polno boli glava...ne pomaga noben tablet :(..in sem šla narest O test..in kaže, da bo ovulacija zdej zdej ... zjutrej še ni nič kazalo :)...tko, da zdej pa akcija :) očitno bo O točno na 15 dan - tako kot piše v navodilih klomifena :)
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 4.11.2012 21:09:34
|
|
|
|
GregUr
|
tooo Nikki34!! zdej pa mal romantike, pa pod kovter kaj pa ostale? kam ste se skrile? nobene ni nič slišat? Iskrica 86 si nam pozabla javit da si nalulala +?! Martyna83 kaj pa ti? kako kaže? dejmo, dejmo, dejmooo! dvignit procent
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 4.11.2012 21:23:32
|
|
|
|
ta*mala
|
gregur, ostale smo pod kovtrom...in odstevamo dneve do takrat, ko je ne bo ... se en teden... pa ti? Kako si?
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 4.11.2012 21:43:30
|
|
|
|
curly
|
Dobrodošle novinke, upam, da vam čim prej uspe pobegnit na sosednji forum! Samo eno nosečko imamo?! Čira čara bum, vse v ROZAAAA! Še vedno navijam, vas redno berem, ampak nimam časa pisat! Mi smo še vedno na pavzi, o pošti za IVF ne duha ne sluha , ampak nam paše tako. Imeli smo malo krizice, nekaj globokih pogovorov in zdaj je stanje normalno - kolikor je pač lahko v takšni situaciji! Pa da še malo pozdravim moje stare borke... witch, kako je kaj s tvojim postopkom? LS, kdaj že imaš branje rezultatov v neplodnostni? A ni zdaj enkrat? HeLenčica, a že kaj odštevaš? oreh, a se še kaj držiš diete? Meni je uspelo zmanjšati trebušček! Sem ful ponosna nase! Kako kaže s postopkom? Držim pesti za vse, ki boste lulale, še posebej pa za stare borke!!! Lep začetek tedna vsem!
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 4.11.2012 22:30:29
|
|
|
|
Penny
|
Curly, brezveze zdaj manjšaš trebušček, če se ti bo pa kmalu povečal noooo! Ah tako gnilo vreme je zunaj in sem čisto brez volje za karkoli . V bistvu bi samo spala. Še za seksat mi ni. Pa ja, odštevam dneve ... še dober teden!
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 5.11.2012 7:37:38
|
|
|
|
LittleSun
|
Dobro jutro pupe. curly konec novembra šele imam branje...sem čisto pozabila že na to Midva sva pa ta mesec malo zaštrajkala, pred O sva bila ful pridna in na dan O tudi, od takrat pa nama še sploh ni uspelo...imamo neko delo in sva oba zvečer tako utrujena, da ponavadi en zaspi že med tem ko čaka drugega, da se stušira že prav pogrešam malo nežnosti, ker ni bilo časa NIČ. Pa tako čudno stanje je, oba sva malo nervozna in zelo utrujena. Pa še kot zgleda bo nekaj časa tako. Bo treba dat kak dan otroka v varstvo in si privoščit dan zase Po 5 dneh garanja...nazaj v službo...juhej...grem med papirje. Lep začetek tedna vam želim...pa veliko
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 5.11.2012 7:42:34
|
|
|
|
ta*mala
|
Babe, 5. smo že... A nobena še ni lulala???? Dejmo no!!!
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 5.11.2012 8:26:46
|
|
|
|
witch
|
curly za postopek ne vem še nič. Najprej moram M počakati da se gospa spomnila priti. Včeraj je bil 32. dan. Ko jo imam kao normalno. Se pa sploh nisva o tem še nič pogovarjala. Mislim pa, da bova s to M šla. Pri nama je čisto isto kot pri LS. Do O (če je bila takrat) sva bila kar pridna. Potem pa on bolan z orgomno obveznostmi, zdaj jaz bolna z veliko obveznostmi. In sem čisto podrta. Tak da tudi jaz pogrešam malo nežnosti. Punce navijam za
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 5.11.2012 8:34:13
|
|
|
|
LittleSun
|
witch pa nebi ti kake palčke polulala?
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 5.11.2012 8:39:13
|
|
|
|
Izabelina
|
sm še mal k vam zavila, da vidm kaj se kej dogaja... navijam, da bo mesec november več kot uspešen in čim bolj roza za vse (za tanove in tastare)
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 5.11.2012 8:40:17
|
|
|
|
witch
|
LS ti pa si en komik witch bo po palčki lulala verjetno ko je kak mesec ne bo. Ker pri meni se nikoli ne ve. Po mojem bom imela že trebuh ko bom verjela da sem res noseča. Izabelina zadnjič sem nekaj na čvekanju gledala in kar ne morem verjeti da je že 9 mesecev mimo. Kako se počutiš? kdaj imaš rok?
< Sporočilo je popravil witch -- 5.11.2012 8:41:08 >
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 5.11.2012 8:47:57
|
|
|
|
witch
|
Naša Vivaldi ima danes PDP (sem malo špegala po forumu, imam preveč časa ). Ve katera kako je z njo? Držim pesti, da se že cartajo
|
EURO 2024.пеперутка16Kdo bo prišel v polfinale?Španija. (
50%)
Francija. (
0%)
Nemčija. (
50%)
Nizozemska. (
0%)
Portugalska. (
0%)
Anglija. (
0%)
Število vseh glasov: 2Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!