|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2013
29.5.2013 16:21:32   
ursika_ursi

user posted image

PDP, nick, starost, kraj, število user posted image , število user posted image ki jih že imamo , naslednji pregled, spol user posted image

1. 6. 
ursonok, Španija, 32, 3user posted image , 2user posted image

2. 6. 
pika89, 23, 1user posted image , 0user posted image
ninika89, Mb, 23

3. 6.
sover, 31, 2user posted image , 1user posted image , 22.4. user posted image

6. 6.
Natalija28, Duplek-MB, 2user posted image , 1user posted image

7. 6.
flowy,Velenje, 31, 1user posted image , 0user posted image , NS 26.11

9. 6. 
girl79, 3user posted image , 1user posted image

10. 6.
anasara12, Lj, 1user posted image , 0user posted image
Valery83, 29, Koper, user posted image

13. 6.
anush_86, 26, gorenjska, 1user posted image , 0user posted image

14. 6.
k93i, 20, okolica Mb user posted image

15. 6.
tana01, 32, Koper, 1user posted image , 0user posted image

17. 6. 
ursap, Lj, 2user posted image , 1user posted image
dansas, 3user posted image , 2user posted image

19. 6. 
ursika_ursi, okol. Slov.B., 27, 2user posted image , 0user posted image , NS 13.12, NP 4.4.2013 user posted image

20. 6. 
andreja_p, CE, 29, 1user posted image , 0user posted image , 18.4.

21. 6. 
drugičudež, 2user posted image , 1user posted image ,

22. 6.
Anjuškaaa, 28, okolica Celja, 1user posted image , 0user posted image
vilincek, 2user posted image , 1user posted image
helga7, 33 let, 2user posted image , 1user posted image
lina3, 34let, 2user posted image , 1user posted image

23.6.
Tija01, okolica Mb, 1user posted image , 0user posted image
dvojčica6, 3user posted image , 2user posted image

24.6. 
StelaPia, MB, 27, 1user posted image , 0user posted image ,

25.6.
sonce987, 29, 2user posted image , 1user posted image

26.6. 
Lethe, 28, 1user posted image , 0user posted image

28.6. 
Peeby, 28, 2user posted image , 0user posted image

30.6.
*sončka* , Kamnik, 24, 1user posted image , 0user posted image

X.6. 
sanrca.81,
zeemeermin,

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

RODILE SO:

- Plišek; 1.3.2013 (PDP 9.6.2013), NAJA, 650g, 33cm
- Natka28; 6.3.2013 (PDP ?), TAJ, 990g, 35cm
- niinii; 11.5.2013 (PDP 4.6.2013), LILI, 3240g, 49cm
- mojci13; 15.5.2013 (PDP 1.6.2013), MIHA, 2880g, 49cm
- Storžica 81; 18.5.2013 (PDP 11.6.2013), NIKA in VITA
- Anon2012; 21.5.2013 (PDP 11.6.2013), MAKS in LARA
- malečka24; 21.5.2013 (PDP ?), LEJA, 3400g, 52cm
- Saša33; 25.5.2013 (PDP 1.6.2013), ADAM, 3104g, 51cm
- Zoja83; 25.5.2013 (PDP 11.6.2013), TADEJ, 3410g, 51cm
- majčica1508; 28.5.2013 (PDP 7.6.2013), JAN, 3040g, 51cm

(odgovor članu ursika_ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
29.5.2013 20:13:21   
Tija01
Pozdravljene!

Smo na istem ugotavljam, apetit po sadju imamo vseuser posted image pa še za nameček nam je Ursonok postregla z domačim sadjem mhm mhm pašeuser posted image

Girl79 Hvala za informacije glede prijave na ZZZS joj kaj vse si še ne bodo zmislili, da bomo sami vlagali te obrazce, prosim lepo ne ne ne ne. Naš sistem je dobesedno zanič! Zdravstvo ne funkcionira kot treba, sociala tako ali tako ne, še dandanes nisem dobila od njih odločbe, čeprav sem jim obrazce oddala pred enim mesecem nič ni tako, kot bi moralo biti.

Ne vem že katera je napisala, da se je tako težko vstati s kauča in zavezati čevlje, je kar pravi napor res še kakšen mesec in bo to tudi za namiuser posted image malo še pač moramo potrpeti.

Privoščila sem si do sedaj že par krat limfno drenažo glede otekanja in vam drage user posted image moram povedati da imam dosti manj otečene noge in roke in tudi lažje pišem na tipkovnici in tudi s kemičnim svinčnikomuser posted image Pa tudi krči me v rokah ponoči več ne mučijo tako pogosto.

Saša33: Ti samo malega pusti na jošku in naj samo veselo pijeuser posted image

Uživajte življenje in user posted image pridno božajte svoje bušije dalje!

Neposredna povezava do sporočila: 3252
29.5.2013 20:15:37   
športnica
Kje ste vse? Ste sle vse v porodno? user posted image user posted image user posted image

Jst chillam, uzivam na kavcu ... Danes se je kr naredil dan, kokr je bla slaba napoved, tko da je terasca prou pasala. Komaj cakam da mi bo se en mini delal druzbico in bova uzivala na soncku .....

Eno hitro vprasanje: Dude in morebitne nastabke za dojenje boste doma razkuzle al boste za to prosile sestre v porodnisnici?

Neposredna povezava do sporočila: 3253
30.5.2013 6:47:52   
sover
Jutro, user posted image !

Tako, 29.5. ni naš datum user posted image . Morda bo pikici 30.5. bolj všeč?

BTW, dvojčica, vse najboljše!!!! user posted image Želim ti lep porod in veliko lepih trenutkov z vsemi malčki ...

Nič, sej ne vem, kaj naj napišem, da se ne bom ponavljala: skulirala sem se v glavi in zdaj malo bolje spim. Grem napast kup jagod in četrt lubenice, ki mi je ostala od včeraj (ursonok, tale tvoja fotka me je nardila takoooo lačno).

Športnica: dude sem prekuhala in jih dala v zip-lock vrečko. Sicer jo imam bolj zaradi lepšega, ker je vprašanje, ali jih bo sploh marala.

Lepo se imejte, pa naj gre še katera v P!

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
30.5.2013 8:30:41   
ursonok
Ojla,
pri nas je praznik in valda morajo takrat otroci še posebej zgodaj vstat user posted image user posted image Abel je totalno zaspan (ga je tavelika zbudila) in sploh ne vem, kako bo zdržal do sieste ...

Pri nas nič ne dogaja user posted image . Akupunktura očitno nima velikega učinka, seks tudi ne. Granulkice jem - a učinek bomo videli predvsem med porodom.

Imamo pa lep dan, pa kakih 25 stopinj bo (kar pomeni, da bo na sončku čez 30). Vsaj to.

Dvojčica,
vse najboljše! Mi je ta datum kar všeč, ne bi imela nič proti user posted image

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
30.5.2013 8:39:57   
lina3
Dobro jutro vsemuser posted image ,

kje pa ste vse, zaspano počivate ob takem vremenuuser posted image user posted image ? Saj je prav. Jaz sem ravnokar pojedla zajtrk, zdaj pa na relax. Ob takem vrememnu se mi res nikamor ne da.
Včeraj smo bili še malo po nakupih (pleničke, tetra plenice, itd...), pa posteljico in previjalno smo sestaviliuser posted image user posted image .
Jaz vem, da še kar nekaj časa ne bom v dveh kosih, ampak sem bolj mirna, ker imam na 90% pripravljeno.user posted image

športnica...jaz bom doma vse prekuhala.

Girl79.
..hvala za link. Saj počasi bomo res morali vse sami urejat. Čist bedno še na to mislit. Midva morava it še očetovstvo uredit.user posted image

tana01...moj je tudi "premajhen/majhen". Že od morfologije zaostaja za cc. 2 tedna, trebušček pa tokrat še nekoliko več. Je bil prof.Cerar kar miren, tako da sem se tudi jaz pomirila. V najslabšem primeru računam, da 6.6. ostanem v P, ko imam UZ. Upam, da ne, ampak se zavedam, da obstaja ta možnost. Moram pa rečt, da mene tudi vse skupaj to kar psihira - v podzavesti, čeprav zavestno skušam odmislit. Jaz si mislim, če tamal user posted image full miga je najbrž že ok.

ursonok...a še čakaš na junij?

CTG...jaz bom kar šla na CTG, čeprav še vedno nevem ali grem v Leonišču kar pred pregledomuser posted image Ali ima katera izkušnje?

Majčica....čestitikeuser posted image user posted image user posted image

Grem še mal v hladilnik pogledatuser posted image user posted image , ve pa pišite, da imam kaj bratuser posted image

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
30.5.2013 8:58:48   
girl79
Čao souser posted image user posted image ,

Evo, včeraj zvečer me je že nekaj špikalo tam spodaj, pa se je potem nehalo, tako da sem še kar v enem kosu...in imam občutek da kar nekaj časa še bom...no ja če smo že Junijke 2013 je fer da vsaj na junij počakajo naši bejbiji a ne user posted image user posted image

Ravno sem pojedla zadnji kos pirinega kruhka, ki sem ga prvič spekla 3 dni nazaj user posted image user posted image Meni je full dober, moj itak viha nos nad njim, ker vse kar njegova mami ne kuha/peče itak ni ok....Ampak sem ga zdaj že pogruntala, moram biti samo vztrajna in potem mu stvari čez nekaj časa prav dobre ratajo....Še lani je zelo grdo gledal šparglje, zdaj jih pa že prav išče npr. v rižoti user posted image user posted image Jaz zbirčni dedci, ki so jih mame razvadile, kaj češ... Za danes moram pa malo pogledat za kakšen recept za ržen kruh, imam ravno rženo moko doma...

Sem nameravala danes še v trgovino, pa dežuje user posted image user posted image in se mi ne da po dežju hodit z dežnikom itd.... Če ne drugega pa za kosilo obstaja tudi dostava na dom user posted image user posted image

športnica- jaz sem doma prekuhala, dvomim da ti bodo v porodnišnici sestre prav z veseljem to naredile...

Grem še malo delat luknjo v kauču user posted image

Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu lina3)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
30.5.2013 9:44:11   
Saša33
Dobro jutro,

pri nas vse tiho. Tamala še spi, tamal tud zdej:), mož zlaga perilo. Jst sem potelovadila, ker me takoo boli križ, da komaj vstanem. Kuham čaj za dojenje in se malo oglasim, da viditike kako bo potem.

Tamali je včeraj čez dan spal 3h, jedel po 80-100ml (ga stehtam pred in po dojenju), ker če manj poje, potem se zbudi vsako uro in hoče papat. No zvečer je vsako noč isto od 22h do 3h ima budno obdobje, ko bi non stop jedel in lezel nekam v vrat. Potem sva kar v dnevni se cartava in mi spi na trebuhu. Veselica, da je kaj.

Ob 3h sem bila takoo zalimana, da zase nisem vedela. Hvala bogu je zaspal, jst tudi. Ob 5h sva spet jedla in potem padla dol do pol 8h. Mislim, da je bil to rekord spanja v tem tednu:)user posted image user posted image

Glede počutja, razen da švicam na veliko in smrdim sama sebi sem kar ok. Danes sva se zmenila z možem, da vsaj ko ga podojim ob 22h, grem spat za dve ure sama v spalnico in potem se zamenjava, da je joška na razpolago:)

Sem pa res že pozabila, da je bila Lara eno leto nazaj taka. Od kar sem prišla iz porodnišnice se mi zdi, da je zrasla in je res velik otrok. Je pa pojava, včeraj ga je celo upala prijeti malega.

Tako števile 50 so premajhne, popek mu je danes odpadel. Ima že 3300 naš jedec in sedaj čakam patronažno da pride.

Lep dan in uživajte, potem bo veselo

pa upam, da se katera skorajži za porod:)

Ursonok naprimer ti!!!!

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
30.5.2013 9:44:19   
Lethe
Dobro jutro.

No, o "dobro" bi se dalo razpravljat, ker je tako bedno vreme. Sem komaj dobro prišla s sprehoda. Sva se oba s psom tako vlekla, da joj. Ni najin dan, očitno user posted image Je bilo pa zato včeraj toliko bolj aktivno.

In tako lačna sem se zbudila, da sem šla najprej kukat v hladilnik. Nisem zdržala niti toliko, da bi šla prej na wc user posted image Pride tak dan. Sem pojedla en rogljiček in šele potem vse ostalo ter sprehod.
Zdaj bo pa treba odkriti kaj za zajtrk, da lepo v miru pojem.

Sva šla z M včeraj malo v shopping, po večjo zalogo in vsakič znova ugotovim, da je to katastrofa in je najbolje, če bi šla sama. Ampak sva imela kar nekaj težkih stvari, pa mi ni ravno za prenašanje in dvigovanje. Anyway, jaz še skoraj na vhodu, nakupujem lepo po vrsti, kar imam na listku, njega pa nikjer z vozičkom. Seveda, on je šel direktno na konec trgovine, kjer je pivo user posted image user posted image Saj ne, da bi ga lahko pozabila kupit, a ne... In potem s polnimi rokami za njim in ga iskat...kako me to razjezi. In čisto vedno kar nekaj stvari ne kupiva, ker mu je po določenem času (kratkem) vsega dovolj in morava direktno na blagajno. Ah.
Zdaj se moram pa spomnit, kaj bom danes kuhala. Imam kar nekaj zelenjave za porabit, mogoče bi kakšno rižoto. Bo brez mesa, ker sva letela mimo mesnice user posted image Aja, imam pa gambere, hm, mogoče jih dodam.

Ursonok: koliko granul dnevno se jemlje? Tistih za odpiranje in lažji porod. Po 37. tednu ali kdaj začnem?

Dvojčica, zate:
user posted image

Zdaj pa jest, njam, njam user posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
30.5.2013 10:38:48   
ursonok
Jaz sem se tudi strašaaansko najedla user posted image user posted image user posted image Malo rženega kruha, pa malo mojega kamutovo-ajdovega, avokadov namaz z mlado čebulico in algami user posted image , sardine, in seveda solata - zelena + stročji fižol + korenje ...

Zdaj pa umiram. Otroci zaspani in tečni, bo treba ven.

Saša,
joj, ko tole berem, se mi pa zdi, da je dobro biti še noseč user posted image . Spim ziher več kot ti, čeprav tudi jaz slabo. To joškanje mi je znano in meni gre strašno na živce. Dojenje kot tako mi nikoli ni bilo super prijetno. In moja sta vedno visela dolgo na joški, po 20min na eni, še več. Ampak Abel je bil glede spanja ponoči ok. Zbujal se je najprej dvakrat, potem pa kar hitro smao enkrat. Veliko bolje kot zdaj, ko sploh ne je več ponoči user posted image

Dude/nastavki
nimamo tega, nismo nikoli uporabljali.

Pa kaj se vam vsem nekaj dogaja - neko špikanje itd?! Zakaj se meni ne dogaja popolnoma NIČ?! user posted image

Lethe,
po dopolnjenem 37. tednu - enkrat na dan po 3, po dopolnjenem 38. - dvakrat na dan po tri itd. Ko se pa začne akcija (popadki) in veš, da je to to, pa kar na 15 minut po 1-3 granulke. Da se popadki stopnjujejo in MV odpira.

Saša; Majčica - se vama zdi, da so grnaulkice kaj pomagale - glede na to, da sta ekspresno rodile? user posted image

NIč, dretje, letim ...

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
30.5.2013 11:01:48   
sover
Ursonok, pa kaj je zdaj to?!?!?! Sva med prvimi na seznamu, pa kr štrajkave doma? Bo menda treba začet stavit ...user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
30.5.2013 12:24:26   
pika89
Pozdravljene user posted image

naj se še jaz javim po odsotnosti... Postala sem mamica malemu črvičku Jerneju v sredo, 22.5. user posted image user posted image Težak je bil 3380g in velik 51 cm. Rodila pa sem v 38 in 3/7 tednu. Na kratko, porod je bil naraven, brez protibolečinskih sredstev, razen N2O maske user posted image dolg 5 ur (od 5 min popadkov dalje) V glavnem porod je bil sanjski, lepšega sio ne bi mogla želeti user posted image user posted image

Mi se cartamo in navajamo en na drugega.

Vse, ki ste že rodile, čestitke in veliko cartanja, ostale, ki pa še čakate, čim lažji porod in čakanje do dneva D! user posted image

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
30.5.2013 12:34:12   
dansas
Ta RR user posted image . Ma me je zdaj ta user posted image zaj... user posted image . SEm imela cel esej spisan, pritisnem "potrdi" in mi RR javi ERROR. Pol mi ga pa še odpret ni hotel sto let user posted image !

Tako, da mi zdaj glih ne da še enkrat vse pisat, bom bolj na kratko...

Sem iz P, kamor sem se šla menit glede porodnega načrta. Kaj je izvedljivo in kaj ni realno pričakovati. Ta manever je izvedla moja kolegica (tudi junijka) in je rekla, da nimajo nič proti. Malo mi je bilo sicer nelagodno, ker vseeno nisem vedla, ali niso imele nič proti samo pri njej ali v splošnem user posted image . Ampak sem naletela na eno takoooo prijazno babico, s katero sva šle čez moj porodni načrt in vse pokomentirale. CTG je rekla, da odpade, da ga ne bi imela, lahko pa ga nimam v 1. porodni dobi; kar je v bistvu krasno, ker me je itak samo takrat motil, da se nisem mogla sproščeno gibat. Za vse drugo, kar sem imela napisano je pa rekla, da se da zmenit oz. da je pri večini stvari kar rutina, da tako naredijo (predvsem me je matral preščip popkovnice – da bi počakali, da neha utripat) – ampak na koncu je pa dodala – Vsaj jaz tako delam. !? Joj, kako upam, da bom na njo naletela! Je bila tako prijazna. Potem sem ji pa še potožila, kako nesranem je bil zdravnik pri drugem porodu in me je tako razumevajoče gledala in me nežno po roki trepljala, da se mi je od vse prijaznosti kar milo storilo in sem začela točit krokodilje solze user posted image . Ona pa mi je samo rekla, naj dam le ven iz sebe. Saj nisem vedla, da imam kej v sebi user posted image . Sem mislila, da sem že zdavnaj prebolela. Čeprav me je bilo pred njo malo sram, da sem se takole pojokcala, se zdaj veliiiiko boljše počutim user posted image . Zgleda, da sem preskočila še zadnjo (psihično) oviro in se počutim pripravljena it rodit.

Dvojčica6, VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image ! Mislim, da je najboljša želja, ki ti jo sedaj lahko zaželim en ekspresen porod, tak brez šivanja user posted image .

papa

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
30.5.2013 12:36:46   
dansas

Krasno, pika89, ČESTITKE user posted image in veliko cartanja ti želim!

(odgovor članu pika89)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
30.5.2013 12:39:24   
Lethe
Pika89: ČESTITAM! Že uživata doma, kajne? Kar tako naprej user posted image

Ursonok, vse te prehitevajo!!! Kaj je zdaj to?!? Da te ne bom še jaz slučajno, ker mi ni do tega user posted image Sover, ti pa še počakaj na vrsto, si dan za Piko user posted image

Evo, jaz sem se malce naspala. Kar ne morem verjet, da znam še čez dan spat, nisem že od prvih mesecev nosečnosti, prej pa itak nikoli. Se vidi, da sem spet ukinila kavo in imam pritisk nekje v podnu ali še nižje.
Kava mi je očitno ravno toliko pomagala, da sem funkcionirala, pritisk sem imela vseeno maximalno 110/70. V bistvu sem jo samo zato tudi pila. Zdaj pa...ah, bo že user posted image

< Sporočilo je popravil Lethe -- 30.5.2013 12:43:59 >

(odgovor članu pika89)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
30.5.2013 12:39:36   
pika89
hvala Dansas user posted image jaz preden tekst pošljem, ga označim in kliknem copy in šele potem pošljem...me je izučilo... user posted image

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
30.5.2013 12:49:57   
dansas
Ravno o tem sem razmišljala; kako bi bilo fajn si skopirat tekst, vmes sem pa kar avtomatsko pritisnila Potrdi. Ne bi smela niti pomislit, da bo šlo kaj narobe. Saj se mi je to prvič zgodilo, ampak glih zdaj sem imela napisano celo klobaso! user posted image
Mah, je že mimo...

(odgovor članu pika89)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
30.5.2013 12:53:23   
majčica1508
ojla.sem ugotovila da se lahko prek tel prijavim..dvojcica....hvala,ker si sporocila in vse najboljse ti zelim pa da imas tak porod k jaz
URsonok....nisem jedla granulc sem uzela sam za krcke...moj nasvet je pojdi pod topel vroc tus tusiraj se 15 minut od vratu do spodnjega dela trebuha
jaz sem se tako preden sm sla v porodno odprla do konca za iztis sem se pa sam ulegla...vec pa kasneje

cestitke novim mamica. in novorojenckom
se oproscam za napake
ce bo vse bp greve jutri domov,sam se bojim da naju bo zlatenca obiskala...male dve sta jo vedno dobile 3 dan

(odgovor članu pika89)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
30.5.2013 14:52:42   
tana01
Ojla!

Dvojčica6 vse najboljše za rojstno dan! user posted image

girl79, to špikanje in krči podobni menstrualnim se tudi meni pojavljajo, predvsem zvečer in dajo mislit, da je začetek akcije. Pol pa nič. Se mi res zdi že cajt, da se začne na veliko dogajat tistim, ki imamo rok do prve polovice junija. Pa hvala za informacije glede ZZZS, to bi res spregledala! user posted image

lina3 ja, isto jaz mislim - gibe čutim, moj G tudi ni iz tega delal panike...ampaka prav čutim kako ima revež malo prostora. Sej nima več placa kam zrast. Ker je na ritki čutim kako s kolenom tišči v trebuh na področje popka in zgledam res kot kinder surprise. Še malo , še malo, dejmo se tolažituser posted image

Že tretjo noč slabo spim...zbudim se ob 1. in do 5. ali 6. ure sigurno ne zaspim, se premetavam, grem gledat TV... Ob 7 zjutraj pa me zmanjka, samo se mi ne zdi fajn spat do poznega, ker user posted image se umiri in zaspi zmano - se mi zdi da bi mu tako zmešala dan za noč še preden bi sam uspel, ko pride ven. Najkasneje ob 9 sem pokonci.
Postajam pa nestrpna, vse mi gre na živce...aaaa, komaj se obvaldam, res.

Grem glumit gljivo, ker za nič drugega nisem danes.

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
30.5.2013 15:32:31   
ursika_ursi

user posted image

PDP, nick, starost, kraj, število user posted image , število user posted image ki jih že imamo , naslednji pregled, spol user posted image

1. 6. 
ursonok, Španija, 32, 3user posted image , 2user posted image

3. 6.
sover, 31, 2user posted image , 1user posted image , 22.4. user posted image

6. 6.
Natalija28, Duplek-MB, 2user posted image , 1user posted image

7. 6.
flowy,Velenje, 31, 1user posted image , 0user posted image , NS 26.11

9. 6. 
girl79, 3user posted image , 1user posted image

10. 6.
anasara12, Lj, 1user posted image , 0user posted image
Valery83, 29, Koper, user posted image

13. 6.
anush_86, 26, gorenjska, 1user posted image , 0user posted image

14. 6.
k93i, 20, okolica Mb user posted image

15. 6.
tana01, 32, Koper, 1user posted image , 0user posted image

17. 6. 
ursap, Lj, 2user posted image , 1user posted image
dansas, 3user posted image , 2user posted image

19. 6. 
ursika_ursi, okol. Slov.B., 27, 2user posted image , 0user posted image , NS 13.12, NP 4.4.2013 user posted image

20. 6. 
andreja_p, CE, 29, 1user posted image , 0user posted image , 18.4.

21. 6. 
drugičudež, 2user posted image , 1user posted image ,

22. 6.
Anjuškaaa, 28, okolica Celja, 1user posted image , 0user posted image
vilincek, 2user posted image , 1user posted image
helga7, 33 let, 2user posted image , 1user posted image
lina3, 34let, 2user posted image , 1user posted image

23.6.
Tija01, okolica Mb, 1user posted image , 0user posted image
dvojčica6, 3user posted image , 2user posted image

24.6. 
StelaPia, MB, 27, 1user posted image , 0user posted image ,

25.6.
sonce987, 29, 2user posted image , 1user posted image

26.6. 
Lethe, 28, 1user posted image , 0user posted image

28.6. 
Peeby, 28, 2user posted image , 0user posted image

30.6.
*sončka* , Kamnik, 24, 1user posted image , 0user posted image

X.6. 
sanrca.81,
zeemeermin,

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

RODILE SO:

- Plišek; 1.3.2013 (PDP 9.6.2013), NAJA, 650g, 33cm
- Natka28; 6.3.2013 (PDP ?), TAJ, 990g, 35cm
- niinii; 11.5.2013 (PDP 4.6.2013), LILI, 3240g, 49cm
- mojci13; 15.5.2013 (PDP 1.6.2013), MIHA, 2880g, 49cm
- Storžica 81; 18.5.2013 (PDP 11.6.2013), NIKA in VITA
- Anon2012; 21.5.2013 (PDP 11.6.2013), MAKS in LARA
- malečka24; 21.5.2013 (PDP ?), LEJA, 3400g, 52cm
- pika89; 22.5.2013 (PDP 2.6.2013), JERNEJ, 3380g, 51cm
- ninika89; 24.5.2013 (PDP 2.6.2013), ŽAN
- Saša33; 25.5.2013 (PDP 1.6.2013), ADAM, 3104g, 51cm
- Zoja83; 25.5.2013 (PDP 11.6.2013), TADEJ, 3410g, 51cm
- majčica1508; 28.5.2013 (PDP 7.6.2013), JAN, 3040g, 51cm

Neposredna povezava do sporočila: 3270
30.5.2013 17:01:38   
dvojčica6
evo birthday girl se javlja user posted image hvala za voscila, pikepoke in tortice pa za dobre zelje user posted image me je ze zjutraj razveselila tamala, saj me je pustila spat do 8.20 user posted image ja, ursonok, to pravim js ves cas...tezje bo pol s tremi, tako ds jaz kar upam da cimdlje 2v1 zdrzim user posted image mislim, spala bom zihr manj...previjanje, jok, dojenje...zdej mam vsaj mir...je pa res, da ko si brez trebuha, pride vec energije, tako da ok, en dan bo treba rodit user posted image

cestitke Storzica81 in pika89 user posted image lepo cartkanje vsem! pa super za lep porod pika89! upam, da ga bomo vse delezne...

dansas user posted image si zgleda dobila eno dobro duso, upam da jo tut za ta pravo akcijo trofnes...je vse lazje...pa tut ce si ji par solzic potocila, si ze rabila malo katarze pred porodom user posted image o rr pa brezveze pisat user posted image se mi je isto zadnjic zgodilo pa se ponavadi spomnim kopirat, glih takrat ko sem roman napisala pa ne user posted image

dude, nastavki...zdej bom prvic nesla steriliziran nastavek s sabo...v prvo in drugo so mi ga tam dali, ampak sele zadnji dan...js pa totslno zgrizene in bolece bradavice user posted image pa nimam udrtih, ne vem, zakaj moram vedno to kalvarijo trpet....ta prva je nepravilno dajala jezicek nazaj in ni pravilno sesala in so sele zadnji dan uslisali moje prosnje, da ziher ne sesa pravilno...sem dobila nastavek....drugorojenko sem zanalasc hotla brez nastavka naucit, ma mi je tako zgrizla bradavice, da sem ga dala gor...zdej grem po najlazji poti in ga bom kar od zacetka mela pol pa bo kar bo... dude pa ne bi mela sploh...kaj pa ce je otrok lacen in joka z hrano, ti mu pa dudo nudis...ne vem, jaz sem prve tri mesece raje mela nonstop josko na voljo, da se lepo uskladita povpr. in ponudba...sicer pa vsak po svojeuser posted image

sportnica, sover...pa ajde urosnok user posted image dejmo no...dan se pocasi koncuje user posted image

uh zdej pa bojo moje cece ustale, moram sibat!

Neposredna povezava do sporočila: 3271
30.5.2013 19:02:56   
športnica
Jutri je se zadnji majski dan, me zanima kira ga bo pohopsala ;) in potem je tu ze junij user posted image

Srecno punce

< Sporočilo je popravil športnica -- 30.5.2013 19:03:29 >

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
30.5.2013 19:34:49   
sover
Dvojčica, mislim, dasmo za današnji dan že prepozne. No, vsaj jaz, ker se ne dogaja čisto nič. Popoldne sem šla na sprehod (te dni grem vsak dan), da bi morda vzpodbudila mal akcije, pa zaenkrat še ni ne kaže na to. Dvomim pa, da bi bila celotna stvaro od 0 do poroda končana v štirih urah ... Menda bo kar junijka tale moja mala princeska.

Dan drugače zelo OK. Zjutraj sva z mojim šla še v dve trgovini izbirat ploščice in mislim, da nama je tokrat celo uspelouser posted image . Malo kasneje me je čakala še pedikura. Mam nogice (skoraj) kot dojenček user posted image Joj, kako je to pasalo. Naročena sem bila še za voskanje nog, pa ni šlo. Pred tednom dni sem si jih namreč pobrila, ker sem bila tako zelo prepričana, da bom šla v P. Zdaj pa tako počasi rastejo, da jih ni bilo dost za depilacijo. Zakaj ne more biti tako ves čas??? Popoldne je M s tamalim šel od doma in sta prišla šele malo pred večerjo domov, na koncu pa je mičkeni še zaspal preden smo ga dali v posteljo. Dan za relaksacijo, torej. Saj ne da ne paše user posted image

Kako ste ostale? Kaj počnete te dni, če imate že vse pripravljeno? Pri meni je v načrtu čiščenje oz. pospravljanje kakšnih pozabljenih kotičkov (na primer predal za jedilni pribor) ali pa klasične aktivnosti za sprožanje poroda (čiščenje oken in ribanje tal), ki so totalni nateg user posted image . Sigurno se jih je spomnil kak tip, ki je hotel svojo nosečo ženo nafarbat, da pred porodom še naredi generalko. user posted image user posted image Ostale aktivnosti (metanje po M) mi pa ne pašejo, ker me preveč bolijo kosti tam spodaj. Morda bi bila moral takrat naročit granuleuser posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
30.5.2013 19:52:40   
lina3
No pa mi je le odprlo okence.
Dan je hitro miniluser posted image , ampak nič posebnega nisem počela. Pregledala sem katere dokumente moram še kaj urediti predno grem v Puser posted image . Sem si tudi jaz kar MDČ pripravila.

dvojčica6 - vse najboljšeuser posted image

Tamalček še LESENČKE pogleda (MINIMAXuser posted image ) potem pa spat, M je že v ležečem položaju, ker je imel ta dolgo in je slabo ponoči spal, jaz pa s knjigo na kavčuser posted image user posted image .
Meni se tudi ne da po M skakat, sem čist okornauser posted image user posted image .

pika89..bravouser posted image

Dude/nastavki - jaz sem že v prvo z nastavki dojila. mi je bilo boljš, pa nič pogrizena.

Imam kar slabo vest, ko takole berem kako zdravo jesteuser posted image , meni pa same sladkarije hodijo po glavi. še dobro, da jem full sadja in mlečnih izdelkov, drugače bi bila res kriza. Najtežje mi je za kosilo, ko sploh nevem kva bi kuhala.

Priden bodite pa mirno noč vam želim

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
30.5.2013 20:08:03   
Tija01
Pozdravljene!

Uh kakšen deževen mrzel dan je bil danes, pa še za ves vikend tako napovedujejo. Ja mi kar ustreza, saj pravijo da si pri visokih temperaturah še bolj otečenuser posted image No saj bo to tudi minilo po rojstvu user posted image oz. v nekem doglednem času. Ve katera kdaj minejo otekline in krči v rokah, takoj po rojstvu ali v tednu dveh???

Čestitke Dvojčica6 za tvoj rojstni dan! Lepo praznuj, pa tortica ne sme manjkatiuser posted image

Čestitke tudi Piki89 za rojstvo sina Jerneja. Lepo se cartajta!

Sem še mislila malo na morje skočiti vendar mi odsvetujejo, saj čez tri tedne imam že rok, kaj pa o tem ve mislite, res ne smem več odidi na morje???

Uživajte življenje in pridno božajte svoje bušije tiste katere ste še 2 v 1user posted image

(odgovor članu lina3)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?