|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2013
23.10.2012 20:34:14   
Natalija28
Zdravo user posted image

jaz pa bila na pregledu danes. Slišala user posted image . Happy ful. Vse je vredu. Velik/a je 1,6 cm. PDP pa ostaja 6.6.

Slabosti so vsaki dan hujše!!! Pa saj bo...
Vse najlepše user posted image .

Lepo bodite. 

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu junij13)
Neposredna povezava do sporočila: 351
23.10.2012 20:36:47   
miskula
No pa je minil dan.....skos cekirala dogajanje na wceju user posted image
Belina skozi cel dan user posted image

Jaz imam UZ v ponedeljek, in ce bo vse OK se vam pridruzim na FB, ceprav nisem dlih fenica. user posted image

Natalija28 kok si pa noseca, da se je videl srcek. Ker jaz bom v ponedeljek 6t3d, pa se bojim da bo prekmal.

< Sporočilo je popravil miskula -- 23.10.2012 20:40:11 >

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu junij13)
Neposredna povezava do sporočila: 352
23.10.2012 21:02:01   
ursonok
Zdravo,
jaz sem šla pa danes spet plavat, končno! user posted image Uf, kako je pasalo. Voda, svoboda ... Potem pa še v mesto po nakupih, pa potem z vrečami po tamalega v vrtec, pa z njim v ruti (in nahrbtnikom in polnimi vrečami) proti domu. Sem bila čisto crknjena.
Potem smo si pa skuhali oziroma spekli polnjene jajčevce (z rižem, lečo, tuno in zelenjavo), mmmm.
Ej, zdaj, ko so slabosti malo popustile, se mi je zbudil apetit. Ves čas bi jedla, vse mi je okusno, sadje, zelenjava, ribe, sokovi, skratka ... Groza!!!
Komaj čakam jutrijšnji zajtrk user posted image user posted image user posted image

Sicer pa jutri zaključujem 9. teden (9+0). Kar hitro. Čeprav imam do nuhalne še skoraj 3 tedne user posted image . Takrat bom šele prvič videla, ali je srček, ali je vse ok. Ah, to čakanje ...

Bodite v cetju!

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 353
24.10.2012 7:06:07   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: miskula

No pa je minil dan.....skos cekirala dogajanje na wceju user posted image
Belina skozi cel dan user posted image

Jaz imam UZ v ponedeljek, in ce bo vse OK se vam pridruzim na FB, ceprav nisem dlih fenica. user posted image

Natalija28 kok si pa noseca, da se je videl srcek. Ker jaz bom v ponedeljek 6t3d, pa se bojim da bo prekmal.

Včeraj na pregledu sem bila user posted image  7t 6d.

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 354
24.10.2012 9:14:30   
ursonok
Jutro,
pri nas pa danes deževno.
Noč je bila nemirna, tamali se je zbudil ob 1h in se huronsko drl - bil je lačen, ampak je morala biti flaša ravno prav topla, če ne, pač ni jedel in se je drl. Jaz sem ravno malo prej zaspala, po tej peripetiji pa sto let nisem mogla. Tako da sem danes malce user posted image
Drugače slabost rahlo čutim, ampak zjutraj je zelo znosno. Pijem zelenjavni sok in zeleni čaj, grizljam jabolčne krhlje in se trudim delati.
Želim vam lep dan, naj bodo hlačke bele! user posted image

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 355
24.10.2012 9:24:59   
Saša33
jutro,

Ursonok
mi smo 1a, spali. Sam tamala ma že dva dni fiber in me ni spustila meter preč. Se greva pokazat kaj je.
najprej sva mislila, da so zobje, zg se ji kažejo kar trije, hkrati. zdaj pa je že tretji dan in nič bolje. drugače nima nič znakov, razen ko zakuha nad 38 je prava veselica.
Evo visi na joški, jst pa pišem.

glede nosečnosti, nimam niti cajta mislit, da sem. Evo to pa je razlika med prvo nosečnostjo. do sedaj samo 1x bruhala. mi pa paše sadnje, kaki, mandarine, njami....

V pon pokličem za nuhalno., V ukcl na napotnico,moj bo zraven

kg- odvisno od dneva, na isti teži ali ena gor.

šport- vsak dan ali pol urce orbitreka ali urco joge tretje stopnje. in pa sprehod in porivanje vožička tuki v klance.
nič, mater sem se namatrala pisat z eno roko.

čim manj krvavitev, vidim da imate res pestro.

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 356
24.10.2012 9:37:09   
Anonimen
Jutro babuške...

tud pr nas megleno, deževno....blah....k saj ne bi blo megle pa bi blo prec boljš.....avtomatsko rataš tako zaspaaaaaaaaaaaaaaan user posted image

niinii, sta že povedala domačim, prjatlem?

jst po moje ne bom mogla dolg več skrivat, ker se mi pozna že kr...me že v službi postran gledajo, mami doma pa tuduser posted image user posted image

Men je nehalo bit slabo, hb user posted image bruhala pa itak tko nism nikol....tko da...tko naprej pa bo user posted image

l.p
A. user posted image

(odgovor članu Saša33)
  Neposredna povezava do sporočila: 357
24.10.2012 9:49:11   
ursonok
Ma Saša33,
vi ste sploh nekaj ok glede spanja ... Sem včasih kar malo jezna, zakaj prav moji otroci tako slabo spijo. user posted image user posted image In tako malo user posted image . In ne verjamem, da bo tretji kaj drugačen.
Jaz sem pa zaradi nosečnosti - pa ne vem, ali zaradi utrujenosti, ali zaradi hormonov - čisto na živcih, huronsko dretje me spravi ob živce, kar pulz se mi pospeši in najraje bi čisto znorela user posted image .

Joga - kar eno uro to delaš? To je pa ful ... Jaz ne vem, nikoli nisem poskusila, a moram priznat, da imam predsodke - zdi se mi "statična", jaz pa hočem, da se zgonim, prešvicam, zadiham. Kaj pa pomeni tretja stopnja? Pač, nivo, ki ga dosežeš po dolgem času vadbe? Saj mora biti res fino, baje pomaga za psiho, spanje in vse to. Morda si zato - ali pa vsaj deluješ - ful mirna user posted image . Ne pa jaz, ki sem en navaden živc user posted image

Vročina tamalih
Abel je imel prejšnji teden tri dni vročino (na srečo za vikend, ko smo itak doma). Mu je naraščala in padala, največ je imel 39,5. Smo mislili, da bo 6. bolezen, ampak tam bi morala biti skoz nad 39. Pa tudi pik ni bilo. Drugih znakov nobenih, še smrkal ni. No, potem smo v vrtcu zvedeli, da so vsi nekaj bolani - vnetje ušes in tako sranje. Tako da smo jo mi še dobro odnesi.
Drugače smo anti-zdravniki. Če nismo napol mrtvi, se ne hodimo kazat. Itak nič pametnega ne naredijo, le antibiotike ti hočejo poturiti, preventivno user posted image . Vsaj na Poljskem je bilo tako. Ko je dala starejša čez glavna cepljenja, sploh nismo več hodili k dohtarju. Mislim, da bo že skoraj 2 leti. Tudi pri zobarju nismo bili še nikoli, pa bo zdaj stara 4 leta. NI potrebe, kar se mene tiče. Sploh ko berem, da v Sloveniji vsem turijo neke fluorove tablete za žret. Saj ne moreš verjet.

Tastarejši midva še nisva nič povedala (glede nosečnosti), a se mi zdi, da nekako sluti - kar nekaj gleda knjigice, kjer so slike in zgodba o družini, ki pričakuje otročka (prirejeno za otroke). Pa zadnjič je iz vrtca prinesla risbo - je narisala metulja, zraven pa mamico, ki ima v trebuščku dojenčka. user posted image Sem bila čisto šokirana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 358
24.10.2012 10:44:51   
Anonimen
Jooooj, ker butast dan je danes- tak za ležat in spat. Mene že vse boli od kavča, loluser posted image  Si nisem mislila, da bom kdaj to doživelauser posted image
Jaz sem pa danes noseča 5t3duser posted image  Imam na tel tako fajno nosečniško aplikacijo, ki opisuje nosečnost po tednih, kaže slikce pikice in opisuje kaj se s pikico dogajauser posted image
Do mojega pregleda je pa od danes še točno 2 tedna- kje je še touser posted image  Ah, saj bo tudi to minilo.
Lepo se imejte punceuser posted image  Tiste, ki pa imate dans preglede pa se pol kaj javite z lepimi novičkamiuser posted image

Urša

(odgovor članu ursonok)
  Neposredna povezava do sporočila: 359
24.10.2012 11:41:16   
latka
miskula,anonimna, kako sta?so se izcedki umirili?Pri meni danes belina.

Jaz imam 6.11. prvi UZ, kje je še to, me je pa tako strah, skoz čekiram znake.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 360
24.10.2012 11:46:21   
miskula
ja pri meni so se izcetki tudi umirili. No blo je sam v ponedeljek pa še to k sem se obrisala samo.

Jaz tudi skos čekiram znae user posted image user posted image user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 361
24.10.2012 11:49:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: latka

miskula,anonimna, kako sta?so se izcedki umirili?Pri meni danes belina.

Jaz imam 6.11. prvi UZ, kje je še to, me je pa tako strah, skoz čekiram znake.

Hvala za skrbuser posted image  Meni so se umirili ja in vidim, da jih dobim, če malo pretirano migam. Zato mi je G rekel naj poskušam čimveč počivat do 7.11., ko imam pregled. In se držim tega, rezultat pa doseženuser posted image  Me pa v podzavesti še vedno na vsake tolko malo špikne in letim cela panična čepet na školjko samo, da vidim kakšne so gatkeuser posted image
Jaz zase vem, da ne bom pomirjena dokler ne bo 8. teden mimo, potem pa spet malo manj živčki do 12. tedna, pol pa si oddahnem..

Urša

(odgovor članu latka)
  Neposredna povezava do sporočila: 362
24.10.2012 11:52:57   
latka
Pri meni je tudi bilo samo, ko sem se obrisala. Imam pa še občasno krče.user posted image
miskula, ti si omenila, da si jih imela tudi v prviuser posted image , kaj so ti takrat dejali, zakaj je to?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 363
24.10.2012 12:13:29   
giotti
O, bogice - ene, ker imate rdeče nitke, druge, ker vam je slabo. Moram vas vse objet user posted image . Saj se tudi jaz sama sebi smilim. Pa nevozna sem. Moj fantek pa ni v vrtcu in seveda želi, da se skoz skupaj igrava, jaz pa čisto brez energije. Tako da mi je še najlažje, ko mu berem pravljice. Sicer sem tudi sama športnica, tečem, plešem, z jogo pa sem prijateljica že 20 let. S tem je vključena seveda tudi zdrava prehrana, čimveč eko prehrane, živali pa tudi pri nas nimamo na jedilniku. Sama sem bila še najstnica, ko sem zavrnila meso po vseh grozotah, ki sem jih morala gledati na kolinah. Želim povedati, da prehrane nisem spreminjala zdaj ko sem noseča, ker bolj zdravo, kot jemo, ne vem, če še lahko v tem okolju, v katerem živimo. Bi pa zamenjala izrazito onesnažen zrak, pa ga ne morem. V kuhinji preživim približno 3 do 4 ure na dan, ker kuham včasih tudi po trikrat na dan. Sama tudi pečem tudi kruh. Saj zato pa sem doma, če ne, bi hodila v službo. Ampak sem se odločila, da bom "profesionalna" mama. Zelo pomembno se mi zdi tudi dojenje, ker je za malega otroka veliko bolj primerno človeško kot kravje mleko. Tako kravjega mleka pri nas skoraj ni na jedilniku. Se strinjam z Ursonok, da pretiravamo glede vitaminov in dodatkov k prehrani. Če bi se zdravo prehranjevali, ne bo potrebovali dodatkov, npr. folno kislino v obliki tablete. Je pa res, da meni zdaj tri četrt stvari ne paše jesti, tako da sem se šesti teden, ko je telo najbolj potrebovalo folno kislino, malo bolj potrudila, da sem vnašala v telo hrano, ki vsebuje največ folne kisline.

Glede športanja v začetku nosečnosti pa je moje mnenje, da odsvetujem. Če se telo počuti slabo, izčrpano, utrujeno, je to več kot očiten znak, da hoče mirovati in počivati, na glede na to, kaj vele znani Pušenjak meni ali pa katerikoli drug znanstvenik. Zame je vedno relevantno vprašanje, kako se jaz počutim in kaj meni paše. Človek je sam sebi največji zdravnik!!! Če mi paše počivat, potem moram počivat. Telo ni nekaj, kar je stvar sama zase, ampak je treba njegova sporočila upoštevat. In več kot očitno je, da je narava z določenim razlogom ustvarila hormon betaHCG na tak način, da dela žensko utrujeno in da ji je slabo. Ta očiten razlog je ta, da mora telo počivati! Sprehod pa tudi meni zelo paše, pa kakšna enostavna vaja iz joge seveda tudi. Ko pa bo minila ta silna utrujenost, bomo pa začele s plesom, jogo, hitro hojo, karkoli anam bo pač pasalo. Ko sem pred tremi leti čakala, da rodim, krepko čez rok sem bila, sem že tekla, ne samo hodila v hrib, da bi se le začelo... Skratka, samo to sem želela povedati, da moramo poslušati sebe in ne toliko drugih.

sanrca.81, kako to, da ves čas pišeš samo o tem, naj se pridružimo tvoji FB skupini? Saj je fino, da še kje klepetate, ampak lahko pa klepetaš tudi tukaj, z nami. Povej še ti kaj o svoji nosečnosti.

ursonok
, tudi moj otrok še ne prespi noči, pa je že tri leta star. Da ne govorim, da 2 leti in pol ni spal 5 ur v kosu. Vse mine, tudi to, se tolažim. Sem te pa že večkrat želela vprašati, pa potem pozabit, kako to, da daješ flaško ponoči, da ne dojiš?

Punce, mejmo se fino. Topel objem vsem!

< Sporočilo je popravil giotti -- 24.10.2012 12:16:13 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 364
24.10.2012 12:16:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: latka

Pri meni je tudi bilo samo, ko sem se obrisala. Imam pa še občasno krče.user posted image
miskula, ti si omenila, da si jih imela tudi v prviuser posted image , kaj so ti takrat dejali, zakaj je to?

Krči so lahko znak, da ti primanjkuje Magnezija. JAz krčev nimam, mam pa občasno špikanje, kar je tudi vredu.
Nabavi so šumečke Magnesol- v lekarni jih dobiš za 5 eur in nekaj malega, drugače pa Donat.

Urša

(odgovor članu latka)
  Neposredna povezava do sporočila: 365
24.10.2012 12:46:42   
ursonok
Giotti,
oba sem dojila samo 1 mesec, nista tolerirala laktoze. Pri tamalemu sicer ni bilo tako hudo, tamala pa zaradi tega, ker je vsa hrana letela čez njo (pri netoleranci laktoze kakaš "juhice"), ni napredovala na teži, ni spala, drla se je 24/7.
Poleg tega sem pri tamalem 5 dni po porodu zbolela, 40 vročine, cel teden, zmanjkalo mi je mleka, tako da sem se trudila v črpalko in je moj dan zgledal tako, da sem dojila, potem si črpala, potem dojila, potem črpala. In skoraj staknila depresijo.
Pri tretjem sem že odločena - dojim 3 tedne/en mesec, da dobi prvo mleko, kjer je največ protiteles, potem gremo na flašo. Sumim, da prav tako ne bo tolreriral laktoze (imamo zgleda v familiji), poleg tega se jaz psihično slabo počutim, ko dojim (sem depresivna, verjetno zaradi prolaktina), fizično me preveč izčrpava. Ne mislim iti še tretjič skozi to psihično kalvarijo - češ da moram, pa da moram biti idealna mama pa blablabla. Nisem in ne bom in mi tudi ni treba biti. Otrok bo imel več od mene, če bom zdrava in dobre volje.
Poleg tega sta moja oba, pa čeprav sta bila dojena samo en mesec, v primerjavi z drugimi super zdrava, do zdaj nikoli nobenih vnetij ušes, bronhitisov, bronhiolitisov, pljučnic, angin in podobnega.

Osebno tudi mislim, da dojenje - razen protiteles, ki jih daš malemu - ni več tako zdrava zadeva. Sama pišeš o umazane zraku - to vse prehaja v tvoje mleko in s tem direktno v otroka. Da ne omenjam drugih hormonov iz živil (če ješ nezdravo), emulgatorjev, pesticidov in ostalega.
Ampak to je diskutabilna zadeva, vem, zdaj me bo kup ljudi napadlo, češ da dojenje je pa ja najboljše. Ja, se strinjam, da je bojše od AM, sploh v nekaterih pogledih, v nekaterih pa morda tudi ne. O tem veliko piše Komat (on je tako radikalen, da dojenje skoraj odsvetuje).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 366
24.10.2012 12:56:19   
Anon2012
uau, kok se ene zastopite v stvari...

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 367
24.10.2012 13:10:56   
zeemeermin
Hej junijke!
Jaz se pa imela danes zjutraj pregled in sem videla malo pikico, ki počasi ratuje že cel človeček z rokicami in nogicami, pa seveda utripajočim user posted image . čist vesela! PDP-ja mi ni hotla točno določit, bo pa enkrat zelo v začetku junija - glede na menstruacijo naj bi bil celo konec maja, vendar je bil zaradi dolgih ciklov spočet kasneje.
Skratka, počasi nas bo vedno več po prvem pregledu, ki te vsaj malo pomiri - ko vidiš, da je pikica res v maternici, če pa srček že utripa, je pa sploh super.
Btw, jaz bi tudi imela povabilo v fb skupino, prosim.
uživajte! user posted image

(odgovor članu Anon2012)
Neposredna povezava do sporočila: 368
24.10.2012 13:18:34   
ursonok

IZVIRNO SPOROČILO: Anon2012

uau, kok se ene zastopite v stvari...

user posted image
Če tale izjava ni bila mišljena cinično, lahko rečem samo to, da se z vsakim otrokom bolj poznaš, več veš, več imaš izkušenj, več prebereš. Zato se strinjam z Giotti, da - če je vse kolikor toliko ok - mi noben dohtar ne bo pametoval, kaj moram jesti in koliko migati, pa kaj je najbolje zame ali za otroka, pa kako ga moram hranit, kako oblačit, kako mora spat (in kje in kdaj), katera zdravila mu moram dajati, proti čemu ga moram nujno cepiti.
Pa ne mislim, da sem najpametnejša, nisem, tega se zelo dobro zavedam, sem pa toliko pri pameti, da ne poslušam slepo enega človeka, ampak si o vsaki zadevi raje kaj preberem, izogibam se - pač kolikor se da - uradnih medicincev in farmacije in raje posegam po alternativi (recimo homeopatija), sploh če ne gre za življenjsko ogroženost (kar je zelo zelo redko).

(odgovor članu Anon2012)
Neposredna povezava do sporočila: 369
24.10.2012 13:20:34   
ursonok
Zeemeermin
super za pregled! Vam kar zavidam ...
Madona, jaz bom morala čakati še tri tedne!! Da bom sploh videla, ali je vse ok. Ampak glede na to, da danes začenjam 10. teden, da mi je povečini ves čas slabo, da izcedkov nimam, sklepam, da je verjetno vse v redu.
Ampak res ne morem novice razglašati, preden se ne prepričam, da je ok. Dobro, kolegom že, ampak dedkom in babicam. Da ne bo potem razočaranje ...

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 370
24.10.2012 13:23:04   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: ursonok
Osebno tudi mislim, da dojenje - razen protiteles, ki jih daš malemu - ni več tako zdrava zadeva. Sama pišeš o umazane zraku - to vse prehaja v tvoje mleko in s tem direktno v otroka. Da ne omenjam drugih hormonov iz živil (če ješ nezdravo), emulgatorjev, pesticidov in ostalega.

Na žalost tudi krave, ki dajejo mleko, iz katerega potem naredijo AM, živijo tu, na Zemlji, skupaj z nami in dihajo umazani zrak. Tudi to prehaja v njihovo mleko. Pa tudi pojejo veliko pesticidov, brez skrbi. Menim, da imaš veliko večjo kontrolo nad tem, kar poješ ti, kot kar poje krava, ki jo dojijo in delajo iz tega AM.

Sem pa zelo vesela, da so otroci zdravi in ti z njimi, se močno strinjam, da je to najbolj pomembno. Sicer dojenje ne obstaja samo zaradi fizičnega zdravja, konec koncev smo ljudje sesalci, ampak seveda je to spet neka druga debata.

Lep dan user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 371
24.10.2012 13:50:33   
ursonok
Ja, to imaš prav, a vseeno ne živijo sredi Ljubljane, Krakova ali Granade, kot (sem) jaz.
Saj pravim, da je dojenje boljše od AM, o tem nima smisla diskutirati (če misliš, da te hočem prepričati v nasprotno), ampak tako zelo idealno, kot nekateri trdijo, tudi ni. Sploh ko ga izrabljajo v poveličevanje enih napram drugim (če hočeš biti idealna mama, boš dojila, če ne boš, si za en drek).
Ljudje smo sesalci, ampak sesa se tudi flaška, če smo že pri tem user posted image . Tako da ta refleks ima otrok zadovoljen, pa kakor koli obrneš. Bližina mame pa ni samo dojenje, ampak se jo da kompenzirati na drug način.

Zdi se mi v redu, če v družbi ni stigmatizacije tistih, ki ne morejo ali nočejo dojiti (ampak ta stigmatizacija in zgražanje obstajata) Čeprav moram priznat, da tudi jaz ne razumem žensk, ki ne dojijo zato, ker bi rade imele še naprej "lepe prsi" itd itd. Ampak dobro, na svetu je kup stvari, ki jih ne razumem. user posted image

< Sporočilo je popravil ursonok -- 24.10.2012 13:53:53 >

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 372
24.10.2012 14:33:38   
niinii
Drejčka ja prvič sem videla user posted image , mi ga je G 2x pokazala. A vidte srček kako utripa :user posted image Aja noseča sem pa 8 tednov :)

Drugače pa ja, sva doma povedala, zdej večinoma že skor vsi vedo, ki sva jim hotla povedat. Najbolj navdušena je moja sestrca, ki je komi čakala, da je dobila dovoljenje, da lahko še komu pove.

Uglavnem, men skor vsi napovedujejo, da bom mela fantka, čeprav mava z mojim oba ful željo imet punčko. ah sej ni važno, sam da bo dete zdravo :)

Drugače pa slabosti in bruhanje so še naprej moja stalnica, pa utrujenost tudi. Komi čakam, da pridem iz službe in se grem za kakšno urco uležt. Sem mislila, da bo zdej že kaj boljše, da ne bom več tolk utrujena.

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 373
24.10.2012 15:28:59   
realistka
Zdravo punce, tudi jaz sem danes uspešno prestala pregled in srček lepo bije. Noseča sem 6/4, rok 16.6.2013.. moram pa zelo, zelo paziti na prehrano in se štiri mesece ne smem zrediti nič. Ursonok, prosim za kakšne nasvete glede prehranjevanja - po tvojem nasvetu sem ginekologa zaprosila za napotnico k specialistu za ščitnico in jutri se naročim, tko da hvala ti za nasvetuser posted image

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 374
24.10.2012 17:07:44   
ursonok
Jaz sem pa čisto raznežena user posted image
Naš mali (7 mesecev) se je zdajle čisto sam usedel iz ležečega položaja. Najprej je dolgo ležal na trebuhu in žvečil moj čevelj, jaz pa sem brskala po računalniku. Potem pa ga spet prečekiram in vidim, da tip sedi in se igra z vezalkami!!! user posted image
Saj vem, da se nekaterim morda zdi pozno, ampak njegova sestrica je bila ful počasnejša. On pa kar sam s trebuha na rito, pa še čisto stabilen je!
Oh, ne morem verjet, kako je lahko človek vesel in srečen zaradi takih malenkosti user posted image

(odgovor članu realistka)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?