dvojčica6
|
tana01, sem vedela, da sem nekaj pozabila zadnjič...ful lep buši pa ne razumem, kako ti lahko glede kil težijo??? meni zgledaš ful suhica ta z žerjavom je pa vrhunska A ona ti teži in ne g? Ker mogoče ima kake psihe... sover, ja, nosečnice smo polne modrosti vseeno pa ti napovedujem, da boš pred rokom rodila...evo, ti in ursonok, en lep, okrogel datum, 30.5. A ni lep? Pa še moj rd je ta dan aja, nespanje...urosnok, tvoj mi deluje kar priden očka...a ne bi to noč dala vatk v uha in prepustila nočno vstajanje njemu? pa še koristilo mu bo, ko bo mel manj tečno srečno nosečko drug dan ctg... hm, meni je v prvo, ko sem bila noseča tako razložila g, da pač ona tako vidi, ali se otroček dobro počuti ali ne...se pravi, se nisem niti poglabljala v smisel in (ne)škodljivost... pač, sem prespala tistih 5-10 min pri g in poslušala tisti vlakec Me je pa motilo, da so me pri porodu hoteli met nonstop na ctg priklenjeno pa nič vstajat...no, v drugo je blo tako, v prvo sem menda rodila tako kot zdej Saša33 Tut zato mam drugi porod v takem slabem spominu...ah...skratka, hočem hodit, skakat po žogi...karkoli...rodit v avtu...vse razen tistega mučenja na postelji...Sem pa brala, da je bolj škodljivo lahko šlatanje odpodaj na koncu nosečnosti..pa res je neprijetno, ko so me, obkrat, ko sem šla čez rok, pretipavali v APRN pa pregledovali plodovnico Ctg je vsaj neboleč pa še lepo ležiš lahko Sem pa danes mela napad hormonov, kar dvakrat sem se pošteno zjokala...ah...no, po drugi strani se pa ful boljše počutim...ni več bolečin v trebuhu...pa ne vem ali zato, ker sem si predpisala magnesol 3krat dnevno (čeprav mi je g rekla, naj neham pit -ma bom nehala drug teden, ko bo dete donošeno) ali zato, ker jemljem železo in se mi je kri izboljšala... verjetno vsakega malo, glavno, da lahko spet skakljam okoli, polna energije
|