oreh
|
LS, spet ga biksaš, itak, da W ni noseča, tko kot ni bla Helenčica, ko se je zvijala v materničinih krčih, bolečih dojkah, utrujenosti in slabosti. Dej Witch, a ti me palčko držimo ali boš sama lulala . Lulaj za nas, za stare borke, ker čas bi že bil, da bi spet katera nalulala, res rabimo tvoj plusek Čestitam pa vsem, ki se bojujete z odvečnimi kilogrami nad 10 kg . Jaz vedno želim spravit 2-3 kg dol, pa ko se lotim (ampak brez izgovorov), hitro zgubim, pa bi blo dobro, da bi takrat dobila kako kilco gor. Pri meni je bolj problem, kako željeno težo obdržati. ko hujšam hiram, ko pa jem pa žrem, nimam ene zdrave mere. in pol sem konstantno 3 kg gor, 3 kg dol. Pa že za to se moram veliko truditi in odrekati, kaj šele, da bi morala dol spravit 20 kg. Zato mi najbolj ustreza dieta z malo OH, takrat vsaj nisem napihnjena, no, vbistvu ni več dieta, ampak način prehranjevanja. Sem pa vse dneve v gibalnem pogonu, zame je nasilje nad življenjem sedeti na kavču in bulit v TV, no, rada pa sedim za računalnikom in klepetam z vami Glede darilc pa je res, da to darilo ni namenjeno vsakemu, saj veš kdo rad peče in mu je to sprostitev, mu daš, sladkosnedu pa jih spečeš sam. Uživajte na sončku oz. ob radijatorju s pogledom na sončen dan in ob misli, da je počasi vikend pred vrati
|