|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo oktobra 2012
8.10.2012 7:42:53   
Anon2012
Jutro!

pozabila včeraj dodati še en tipičen znak: vrtoglavica, kar tako, nepojasneno, sedim, pa se mi kar vrteti začne. tega še nikoli prej v življenju nikdar nisem doživljala.

mozoljčke sem imela pa sedaj, pa tudi prejšnji mesec, prej pa od pubertete bolj ne kot ja.

mamicadeklicam: dr. Megličeva dela v ZD Domžale, in jaz sem iz domžalskega konca. je tudi tvoja G ona? Ona mi je OK, medtem ko njena sestra (tista, ki je ravno v času mojega SS bila že visoko nosečna) je pa tako fajn, da sem prav vesela, da je odšla na porodniško in srčno upam, da je še enkrat zanosila... Ko so se pričele krvavitve pri meni, je rekla: "ni panike, nič hodit, kar na šiht pejte, ne rabite nič počivat.... To je čist normalno. Če bi bli pa krči poleg, potem pa pridte ali k nam ali na urgenco..." In to je bila le kaplja čez rob - osoren, nesramen odnos... Tako da ji res želim, da bo večkrat zapored noseča...

Tako, jaz v sluzbo hodim z avtom in moram kar krepko dihat in slino požirat - v avtu se začnejo slabosti... In ker so baje pokazatelj, da je vse OK: bodi mi slabo, bodi mi slabo! :)

lepo bodite in POLIVAM Z ROZA!

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 276
8.10.2012 8:15:24   
srečki
anon2012 user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke, pa srečno do konca.

Te pa sam popravim k si zgoraj napisala, da če ti je slabo, da to pomeni, da je vse ok. Na žalost to sploh ni res, ker meni je v drugo bilo tako slabo, za **** pa se je nosečnost zaključila z SS.

(odgovor članu Anon2012)
Neposredna povezava do sporočila: 277
8.10.2012 8:39:58   
witch
Anon čestitam user posted image user posted image user posted image slabe misli stran! Vse bo ok. Junija pa bosta dobila najlepše darilo user posted image

Držim pesti za vse ostale user posted image user posted image user posted image

Imam eno vprašanje. Namreč 3 kroge sem jedla klomifen, rezultata ni bilo, z UZ me niso spremljali, tak da ne vem če sem reagirala na njega ali ne.Zdaj pa imam doma par škatlic klomifena (mi ga je dala kolegica ki je zanosila). In me zanima kaj menite naj ga jemljem na "črno" ali ne. Ne znam se odločiti... Imam pa še samo en dan za odločitev.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Anon2012)
Neposredna povezava do sporočila: 278
8.10.2012 9:02:47   
Radenska_
Witch, jaz se s tem nikakor ne bi igrala.

Klomifen ni nedolžen, kaj če pride do hiperstimulacije?

Sama veš, no. Mene že pri moji ovulaciji tako boli, da mi je za umret, tako da se z njim ne bi upala igrati brez zdravniškega nadzora.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 279
8.10.2012 9:06:36   
Honey26
Anon2012 iskrene čestitke! čisto brez zavisti, držim pesti da bo vse ok user posted image
pluseki... sumljiva si, jaz tudi pravim da boš roza user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 280
8.10.2012 9:12:01   
črtica1
Witch js tut ne bi reskirala..raje pojdi h G pa ji povej kako je stanje..pa če bi te lahko zdaj spremljala z UZjem..

plusek hitro lulat, pomoje je to to!!user posted image user posted image

moje še ni..ponavadi pride v ponedeljek zjutrajuser posted image ma točno urouser posted image ..jutri delamo test..

Neposredna povezava do sporočila: 281
8.10.2012 9:18:00   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Anon2012

mamicadeklicam: dr. Megličeva dela v ZD Domžale, in jaz sem iz domžalskega konca. je tudi tvoja G ona? Ona mi je OK, medtem ko njena sestra (tista, ki je ravno v času mojega SS bila že visoko nosečna) je pa tako fajn, da sem prav vesela, da je odšla na porodniško in srčno upam, da je še enkrat zanosila... Ko so se pričele krvavitve pri meni, je rekla: "ni panike, nič hodit, kar na šiht pejte, ne rabite nič počivat.... To je čist normalno. Če bi bli pa krči poleg, potem pa pridte ali k nam ali na urgenco..." In to je bila le kaplja čez rob - osoren, nesramen odnos... Tako da ji res želim, da bo večkrat zapored noseča...

jaz sem rojena domžalčanka,živela 32 v Zaborštu, sedaj živim malo ven iz Kamnika. Ja tale Kamnik me očitno vleče: tam sem hodila v srednjo šolo, nato v prvo službo, po več razočaranjih (berite slabih vezah) sem tam našla Upamuser posted image , upam da pravega. Nazadnje sva pa še štalco kupila v tistem koncu.

Ja. Megličeva je moja G. Tudi meni je OK, do sedaj je še vedno našla tisto pravo besedo zame, da se ne počutiš, da si odveč. S tisto sestro sama nisem imela kakšnih komfliktov, sem pa velikokrat imela občutek kakor, da se ji ne da delat. Boljši sta mi ena starejša in tista,ki je po profesuri babica.
,

(odgovor članu Anon2012)
Neposredna povezava do sporočila: 282
8.10.2012 9:22:07   
mamica deklicam
za seznam pa mene obarvajte modro.user posted image .

je gospauser posted image danes ponoči prišla na polno.

Sem si pa očitno malo uredila cikle. je bil danes 28 dan in ulila se je na polno in ne tako sramežljivo, da ne veš ali bo ali ne bo. In ker mi je G naročila, če po pol leta ne bo nič, jo danes kličem in šment, ta teden ima dopust. Tako, da bova očitno eno rundo še po starem. Ker ne vem, kako se bo odločila glede na mojo starost in, da sem že dvakrat uspešno rodila.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 283
8.10.2012 9:31:46   
Anonimen
Anon, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ahh, jaz sem že par dni cela mozoljasta v obraz, pa že reeeees dolgo nisem bila kot zdaj. No, razen pred prejšnjo nosečnostjo..
O je že mimo in sma bila kar pridna, upam da sva zadela tajminguser posted image
Me pa par dni tako neprijetno pika okol levega jajčnika in skos letam gledat na wc, če je mogoče M prišlauser posted image  Sicer bi naj prišla nekje okol 17.10., ampak nikol ne veš.. Zdaj po SS imam itak čist zmrdan cel ciklus in tut vprašanje, če sma zadela O.
Upam, da bo kmalu sledila poplava user posted image  user posted image

Urša

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
8.10.2012 10:23:32   
Klimtovka
Hej punce!

Draga Anon2012, iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image Želim ti, da se ti vse lepo izteče, tako kot se mora!!!

GregUr, mene je moja user posted image že par dni pred napovedano presenetila, tako da morava z mojim zdaj začet na polno user posted image

trezka, žal mi je, bova pa spet obe držali pesti za novembrske user posted image user posted image

Drugače pa sem se malo odklopila od tega foruma, pa včeraj sem bila na takem fajnem pohodu s 30 otroki, da me danes vse boli user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 285
8.10.2012 10:31:31   
LittleSun
witch jaz nebi na lastno pest nič jemala. mogoče če bi vedela kako odreagiram na nekaj, v tvojem primeru pa definitivno ne.To je moje mnenje...seveda je odločitev tvoja.

(odgovor članu Klimtovka)
Neposredna povezava do sporočila: 286
8.10.2012 10:53:27   
oreh
witch, a mi ga prodašuser posted image user posted image . Ne šalo na stran, jaz sem tudi dostikrat o tem razmišljala, pa se nisem nikoli dovolj dobro potrudila, da bi ga dobila. Kaj pa vem, tako kot punce pravijo, sama se odloči. mi je pa ful čudno, da te niso vsaj 1x spremljali z UZ, to bi pa ja mogli!?
Če si preživela te 3 mesece, ne bo škodil še 1 mesec klomifena, pravijo pa tudi, da ko prenehaš z njim, ima še lahko učinek. kaj pa vem! a maš kake stranske znake?

Ena me je že prejšnji teden spraševala, če so mi dali kak nasvet za izboljšanje kakovosti jajčk. ne, mislim, da na kakovost ne morejo veliko vplivati, kolikor pa berem, se pa da mogoče mičken s hrano, če seveda verjameš v to.

No, jaz sem že v pričakovanju vikenda!

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 287
8.10.2012 10:59:54   
LittleSun
Tudi jaz sem se poigravala z mislijo, da si jih nekje dobim, sploh sedaj ko so mi rekli, da zgleda nimam O, ampak vedno premaga tisti s svetlečim sijem na desni rami, ki reče naj počakam na zdravniška navodila user posted image user posted image

oreh tudi jaz sem v pričakovanju vikenda...naj zleti teden user posted image user posted image

pupe polivam rozo

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 288
8.10.2012 11:07:42   
Radenska_
Ojla, mene na seznamček 26.10. Zdaj sem napisana pod 9.10.

Tokrat bom pa res lahko sporočila (končno) ali je II ali user posted image .

(odgovor članu Anon2012)
Neposredna povezava do sporočila: 289
8.10.2012 11:41:43   
kaatkaa
anon 2012 iskrene čestitkeuser posted image user posted image , želim ti lepo nosečnost

držim pesti da bo nas še več zagledalouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 290
8.10.2012 12:09:54   
curly
Čestitke novi nosečki!!!user posted image user posted image user posted image Srečno do konca!!!

Witch, oreh in LS, ne boste verjele, user posted image tudi mene je že zamikalo, da bi nekaj jemala na lastno pest, ker po pravici rečeno, sem bila tako sita čakanja na postopek. Najhuje je to, ko si misliš, da ti po naravni poti itak ne more uspet in imaš vsak cikel brez hormončkov za izgubljenega pa tudi če se še začel ni, kar pomeni, da si vdan v usodo, kar pa itak nobenemu ne koristi! Prvi korak je, da se znebimo negativnih misli! Treba se je prepričati, da vedno obstajajo možnosti! Zadnjič me je zdravnica presenetila (na razgovoru za IVF), ko mi je rekla, da takim parom, kot sva midva najpogosteje uspe zanositi med postopki (spontano), jaz pa sem imela v glavi, da nikakor ne moreva naravno zagledati user posted image , torej sem se vnaprej prepričala, da itak nič ne bo! user posted image user posted image user posted image
Glede Klomifena je pa tako, da ga ni priporočljivo jemati več kot 3 cikle, vsaj tako je meni zdravnica na neplodnostni povedala. Pa še to je bila vmes potrebna pavza. Prvič sva imela 1 mesec čiščenja, drugič pa 2. Tretjič mi ga niti niso dali, tako da niti ni to pravilo. Nevarno je za PCO bolnice, zaradi hiperstimulcije, mislim, da je ena že to napisala pa vseeno, treba se je zavedati, da gre za resne zadeve pa tudi znan je po tem, da se po jemanju naredijo ciste, ki pa itak preprečujejo zanositev (oz. zmanjšajo možnost), tako da witch, če sta se odločila počakati še en cikel, le dajta. Zaradi PCO je boljše, da te spremljajo zdravniki, ker me smo pa res podvržene hiperci, ki je v hujši obliki lahko tudi smrtno nevarna. user posted image user posted image
Drage moje, morala sem vas malo pozdraviti, vas redno berem, ampak se mi pa ne ljubi vsakič kaj napisati (niti nimam več kaj pametnega povedati - vsaj kaj novega ne user posted image ).
Želim vam skrajno lep dan! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 291
8.10.2012 18:30:15   
šrimpf
tudi jaz se selim v naslednji krog. pravzaprav ni čudno, v času ovulacije sem imela vnete ene tri zobne živce, pa tudi služba mi ne prizanaša s stresom. menstruacija je prišla nekaj dni prezgodaj, niti ne vem, kdaj naj pričakujem naslednjo.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 292
8.10.2012 22:38:50   
GregUr
witch jst se na lastno pest, brez vednosti G nebi ravn špilala s takimi stvarmi. po moje je bolš, da se greš pokazat, poveš kakšno je stanje, pa ni hudič da ne najde kašne boljše rešitve... al ti da pa naprej Klomifen za jest user posted image

črtica1 držimo pesti, javi kaj nalulaš user posted image user posted image

mamica deklicam user posted image user posted image žal mi je zate, ampak vsaj en plusek je tuki, če že ne na testku - da so se ti cikli uredili user posted image ni hudič, da ne bo novembra tut na testku debel ++++ user posted image

Klimtovka upam da že veselo user posted image user posted image user posted image držim pesti!! user posted image

oreh a samo hrana naj bi tko vplivala na kvaliteto jajčk? a res? nč drugega? user posted image no glede na to da je za vse druge stvari tolk enih dejavnikov... da na to pa nimamo skor nobenga vpliva? res pa je, da nikjer ravn ne piše velik o tej temi... user posted image

LittleSun joooj, tudi jst si želim da bi tale teden steku kot po maslu mimo... da čimprej pride dan D, da vidmo na čem smo user posted image in pa ja, tisti s svetlečim sijem na desni rami ma čist prov user posted image user posted image

Radenska_ držim pesti za 26.10. user posted image user posted image user posted image

šrimpf user posted image user posted image držim pesti, da se ti najprej uredijo problemi z zobmi in službo, pa seveda za novembrski + user posted image user posted image

no, kot že rečeno, jst pa čakam... znakov ni nobenih. tut za pms (še) ne... je pa še 7 dni do dneva D... bomo vidli user posted image

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 293
9.10.2012 5:33:34   
črtica1
aaaaaaaaaaaa.....ratal nam je trije bomooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

ne vem a nj jokam skačem vriskam...user posted image user posted image
dva testa potrdila user posted image ..jutr pa še CB.

upam samo da se ne ponovi aprilska zgodba in dobimo zdravo štručko...user posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 294
9.10.2012 6:05:32   
ta*mala
user posted image cestitke, crtica1!!!

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 295
9.10.2012 6:14:59   
*viva*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image crtica1!!!

Kar pogumno, sonček je posijal in naj sije nate ves čas!

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 296
9.10.2012 6:53:34   
niinii
crtica1 superca! user posted image user posted image user posted image

Ful vesela zate, mirnih user posted image .

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 297
9.10.2012 6:53:41   
Radenska_
črtica, čestitke :) Pa srečno do konca :)

Meni bo jajčnik eksplodiral, tako me boli. Jaz ne vem kako misli mene G dati na Klomifen če imam že po defdaultu precej boleče ovulacije.

(odgovor članu Anon2012)
Neposredna povezava do sporočila: 298
9.10.2012 7:18:30   
Anon2012
čestitke črtica1

jeeee, bravo. srečno do konca.

navijam še za ostale in polivam z ROZA

(odgovor članu Anon2012)
Neposredna povezava do sporočila: 299
9.10.2012 7:20:38   
črtica1
hvala za čestitke user posted image user posted image

test sem delala ko se je dragi pripravljal na službo in je še videl črtice..me prou zanima kakšen je dons v službi, pomoje se mu smeje do ušes:)

zdaj pa hitro za nami še ostale..dejmo ROZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
navijam in spremljam vas še naprej!!

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?