|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2013
30.5.2013 21:19:35   
anush_86
Meni tudi paše tole hladno, deževno vreme. Sploh ne vem kako bi vse skupaj prenašala če bi bilo 30 ali več stopinj. Vsi se pritožujejo, meni je pa super. Na sprehod greš pa itak lahko tudi v dežju.

Jaz sem se ravno zadnjič hvalila kako dobro spim. Še isto noč se mi je vse vrnilo. Spala sem od 23h do 3.30h in potem spet od 6h do 9h. Katastrofa, pa ravno zdaj, ko bi se morala naspati na zalogo, že za naprej.

Kakorkoli, bo že bolje user posted image

lepo se imejte!

(odgovor članu Tija01)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
30.5.2013 21:29:33   
ursonok
Živijo,

mi doma, otroci (upam) spijo ...

Abel ima drisko - in malo kiha/smrka. Pomoje je staknil kak virus. user posted image Še tega se nam je manjkalo. Upam, da bo jutri ok, da gre za par ur vrtec, ker imamo zjutraj CTG in UZ itd. Tamala gre h kolegici za tisti čas ... (njen vrtec zaprt).

Meni je danes v dveh kosih izpadel čep - rozast žele user posted image Saj vem, da to nič ne pomeni, lahko pa tudi ... V prejšnjih N mi ni nikoli odpadel. Pa malo me zvija spodaj (no, to morda od prevelikih količin sadja user posted image ).

Jaz bi šla danes ponoči rodit!

Čestitke tudi Piki! Ja, itak, sover, polovica naju bo prehitela. user posted image

(odgovor članu anush_86)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
30.5.2013 22:25:34   
kitkat17
Hej hoj.. :)

Se od mene vse najboljsee.. :)

Js pa danes iz pregleda.. izvidi sploh niso kazal da sem mela glivice,a G mi napisu Canesten.. dobro da ne pocakajo prvo izvidou,ampak.kr mal sklepajo po.svoje.. :)

Aja pregled pa tud naceloma super,mali nej bi meu ze 3100g,odprta sem ze 1 cm baje.. :) pa ctg mi je popadke na 70 sopal.. :) se kera kej spozna kolk casa nej bi se mela od oka? ;) hvala za odgovor.. :)

Ajde rodit katere hocete majcke met.. :)

Lahko noc..

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
31.5.2013 6:35:58   
sover
Kaj berem, ursonok?!?!?! Šibaš v P? user posted image user posted image user posted image user posted image Lej, če se ti je odluščil čep v tvojem primeru definitivno ne bo rajalo več ne vem koliko časa, glede na to, da si itak čez rok. Upam, da si zdaj že v P (ali pa morda že celo pestuješ).

Tudi jaz sem včeraj zvečer na hlačkah opazila mal rjavkastega izcedka, amapak zelo, zelo malo. Morda je blo to od telovadbe, ki jo je izvajala moj mala pupa včeraj zvečer. Noro! Kaj takega še nisem videla...Točno sem lahko sledila nogi okoli trebuha, potem še drugi. Z glavo je butala ob MV in se raztegovala na vse strani. Mislim, da ji je zdaj počasi jasno, da mora ven user posted image

Spanje danes po doooooolgem času fantastično user posted image . Počutim se tako fit kot že dolgo ne. M nekaj kiha in se pritožuje nad bolečim grlom - povedala sem mu, da nima zdaj kaj trosit virusov naokoli in naj se kr lepo pozdravi po hitrem postopku! user posted image

Vreme za en k.... Naverjetneje bom skočila v trgovino, da na bavim za kosilo, potem pa kak dober film ali kaj podobnega.

Kitkat - super za odprtost in popadke, čeprav mislim, da je tista števlka 70 zelo relativna. Men je zadnjič samo od otrdevanja trebuha pokazalo 106.

Lepo bodite in javite se z lepimi novicami.

(odgovor članu kitkat17)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
31.5.2013 8:28:25   
sonce987
dobro jutro....

najprej PIKA čestitam!!!

usonok ocitno je prišel tudi tvoj čas user posted image . Ko je meni v prvo odpadel čep, sem bila 4 dni čez rok, prav tako me je nekaj začelo ob istem času zvijat...no potem smo naslednji dan rodili....samo bo pa tvoj imel pestro čez vikend, če ravno danes rodiš user posted image user posted image

saša tale tvoj junak je pa pravi jedec. Saj je prav. Bolje, da tako rad je, kot da bi se morala truditi, da kaj poje. Si pa napisala, da že telovadiš. kako pa?

duda, nastavek
-jaz sem jih sama prekuhala doma.

kitkat ti si pa takoj za ursonok v vrsti danes user posted image

Nič letim jaz na nohte in potem na tržnico po češnje....pa kupit moram še malinove liste in puhlico...

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
31.5.2013 8:30:48   
dvojčica6
Hm hm, sms-a nobenega, tako da sklepam, da se pri ursonok ne dogaja nič... zadnji majski dan punce, a se je kar vlekel ta maj user posted image Če ne greste zdej hitro rodit, nas bo celo še nekaj ostalo za junij user posted image

uf, sover, js sm opazila isto, da me ful boli sramna kost po telovadbi z mojim...pa trebuh kar otrdeva...a mislite, da bi morala ustavit aktivnosti??? Js moram še dva dni zdržat do polne donošenosti, optimalno pa do roka, da bom še rd od ta večje dala skozi user posted image

ursonok, pikepoke tvojemu tamalčku, da hitro ozdravi...no, pa moram šibat...lepo se mejte!

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
31.5.2013 8:35:52   
sonce987
Očitno sedaj že vse trpimo za kakšnimi bolečinami....mene je sedaj v zadnjih dveh dneh začelo boleti v spodnjem delu križa in spodaj imam skoz nekaj boli, še najbolj če hodim po stopnicah.

sem bila pred kratkim na predavanju za EA- vem , da je ena pred časom pisala, da se ji je pojavil tisti strašni glavobol po njej, ki je možen kot stranski učinek. No sem anesteziologinjo vprašala kako je to in mi je rekla, da v takem primeru dobi mamica analgetik in da lahko kljub temu doji. Upam, da to res drži. Ta glavobol je edina stvar,ki me pri EA skrbi.

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
31.5.2013 8:52:15   
sover
dvojčica, če ti paše, kr skači po svojem user posted image Jaz bi drgač ful, sam me čist preveč boli kost. Bogi moj, ko se sestavim nazaj po porodu user posted image user posted image !

(odgovor članu sonce987)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
31.5.2013 9:39:49   
Saša33
Dobro jutro,

no danes sem se koočno naspala. Mož je prevzel malega pol 10h (ima budno obdobje od 22h do 3h zjutraj). sem padla dol 2h, spala kot ubita. Ob 24h sem bila resnično spočita, haha. Kako človek lahko zmanjša potrebo po spanju.

No potem sva se dojila (jst dojim brez nastavkov), še ena zadeva, kijo potema rabiš cel cajt. Bradavice me ne bolijo, tudi dojke so ratale kar mehke in nimajo več vsaka po 2 kg. 

Potem sva spala 1h,  jedla, spala celo do 3hdo 6h. Juhuh. Sem res vesela, da je. Pa da je dojenje steklo. Mi je res to pomembno, ker potem je vse lažje. Ni treba stekleničk, kuhanja, nobene dude, nič.. In imaš res čas vmes ko spi. No sedaj bolj ležim vmes tudi sama.

Glede telovadbe: Jst delam stiske za medenični dno. Kratke dolge, bolj raztezne vaje v smislu joge. In pa ker sem pred porodom delala cel čas jogo jo delam tudi sedaj. Torej bolj položaje kot so (kobra, most, pozdrav soncu, raztezne vaje, mačka, vaje za vrat) Počasi traja ene 40 min, samo res delam počasi in diham pravilno. Predvsem pa nobenih vaj za trebuh, posebej da se ne dvigneš iz križa.

Kakšne tri dni bom še bolj ležala in notri, potem pa grem malo na zrak, mogoče 10 min sprehoda. Nič več. Resnično nima smisla pretiravat.

Predvsem pa veliko pijem, vsaj 3-4 litre. Ker drugače takoj čutim glavobol. Pijem koprivo, čaj za dojenje, plahtico. Plahtica res pomaga glede čišče, priporočam da jo pijete. Meni jo je mož kar liter v porodnišnico nosil. In sedaj praktično čišče ni več.

No upam, da bo kaj z vašimi porodi. Jst ne morem verjeti, da bo Adam star jutri en teden. Pa kar trebuha ni. Glede kg je šlo po porodu 5 kg dol. Sedaj sem na plus 5. A verjetno je še kar nekaj vode v teledu glede na potenje. No važno, da se počutim kar ok, kljub virozi pred porodom.

Aja pozabila sem povedat, da ima tamali stopala malo zavita vsako nogo v drugo smer. Eno vleče noter eno ven, ker ni imel več placa v trebuhu. Tako, da so mi pokazali vaje in sedaj pridno telovadiva.

Je pa lepo ko držiš svoje bitjece v rokah in vse teče lepo....

Pozdravčki in čim  manj težav na koncu, se tolažite da bo potem čez noč drugače, nič brcanja v trebuhu, nič nočnih wc-jev, nič bolečin v medenici. Čisto drugo stanje....

lep dan

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
31.5.2013 12:44:25   
sonce987
glede na tole zatišje tukaj gor sklepam, da ste vse šle rodit user posted image

No jaz sem nazaj z manikure in z 2kg češenj. Odlične so!!!! Sem pa kupila tudi malinove liste, ampak začnem s pitjem tega čaja naslednji teden. Kupila sem tudi koprivo, ampak ko sem prišla domov pogledam v vrečko in vidim, da se je prodajalka zmotila in mi dala poprovo meto. Kr neki...morm nazaj.

plahtico si bom pa res kupila za po porodu, če toliko pomaga pri čišči.

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
31.5.2013 12:44:58   
andreja_p
Pozdravljene!
Najprej vsem čestitke ki ste rodile v teh dneh. Jaz sem imela včeraj prvi CTG in ni pokazal nič konkretnega,enkrat je prišel do 60 tam ko je za popadke,tista številka. Tisti trenutek sem občutila kot neko tiščanje v zgornjem delu trebuha, ampak ni to še nič takega kar bi se začelo dogajati. Na UZ so določili težo nekje okoli 3kg+/-. Otrok je skozi aktiven in postavljen na glavo. Me je te dni zaskrbelo, da se je obrnila prečno,ker sem brce čutila na levi strani trebuha, ko jo je pa kolcalo pa na desni strani,ampak pravijo da nima več prostora, da se obrni kako drugače. Upam da nas ne preseneti. Spim tako kot tudi ve bolj malo,saj me bolijo sramne kosti. Energija je nekam odšla, se noče pojavit nazaj,bi sam ležala. Vendar se prisilim, da grem na sprehod vsak dan, da bom mogoče lažje rodila. Naslednji pregled in CTG imam 6.6, če seveda prej ne rodim. Za streptokok se ne bom testirala saj mi je veliko 40€. Kako ste pa ve naredile glede tega???? Pediatri sicer priporočajo,sam ko bi to krile zavarovalnice nebi bil problem, tako pa že itak ves nakup stvari za otroka nanese finančno kar veliko, potem enostavno zmanjka denarja.
Odločba za porodniško: ali ste ve že dobile obe odločbe ali samo prvi del? Ker jaz sem dobila prvi del za 105 dni (porodniška) naslednji del pa ne vem v kolikšnem času pride na dom.
sportnica upam da greš kmalu v rim,ker si pa že zaslužiš svojega sončka pocartat,saj sta ga dolgo čakala,pa še čez rok si. Da ne bo pomote vsaki privoščim da gre v rim, in spozna svojega sončka. Mi2 s sportnico smo zanosile s pomočjo medicine,po dolgem boju nama je uspelo,sedaj pa le še finalni tek.
Lep pozdrav

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
31.5.2013 13:14:29   
ursonok
Zdravo,

ne, nisem še rodila, ampak ne vem, ali je to dobra ideja trenutno ... user posted image Abel je očitno staknil nek rotavirus, danes zjutraj bruhal, je precej crknjen. Sicer je prejle, po parih urah pavze, pojedel kup pirinih piškotov in datljev, pa še ni nič zbruhal ... Zdaj spi na očkotu (ki tudi spi). Je precej zdelan, mi pa tudi, ker smo zgodaj vstali. Samo bojim se, da bo/je še nas nalezel, in sestrico user posted image user posted image

Obup! Ponavlja se zgodba od lani, ko je tamala ful zbolela, ko sem rojevala, potem okužila naju z M, imela oba 40 vročine, so morali moji starši čez noči priti v Krakov pomagat, ker midva niti iz postelje nisva mogla vstat (jaz par dni po porodu). Skratka, grozno.

Imela CTG in UZ: vse ok, plodovnice dovolj, placenta ok, otrok super, danes ocenjen na okoli 3500gr.

A ker je tu taka "politika", da po 41. tednu sprožajo, imamo napotnico, da grem na sproženje v torek. Seveda ne grem, ker:
- mislim do takrat rodit
- če ne rodim, čakam doma na spontan začetek. Če se je dvakrat začelo samo, se bo tudi v tretje user posted image

Me pa cel dan po malem zvija spodaj, vsakič, ko grem na wc, je še kak kos čepa - želatina roza barve. Sem preverila na ggoglu - videti je čisto tako kot prikazujejo sličice. Skratka, to je to, samo še popadki nam manjkajo ... A jaz sem ful utrujena in čisto napsihirana zarad Abela itd ... Šit. Blagor tistim, ki ste prvič noseče in morate ta trentek skrbeti in misliti smao nase ... Uf, zajebano.

Pokomentirala bom naslednjič, delam zajtrk (ob 13h!).
Papa

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
31.5.2013 13:18:02   
sonce987
joj ursonok upam, da se abelček čim prej pozdravi in predvsem, da se nihče od vas ne okuži. Sedaj res ni primeren čas za bolezen. Držim pesti user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
31.5.2013 13:23:26   
sover
ajoj, ursonok, jaz sem se že veselila lepih novic, potem pa takole ..user posted image Upam, da ni rotavirus oz. da se ne bo širil. Tega je tudi mene najbolj strah - da ne bo mičken kej zbolel, ko bo treba iti v P. Drži se, pa ne se dat prepričat v sproženje, če je dete OK. Očitno še ni ready to go.

sonce kot vidiš smo še vse tu. user posted image

Andreja, odločbo za preostanek porodniške dobiš kasneje (preden se izteče teh 105 dni, ampak čisto točno pa ne vem).

Jaz sem danes že cel dan naštimana na slow motion. Klinc, treba je zdaj počivat in nabirat energijo - jo bom potem še kako rabila. Zdaj grem delat kosilo (polpetke), ker moja fanta prideta lačna kot volka domov user posted image .

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
31.5.2013 13:28:10   
Saša33
Joj, joj Ursonok

si kar predstavljam, da si čist crknjena. Upam, da res kaj ne fašeš. Ker jst prejšnji teden z virozo nisem bila sposobna stat, kaj šele rodit.
Je pa res, da ko boš dobila popadke, boš dobila tudi tisti adrenalin za porod. Res upam, da se bo vse izšlo po naravni poti in tako kot hočeš.

Ponavadi je tako. Držim pesti zate in da se Abelček čim prej pozdravi. Mogoče je samo prehodno kaj pojedel in bo že zvečer ok. Upam!!!

Pri nas mirno. Mali se je spet napokal, mi spi na rami. Lara spi, mož spi.

Jst pa grem tud ležat. Pri nas je 8 stopinj in je skoraj zimi podobno vreme.:9

Ravno za ležat

papa

(odgovor članu sonce987)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
31.5.2013 18:51:46   
dvojčica6
ah nic fajn to brat ursonok, posiljam vam vse mogoce magicne zivalce, da se tamali pocajta in da vi ne zbolite! user posted image ma je prav ironicno ne...tolko casa si pumpala vaso malecko, naj pride ven, zdej bi nlo pa verjtno bolje, ce bi se malo pocakala ne user posted image ma vseeno probi bit pozitivna, itak vplivat ne mores dosti na te zadeve, nekako bo ze slo mimo... a si drgac kaj razmisljala, da bi sla brez moza rodit? Js sm namrec dobila en tak preblisk, ko sem studirala, kaj bi blo, ce bi me ravno zvecer zgrabilo...pa moji dve cebelici nista vajeni nobenega, samo naju dveh...se pri noni ni nobena prespala...se menimo ze kak mesec pa ne rata user posted image no, ne vem, po moje bi mi bilo lazje, da me ne bi se za njih skrbelo, moj itak razen kake masaze ne more dosti prispevat...

andreja_p porodniska je vedno v dveh delih, ker gre za porodnisko nadomestilo, pol pa dobis nadomestiko za nego in varstvo...naceloma lahko drugi del koristi kdo drug, lani je bil moj ta drugi del, jaz samo prve tri mesece...bo prislo, zadnje case so nasi csd-ji kar obremenjeni, mam filing, da je vsaka druga zenska, sposobna za rodit v sloveniji, noseca user posted image

strptokok...smo tut ze pisale o tem litanije...js sm ga v prvo delala, je blo pa samo 15 evrov za placat....zdej ga nisem sla delat, ker...hm...ce bi blo res tako nujno, bi me ze prislili...ne vem....odlocitev posameznice...

sasa33 super, da ste se uloviliuser posted image zdej ga moras samo se prepricat, da ee vecino moci kulturno prespinin sta zmagala...glede bradavic je tako, da nimamo vse enakih in ene pac rabimo tiste nastavke...je res dodatno delo z njimi, ma po kakemu mesecu ali se prej:-( je vecina dojenckov ze zmozna bolj siroko odpreti usta oziroma lazje zgrabi bradavico, ce je manjsa ali udrta ipd. Js moram rect, da me je dojenje brez nastavkov tolk svinjsko bolelo, da bi obupala nad dojenjem...

aja, plahtica...ma je v redu, da gre tolk hitro cisca? se zlije vseeno vse vn, da ne ostane kaj noter...joj, upam da stekas, kaj hocem vprasatuser posted image da ne proti naravi delas, mislim...

kje je pa dansas danes? da ni resno mislila, da gre lahk zdaj ze rodit? user posted image user posted image

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
31.5.2013 19:51:50   
dansas
Hej, hoj,

evo mene, tukaj sem user posted image . Nisem šla še rodit (bi bilo kar nesramno takole prehitevat, a ne user posted image ?), samo ama ništa pametnega nisem mela za povedat user posted image .

usonok, srčno upam, da se mali na hitro pozdravi user posted image . Meni se je zdel tale junij krasen za rodit (še posebej, če imaš že otroke doma), tudi zaradi tega, ker je manj možnosti, da kaki virusi razsajajo,... zdaj pa vas polno javlja, kako zbolevate user posted image

nastavki za dojenje: super, če ga ne bom potrebovala, ga imam pa vseeno zapakirenega v torbi za P. Je tako naneslo, da sploh nisem vedla, da kaj takega obstaja, ko sem prvič rodila in so mi bradavice do krvi razpokale (mam še zmeri na vsaki po eno brazgotinico). Mi je potem patronažna povedala za nastavke in je dojenje nekako lažje steklo - ko so se mi bradavice utrdile, sem jih pa brez problema ukinila. Pri drugi jih pa nisem uporabljala, ker ni bilo nekih problemov, je pa res, da mi mala ni nonstop visela na joški tako kot prva user posted image .

Mi je moja sestra računala, kdaj moram rodit, če hočemo, da je mali ime Brina in se bo numerološko ujemalo z datumom. No zdaj vsaj vem, na katere dneve ne smem rodit user posted image .

Sem po nekem čudnem preblisku preverila nočno lučko za dojenje in previjanje in sem ugotovila, da je žarnica šla, tako da sem jo danes zamenjala. Na začetku sem lučko vedno rabila za dojenje, dokler se nismo še uvedle, kasneje pa so tudi v trdi temi brez problema našle priklop user posted image .

papa

Neposredna povezava do sporočila: 3292
31.5.2013 20:34:06   
lina3
Dober večeruser posted image ,

kje pa ste res vseuser posted image ? Kar pogrešam branje, zato sem se odločila, da pa jaz mal napišemuser posted image user posted image .

Sem dopoldne kar lepo počivalauser posted image user posted image , ampak jedla pa tolk, da je groza. Sem na+15kg. Se bo potem potrebno kar potrudit, da bodo šli kg dol. Jaz imam plan dojit, pa zmerno jest, vozičkat, na jesen pa telovadba in tekuser posted image user posted image . A sem optimistuser posted image user posted image

dvojčica6..jaz sem ena taka, ki bom šla sama rodituser posted image . Že prvič ni bil M zraven. Nima neke želje, jaz pa nisem hotela silit, tako da bo tako tudi v drugo. Ne obešam pa tega na velik zvon, ker je vsem to čudno. Priznam, da bi mi bilo najbrž čist ok, če je zraven, ampak po drugi strani si pa mislim ,zakaj nekaj silit, pa leta nazaj so ženske vse same rojevale, bom tudi jaz zmoglauser posted image

Moj sonček je že zaspaluser posted image . Sem tudi danes izvedla, zakaj včeraj ni hotel zaspat...je v vrtcu razgrajal, pa je dobil kazen , razmišljat za 10 minut, on je pa zaspal za uro in pol user posted image user posted image . Moškiuser posted image user posted image

Čez vikend nimamo nič posebnega v planu, glede na vreme ne bo nič fajn. Jutri bomo mal pakiral za letovanje, pa šli na okrog, v nedeljo pa bo šel tamal najbrž z dedijem v ribolov, M bo šel delat, jaz pa....

Nič grem zdaj eno nadaljevanko pogledat, pa vas še kaj preberem

Neposredna povezava do sporočila: 3293
31.5.2013 22:55:58   
drugičudež
Čestitke vsem mamicam user posted image user posted image Je začelo na polno dogajati. No, zdaj pa itak junij prihaja in bo vsak dan kaj novega.

Jaz sem danes dopolnila 37 tednov in sem komaj ta teden začela pripravljati stvari. Pa mi to vreme tako nagaja. Saj oblekice, plenice, posteljnino... lahko sušim v sušilcu, ampak lupinica in voziček pa ne gre. In sem čakala in čakala sonce, zdaj sem pa morala oprati. Sušim pri starših ob kaminu.

Mala še vedno sedi na ritki, tako da me je prav groza, če bom morala na CR. Si ga niti najmanj ne želim. Delam vaje in upam na čudež iz prve nosečnosti, ko se je obrnila v zadnjem tednu en dan pred sprejemom na dogovorjen CR. Ne vem, ali naj sploh začnem z malinovim čajem (prvič ni nič pomagal) in homeopatijo? Poleg tega sem danes popoldne dobila "popadke" ali kaj - spodnja polovica maternice in skozi križ. Točno na šest minut. Sem šla takoj počivat, trajalo je 40 minut, potem sem zaspala. Ko sem se zbudila, je bilo vse v redu. Mi je pa maternica ta teden zelo otrdevala. Hecno, enkrat sem že rodila, pa sploh ne vem, če so bili to popadki. Prvič sem namreč imela sprožen porod - gel + tri tablete za mehčanje MV, trajalo dva dni, potem mi je odtekla voda in sem prišla v porodno en prst odprta in s trdim MV. So me dali na umetne popadke in me je začelo takoj trgati, da sem skoraj umrla. No, po osmih urah sem rodila. Zato sploh ne vem, kakšni so naravni popadki user posted image Razmišljam tudi, da bi šla na zunanji obrat - nisem se še odločila. Saj če gre kaj narobe, itak urgentni CR naredijo. Ne vem....

Nastavki za dojenje - sem jih rabila prvič (prve tedne), zato si jih bom pripravila tudi tokrat. Imam pa Aventove (velike) in se mi zdijo takooo trdi; vsaj tisti del, ki "nadomešča bradavico". V trgovini ne moreš sprobati, kateri so mehki, ker je vse original zapakirano. Katere pa ve uporabljate oz. boste uporabljale? Prvič sem jih kupila tudi od MAM - najprej male, pa so bili premajhni, potem velike, pa so bili čisto isti kot mali user posted image Ne vem, ali je bila napaka, ali pa res ni neke razlike. Mogoče bi tokrat kupila od Chicco - ene jih hvalijo.

Srečno vsem user posted image v prihajajočem juniju!!!

(odgovor članu lina3)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
1.6.2013 9:07:56   
kitkat17
Dobro jutro souser posted image .. :)

Pa smo tam - JUNIJ.. ;) pa ceprav nas vreme malo heca.. :( zdej morem pa.v.trgovino nekaj bolj toplega kupit za nasega minija.. :) sej nimam nic proti,mojem se pa ne da vec po trgovinah caplat... :) moski.. :)

Smo se vse tukaj,ali si je katera zamislila zadnji dan maja rodit,ali odpret sezono junijckov..? :) cakamo na novicke.. :)

Spet eno vprasanje. Se mi zdi da odkar mam enkrat na teden.preglede,da mam skoz neke tezave,pa se to potem.drug dan ko pridem od G. Sedaj itak nimam vec svojega,ampak.od tiste sluzi dalje hodim v P. No vceraj se mi pojavi izcedek rahlo rjave barve,tako kot zadnji dan menze. Se danes zbudim,si mislim.da ga ni vec in evo,spet.. kaj.naj naredim? Me ze skrbi.

Hvala za odgovore in lp..

(odgovor članu drugičudež)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
1.6.2013 10:18:20   
dansas
Hej,

ja zgleda, da se nekaj dogaja... športnica, ursonok in sover se še niso nič javile? Zgleda, da so kot prave junijke na junij čakale. user posted image

Joj kitkat17, jaz ti ne vem nič pametnega povedat. Se mi zdi najboljše, da bi pri G vprašala, če se ti pa ne ljubi en teden čakat, pa bi lahko mogoče Pušenjaku na forum vprašanje zastavila. Mene je pred časom tudi ena reč matrala, pa nisem dobila od moje G nekega konkretnega odgovora in sem njega za mnenje povprašala. Kako je čez vikend, ne vem, ampak čez teden mi je odgovoril v enem dnevu.

papa

(odgovor članu kitkat17)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
1.6.2013 10:28:29   
ursonok
Ojla,

ne, jaz še kar tukaj - na žalost ali na srečo, saj ne vem user posted image Abel je po pričakovanjih okužil sestrico, zjutraj je vstala in bruhala, zdaj leži. user posted image Abel je bolje, je pojedel že precej, nič bruhal, je pa siten ko sto user posted image , ker je utrujen in neprespan (mi pa isto).

NIč, čakam na jutri, v upanju, da se stanje normalizira, da gremo vsaj malo v sevt, vsi skupaj. Ker imamo odlično vreme. V ponedeljek molim, da gresta oba v vrtec, jaz grem pa komot rodit ... Če psiha kaj velja, potem se bom ravno takrat sprostila.

Ponoči so me zbujali (poleg Abela) rahli popadki, nič konkretnega. Tamala ful aktivna, čep tu in tam še malo odpada.

Sem upala, da bomo imeli majčka doma, pa nič.

NO, toliko, da se javim, za komentiranje sem čisto preveč user posted image

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
1.6.2013 11:50:20   
sover
Živjo!

Ne, ne ... tud jaz sem še doma, sam PC oz. R nekaj štrajka, pa noče odpret okenca za odgovor.

Kitkat...tole zna bit kr psiha. Če te katera stvar ornk skrbi, pa pokliči dežurnega G.

Ursonok, držim pesti, da se otročki pozdravijo preden greš rodit. A v ponedeljek boš potem kr not ostala?

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
1.6.2013 12:07:03   
ursonok
V torek ob 9h naj bi šla tja. Ampak ne bom šla. Bom čakala doma, na spontan začetek. Razen če otroka ne bom čutila itd itd. Ampak msilim, da bo vse ok. Ne grem se jaz teh njihovih for sploh user posted image

Očka in Abel šla na špancir, midve s tastarejšo buliva risanke ... Je pa malo odspala in pravi, da ji ni več slabo. Ma to bi bilo fino ... Pri njej gre že od rojstva vsak virus zel zelo hitro mimo. user posted image
Upam, da nam bo šlo zdaj samo še na bolje ...

Ko prideta nazaj, grem pa še jaz na en daljši sprehod. čeprav sem že zdajle čist srknjena ... A zunaj je takooo lep sonček user posted image

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
1.6.2013 13:27:10   
sonce987
oj

lina dobra si, da greš sama rodit. Jaz verjetno ne bi mogla. Bi po vsej verjetnosti vzela sestro sabo, če M ne bi mogel.

kitkat-ne vem zdaj kako točno zgleda ta izcedek, ampak jaz sem ga na dan, ko sem šla rodit prvič imela veliko, ko sem npr. šla na wc se je vlekel kot kača...samo sem imela poleg tega izcedka tudi popadke. Boš videla...mogoče je res najbolje, da pokličeš v P in jih vprašaš.

lepo soboto želim vsem in čim manj neviht. tole vreme je res kr neki user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......