|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2013
13.11.2012 14:07:36   
5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja83
. Zdej sanjam o Fishu iz McDonalda. Drugače nisem pristaš takšne hrane, ampak očitno trebušar je user posted image

Ne govori!! user posted image v prvi nosečnosti sem žrla pice pa mcd user posted image user posted image user posted image sam đank fud user posted image še dobr da sem se samo 14kg zredila user posted image

pa še zdej majo u mcdju nov sendvič iz repkov od rakca...mmm ful je dober moraš probat user posted image

http://www.mcdonalds.si/#/aktualno/shrimpburger/

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 676
13.11.2012 14:27:04   
Zoja83
v sendvič iz repkov od rakca...mmm ful je dober moraš probat
mal butasto vprašanje, sam a ma kakšne kosti zravn? sm čist občutljiva na meso, ki se še kosti drži. mi že nekaj let ne gre po grlu. bom mogoče že dans probala, ker grem v lj na potep.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 677
13.11.2012 14:39:18   
5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja83

v sendvič iz repkov od rakca...mmm ful je dober moraš probat
mal butasto vprašanje, sam a ma kakšne kosti zravn? sm čist občutljiva na meso, ki se še kosti drži. mi že nekaj let ne gre po grlu. bom mogoče že dans probala, ker grem v lj na potep.

ne ne nobenih kosti. Nisi nikol jedla repkov?

http://www.kulinarika.net/fotografija.asp?ID=oDpG6wFH75DHtzGv&glavna=1

tkole zgleda to...sam tle u mcdju so kako bi rekla povezani v zrezek user posted image matr se ne znam izražat user posted image pač zrezek pride v sendviču :)

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 678
13.11.2012 15:00:06   
ursonok
A ima še katera nenormalno mrzle noge? user posted image user posted image

Jaz zvečer ne morem zaspat, dokler me mož ful ne pogreje. Pa zdajle imam tud mrzle noge. Pa se dovolj gibam in vse. Ampak so kot led. Sicer me to že celo življenje muči, le v prvi N je bilo super. Pa smo dobili punčko. Tako da je to še en simptom za fantka več user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 679
13.11.2012 15:02:54   
ursika_ursi
Uh, ta hamburger z repki in rukolo pa mi je moj zadnjič prinesel, mmmm.....
Hahahaha, temle napovedim spola sem se pa nasmejala, da me je skor s kavča fliknilouser posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz mam torej in punčko in fantkauser posted image user posted image  Čeprav po kitajskih koledarjih mi povsod pokaže fantkauser posted image  Se bom pustila presenetit- valda, si po eni strani ful želim pupiko, ker sem nora na roza barvo in take osladne cotkeuser posted image  Moj pa pravi, da je vseeno, samo da bo poba zdravuser posted image user posted image user posted image
Tako, danes spet sama za kosilo, si pripravljam paradižnikovo župco iz domačih paradižnikovuser posted image  Mmmmm, bom jedla spet ko slonuser posted image  Fora je pa v tem, da se nažrem in že med hranjenjem razmišljam kaj bom jedla čez 15 minuser posted image  In to naj bi blo kao normalno al kajuser posted image
Morem pa priznat, da jaz ful obožujem piščančje meso, ampak zdaj mi sploh ne diši najboljuser posted image  Bi pa prav z veseljem zmazala kakšno morsko rižoto, morsko pico ali polnjenje lignje z mocarello, pečene na žaru, mmmm.... Vbistvu bi prav ubijala za touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 680
13.11.2012 15:06:43   
vilincek
Tudi meni je dons nagajala ringaraja.

Glede vraž pa tole: sodeč po njih bi jaz morala prvič rodit punčko (nisem mogla pikantnega, pasalo mi je samo kislo, pa ful mleka itd.), pa sem fantka.

Tudi zdej mi sladko prevec ne pase, prej kislo. Tako da verjetno tud letos ne bom veliko potice in ostalih sladkarij za praznike. Se boljs, ker ti itak cist zabasejo zelodec. Mi pa ful pase kislo zelje ali rdece zelje v kombinaciji z matevzem ali krpicami. Krvavice in pecenice pa mi ne naredijo dobro.

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 681
13.11.2012 15:08:13   
5ra8
A je kera iz dolenjskega konca? user posted image

(odgovor članu vilincek)
Neposredna povezava do sporočila: 682
13.11.2012 15:12:28   
ursika_ursi
Ooooo, poticeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz že komaj čakam, da mami speče kakšnouser posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 683
13.11.2012 16:11:54   
baby2012
Pozdravljene,

vidim, da ste zelo aktivne tu gor user posted image . Jaz občasno kar prek telefona na hitro preletim vaše debate, dans mam pa ravno čas, pa se vam bom malo pridružila.

Zoja83 hvala ker si me spomnila na hamburger iz Mladosti user posted image , zdaj bom pa cel dan razmišljala samo o tem, kako bi si ga privoščilauser posted image . Čeprav sem kar se tiče take hrane kar pridna, ne samo zdaj, ko sem user posted image , ampak na splošno. Pride pa kakšno obdobje, ko si enostavno moram privoščiti nekaj nezdravega.

Kar se tiče apetita pri meni, je bolj tako tako. Pride dan ko moram imeti vsakih 5 minut nekaj v ustih, spet drugič pa normalno preživim dan, brez kakšnih napadov lakote user posted image . Me pa zanima s približno koliko kilogrami ste začele user posted image in koliko kg ste že kaj pridobile? Zdaj glede na to, da smo tukaj same babnce to verjetno ni neka tabu tema. Jaz za enkrat nič, je pa res, da če kakšen dan malo več jem, imam potem naslednji dan kakšne pol kile več, samo to potem spet pade nazaj ob normalnem hranjenju. Sem pa štartala z 59 kg. Tiste, ki ste že bile user posted image , za koliko ste se pa takrat zredile? Jaz ne mislim stradat, bom pa malo pazila kaj in koliko nesem v usta. Do sedaj sem bila kar uspešna user posted image , edino kakšni milki se pa s težavo uprem, tako, da tukaj pa pogorim na celi črti user posted image .

Meni so zelo zanimive tele vraže o spolu otroka. Koliko od tega dejansko drži je pa drugo vprašanje user posted image . Zaenkrat nimam nobenih značilnosti, da bi pa lahko po tem sklepala kaj bomo imeli. Še pri hrani ne, ker mi paše vse, ni važno ali je sladko ali kislo, meso ali zelenjava. Vse jem, nič se mi ne gabi, in po ničemer mi ni slabo, tak da če bo skos tak potem sem zmagalauser posted image .

ursonok jaz imam tudi probleme z mrzlimi rokami in nogami. Sem pa že po naravi bolj zmrzljive sorte, tak da sem že navajena. Se pač vsake toliko pogrejem z vročim čajem pa je. Ali pa se oblečem kot eskim, in potem se mi doma samo čudijo, kako me lahko tako zebe, če pa ostali v kratkih rokavih skačejo okoliuser posted image . Se je pa fajn k dragemu stisnat, češ pogrej me, tak me zebeuser posted image .

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 684
13.11.2012 16:12:45   
Saša33
Ursonok: ma pri nas hoče vse sama jest, ima že 6 zob in hoče grist. Se na vsake cajte kaj zaleti sam
bi pogrizla vse in je huda če ji dajem po žlici.
Najbloj sede krompir na koščke, pa pol korenja, da ga lahko drži. Je tud že jabučke na krhle. Ma sam čakam kdaj jo bo treba čez kolen.Zdej packa karfiolo sem jo preveč nad soparo in ni več trda.  Bo zvečer pečen kostanj, jupi. čakam lubija, da pride iz šihta. je bil pa celo sedaj urco sonca in sva listje grabli, cel žur.

Se beremo jutri

(odgovor članu ursika_ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 685
13.11.2012 16:19:40   
ursika_ursi
Jaz sem štartala s 52,5-53,5 kg, zdaj pa mi niha od 54-56kg, odvisno kolko jem čez danuser posted image

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 686
13.11.2012 17:06:11   
Rožica1985
Pozdravljene,
vidim, da ste že cel dan zelo čvekave. Vas v službi "skrivaj" prebiram, da me kdo ne zaloti.

Glede na vraže bomo meli punčko :-) zelo rada jem meso, vendar ga že par tednov tudi videti ne morem :-( Fujj..
Danes sem za kosilo jedla svojo najljubošo jed: čufte in pire krompir... ajej, komaj sem se zadrževala da ni šlo vse nazaj ven..
Se tolažim s tem, da bo kmalu konec 1/3 user posted image

Lahko bi živela od prepečenca in kislih kumar (dobro da sem poleti naredila zalogo :-) )in banan , temu primerno tudi težave z zaprtostojo..

ursonok tudi jaz imam ledeno mrzle noge. Ne samo zdaj, že od nekdaj. Prejšni teden mi je sodelavka svetovala naj imam doma obute volnene nogavice (tiste s taprave volne), baje pomaga. Sem jih imela enkrat gor par ur in je bilo res bolje. Samo kaj ko tako pikajo..

Nosečnost sem štartala z 59,5 kg. Sem v 11t in tehtnica kaže med 60 in 61 (odvisno od tega koliko apetita imam :-P)

Toliko za enkrat. Jutri popoldne imam drugi pregled in prvi UZ.. Držite pesti, da bo vse ok :-)

(odgovor članu ursika_ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 687
13.11.2012 19:18:41   
girl79
Čao souser posted image user posted image ,

Evo, danes mi je malo manj slabo, pa službo sem preživela (sem imela nekaj zoprnega na sporedu), pa dete izgleda kar zdravo, tako da gre jutri v vrtec....pa še 2 vrsti peciva sem že spekla danes user posted image user posted image

Jaz sem v nosečnost startala s 62 kg, zdaj imam 60 - se pozna ker skoraj ne jem sladkega, mi bolj kislo pašeuser posted image ....no v prvi nosečnosti sem šla najprej 4 kg dol, potem pa 17 gor.... ampak sem potem prišla skoraj na svojo težo že v 6ih tednih....tako da upam da bo tokrat tudi tako....ampak se pa nič ne veselim drugega trimestra, ko se mi zdi da sem bla skooooooz lačna, takrat sem se tudi daleč najbolj zredila, potem zadnji trimester se nisem več tako veliko....no bomo videli kako bo...

Jaz se mažem sicer z kakavovim maslov, ki sem ga kupila v DM- ju, stane pa cca 5 €, tudi v prvi nosečnosti sem se s tem mazala, pa nisem dobila nobene strije, čeprav je to verjetno res bolj odvisno od kože, kot pa od tega s čim in koliko se mažeš...

Sladkorna - meni je v prvi nosečnosti sploh niso merili niti enkrat user posted image user posted image ...no bomo videli kako bo tokrat, ko imam drugo gin...

Aja, pa zadnjič sem pozabila poročat, da sem norice že prebolelauser posted image user posted image ....sem si prav oddahnila...

Komaj čakam na poročila tistih, ki ste imele preglede danes! user posted image

ursonok - če pa tvoja teorija drži, da pomeni da bo fantek če te zebe, bomo pa mi tudi imeli fantka, se mi zdi da me zebe že ene 3 tedne.... no mogoče bomo pa že čez 2 tedna na nuhalni kaj videli...user posted image

(odgovor članu Rožica1985)
Neposredna povezava do sporočila: 688
13.11.2012 21:23:46   
malecka24
No pa sem dala skozi danasnji pregled in vse je super:)Sem zelo vesela,pridno raste in je vse kakor treba za 9tednov in kar je najpomembnejse SRČEK bije:):):):)In videla sem tiste male rokice,me je cist prevzelo.Naslednji pregled imam 21.12. in nuhalno pa 28.11. in komaj cakam res.Bom mirno spala danes:)Nocko vsem

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 689
13.11.2012 21:54:37   
ursonok
Malecka user posted image

Naš tamali je zaspal v hudi histeriji ob 18h, pa še kar spi - ga je treba preoblečt, pa dati v spalno vrečo ... user posted image
Ma, jaz sploh ne razumem, kako lahko človek tako malo spi kot naši otroci ... Čez dan spi največ eno uro in je vsak večer čist histeričen. Danes je najprej zbasal polno skledo zelenjavne juhe z napihnjeno kvinojo, potem se je pa še drl, dokler ni dobil 230ml mleka in je mrknil. Kr neki.

Jaz bi rada legla k počitku, pa si ne upam, ker se bo itak zdaj kmalu zbudil. Upam samo, da bo pojedel še eno ultra dozo in mrknil. Pa seveda, da ne bo potem vstal ob 5h zjutraj user posted image user posted image

Tiste., ki čakate na prvega - upam, da vas nisem čisto prestrašila user posted image user posted image . Saj večina otrok precej bolje in več spi od naših ...

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 690
14.11.2012 8:05:06   
sover
malecka user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj pa relax and enjoy!

KG - štartala s 67,  do sedaj dobila 1 ali 2 (odvisno od napihnjenosti), čeprav zdaj bo pa začelo rast. V prejšnji rundi sem na vsakem pregledu imela v povprečju slabi 2 več.

Teorije fantek vs. punčka - v prvo so pri meni vse spodletele, razen tiste o črti čez trebuh. Sem imela črto in fantka. Pri nas vse kaže na to, da bo spet fant. V družini od mojega je namreč trenutno stanje 9 fantov, 0 punc. Torej lahko rečem s 50% verjetnostjo, da bo fant user posted image user posted image user posted image .

Spanje malčkov - da res ne boste prestrašene, naš prav lepo spi že od začetka. Čisto po šolsko. Dokler se dojil, se je zbujal ponoči, potem pa ne več in je do pred mesec dni nazaj lepo prespal celo noč (od pol osmih zvečer do pol sedmih zjutraj). Sedaj je sicer ponoči malo bolj nemiren (včasih mal postoka, sam mu dam dudo in je OK), po mojem zarad zobkov (nima še noebenga), sedaj pa tudi zarad vrtca. SIcer pa vse mine. Enkrat. user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 691
14.11.2012 8:26:25   
5ra8
jutro bejbe user posted image

malecka zdej pa relax.....joj jst komi čakam pondelk pa nuhalno...sem jst prva? ma še katera? verjetno sem prva ker mam tud rok 1.6 user posted image user posted image . Pa moj bo majček verjetno, ker bom imela CR in bo to teden do 10 dni prej user posted image

kg? raj ne govorim user posted image v prvi nosečnosti sem se zredila 14 kg zdej upam da se bom manj, oz. ne več kot 14. Res pa je da sem tud štartala z manj kg kot pri prvi user posted image

spanje? no pri nas se je uredilo ko sem nehala dojit. Saj se povprečno zbuja 1x na noč, ampak to ni nič proti prejšnjemu stanju user posted image

ursonok, tebe pa tvoje zajtrke je tko lepo brat, pa vse te namaze, kruhke, itd user posted image kr lačna ratam. Bi dala kakšen recept za namaz? pliis user posted image

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 692
14.11.2012 9:01:44   
ursonok
Dober dan!

Mi pokonci od 7h. Tamali je začuda lepo spal - od 18h do 22h, takrat se pokakal in najedel, pa spal do 7h. Tega še nisem doživela user posted image user posted image Ampak kot vedno jaz takrat slabo spim - najprej nisem mogla zaspat do ene polnoči, potem prkrat wc, pa zbujanje kar tako. Brezveze.

5ra8
jaz imam jutri nuhalno! user posted image Rok imam 30. maja, ampak ker sem prvi dve nosečnosti obe prenosila za 12 dni, menim, da bom tudi tokrat junijka (čeprav bi raje bila majevka - mi je ta mesec ljubši). No, v vsakem primeru bomo dobili dvojčka, kar pa mi ni preveč všeč user posted image
Tako da bom zgleda jaz prva user posted image . Se kar malo bojim, sploh ker bo to moj prvi UZ v tej nosečnosti!!

Namazi
Malo eksperimentiraš:
Humus - čičeriko namočiš za čez noč, zjutraj skuhaš, zmiksaš (palični ali kakšna druga naprava), dodaš ful česna (no, odvisno od okusa user posted image ), ful olivnega olja, limonin sok in himalajsko sol. Lahko dodaš še zmleto kumino in sesamovo pasto. Pa toliko vode, da je zadeva lepo mazljiva. Mljask user posted image
Avokadov namaz - zmelješ avokado (lahko tudi z vilico - mora biti zrel), dodaš nasekljan česen, olivno ali laneno olje (po okusu), himalajsko sol in čisto malo limone (ali pa nič). Nekateri poleg česna dodajo tudi čebulo.
Sardinin namaz - jaz sardinice zmečkam, dodam navaden sojin jogurt, brez vseh dodatkov, česen, čebulo, začimbe (peteršilj, lahko oregano itd - po želji), potem pa še na drobno sesekljane kisle kumarice. Pa malo soli - a ne preveč, ker so ponavadi že sardine slane.
Sardinin in avokadov namaz gresta super s čičerikinimi palačinkami (čičerikina moka, začimbe, morda sesekljana čebula ali por, voda - to je masa, palačinke so odlične user posted image ). Humus pa ponavadi jemo z domačim kruhkom ali pa riževimi/koruznimi vaflji.

Ko enkrat začneš delat namaze, se držiš navodil, potem pa počasi začneš vse skupaj prilagajat svojemu okusu. Če recimo nimaš alergije na KM, lahko namesto sojinega jogurta pri sardininem dodaš navaden jogurt, skuto ali kaj tretjega. Lahko pa brez jogurta - ursika mislim, da doda muštardo. Skratka, okusi so različni.

Ja, danes bo sardinin namaz, ker je čilčerike zmanjkalo, avokadi pa še niso dovolj zreli. Pa nariban korenček, narezan paradižnik. In morda kuhan jajček za mojega. ¡Que aproveche! user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 693
14.11.2012 9:39:13   
malecka24
Zivjo punce:)

Mene pa nekaj zanima ce sem edina ki ji ni do spolnih odnosov?Nekako cez dan sem pri volji potem pa zvecer kar nekako mi ni vec do tega.In moj mozek je malo uzaljen seveda.Sem kar malo slabe volje zaradi tega,ne evm resnicno kaj mi je:(Hvala vam ker me poslusate in upam da nebo kaksna zamera glede tega vprasanja.LP in lep dan vsem.

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 694
14.11.2012 9:48:38   
ajnas6

IZVIRNO SPOROČILO: malecka24

Zivjo punce:)

Mene pa nekaj zanima ce sem edina ki ji ni do spolnih odnosov?Nekako cez dan sem pri volji potem pa zvecer kar nekako mi ni vec do tega.In moj mozek je malo uzaljen seveda.Sem kar malo slabe volje zaradi tega,ne evm resnicno kaj mi je:(Hvala vam ker me poslusate in upam da nebo kaksna zamera glede tega vprasanja.LP in lep dan vsem.

Ti po pravici povem da tudi jaz nimam ne vem kako velikih potreb. Nama so sicer prepovedali do 12 tedna, to se pravi, da nisva že vsaj 9 tednov in jih niti ne pogrešam. Mi je pa full čudno, ker prej sva bila kar precej aktivna, zdej pa kot da so mi hormoni vse na glavo obrnili. Je pa res, da skušam vsaj za mojega poskrbeti, kolikor morem user posted image

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 695
14.11.2012 13:53:49   
majčula
joj kok ste pridne, super vas je brat...

apetita še vedno ni nikjer user posted image ... a se ne bojim, da bo še dolgo trajalo tole brez apetita user posted image ...

kg prvo nosečnost sem se zredila 12,13 kg, pa se mi je zdelo veliko, čeprav sem dobivala počasi, vsak mesec kak kg, sem kar hitro prišla nazaj na svojo kilažo 60kg... a oblika telesa se mi zdi, da je čisto nekaj drugega, čeprav športam že celo življenje. v mladosti sem aktivno trenirala gimnastiko, potem pa skoz nekaj, a se mi zdi, da so se teli kilogrami različno (nepravilno user posted image ) razporedili nazaj.

spanje malčki naša tri letnica spi že od začetka in smo glede spanja prav razvajeni...

SO to sem sicer že enkrat spraševala kako vi stojite pri tem, pa je bilo bolj malo odgovorov user posted image . No od zadnjega so je minilo kar nekaj časa, ker sem imela takrat po njem močne izcedke in sem se prav ustrašila, pa sem rekla, da počakam do NS (to je sreda juhuhu) pa da vidim kako naprej. Druagce je pa enkrat ursonok omenila erotične sanje... Se mi večkrat dogaja zadnje čase user posted image ... da sanjam, kot da je čisto zares user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajnas6)
Neposredna povezava do sporočila: 696
14.11.2012 13:54:26   
majčula
joj kok ste pridne, super vas je brat...

apetita še vedno ni nikjer user posted image ... a se ne bojim, da bo še dolgo trajalo tole brez apetita user posted image ...

kg prvo nosečnost sem se zredila 12,13 kg, pa se mi je zdelo veliko, čeprav sem dobivala počasi, vsak mesec kak kg, sem kar hitro prišla nazaj na svojo kilažo 60kg... a oblika telesa se mi zdi, da je čisto nekaj drugega, čeprav športam že celo življenje. v mladosti sem aktivno trenirala gimnastiko, potem pa skoz nekaj, a se mi zdi, da so se teli kilogrami različno (nepravilno user posted image ) razporedili nazaj.

spanje malčki naša tri letnica spi že od začetka in smo glede spanja prav razvajeni...

SO to sem sicer že enkrat spraševala kako vi stojite pri tem, pa je bilo bolj malo odgovorov user posted image . No od zadnjega so je minilo kar nekaj časa, ker sem imela takrat po njem močne izcedke in sem se prav ustrašila, pa sem rekla, da počakam do NS (to je sreda juhuhu) pa da vidim kako naprej. Druagce je pa enkrat ursonok omenila erotične sanje... Se mi večkrat dogaja zadnje čase user posted image ... da sanjam, kot da je čisto zares user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajnas6)
Neposredna povezava do sporočila: 697
14.11.2012 13:55:15   
majčula
ah... se opravičujem, najprej mi kokr ne objavi, potem pa dvakrat... ups....

(odgovor članu majčula)
Neposredna povezava do sporočila: 698
14.11.2012 14:35:58   
Zoja83
ša tri letnica spi že od začetka in smo glede spanja prav razvajeni...
fauš. naš je šele dobra pol leta nazaj začel spat (2,5 let je star). Prej smo probali vse živo, še najbolj so pomagale homeopatske kroglice

nuhalna-zeemeermin jo je imela včeraj, jst pa čist nestrpno pričakujem njen post (pa nujno napiši, kolk je velik!) me ful zanima, ker imam jst tud nasl.teden in to prvi dan 11. tedna. se mi zdi kmalu...

spolnost kakor kdaj. v prvi nosečnosti je blo pa katastrofa, sma bolj seksala zarad njega kot zarad mene. zdej pa kakorkdaj, definitivno pa ne suša več kot en teden.

Pa včeraj sem si privoščila Fisha user posted image je pasal za umret. Probala sem tudi Shrimpa, pa mi ni bil všeč zaradi same teksture mesa (mam mal problemov s temuser posted image ). Danes pa "kuham" polnjene lignje, pečen krompir pa motovilec z jajčko user posted image Njamsi

(odgovor članu majčula)
Neposredna povezava do sporočila: 699
14.11.2012 14:51:55   
Saša33
Evo, midve imava kosilce no tamala na veliko meče okoli krompir in fižol.
Mi smo tudi razvajeni glede spanja, že od prvega meseca spi saj 6h v kosu no sedaj že 10-11h v kosu a kaj ko čez dan ni potem nič spanja 2x 15 min.
Mene prav zanima kako bo v torek na nuhalni. zadnji dan menstre je bil 10. avg., po vseh izračunih naj bi bil PDP 15.5, no potem na prven UZ prestavi PDP na 31.5., me zanima kako bo sedaj na nuhalni. Drugače pa jo bom jst imela že kar krepko v 13 tednu. Bomo šli vsi gledat skupaj s tamalo, pa potem nekam v hribe se že veselim in upam na vreme.

Glede posteljnih aktivnosti. V prvi nosečnosti bi non stop, je pa res, da ko si brez otrok lahko počiješ pop in si readi zvečer za akcijo. No midva sva večerne akcije opustila, so nama bližje jutranje ali pa čez dan. Zvečer ni tako ali tako nič z mano, grem spat ob 21h ali pa prej. Odvisno kdaj tamali mižek zaspi.

Se mi je pa danes že kar ponoči zdelo, da čutim kako se premika. Verjetno so ble blodnje, se mi pa zdi, da ga nosim zelo visoko, direkt pod prsnico. Laro sem imela čist nizkože od začetka.

Evo za kosilo bo jota brez mesa pa frišn kruhek. Zvečer pa en lipaverski namaz. Pa kostanj. Njami. Fajn se mejte pa se še jutri kaj beremo. Pozdravčke vsem.

Aja pa Majčko sem dobila za tamalo, kjer piše maja bom postala sestrica. V Nedeljo imamo eno praznovanje pa da vidimo kdo je pismen.

papa

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Določitev spola.
пеперутка16

Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: