|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pricakujemo NOVEMBRA
6.11.2012 23:45:04   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Martyna83

punce moje,... jaz ne razumem vec nic,.. prosim za pomoc ce ima kdo podobne izkusnje,..mojo user posted image bi mogla ne dobit cca. 4.11,.. 3.11 sva user posted image in sem krvavela,..in sem ze potocla solze da pa evo jo spet je prisla in kaj se zgodi dam si tampon in po nekaj urcah odstranim gor samo malo rjavega in sedaj ze 3 dni nic,...niti kaplice niti ko user posted image kaj naj bi to bilo???? (.) (.) mi bodo eksplodirala in me bolijo ze 3 tedne,,..vsa sem napihnjena,... dl me zaboli ce kihnem naprimer,..in malo me spika,..nevem nevem,..

točno tako je bilo ko sem bila jaz user posted image user posted image user posted image
vse isto z rjavim izcedkom, bolečimi (.)(.)...

(odgovor članu Martyna83)
  Neposredna povezava do sporočila: 301
7.11.2012 6:51:38   
pika555
Martyna nalulaj nam danes en lep plusek!!!!!!!!!!!!
Kaj pa ostale, ki bi že lahko lulale danes?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 302
7.11.2012 8:02:52   
LittleSun
witchhhhhh skrajni čas da narediš test user posted image user posted image spominjaš me na helenčico...tudi ona je imela prehlad in slabo počutje takrat ko je zagledala plusek user posted image user posted image

Dobro jutro pupe...

Kakšen krasen dan je, naj le tako ostane.

Lep dan punce

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 303
7.11.2012 8:03:34   
curly
Dajmo Martyna!!! user posted image

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 304
7.11.2012 8:04:47   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

witchhhhhh skrajni čas da narediš test user posted image user posted image spominjaš me na helenčico...tudi ona je imela prehlad in slabo počutje takrat ko je zagledala plusek user posted image user posted image

Dobro jutro pupe...

Kakšen krasen dan je, naj le tako ostane.

Lep dan punce

Se absolutno strinjam!user posted image Lep dan tudi tebi! user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 305
7.11.2012 8:12:01   
Nikki34
no dejmo lulaaaat user posted image ..... he he, pri nas je O mimo... Razen glavobola in mozoljčkov je blo vse bp...upam, da naslednji mesec vseeno ne bo treba jest K user posted image :) zdej pa čakamooo... sonček se kaže, končno!! Upam na čim več nalulanih user posted image .....

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 306
7.11.2012 8:41:09   
Anonimen

user posted image

PRIČAKUJEMO user posted image & user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.11.
MeGi20 (1.krog)user posted image

5.11.
Martyna83
savanahuser posted image

7.11.
lokvanj22
babkaa (5. krog)user posted image

9.11.
S* (12. krog)

10.11.
tamala86 (2. IVF user posted image user posted image user posted image )

11.11.
ta*mala (3. krog)
GregUr (3. krog)

13.11.
Penny (1. krog)
anonimnauser posted image
kaatkaa (3. krog)

17.11.
Anonimna

18.11.
Nikki34 (1. krog s Klomifenom)

19.11.
Tamyv

20.11.
pika555

21.11.
smeška83

23.11.
Nessika18 (8. krog)
študentka86
Lanaia90 (5. krog)

25.11.
brioš (5. krog)

26.11.
tara04
pišanec (1. krog s klomifenom)

29.11.
Iskrica 86 (6. krog)

30.11.
tara.81 (12. krog)
Klimtovka (11. krog)
mamica deklicam (10. krog)
Sisley (30. krog)

x.11.
witch (1. krog po THL)
LittleSun
anonimna user posted image
*viva* (2. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 32

user posted image NOSEČKE: 1

user posted image USPEŠNOST: 3,13%user posted image

user posted image NAVIJAČICE::user posted image
niinii, Katte, telly, HeLenčica, mamica deklicam, ta*mala, brioš, kaatkaa, srečki, čiba, Radenska_, _saskia_, študentka86, curly, aviva83, Shana86, lilith82, witch, aviva83, acjom1

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 307
7.11.2012 9:29:44   
GregUr
no Martyna kje se skrivaš s svojim pluskom?! user posted image

pri nas je pa sama meeeegla user posted image nič od nič ni videt da bo kak lep dan.
počutje... brez posebnosti. nobenga znaka user posted image , nobenga znaka user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 308
7.11.2012 9:30:38   
oreh
user posted image LS, spet ga biksaš, itak, da W ni noseča, tko kot ni bla Helenčica, ko se je zvijala v materničinih krčih, bolečih dojkah, utrujenosti in slabosti. Dej Witch, a ti me palčko držimo ali boš sama lulalauser posted image . Lulaj za nas, za stare borke, ker čas bi že bil, da bi spet katera nalulala, res rabimo tvoj plusekuser posted image

Čestitam pa vsem, ki se bojujete z odvečnimi kilogrami nad 10 kguser posted image user posted image .
Jaz vedno želim spravit 2-3 kg dol, pa ko se lotim (ampak brez izgovorov), hitro zgubim, pa bi blo dobro, da bi takrat dobila kako kilco gor. Pri meni je bolj problem, kako željeno težo obdržati. ko hujšam hiram, ko pa jem pa žrem, nimam ene zdrave mere. in pol sem konstantno 3 kg gor, 3 kg dol. Pa že za to se moram veliko truditi in odrekati, kaj šele, da bi morala dol spravit 20 kg.
Zato mi najbolj ustreza dieta z malo OH, takrat vsaj nisem napihnjena, no, vbistvu ni več dieta, ampak način prehranjevanja. Sem pa vse dneve v gibalnem pogonu, zame je nasilje nad življenjem sedeti na kavču in bulit v TV, no, rada pa sedim za računalnikom in klepetam z vamiuser posted image

Glede  darilc pa je res, da to darilo ni namenjeno vsakemu, saj veš kdo rad peče in mu je to sprostitev, mu daš, sladkosnedu pa jih spečeš sam.

Uživajte na sončku oz. ob radijatorju s pogledom na sončen dan in ob misli, da je počasi vikend pred vratiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 309
7.11.2012 10:03:43   
curly
Jaaaa, witch, privošči nam eno lulanje in eno novo user posted image (staro borko)! Resnično potrebujemo to!!!
Ja, včeraj sva se z LS pogovarjali o kg, koliko sva jih naložili in sem preračunala, da sem jih tudi sama naložila 15 v zadnjih nekaj letih. No, zdaj sm še v 11+, ampak imam močno voljo, da jih poskusim čim več izgubiti. Imam pa isti problem kot oreh. Sicer ful težko izgubljam kg, ampak sem se odločila za izi dieto, torej ne stradam se ipd., ampak deluje, v enem mesecu sem izgubila 4 kg. user posted image Problem pa nastane, ko izgubim voljo. Še vedno je bilo tako, da sem potem, ko sem nehala pazit, kaj jem dobila nazaj VSE kar sem izgubila in še kakšno kilco gratis! Zato se potem nekaj časa ne tehtam, ne razmišljam o dietah in kg -> si rečem takšna pač sem. Tolažim se, da smo debeli ljudje, veseli ljudje! user posted image user posted image user posted image
No, potem pa spet pride kakšen "dogodek", ko se je treba malo lepše obleči in preiščem celo omaro, nakar ugotovim, da mi nič ne paše, da v vsaki cunji izgledam debela. user posted image Ah... upam, da se zdaj to spremeni, da mi uspe izgubiti še vsaj 5 kg, potem pa težo obdržati! user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 310
7.11.2012 11:00:41   
ta*mala
Dan... pr men se pa že začenja... čudne stvari... sam ne bom nč komentirala, k me je strah, da je spet neki bla blauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 311
7.11.2012 11:51:26   
Penny
Mene že dva dni neki čudno prsi bolijo ob strani, ne vem, a mi psiha buta al smo mogoče kaj naredili. Nočem razmišljat ampak ne morem, da ne bi. Bom pa s testom sigurno počakala do 12.11. ko imam 28. dan, ker vem, da je prej brez veze probavat. Upam, da mi znese čakat do 14.11. , če seveda prej ne priteče.

Sem se pa registrirala na http://www.countdowntopregnancy.com/ in vsak dan pridno vpisujem znake. Imam 2 very common za pregnant user posted image .

Priznam, da se mi malo meša user posted image , samo upam, da ne bom kdaj prišla v fazo, ko bom videvala črtice tam kjer jih ni (malo sem brskala po galeriji testov na omenjeni strani).

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 312
7.11.2012 16:32:28   
witch
Ne ne, mičkeno še počakamo user posted image M še ni, joške bolijo, zvijati me je začelo danes. Sicer še ni hudo, ampak čutim. Oboje pa je isto kot pred vsako M. Tak da mislim, da po palčkah ne bom lulala. Čeprav si pa močno močno želim, da bi bil že enkrat plusek user posted image

curly imam pa za tebe eno vprašanje. Namreč napotnice za IUI imam. Moj ima novo (ker je stara pretekla), jaz sem jo dobila že MB, dobila sem napotnico za pregled kriv (bolezni pa to), zdaj pa sem nekje prespala če moj rabi še kakšno napotnico za pregled krvi? Jo dobim v mb? Pokličem prvi dan ko dobim M, da grem na UZ, in takrat že moram imeti kri vzeto, ali lahko grem takrat?
Hvala ti za pomoč user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 313
7.11.2012 17:05:49   
GregUr
ta*mala deli z nami kaj se je začelo dogajat?! user posted image

pr meni še ni nč user posted image
apetit. ampak pustmo to. to bi blo isto tud če bi bla v samostanu user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 314
7.11.2012 17:06:02   
curly
witch, jaz sem pa že mislila, da boš rekla, da si nalulala user posted image ! Namreč že cel dan mislim nate in stiskam pesti, da user posted image ne bi bilo! user posted image
Za IUI potrebuješ napotnico samo ti. Jaz krvi nisem rabila dat, razen po zadnjem IUI-ju, za papirje za IVF. Moj pa tudi takrat, tako da, ne vem zakaj so ti že zdaj dali napotnico za spolno-prenosljive bolezni... Kakorkoli že, če bodo potrebovali te izvide, ti bodo tako ali drugače rekli. A imaš kakšen datum tam? Jaz ga namreč nisem imela, ko sem šla v postopke. Na prvem IUI-ju so mi ga šele dali (aprila sem dobila datum za september). user posted image
Koliko IUI-jev pa imaš predvidenih? Saj vem, da sem te to že vprašala, samo vseeno, sem že malo sklerozna pa pozabim.user posted image
Če te še kaj zanima, z veseljem pomagam, če le vem in znam kako. Pa vseeno bom navijala, da IUI ne bo potreben! Evo ga, samo zate: user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 315
7.11.2012 17:45:12   
witch
Glede na to, da imam cikle med 32 in tam čez 40 dni dolge (najdaljši celo 60) bom še malo počakala. Manj se razočarana ko pride, kot če delam test. Ker ko ga delam nekak imam v glavi da bo plus. Poročam kako bo user posted image

No evo, pri meni res delajo vse nekaj drugače. Ja jaz sem dobila napotnico za IUI in za kri. Mi je rekla da moj rabi napotnico od svojega zdravnika in da morava dati oba kri. Ne vem. Počakam in ko pride se bom s tem naprej ukvarjala. Napisane imam 3. 2x s klomifenom in 1x z nekimi inekcijami. Datuma za naprej pa nimam. Mi je rekla, da če drugi ne bo uspešen moram poklicati da mi dajo datum za naprej. Drugače si pa jaz tudi močno močno želim, da do tega sploh ne bi prišla. Bo že vesolje uredilo tako, kot je potrebno. Če pa morava v postopek pa bova šla.

ta mala user posted image user posted image user posted image da bo plus plus in ne bav bav user posted image

Penny user posted image user posted image user posted image user posted image Naj ti martinček prinese debelega pluska user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 316
7.11.2012 17:51:48   
curly
Isto postopkov imaš, kot sem jih imela jaz.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 317
7.11.2012 18:37:51   
ta*mala
Gregur, nč ne povem user posted image user posted image ker se mi ne da analizirat kwa se dogaja, ker vedno se najde tudi bl logična razlaga kot user posted image user posted image user posted image user posted image

Witch, hvala za pikepokeuser posted image jih pošiljam nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matr, a bi kera že lulala v lonček?! Ostale rabmo mal zagona in motivacijeuser posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 318
7.11.2012 18:49:42   
Penny
Hvala, witch, ko bi vsaj res. Držim pestke tudi zate user posted image .

Dej dej ta*mala, ne bodi špilferderber in povej kaj te matra. Da ne bom samo jaz tista z namišljenimi znaki user posted image .

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 319
7.11.2012 19:01:13   
ta*mala
penny, dj ti povej kwa te matra...mene joski nc ne bolijo

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 320
7.11.2012 19:06:25   
Anonimen
Že cel dan čakam, da bo katera oznanila plusek, pa še nič... Dajmo user posted image user posted image user posted image

Mene nekaj špika po jajčnikih kot med o, malo me zvija...ne vem kako naj si vse to razlagam - ta mesec je sploh vse bolj čudno, O sploh nisem čutila, pa jo ponavadi fuuul, tko da sploh ne vem al je bla ali ne...a je možno, da je ni? In zakaj je kar naenkrat ne bi bilo?

Anonimnauser posted image

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 321
7.11.2012 19:57:18   
Nusyka
Pozdravljene! Prosim uvrstite me še na ta seznam. user posted image pričakujem 19.11. po prvem IUI. Jaz sen dobila napotnico za iui in pregled krvi za spb na zavodu za transfuzijo. Tudi možiček je moral k osebnemu zdravniku po napotnico, ker je bil na zavodu zaradi darovanja krvi in so mu rekli, da bi ga brez napotnice test na spb stal 70€. Ko pa je že govor o "nosečniških simptomih" user posted image bi rekla, da je v tokratnem ciklu z iui pomočjo ful več špikanja v jajčnikih in beli tok, ki ga sicer ne poznam. Se bojim, da so vsi simptomi posedica hormonskih tablet in stopke... ali pa se je prijelo in bo naslednji vikend na vidiku user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 322
7.11.2012 20:18:48   
Night
Danes je moj 14. dan v ciklu in že 2. dan me precej boli trebuh. Zgleda, da se bliža O, čeprav me ponavadi ne boli toliko. Pa joški me bolijo že cel teden user posted image A je imela kdaj katera to? Moja BT se pa še vedno ni dvignila, edino en dan mi je pokazalo celo 36.0, tako nizke še nisem imela nikoli. Samo upam, da je res ovulacija in da niso bolečine zaradi moje endometrioze, ker si res ne želim še ene operacije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 323
7.11.2012 20:22:09   
Penny
Uh ta*mala, kwa me ne matra? user posted image

21. dan neki čudni krči popoldan in zvečer, od takrat pa blagi krči sem in tja, ravno tolk, da čutim (ponavadi se mi začnejo šele 24. dan). Potem prsi me ob strani bolijo, danes občasno začutim en tak žgoč občutek v njih, pa mal me v križu pritiska. Vsega tega ponavadi ni. Glede kože zaenkrat ne morem še nič rečt, ker je mogoče še prezgodaj. Trenutno še nimam mozoljev po čelu, upam, da tako ostane.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 324
7.11.2012 20:42:42   
ta*mala
hehe.... js mam pa en micken cudne izpade, no... vcer je moj jedu mandarine..pol se je stusiral, umil pa to, pa tud zobe, valda...in pol sva....ane...sla spat heh pa js se kr fuuuullllll tiste mandarine voham.k bi jih mel se zmer polne uste. je pa se cca 4 dni do nepricakovane.

pol dons me je spodi bolel like kot med o, sam blazja varianta...vsake tok me rahlo spikne enkrat tle, enkrat tm.

joske me pa ne bolijo spljoh. nic. zato js spet zih neki bluzim.

aja pa se en hec. tuhtam po poti domov kwa skuhat pa se spomnem da mam mleto meso in da bi nrdila spagete pa hase omako. dam js meso v ponev mi zasmrdi na fertik. tok da sm mukoma skuhala sam omako, k jo bom poslala tasci za kosilo. js pa jedla topu sendvic. Pa sj ne maram mesa, ampak tok ogabn da skuhat neb mogla pa se ni bil. pa ni bil cez rok, res ne!

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?