girl79
|
Čao so , I DONT`T feel very olympic today!!!! Slabo mi je že od zjutraj, hčerka je še vedno doma, ker je imela včeraj še vročino, tako da sem poskusila se ukvarjat z njo, hkrati pa sem morala še nujno nekaj za službo naredi, sem mislila da bom v glavnem naredila takrat, ko bo šla popoldan spat, pa je spala celih 15 minut!!??!!...no ja je šla pa vsaj zvečer že ob 20.30 spat, kar je za njo zelo hitro, tako da sem še nekaj delala potem. No zdajle zvečer me je pa začelo še v želodcu zvijat, tako da sem bila že 3x na WC ju...no zdaj je malo boljše....mah upam da glede na to da so se v tej nosečnosti začele slabosti 2 tedna prej kot v prvi, da bodo tudi 2 tedna prej nehale....torej še cca. 4 tedne slabosti ....no ja bom že preživela, samo da bo z bejbijem/bejbiko vse ok ursika_ursi - tudi meni se je v prvi nosečnosti zgodilo podbno kot tebi, imam tudi sicer nizek pritisk in se mi je ene 2x zavrtelo, sem se počepnila (in se zraven držala za neko ograjo) in nekako preživela, no tretjič me je pa samo po tleh vrglo, sem bila v nezavesti par minut, no ampak sem potem kar hitro bila ok in se ni več ponovilo....jaz nisem delala panike zaradi tega, sem pripisala nizkemu pritisku in vročini (je bilo poletje)..... vilincek - ha, ha jaz sem tudi mojo g še posebej prosila če pogleda če nista 2 slučajno....meni je en naenkrat čisto zadosti , no čeprav če bi bila dva, bi bila pa pač dva, bi ravno tako preživeli pa jih radi imeli nosečniški diabetes - ja je kar zoprno če ga dobiš in se s tem ni za zafrkavat. En prijatelj se poklicno ukvarja z diabetesom in kar znori ko sliši da kakšna nosečnica, ki ji rečejo da ima nosečniški diabetes ne upošteva navodil zdravnikov in jemlje to bolj zlahka.... delitev dela med partnerji - uh vedno burna tema, se strinjam da je zelo težko spreminjat vzorce, ki jih nekdo prinese od doma, ampak če se s temi vzorci ti ne moreš sprijaznit, je potrebno ukrepat čim prej....moj je od doma navajen da vse naredi mama in je seveda tudi od mene na začetku to pričakoval, tako da so bile precejšnje borbe, ko sva se preselila skupaj, ampak jaz se ne pustim in mu vedno poskušam racionalno razložit kaj sem naredila jaz in kaj pričakujem da bo naredil on, oziroma imava npr. razdeljeno vsak drugi večer da drug hčerko spat (pa pred tem umit zobe, pa oblečt pižamo itd...), kuhamo samo med vikendom in sem tudi enkrat čisto popizdila ko ni nič pomagal pri kuhanju in je nekaj kritiziral hrano in od takrat naprej kuhava vsak en dan, en v soboto, en v nedeljo, no likamo pri nas doma praktično ne več, dokler smo je pa tudi vsak likal svoje....meni ni hujšega kot če ti moški reče da ne zna likat ali pa kuhat - a ženske smo se pa že rodile s tem znanjem al kaj??!!?? Vsak se lahko nauči likat ali kuhat, je pa tudi res da veliko žensk takšne izgovore tolerira, oziroma so tudi one od doma navajene da tako pač mora biti....se mi zdi da če nebi že na začetku vztrajal glede nekaterih stvari, bi se potem lahko celo življenje kregala lahko zaradi njih....čistimo pa mi tudi stanovanje samo 1x na mesec, takrat čistiva oba, je pa res da jaz večkrat še vmes kaj pospravim, pa posesam itd...malo pa že moram popustit Jaz pa še 2 tedna do nuhalne....juhu... lepo se mejte
|