Anon2012
|
tako. zjutraj / ponoči naredila test: . prva je zvedla naša scrkljanjka muca-maca (ker se dragi ni dal zbudit :) ), in je dobila prazničen zajtrk... se mi zdi, kot da ve, kaj sem ji prišepnila, se tako smuka nežno okoli mene danes, prav išče me ves čas. iii. :) jaz pa: hm, sej se niti ne upam prepustiti veselju, pred letom dni, ko sem bila tudi junijka, se žal ni izšlo. upam, da tokrat pikica zraste v zdravo detece. :) tako da, ratalo nama je v drugem poskusu, pri vsega 3 SO v ciklusu, vem, da je to čudež (pa še pri najinih letih...). Verjamem tudi, da se pri marsikom poraja kanček zavisti - ki jo popolnoma razumem, saj sem bila več kot deset_ let le tista, ki se veseli za druge, ki ni mami in zato marsikdaj ni vključena, ni v koraku itd... :( V vsakem primeru, prosim: držite pesti zame, da bo vse OK, jaz pa obvezno držim pestke za vas, da se mi pridružite - kot oktobrke smo bile res luštkane, dostikrat sem se nasmejala in si želim vaše družbi pri junijkah - zato: polivam z ROZA!!! ps: itak da še nisem dojela in verjetno v kratkem ponovim test s ClearBlu - če ne zaradi drugega, moja G (dr Meglič) pravi, dana razne "čeke" ne da nič, naj kar CB...
< Sporočilo je popravil Anon2012 -- 6.10.2012 15:43:44 >
|