dvojčica6
|
ah nic fajn to brat ursonok, posiljam vam vse mogoce magicne zivalce, da se tamali pocajta in da vi ne zbolite! ma je prav ironicno ne...tolko casa si pumpala vaso malecko, naj pride ven, zdej bi nlo pa verjtno bolje, ce bi se malo pocakala ne ma vseeno probi bit pozitivna, itak vplivat ne mores dosti na te zadeve, nekako bo ze slo mimo... a si drgac kaj razmisljala, da bi sla brez moza rodit? Js sm namrec dobila en tak preblisk, ko sem studirala, kaj bi blo, ce bi me ravno zvecer zgrabilo...pa moji dve cebelici nista vajeni nobenega, samo naju dveh...se pri noni ni nobena prespala...se menimo ze kak mesec pa ne rata no, ne vem, po moje bi mi bilo lazje, da me ne bi se za njih skrbelo, moj itak razen kake masaze ne more dosti prispevat... andreja_p porodniska je vedno v dveh delih, ker gre za porodnisko nadomestilo, pol pa dobis nadomestiko za nego in varstvo...naceloma lahko drugi del koristi kdo drug, lani je bil moj ta drugi del, jaz samo prve tri mesece...bo prislo, zadnje case so nasi csd-ji kar obremenjeni, mam filing, da je vsaka druga zenska, sposobna za rodit v sloveniji, noseca strptokok...smo tut ze pisale o tem litanije...js sm ga v prvo delala, je blo pa samo 15 evrov za placat....zdej ga nisem sla delat, ker...hm...ce bi blo res tako nujno, bi me ze prislili...ne vem....odlocitev posameznice... sasa33 super, da ste se ulovili zdej ga moras samo se prepricat, da ee vecino moci kulturno prespinin sta zmagala...glede bradavic je tako, da nimamo vse enakih in ene pac rabimo tiste nastavke...je res dodatno delo z njimi, ma po kakemu mesecu ali se prej:-( je vecina dojenckov ze zmozna bolj siroko odpreti usta oziroma lazje zgrabi bradavico, ce je manjsa ali udrta ipd. Js moram rect, da me je dojenje brez nastavkov tolk svinjsko bolelo, da bi obupala nad dojenjem... aja, plahtica...ma je v redu, da gre tolk hitro cisca? se zlije vseeno vse vn, da ne ostane kaj noter...joj, upam da stekas, kaj hocem vprasat da ne proti naravi delas, mislim... kje je pa dansas danes? da ni resno mislila, da gre lahk zdaj ze rodit?
|