|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2013
23.10.2012 10:32:36   
majčula
vsakič, ko pogledam se nam pridruži kakšna novauser posted image , super user posted image user posted image
tudi jaz sem imela teden dni nazaj rjav izcedek in se mi je po dveh dneh umirilo, bila sem že v 8t in tudi na prvem pregledu je bilo vse ok. Se mi zdi, da mi je trebušček začel rast in da prav dolgo ne bom mogla skrivat user posted image . Staršem sva povedala v nedeljo in vsi so bili presrečni, saj so vedeli da bi morala najprej na laparo, a je uspelo (psiha user posted image ). Tako, da bom po počitnicah oz. praznikih tudi v službi povedala. Kdaj pa povedat otročkom? Jaz imam doma tri leta staro punčko, ki komaj čaka dojenčka, a ji nisva še nič govorila.
Kar se hrane tiče ne spreminjam dosti,le dodajam morda več sadja in zelenjave, pa tudi kakšno belo kavo ali čajček na teden spijem, ko mi zapaše user posted image .

za vse, ki imate izcedke... vse bo dobro... user posted image
lp

(odgovor članu ajnas6)
Neposredna povezava do sporočila: 326
23.10.2012 10:58:17   
Anonimen
Uau, majčula, pol si zaj že v 9.tednuuser posted image user posted image  Superuser posted image  Komaj čakam, da bom na tvojem mestu- jaz sem včeraj zakorakala v 6.tedenuser posted image
In pregled mam ravno pravi čas, da bi že mogla slišat srčkauser posted image  Joooj, že komaj čakamuser posted image
Me bo pa prebava ubila, hjoooj, prav z muko grem na wcuser posted image  Pa jem sadje, zelenjav, probam čim manj sladkega, ogromno spijem, imela sem Donat, ki pa je itak yuk, in nič ne pomagauser posted image  Bom šla danes po jogurte in še več sadja pa bom smoothije začela delat doma, če bo kaj pomagalo.. V lanena semena nekak dvomim, kaj pa vem no... Sem vsak dan tak napihjena in me boli črevesje za znoretuser posted image

Izcedka pa ni ni ni, juhuhuhuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša

(odgovor članu majčula)
  Neposredna povezava do sporočila: 327
23.10.2012 11:03:09   
latka
Jaz sem imela včeraj krvni test in smo po 5 letih boja končno noseči s pomočjo umetne oploditve. Me je pa zelo strah, saj imam občasno krče in pred nekaj dnevi rahel rjav izcedek, ki je trajal samo en dan, danes pa spet, samo na wc papirju. Joj me je strah, tako dolgo smo se mučili, sedaj pa to!v prvi nosečnosti tega nisem imela, sem pa takrat zanosila naravno, najin sin je star že 8 let.Si lahko mislite, kakšen šok je to, ko ti rečejo, da naravno več nimava možnosti zanositve.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 328
23.10.2012 11:26:07   
majčula
user posted image user posted image user posted image latka čestitke... vse bo dobro boš videla...
kar se moje prebave tiče se moram pohvalit, da tako kot v prvi user posted image tudi sedaj nimam težav user posted image . Imela sem pa kar precej težav pred prvo nosečnosto, po porodu so se mi zadeve očitno "postavile na svoje mesto" in je bolje...

Anonimna Urša ja deveti teden juhuhu.... Sem že naročena na nuhalno, jo imam 21.11. (13. teden).

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 329
23.10.2012 11:34:29   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

V lanena semena nekak dvomim, kaj pa vem no...
Urša

probaj Chia semena :) isto jih daješ lahko v smoothije, jogurte, itd...počakaš da malo nabreknejo - 10min, in spiješ....garantirano boš več na wcju :)

l.p
A. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 330
23.10.2012 11:48:00   
zeemeermin
Meni pa chia semena neki ne učinkujejo ful, vsaj v odvajalnem smislu. No, mogoče jih premalo jem, ponavadi 2 žlici. Laneno seme se mi zdi pa kul, samo ga je treba prej zmleti. Sicer pa menda pomagajo suhe slive, ki jih namočiš čez noč v vodo, zjutraj pa poješ slive in spiješ vodo. Sliši se nagravžno, v bistvu je pa kar dobro. Donat pa pri meni ne deluje sploh. Lahko spijem 1.5 L naenkrat, pa ne bo nič.

Meni pa dejansko ful paše čokolada in sladkarije na sploh! Sicer sem že po naravi bolj sladkosneda, ampak vseeno. Ni mi všeč, sem upala, da mi ne bo pasalo in se jim bo lažje odreči... Zaenkrat se jim še ne bom, ker mi je od vsega ostalega slabo. Ko mi pa neha bit slabo, bom pa poskusla bit malo bolj disciplinirana, sploh če bodo težave s sladkorjem...

Miskula, po mojem tako zgodaj še ni nič čudno s temi znaki. Jaz sem jih dobila dejansko šele nekje v 6.tednu. Samo think positive, mi pa tudi držimo pesti!

Jaz imam pa jutri pregled, komaj čakam! Čeprav me je hkrati ful strah, a je vse ok, a je pikica sploh živa itd. Joj, kok nas čist preveč skrbi na začetku :(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 331
23.10.2012 12:03:17   
Anonimen
Bom poskusila tudis Chia semeni, škodit ne more, če pa pomaga pa še tolko bolšeuser posted image  Lanena semena pa že lahko kupiš zmleta, jih imajo v DM-u..
Prejšnjo nosečnost nisem mogla jest skoraj nič, ker mi je vse smrdelo, sladkega sploh videt nisem mogla, pa sem drugače precej norana sladke stvari.. zdaj to nosečnost pa je čist kontra, heheuser posted image  Pojem vse kar mi pride pred nos, sladko mi diši nenormalno in se morem prav nazaj malo držat. Vem, da mam še enega Leota v omari in ga gledam že od nedeljeuser posted image user posted image user posted image  Zaenkrat še lahko samo sebe okol prenesemuser posted image
Joške so me pa začele bolet šele naslednji dan, ko sem testkala. Prej sem imela bradavice en malo bolj občutljive, zdaj pa oboje boli ko sam satanuser posted image user posted image  In kar najuser posted image  Sem že komaj čakala na svojo pikicouser posted image

zeemeermin, javi jutri kako bo šlo na pregleduuser posted image  Itak nas je strah, ker nas skrbi, če je vse okuser posted image
Eh, Donat meni pomaga samo pri zgagi, pri prebavi no go.

Urša

(odgovor članu zeemeermin)
  Neposredna povezava do sporočila: 332
23.10.2012 12:12:33   
ursonok
Oooo,
jaz sem se pa za umret najedla user posted image user posted image Ampak meni je zajtrk najboljši del dneva, sploh čez teden, ko ni otrok doma in je tišina, lahko v miru pripravim vse, potem pa z možem, ki tudi dela doma, pogledava dnevnik in počasi meljeva. Ma, takrat se mi zdi, da je svet res lep user posted image . A ni zanimivo, kako malo človek rabi, da je srečen - okusen in miren zajtrk. No, pa internet user posted image

Latka,
a so ti povedali razlog, zakaj naravno ne bo šlo več? Sploh ker je enkrat že šlo?

Res vas je veliko, ki ste na ta način prišle do nosečnosti. Zanimivo, verjetno je res tudi vpliv okolja in stresa in vsega na organizem, da ima čedalje več ljudi težave. Čeprav jaz se včasih čudim - 28 let sem živela res grozno, mladost polna alkohola in čudnih substanc, spim neredno, prehranjevala sem se grozno. Edino rekreacija je vedno bila. Pa sem trikrat zanosila v prvo, nikoli izcedkov, N vedno bp. Tako da po moje bo precej tudi od genov odvisno user posted image

Skratka, želim vam, da se vam N obdrži in zdravo razvija naprej! Zdaj pa nazaj delat ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 333
23.10.2012 12:17:02   
zeemeermin
Glede lanenega semena naj bi bilo ravno to fora, da moraš vedno sveže zmeltega jest, ker se neke zadeve uničijo drugače. Tudi če si melješ doma, naj bi si čim bolj sproti in ne preveč na zalogo. Oz. celo pravijo, da naj ne bi mlel v mlinčku, ampak strl v terilnici. Ne vem, če ima veze z delovanjem na prebavo, mogoče ne, je pa sigurno fora v ostalih "čudežnih" lastnostih lanenega semena (naj bi imel protirakavo delovanje in ne vem kaj vse...).
Chia semena pa vsekakor niso slaba, že po vseh hranilnih sestavinah (omega-3, kalcij itd). Pa še dobra so user posted image
Ojoj, enega Leota lahko gledaš že od nedelje??? Dobra si, jaz se vsak dan nafilam z dozo čokolade... Joj, bo treba pazit na kilogramčke user posted image
Kaj bo na pregledu, pa definitivno sporočim. Upam, da bodo dobre novice! Potem bom lahko končno mal okol povedala (staršem, v službi), ker se mi bo kar zmešal, če bom mogla biti še dolgo tiho. No way, da bi čakala nuhalno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 334
23.10.2012 13:21:46   
Anonimen
punce, katere niste anonimne več pa ste se razkrile...povejte katere anonimne ste ble (če ste mele kakšen znak zravn...da popravim v seznamu če ste gor?

l.p
A. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 335
23.10.2012 13:26:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zeemeermin

Glede lanenega semena naj bi bilo ravno to fora, da moraš vedno sveže zmeltega jest, ker se neke zadeve uničijo drugače. Tudi če si melješ doma, naj bi si čim bolj sproti in ne preveč na zalogo. Oz. celo pravijo, da naj ne bi mlel v mlinčku, ampak strl v terilnici. Ne vem, če ima veze z delovanjem na prebavo, mogoče ne, je pa sigurno fora v ostalih "čudežnih" lastnostih lanenega semena (naj bi imel protirakavo delovanje in ne vem kaj vse...).
Chia semena pa vsekakor niso slaba, že po vseh hranilnih sestavinah (omega-3, kalcij itd). Pa še dobra so user posted image
Ojoj, enega Leota lahko gledaš že od nedelje??? Dobra si, jaz se vsak dan nafilam z dozo čokolade... Joj, bo treba pazit na kilogramčke user posted image
Kaj bo na pregledu, pa definitivno sporočim. Upam, da bodo dobre novice! Potem bom lahko končno mal okol povedala (staršem, v službi), ker se mi bo kar zmešal, če bom mogla biti še dolgo tiho. No way, da bi čakala nuhalno user posted image

Ah, jaz sem dala 2 kilci gor v 2 tednih in zaj pazim maluser posted image  Mi mal preveč sladko dišiuser posted image  Rada bi pršla nazaj na 51,52 kil, zdej mam 53,54 pa mi ni najbolj všeč. Vem, da ni neke razlike, sam se pa na cunjah čuti, da so bolj ozke ratale heheheuser posted image  Za zredit bo še dovolj časauser posted image

Sem se pa lih s kolegico eno pogovarjala, mi tut priporoča Chio, tako da upam da moi rata dragega prepričat, da greva čimprejv šopinguser posted image

Urša

Neposredna povezava do sporočila: 336
23.10.2012 13:47:47   
Anonimen

user posted image

PDP, nick, starost, kraj, število user posted image , število user posted image ki jih že imamo , naslednji pregled, spol user posted image

1. 6. 
ursonok, Španija, 32, 3user posted image , 2user posted image
Saša33, okol.Logatca, 34, 2user posted image , 1user posted image

2. 6. 
bambolin,

3. 6.
niinii, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
majčula,32, 2user posted image , 1user posted image ,
Anonimna user posted image , 31, 3user posted image , 1user posted image , 30.10

4. 6. 
pika89, 23, 1user posted image , 0user posted image ,29.10.
annnna, MB, 24, 2user posted image , 1user posted image , 7.11
Jerneja86, MB, 26, 1user posted image , 0user posted image ,

5. 6. 
sover, 31, 2user posted image , 1user posted image , 7.11. 
nincy*, 2user posted image , 1user posted image , 25.10. 

6. 6.
Natalija28, Duplek-MB, 2user posted image , 1user posted image , 25.10. 

7. 6.
flowy,Velenje, 31, 1user posted image , 0user posted image

9. 6. 
girl79, 3user posted image , 1user posted image , 6.11.
Lorencia, 29, 3 user posted image , 1user posted image . 12.11.

10. 6.
giotti, Lj, 4 user posted image , 1user posted image . 05.11.
anasara12, Lj, 1user posted image , 0user posted image . 07.11.

11. 6.
Zoja83, okol. Litije, 2 user posted image , 1user posted image . 25.10.
Aneri123, 1 user posted image , 0user posted image . 08.11.

12. 6.
malecka24, 3 user posted image , 2user posted image . 13.11.

13. 6. 
Sony2011, 27, Vrhnika, 2user posted image , 1user posted image , 7.11
junij13, mb, 27, 2user posted image , 1user posted image ,
tinci31, 32, Primorska, 3user posted image , 2user posted image , 6.11

14. 6. 
drejcka76, 35, 1user posted image , 0user posted image , 16.10

17. 6. 
črtica1, 21, Šk. Loka, 1user posted image , 0user posted image , 19.11
jagoda, 2user posted image , 1user posted image
Anonimna user posted image , Lj, 2user posted image , 1user posted image , 5.11

19. 6. 
tana01, 31, 1user posted image , 0user posted image , 15.11

20. 6. 
pumpkinka, Posavje, 26, 1user posted image , 0user posted image ,
andreja_p, CE, 29, 1user posted image , 0user posted image , 6.11

21. 6. 
sv86, KP, 25, 1user posted image , 0user posted image , 24.10
drugičudež, 2user posted image , 1user posted image ,

23.6. 
miskula, okol. Lj, 2user posted image , 1user posted image , 29.10
srečki, LJ, 31, 3user posted image , 0user posted image ,

24.6. 
Anonimna Urša, okol. Slov.B., 27, 2user posted image , 0user posted image , 7.11
StelaPia, MB, 27, 1user posted image , 0user posted image , 7.11

X.6. 
sanrca.81,
zeemeermin,

SKUPAJ NAS JE: 38

Nosečke z dvojčki:
flowy user posted image user posted image

PRIČAKUJEMO:

user posted image :
user posted image :
user posted image :

Poslovile so se user posted image user posted image ;
user posted image Ajedat user posted image

---------------------------------------------------------------------------
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- http://otrocarije.net - http://www.nosecnica.si
- http://www.noseca.com - http://bibaleze.si
- http://www.parentsconnect.com - http://www.moje-zdravje.si
- http://www.pregnology.com - http://www.novorojencek.com
- http://www.mama.si - http://babybook.si
- http://www.pregnancy.org - http://www.bambino.si

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 337
23.10.2012 14:11:57   
ajnas6
Jaz se, bila nekaj časa anonimna, samo nisem imela znakca tako da me ni na seznamu. Sem pa IVFjevka in ker še nisem bila na UZ ne vem kdaj mam PDP. Bom napisala kako je po mojih iračunih če bo eden.

ajnas6 27.6. PDP, 33, Koper, prva user posted image , 0 user posted image , 16.11. pregled

< Sporočilo je popravil ajnas6 -- 23.10.2012 14:12:41 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 338
23.10.2012 14:53:33   
Zaenkrat še neznana
Pozdravljene souser posted image :)

Ne morem verjet, da sem to postala tudi jaz. V četrtek sem zagledala user posted image in preplavila so me močna čustva. Od sreče sem se jokala in smejala hkrati :) Sej veš, da boš vesela, ko ugotoviš, da si noseča, ampak si res nisem predstavljala, da bo tok močen občutek :)) user posted image

Po tihem me je bilo strah, da se mogoče ne bo nikoli zgodilo, ker imam prijateljico, ki je že večkrat zanosila, ampak se nikoli ni obdržalo user posted image . Ful mi je žal zanjo in upam, da bo tudi njej kmalu uspelo.

Torej po mojih izračunih imam rok 22.6. Danes se bom naročila h ginekologinji. Povejte mi prosim tiste, ki ste že imele 1. UZ - ali je šel partner lahko z vami noter? Al se to dogaja na kasnejših UZ-jih? To je moja 1. nosečnost, zato mogoče sprašujem neumnosti user posted image

Slabost - nastopi po 5 minutah, ko se zbudim, popoldne enkrat izgine za kaki 2 uri in potem veselo pride nazaj in me spremlja vse dokler ne zaspim - juhuhu user posted image

Imam pa neverjetno potrebo po jogurtih in mandarinah :))) Skoz sem lačna, samo ne morem jest, ker mi je potem še bolj slabo user posted image

Skratka, na novo se pridružujem junijkam user posted image

(odgovor članu ajnas6)
Neposredna povezava do sporočila: 339
23.10.2012 14:54:47   
daisy84
Pozdravljene user posted image
Vidim, da vas/nas  je že veliko..
Moji podatki za seznam: 3.6.2013, Daisy84, 28 let, Celje 2user posted image , 1user posted image , 29.10.2012 (1. pregled)

Počutje je zaenkrat slabo...slabosti pri prvi nosečnosti skoraj nisem občutila, pri drugi je pa to čisto druga zgodba:/

Komaj čakam na pvi pregled, ker imam v sebi maljčkem dvom, vendar verjamem da bo vse oK...in sicer 10.9.2012 sem imela Magnetno resonance glave in med 7.9-12.9. naj bi imela plodne dneve, tako, da moj dvom, vprašanje je samo zaradi tega...upam na najbolje...a ima katera še kakšne izkušnje s MRi glave in nosečnostjo, ali pozna koga?

Drugače pa imam že doma enega navihanega fantiča, ki bo decembra star 3 leta in si srčno želi brateca:) ampak zaenkrat bomo še počakali in mu ne bomo še nič povedali...

Kam pa se naročate na NUHALNO, pri prvi nosečnosti sem bila pri Strahovi v Domažalah...me pa zanima, če še pozna katere druge, ki izvajajo nuhalno (Štajerska, Celje:))

Vsem nosečkam želim čim lepšo nosečnost in čim manj slabosti:)

Lp,

(odgovor članu ajnas6)
Neposredna povezava do sporočila: 340
23.10.2012 14:57:17   
Anonimen
prvorodke, malo za šalo malo za res :)

http://www.zurnal24.si/test-ste-pripravljeni-na-starsevstvo-clanek-170573

l.p
A. user posted image

(odgovor članu daisy84)
  Neposredna povezava do sporočila: 341
23.10.2012 15:01:08   
Anonimen
Wiiiii, nove nosečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitkeuser posted image user posted image
Partner gre ponavadi zraven na pregled prvič na nuhalni, ko se lahko dela ''buši'' UZ in ne vaginalniuser posted image  To pa je nekrat med 11. in 13. tednom.
V Mb jih je par, ki izvajajo nuhalno, tudi na Ptuju so baje dobri, ampak jaz bom šla k dr. Meglič v Domžale- sem slišala toliko lepega o njej in ful jo hvalijo. Dr. Strah je baje skos resna, heheheuser posted image
Sicer imam še do takrat čas, ampak ok, rada sem vnaprej pripravljenauser posted image

Urša

(odgovor članu daisy84)
  Neposredna povezava do sporočila: 342
23.10.2012 15:04:10   
Anonimen
pri moji prvi nosečnosti, je bil partner vsakič z mano ko je delala UZ, tudi pri prvem pregledu, čeprav je bil vaginalni.

Je samo rekla, da če njega ne moti, da bo pač pregled vaginalno je lahko zraven.
Itak pa on sedi pri tebi in ne tam kot G, tako da dejansko ne gleda kaj s palco dela user posted image user posted image

l.p

A. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 343
23.10.2012 15:13:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

pri moji prvi nosečnosti, je bil partner vsakič z mano ko je delala UZ, tudi pri prvem pregledu, čeprav je bil vaginalni.

Je samo rekla, da če njega ne moti, da bo pač pregled vaginalno je lahko zraven.
Itak pa on sedi pri tebi in ne tam kot G, tako da dejansko ne gleda kaj s palco dela user posted image user posted image

l.p

A. user posted image

Pol superuser posted image  Vem, da eni ful komplicirajo.. Mislim halo, vrjetno jo je tvoj dragi že večkrat videl, kot pa Guser posted image user posted image  Ne vem v čem je fora da eni težijo. Jaz vem, da bom šla na prvi pregled sama, na nuhalni pa bo z manouser posted image

Urša

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 344
23.10.2012 15:35:56   
Zaenkrat še neznana
user posted image user posted image odličen testuser posted image user posted image mislim, da sem pogorela user posted image user posted image

Ja, sem zdej klicala G in pravi, da mož ne more bit zraven. Da je pa lahko v 12. in 21. tednu.

No ja, se ne bom obremenjevala. Ne morem dočakat, kdaj bo konec 12. tedna, da bomo varni in bom lahko povedala še bližnjim.

Kako je vam, ki ste že dale nosečnost čez uspelo "skrivati" presenečanje pred vašimi najbližjimi?

Občutek mam, kot da moja mami nekaj sluti, ker me tako sumljivo gleda user posted image . Midva pa tud skoz paziva da ne bova rekla česa s čimer bi se izdala user posted image
Potem me pa še prijateljica vabi ven na ženski žur, kjer smo še vedno kaj spile. Zdaj pa res ne mislim pit alkohola... In zdej iščem dober izgovor zakaj ne morem ven z njimiuser posted image .

Ne bi pa rada še razglasila nosečnosti dokler ne bova sigurna, da je vse OK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 345
23.10.2012 15:48:38   
niinii
Hey souser posted image :)

Jaz sem imela včeraj prvi pregled. Vse ok, srček lepo bije, imam pa PDP prestavljen na 4.6., ravno na najino obletnico :)

Drugače pa mi je še vedno kar naprej slabo in bruham. Sem šla v 3 tedni za 2 kg dol.

(odgovor članu Zaenkrat še neznana)
Neposredna povezava do sporočila: 346
23.10.2012 19:11:11   
drejcka76
Niinii vesela zate, da si z lepimi novičkami prišla iz pregleda... V katerem tednu pa si - si na včerajšnjem pregledu prvič vidla srčka tiktakat?user posted image jaz imam v petek pregled in si že zdaj predstavljam kako bom vesela, ko bom videla utrip. o drugih variantah spoh ne razmišljam... vsak dan odštevam dneve... zdaj še dva dni in bo D dayuser posted image

Sicer pa me joške še kar bolijo, enkrat manj, drugič bolj, ampak vseskozi me.... poleg tega mi je bilo danes tako slabo, kot najbrž še nikoli do zdaj , odkar sem videla plusek... in vse to me strašansko veseliuser posted image to pomeni, da utripek v petek ne uideuser posted image

pozdravčke vsemuser posted image

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 347
23.10.2012 19:26:47   
sanrca.81
Živijo...da vas vse tiste ki ste nove poabim na fb,kjer mamo skupino JUNIJKE 2013,da se nam pridružite in se še tam spoznamo...lp

(odgovor članu drejcka76)
Neposredna povezava do sporočila: 348
23.10.2012 20:15:07   
Lorencia

IZVIRNO SPOROČILO: sanrca.81

Živijo...da vas vse tiste ki ste nove poabim na fb,kjer mamo skupino JUNIJKE 2013,da se nam pridružite in se še tam spoznamo...lp

Kako pa se pride do te skrivnostne skupine :)...ker je skrivna in se ne vidi, ko vtipkaš ime skupine

(odgovor članu sanrca.81)
Neposredna povezava do sporočila: 349
23.10.2012 20:23:59   
junij13
sanrca jaz sem ti pisala zasebno sporočilo, da bi se pridružila :)

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?