|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2013
24.10.2012 17:53:15   
zeemeermin
Ursonok, verjamem, da je težko čakat, tudi jaz sem komaj dočakala! Kako pa to, da imaš tako pozno prvi pregled - če prav računam, bo nekje na začetku 13.tedna, ane? Pa čestitke za spretnega malčka! user posted image Jaz sicer nimam pojma (glede na to, da je tole moja prva nosečnost), kdaj je "normalno", da se kakšna stvar zgodi, se mi pa zdi, da je med mamicami na splošno veliko tekmovanja, češ "naš pa že hodi, a vaš pa še ne?" itd, da ste potem mamice kar malo pod stresom...
Realistka, suoer za pregled! Ti pri G niso dali nobenih navodil glede prehranjevanja? Čisto na splošno je fino jesti čim več zelenjave, nekaj pustega mesa, pa čim manj sladkarij, belega kruha itd. Jaz sem danes dobila na pregledu knjižico z nasveti in recepti za prehranjevanje v nosečnosti. Tudi jaz bom mogla začet malo pazit na prehrano, ampak kaj, ko mi tok paše cuker, v teoriji mi je vse jasno, praksa pa...user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 376
24.10.2012 19:49:08   
girl79
Čao souser posted image user posted image ,

drejka76 - ko sem videla srčka naj bi bila po menstruaciji 6t/5d noseča, no ultrazvok je pa pokazal 6t/4d, aja malček naj bi bil pa velik 7 mm - noro kako lahko vidijo da srček bije že pri nečem tako majhnem... user posted image

Znaki v nosečnosti - nekatere nosečke jih imajo, druge praktično ne, niso pa znaki tudi nikakršen pokazatelj, da je vse ok, ker tudi če nisi več noseč imaš v sebi "nosečniške" hormone tudi do 3 tedne še lahko....no pri meni je znak občutno in vidno večje prsi, občasne slabosti, drugega pa ni....no mi je bilo pa pri prvi nosečnosti tako slabo, da sem na začetku celo izgubila 4 kg....no saj sem potem vse nadoknadila z +17 kg user posted image user posted image ....najbolj me je bolelo, ko mi je babica spekla štrudl (ki je itak najboljši na svetu - tisti od moje babice user posted image ), meni je bilo pa tooooolk slabo da niti štrudla nisem mogla jest.... no tudi tokrat mi ne paše več sladko, pa sem sicer kar sladkosneda....hm mogoče se bo pa kdo spomnil npr. naredit čokolado s kislimi kumaricami za nosečke user posted image user posted image

Uh, dobro da ste me spomnile na chia semena, bom tudi jaz še s tem poskusila, tudi pri meni donat (ki mi gre itak težko po grlu), namočene suhe slive itd...nič ne pomagajo...

Midva tudi povedala hčerki še nisva, bi rada najprej še nuhalno skoz dala, potem pa povem domačim, hčerki, v službi....čeprav sem danes v službi dobila že dirketno vprašanje če sem noseča, pa sem se vprašanju diplomatsko izognila....ja naraščujoči trebušček in nenavadno ohlapna oblačila delajo svoje user posted image

Lepo se mejte, pa držim pesti za vse, ki imate v kratkem preglede!

(odgovor članu zeemeermin)
Neposredna povezava do sporočila: 377
25.10.2012 8:06:50   
Anon2012
Dobro jutro junijke. :)

Mi spimo kot topi, včeraj sem že pred deveto kinknila in sem danes multinaspana :)

Girl79 kar direktno so te vprašali po nosečnosti? ok, verjetno ne želiš v detajle, ampak... a to na blef, predvidevam, da se ti še nič ne pozna? bi me pa zanimalo prosim, kako si se izognila vprašanju...

mene so pred leti, ko sem imela ene težave in sem precej pridobila na teži, dostikrat spraševali "a pričakujemo", samo je bila situacija čisto druga - ker ni bilo česa skrivati, mi je ušel tudi sarkastičen: "ja, in ravno tebi bom povedala pred vsemi ostalimi, kajne, hehehe..."

Hm, upam, da me sedaj kdo ne preseneti... Bi se res bilo dobro pripraviti...

Sem pa v ponedeljek nabavljala malce toplejših oblačil, malo bolj ohlapnega, in v eni oblekici zelo očitno skrivam (sicer še ni nič skrivati), tako da.. nesem nazaj :s zima je pred vrati, čez par dni moj prvi pregled in upam, da bo vse OK...

Imejte se lepo.
anemona 2012

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 378
25.10.2012 8:58:49   
ursonok
Dobro jutro
Tudi mi smo danes kar ok spali - mali je prespal celo noč, zbudil se je šele ob 7h!!! user posted image Jaz sem šla seveda ponoči x-krat na wc, pa potem nisem mogla nazaj zaspat, ampak to vseeno ni isto kot huronsko dretje sredi noči user posted image

Slabosti zjutraj skoraj ni, tako da super, veselo na delo user posted image

Girl79,
ja, res morajo biti kar šok taka vprašanja. Kako pa si se res izognila odg? S kakšno šalo?
Meni je nasploh najbolj bedno to začetno obdobje, ko se "mešata" naraven trebušček (malo špehca ali kaj) plus nosečnost. In v nobenih oblekah še nisi videti "zares" nosečka. In vse je nekam čudno. Potem od 20. tedna naprej pa trebuh postaja čedalje lepši in očitnejši. Takrat pa že kar z veseljem včasih navlečeš kaj "izzivalnega" nase user posted image . Zna biti prav seksi.

Zdaj smo napekli palačinkice iz kvinoje in pire, že čakajo na zajtrk, mmm. user posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu Anon2012)
Neposredna povezava do sporočila: 379
25.10.2012 11:03:53   
Anonimen
Dobro jutro bejbeuser posted image

Kako ste kaj? Vidim, da že pridno zgodnje- meni to zadnje čase sploh ne rata.. Sicer je res, da bedim do 3h zjutraj, ampak okuser posted image
Se pa par dni že zbujam s cmočkom čist na koncu grla, ampak na srečo po 10min zgineuser posted image  Mi je bilo pa včeraj popoldan nenormalno slabo. In še dedek od mojega je imel roj.dan pa vam povem sem komaj zdržala tam- še kurijo nenormalno in sem prav zrak lovila na čase. In pol me valda povabijo danes zraven na izlet na Madžarsko, sem si mogla prav zmišljevat zakaj ne morem ituser posted image

Neke hlače bi si mogla kupit bolj udobne od kavbojk- saj ne da imam že trebuh, sem ploska ko lata, sam me kavbojka ful motijo že zdaj.. Ima katera idejo kakšne hlače nabavit? Da lahko nosiš pol povsod.. Mam sicer ene baggy hlače, sam teh res ne moreš povsod nosit kot recimo kavbojk. Čeprav mi te baggy-ce prav lajšajo življenje zadnjih par dniuser posted image
Bo pravi izziv kupovanje cunjic, ker midva do božička oz. novega leta ne bova povedalauser posted image  In torej rabim nekaj takega, da ne bo buši takoj viden- pomoje črna barva obveznouser posted image  No, saj bomo vidli koliko bo trebušček videnuser posted image

Jaz pa sem ravno zamesila testo za domač polnozrnat ajdov kruhek, mmmm...user posted image

Urša

(odgovor članu ursonok)
  Neposredna povezava do sporočila: 380
25.10.2012 11:16:02   
sonce987
Pozdravljene.

Naj se vam še jaz pridružim. Pred kratkim smo videli user posted image . To je moja druga nosečnost, doma imamo že 16 mesečnika.

Počutje je super. Prvih nekaj dni po testu sem imela blago slabost, sedaj pa tudi tega ne več. Sem zelo vesela, že prva nosečnost je potekala super, upam da bo s to enako.

Rok naj bi po izračunih na netu imela 26.6.2013, na prvi pregled pa sem naročena šele 5.12.2012. Ker pa moram zaradi službe že prej povedati, da sem noseča, sem se prijavila na samoplačniški UZ. Do decembra mi je res predolga user posted image .

Glede fb nisem preveč navdušena, tako da upam, da nas čim več ostane na tem forumu. Pri prvi nosečnosti, so vse pobegnile na fb in je forum zamrl.Škoda...

Podatki za seznam: 29 let, 2user posted image , 1user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 381
25.10.2012 11:30:28   
Anonimen
Pozdravljena in čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Brez skrbi, da tule no nič umrlouser posted image  Smo pridne na obeh koncihuser posted image user posted image

Urša

(odgovor članu sonce987)
  Neposredna povezava do sporočila: 382
25.10.2012 11:50:29   
Anonimen
anonimna urša ...jz mam eno vprašanje za tebe ...prebrala sem da si imela ss user posted image to sem doživela tudi jaz v 10 t user posted image zanima me kolk so ti rekli da počakaš z naslednjim poskusom ....in prebrala sem tudi da si po prvi menzi začela delat na bebiju ....(misliš da da je lahko kaj spet narobe) mi2 z mojim se odločama če bi šla po drugi menzi v nove boje ...pa me zanima kaj mislite glede tega .....lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 383
25.10.2012 11:55:03   
ursonok
Anonimna Urša,
kaj pa daš v ajdov kruhek, da ni ful trd? Mi smo ga dostikrat pekli, polnozrnatega ajdovega, pa sem ajdovi moki dodala samo olje, malo soli in suh kvas. Pa je prišel ven ful trd, komaj se ga je dalo jesti. Če ga nisi takoj pojedel, je bil drug dan zanič.
Zdaj pečemo polnozrnatega pirinega in je precej bolje, ampak vseeno bi rada znala speči tudi kakega užitnega brezglutenskega :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 384
25.10.2012 12:01:58   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ursonok

Anonimna Urša,
kaj pa daš v ajdov kruhek, da ni ful trd? Mi smo ga dostikrat pekli, polnozrnatega ajdovega, pa sem ajdovi moki dodala samo olje, malo soli in suh kvas. Pa je prišel ven ful trd, komaj se ga je dalo jesti. Če ga nisi takoj pojedel, je bil drug dan zanič.
Zdaj pečemo polnozrnatega pirinega in je precej bolje, ampak vseeno bi rada znala speči tudi kakega užitnega brezglutenskega :)

Ko se dela ajdov kruh je ajdove moke cca 30%, ostalo je druga moka, al polonzrnata, ćrna, bela, itd....zato ker si dala samo ajdovo moko pride zbit, trd kruh. user posted image
l.p A user posted image

(odgovor članu ursonok)
  Neposredna povezava do sporočila: 385
25.10.2012 12:11:19   
Anonimen
Anonimna, jaz sem imela ss v 8.tednu ja. Po 1. M sem pa dobila zeleno luč, da lahko začnema spet delat na dojenčku in se je kar v prvo prijelo. Sem pa hodila na preglede 2x na teden, ker so se hoteli prepričat da bo vse ok in tudi po M je bila  sluznica takšna kot more bit, pravilne debeline.
Telo ti pa tudi samo pove kdaj je pripravljeno ali ne. Večja težava je psihauser posted image

Ursonok, jaz delam kruh iz 750g moke, od tega dam 450g bele (danes sem dala še malo polnozrnate pšenične), ostalo pa ajdovo. 25g kvasa, 2 žlički soli, 1 žlička olivnega olja in 0,5l vode (jaz dam tule 3/4 mleka, ostalo pa vodo). In je kruhec uau mehek in puhast. Sem pa na začetku nardila takšnega, da bi lahko v zid metala pa se ne bi razlomil, heheuser posted image user posted image user posted image  Vaja dela mojstrauser posted image

Urša

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 386
25.10.2012 12:16:55   
ursonok
Aha,
veš, v bistvu nikoli nisem razumela, zakaj ljudje kruhu rečejo "koruzni" ali "ajdov", notri je pa le okoli 30% te moke. user posted image user posted image user posted image To je potem navaden pšenični kruh z dodatki. Pika.
Mi pšenice ne jemo, ne bele ne črne. Zato eksperimentiram z drugimi mokami. Škoda, sem se res veselila, da bom nekje dobila recept za užiten 100% ajdovec user posted image
Zgleda bomo ostali kar pri piri (to je edini gluten, ki ga prebavljamo user posted image ) in morda kakšnih dodatnih mokah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 387
25.10.2012 12:20:05   
Anonimen

Zgleda bomo ostali kar pri piri (to je edini gluten, ki ga prebavljamo user posted image ) in morda kakšnih dodatnih mokah.

Zakaj pa ne bi dala pirino ali pirino polnozrnato in ajdovo? to bi po moje tud ful dobr prišlo :)
pa še orehe not in njamsiii user posted image user posted image

A. user posted image

(odgovor članu ursonok)
  Neposredna povezava do sporočila: 388
25.10.2012 12:21:44   
Anonimen

Aha,
veš, v bistvu nikoli nisem razumela, zakaj ljudje kruhu rečejo "koruzni" ali "ajdov", notri je pa le okoli 30% te moke. user posted image user posted image user posted image To je potem navaden pšenični kruh z dodatki. Pika.
Mi pšenice ne jemo, ne bele ne črne. Zato eksperimentiram z drugimi mokami. Škoda, sem se res veselila, da bom nekje dobila recept za užiten 100% ajdovec user posted image

Ma ja, jaz bi tut najraje vidla, da bi šlo brez bele moke ali pšenične polnozrnate... user posted image
Pirina moka pa pride na vrsto drug tedenuser posted image  Vsak teden poskušam spečt drugačnega, mam že tolko moke doma, da bi lahko počasi mlin odprlauser posted image
Kako pa narediš pirin kruhek?

Urša

(odgovor članu ursonok)
  Neposredna povezava do sporočila: 389
25.10.2012 12:28:22   
ursonok
500gr pirine moke, topla voda, olivno olje, himalajska sol, suh ekološki kvas + kvinojin "zakvas" (ne vem, kako se to reče v slovenščini; kupila sem ga še na Poljskem, je pa moka z vodo, ki jo pustiš, da zavre in da te bakterije določeno število dni vrejo, potem to posušiš in dodaš kruhu - naredi ga bolj okusnega + zelo zdravilno vpliva na prebavo in organizem nasploh).
To zmesim, potem vzhajam pol ure (ali pa tudi ne), oblikujem hlebček in pečem 1h na 200 (40min) in 180 (zadnjih 20min).

Ko se ohladi, si vsi trije, jaz, mož in tamala, trije lačni volki, naredimo mega požrtijo - ponavadi za h kruhu naredim namaze (humus in avokado), pa ful različne vrste zelenjave (sveže in dušene), pa morda še kakšne ribice za zraven. mmmmm

Hrana je zakon! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 390
25.10.2012 12:36:32   
Anonimen
Mmmmmmm, sliši se odličnouser posted image user posted image
Bo treba probat, sam še prej pa v šoping za nekaterimi zadevamiuser posted image
Moj ponavadi naredi ribji namaz in pol itak skor cel hlebec zmažema, ko je še topeluser posted image user posted image  Pa tudi drugače sem precej kruhojedecuser posted image
Hvala za recept, definitivno bom poskusla pa ti javim kako je rataluser posted image

Urša

(odgovor članu ursonok)
  Neposredna povezava do sporočila: 391
25.10.2012 14:20:01   
Rožica1985
Pozdravljene,
tudi nam so rekli da dobimo bebiko junija.
torej imamo še eno nosečko za seznam junijk user posted image

PDP: 9. 6. 2013
nick: Rožica1985
starost: 27
kraj: primorska
prva nosečnost
naslednji pregled: 14. 11.

Počutje je bilo super do predvčerajšnim, ko se je pojavila slabost. Ta traja čez cel dan :-(.
zadnje dni sem tudi zelo utrujena, kar naenkrat potrebujem popoldanski počitek.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 392
25.10.2012 15:35:40   
vilincek
Zivjo punce,

najprej cestitke vsem!

Tudi jaz sem srecka nosecka. Po mojem izracunu bo rok 30.06.
Doma imamo ze enega nadebudnega 15 mesecnika.

Prvi pregled imam 12.11 do takrat pa je treba zdrzat. Ta del je zame najtezji.
Sicer nimam nobenih tezav kot tudi prvic ne in upam da bo tako ostalo.

Lepo bodite,

(odgovor članu Rožica1985)
Neposredna povezava do sporočila: 393
25.10.2012 16:36:12   
flowy
Jaz sem ravnokar prišla iz pregleda. Z mojima pikicama je vse ok, sta celo malo preveliki Jutri bom polnih 8 tednov, pa sta velika že 1,8 in 1,7. PDP 7.6. Ko sem videla srčke, sem spet jokala kot dež. Naslednji pregled pa imam že čez dva tedna. Joj, kako se že veselim. Je pa moja ginekologinja tako super, da mi je brez dodatnih vprašanj napisala bolniško. Vrjetno zato, ker imam v eno smer do službe 70km, zraven tega pa imam 2 pikici.

Prebava je pri meni kar velik problem, vendar morem povedat, da mi Donat zares pomaga. Zraven tega še jem Aktivijo, laneno seme in veliko sadja in zelenjave.

Miskula-jaz sem imela prvi UZ 6 tednov in 5 dni in sta se srčka že ful lepo videla, tako da nič ne skrbi Pikice pa sta bile velike 8mm.

Ursonok-a pri vas nimate kakega pregleda pred NS?? Kako to da boš šele na nuhalni prvič videla svojo pikico?

Latka-krči so lahko tudi znak, da ti maternica zelo hitro raste in vrjetno si zaradi tega tudi imela rjav izcedek. Nič hujšega…

Zeemeermin-čestitam za uspešen UZ. Koliko pa je bila tvoja pikica velika? Ane, da je pravi čudež, ko vidiš rokice in nogice, kar ne moreš vrjet.user posted image

Realistka-najprej iskrene čestitke za srčka. Me pa zanima, zakaj ti je g predpisal tako strogo držanje kg? Malo težko je, da se v 4 mesecih nič ne zrediš…

Anonimen Urša-ravno včeraj sem na netu našla eno super idejo glede kavbojk. Napisali so, da če ne želiš, da te tako stiskajo pač med gumb in tisto luknjico vpneš gumico za lase. Meni je to bila fantastična ideja in že pridno uporabljam. Javi, če se bo obneslouser posted image

Sonce 987-pozdravljena in čestitke. To pa je res dolga doba za čakanje. In kdaj imaš samoplačniški UZ?

Rozica in vilincek
-dobrodošli

Daisy-jaz sem iz Velenja in bom šla kar k moji ginekologinji, ki tudi dela nuhalno. Je pa ženska top, tako da ti jo res priporočam. Če te zanima mi pošlji ZS, pa ti odgovorim.

< Sporočilo je popravil flowy -- 25.10.2012 16:37:36 >

(odgovor članu vilincek)
Neposredna povezava do sporočila: 394
25.10.2012 17:10:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: flowy

Anonimen Urša-ravno včeraj sem na netu našla eno super idejo glede kavbojk. Napisali so, da če ne želiš, da te tako stiskajo pač med gumb in tisto luknjico vpneš gumico za lase. Meni je to bila fantastična ideja in že pridno uporabljam. Javi, če se bo obneslouser posted image

Oooo, pa ti si caricauser posted image user posted image  Na to sploh pomislila nisem. Ker mi res gre na živce to tesno zapiranje in mi potem kar slabo rata..
Drugače pa čestitke za pridni in lepi pikiciuser posted image user posted image user posted image  Sem ful veselauser posted image  Jaz imam tudi čez 2 tedna svoj prvi pregled, bom pa takrat v 8. tednuuser posted image

Urša

(odgovor članu flowy)
  Neposredna povezava do sporočila: 395
25.10.2012 17:15:13   
ursonok
Flowy,
čestitke za zdravi in živi bitjeci! user posted image

V Španiji se prvi pregled baje vedno dela šele med 11. in 13. tednom, se pravi nuhalna. Izhajajo iz prepričanja, da se splava v prvem trimestru itak ne da preprečiti in če ti je namenjen, se bo pač zgodil. Tiste pa, ki pridrsajo do 12. tedna, se pa splača obravnavat resno user posted image . Edino rečejo ti, da če boš ful krvavel itd., pojdi na urgenco (ker je pač splav, izvematernična ali pa se je kaj vnelo). Drugače pa čičaj in čakaj.
Jaz jim dajem po eni strani prav, ker je to tedensko spremljanje res brezveze. Poteši samo radovednost žensk (ok, kar tudi ni slabo user posted image ), več pa ne. Le veliko preveč nekih hormonov za "podporo" nosečnosti ali protibolečinskih oziroma protikrčnih zdravil se predpisuje. Verjetno ima tudi to placebo učinek, kaj drugega pa baje tudi ne (vsaj pravijo, da raziskave kažejo, da ne).
Je pa res, da sem tudi jaz navajena, da imam prvi pregled nekje v 8. tednu, da vidiš, ali je srce itd. in potem lahko malo naokoli raztrobiš. Zdaj sem pa kolegom sicer povedala, ampak še to zato, ker ni bilo planirano in smo bili na začetku v precej hudem šoku in joku. Dedki in babice pa še ne vejo.

Jaz sem šla pa plavat, uf, je pasalo, zdaj sem pa strašno lačna - kako je fino lačen pripravljati kosilo!!! user posted image Anonimna ursa, si mi dala idejo, sem naredila ribji namaz (iz sardinic). Kako ga ti delaš? Jaz sem pretlačila sardinice, zmešala notri dva majhna sojina jogurta (samo soja + neke bakterije, brez drugih dodatkov), peteršilj, sol, malo olivnega olja in čebule. Mmmm.

Drugače pa je pri nas dež. Ampak kr sede, sploh če ti je popoldne slabo, kot je meni. Imaš izgovor, da ti ni treba ven itd. user posted image

(odgovor članu flowy)
Neposredna povezava do sporočila: 396
25.10.2012 17:23:42   
flowy
Ursonok-moje mnenje je, da ravno zaradi SS je potrebno opravit vsaj en UZ pred NS. Kaj pa če se ne ščistiš pravilno. Ne vem no, nisem ekspert, tako da ne bom pametovala… Vidim, da imaš super pogoje za plavanje in ostalo telovadbo. Kapo dol, da ti zraven dveh otročkov uspe še toliko športat. Sem ti prav fauš, ko berem, da si prišla iz športanja. To je edina stvar, ki jo zares močno močno pogrešam… Čez vikend bom naredila pririn kruh po tvojem receptu, upam, da rata, ti javim.user posted image

Anonomen-hvala
user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 397
25.10.2012 17:27:55   
mamica00
pozdravljene srečke nosečke tudi jaz se vam pridružujem v junija saj bom rok imela 21.6.2013 in bomo imeli 4.sončka ali sončico sem v 7.tednu un upam da bo ta nosečnost šla do konca saj sem pred dvema letoma rodila deklico v 27.tednu,nedonošenko!prvi pregled imam 15.11.2012 in držim pesti da bo vse vredu!
lepo bodite in uživajte v nosečnosti!

(odgovor članu zeemeermin)
Neposredna povezava do sporočila: 398
25.10.2012 17:40:40   
Anonimen
Ribji namaz pa ma moj prekuser posted image  Mislim da zmiksa sardelice, čebulo, česen, peteršilj, olivno olje, malo gorčice, sol in pomoje da je to touser posted image  Ampak je božanskiuser posted image user posted image  Zato načeloma njemu prepuščam pripravo, ker že točno ve kolko česa je treba primiksatuser posted image
Pa dober tek, če boš šla packatuser posted image

Urša

(odgovor članu mamica00)
  Neposredna povezava do sporočila: 399
25.10.2012 18:03:21   
nincy*
Hojuser posted image
Da se še jaz malo pofočkam. Danes sem imela pregled in je vse bp. Pikica je velika 15mm tko da mi pdp ostane 5.6.2013 jutri se bom pa narocila na nuhalno svetlinouser posted image lep pozdrav usem pa srecno vsem ostalim, ki se cakate na pregled

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

nuhalna svetlina

če bi imele samo ta dva G na izbiro, kam bi se odločile da bi šle na pregled za nuhalno svetlino?

dr. Strah Darja (51%)

dr. Pušenjak Stanko (49%)

Število vseh glasov: 263

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!