|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo oktobra 2012
6.10.2012 10:17:05   
črtica1
mogoče katera ve če je mozolj znak nosečnosti? naredu se je en tak ogromen da se vidi na pol kilometra user posted image user posted image boli pa k hudič..
aja pa do sedaj nisem vedela kaj sploh so mozolji..nikol jih nisem imela..vedno gladka koža kot dojenček..user posted image tudi v puberteti nobenega..

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 251
6.10.2012 14:38:12   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: črtica1

mogoče katera ve če je mozolj znak nosečnosti? naredu se je en tak ogromen da se vidi na pol kilometra user posted image user posted image boli pa k hudič..
aja pa do sedaj nisem vedela kaj sploh so mozolji..nikol jih nisem imela..vedno gladka koža kot dojenček..user posted image tudi v puberteti nobenega..

če je to res, se podpišem po napisano, sem ga tudi sama "fasala". Je še tak lep pod kožo a kot zakleto, se nevede večkrat primem tam in zaboli.

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 252
6.10.2012 15:42:10   
Anon2012
tako. zjutraj / ponoči naredila test: user posted image . prva je zvedla naša scrkljanjka muca-maca (ker se dragi ni dal zbudit :) ), in je dobila prazničen zajtrk... se mi zdi, kot da ve, kaj sem ji prišepnila, se tako smuka nežno okoli mene danes, prav išče me ves čas. iii. :)

jaz pa: hm, sej se niti ne upam prepustiti veselju, pred letom dni, ko sem bila tudi junijka, se žal ni izšlo. upam, da tokrat pikica zraste v zdravo detece. :)

tako da, ratalo nama je v drugem poskusu, pri vsega 3 SO v ciklusu, vem, da je to čudež (pa še pri najinih letih...). Verjamem tudi, da se pri marsikom poraja kanček zavisti - ki jo popolnoma razumem, saj sem bila več kot deset_ let le tista, ki se veseli za druge, ki ni mami in zato marsikdaj ni vključena, ni v koraku itd... :(

V vsakem primeru, prosim: držite pesti zame, da bo vse OK, jaz pa obvezno držim pestke za vas, da se mi pridružite - kot oktobrke smo bile res luštkane, dostikrat sem se nasmejala in si želim vaše družbi pri junijkah - zato: polivam z ROZA!!!

ps: itak da še nisem dojela in verjetno v kratkem ponovim test s ClearBlu - če ne zaradi drugega, moja G (dr Meglič) pravi, dana razne "čeke" ne da nič, naj kar CB...

< Sporočilo je popravil Anon2012 -- 6.10.2012 15:43:44 >

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 253
6.10.2012 15:57:12   
Shana86
Anon2012, čestitam! Sem kar solzice dobila v oči, ker si predstavljam, kako zelo vesela moraš biti... Seveda bo vse dobro! Uživaj user posted image

(odgovor članu Anon2012)
Neposredna povezava do sporočila: 254
6.10.2012 16:00:58   
aviva83
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii čestitke Anon2012 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vesela sem za vas 3! user posted image user posted image user posted image zdaj pa se samo sprosti in počivaj user posted image user posted image user posted image pa obvezno božat trebuščka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anon2012)
Neposredna povezava do sporočila: 255
6.10.2012 17:07:13   
tara.81

PRIČAKUJEMO: user posted image in user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

x.10.
_saskia_

1.10.
Shana86 (8. krog) user posted image

2.10.
Anon2012 (2. krog po SS) user posted image
briošuser posted image

3.10.
pluseki (1. krog po laparoskopiji)

6.10.
trezka (8. krog)
Klimatovka (9. krog)

7.10.
S* (11. krog)
šrimpf (4. krog)

8.10.
črtica1

9.10.
Radenska_ (1. krog)
Anonimna (A) (1. krog po SS)

10.10.
LittleSun

11.10.
mamica deklicam (8. krog)

12.10.

smeška83

13.10.
kaatkaa
ena_štajerka
lillith82 (10. krog)

14.10.
tara.81 (11. krog)
mehurčica

15.10.
Honey26 (1. krog) user posted image
srečki
_Anida_

16.10.
malamut (4. krog po abraziji)
GregUr (2. krog)

17.10.
ta*mala (2. krog)

19.10.
Žabica86 (11. krog)

21.10.
monsy

23.10.
aviva83

24.10.
Magična (4. krog)

26.10.
Nessika18 (7. krog)

27.10.
Lanaia90
Shana86 (9. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 32

user posted image NOSEČKE: 1 

user posted image NAVIJAČICE:user posted image

smeška83, LS, mamica deklicam, niinii, katte,
črtica1, Helenčica, trezka, Honey26, srečki, pluseki, katka_, curly, aviva83, čiba, *viva*, _saskia_

< Sporočilo je popravil tara.81 -- 6.10.2012 17:08:29 >

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 256
6.10.2012 17:13:27   
tara.81
Čestitam Anon!!! user posted image enega zdravega in vesela user posted image ti želim! Prva, ki je otvorila mesec, upam da ti bomo kmalu sledile še ostale! user posted image

(odgovor članu Anon2012)
Neposredna povezava do sporočila: 257
6.10.2012 18:31:49   
GregUr
user posted image user posted image user posted image toooooooooo Anon!!!! vidite, to je še eden izmet super fajnih razlogov, da se tale forum odpre in prebere user posted image želim ti, da bo tokrat vse tko kot mora biti. pa saj veš da bo. user posted image user posted image user posted image božaj trebuščka, da bo pridno rastel user posted image čestitke!

no, jst se morm pa mal pohvalt kooooolk sem dons dobr kromprijev golaž skuhala.... amnomnomnom user posted image za prste obliznat user posted image user posted image jutri mam pa svojega user posted image doma, bom po dolgem času delala zelenjavno pico za kosilo. si je moj tolk želi user posted image

noo, ktera je zdaj na vrsti? pluseki, trezka, Klimatovka zgledujte se po Anon user posted image in javite super novičke!! user posted image

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 258
6.10.2012 18:47:22   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Anon2012

tako. zjutraj / ponoči naredila test: user posted image . prva je zvedla naša scrkljanjka muca-maca (ker se dragi ni dal zbudit :) ), in je dobila prazničen zajtrk... se mi zdi, kot da ve, kaj sem ji prišepnila, se tako smuka nežno okoli mene danes, prav išče me ves čas. iii. :)

ps: itak da še nisem dojela in verjetno v kratkem ponovim test s ClearBlu - če ne zaradi drugega, moja G (dr Meglič) pravi, dana razne "čeke" ne da nič, naj kar CB...

ČESTITKEuser posted image

Mene pa zanima s katerega konca si ti doma, ker imava isto Ginekologinjo dr.Meglič, ali imaš slučajno njenega moža za G? Megličeva dela v Domžalah?

(odgovor članu Anon2012)
Neposredna povezava do sporočila: 259
6.10.2012 20:08:59   
črtica1
Mamica deklicam.. men se je prou lih tak naredu pod kozo..zutri me je prou glava bolela..ceu dan mi lih tja roka hod k boli ce se primem..se mi kr mal cudn zdi da bi to loh biu znak ampak res jih nism nikol mela.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 260
6.10.2012 20:18:33   
pluseki
Pozdravljene punce!

Malo prej sem prišla iz službe...zadnje ure sem se vlačila kot megla. user posted image

Ja kaj vam naj povem...ponoči mi je bilo že nekaj čudno v spodnjem delu trebuha...pa križ me je zelo bolel, tako, da sem se komaj obračala na postelji. Zjutraj v službi pa sem mislila...no zdaj pa bo pritekla, začelo me je zvijat kot pred menstruacijo, špikat v jajčnikih...pa ves čas sem hodila na wc gledat ali bo prišla ali ne...pa je še vednoo ni. Nevem kaj naj pričakujem...me je pa strah delat test. Bom pa vseeno šla jutri kupit test.

Anon ČESTITKEEEEEEE!!!! Sem tako vesela, da si naredila otvorite. Želim ti lepo in mirno nosečnost!
Za vse ostale pa gremo punce!!!user posted image user posted image

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 261
6.10.2012 20:29:31   
pluseki
Še to bi vprašala Anon kakše znakce si imela oz. maš zdaj?

(odgovor članu pluseki)
Neposredna povezava do sporočila: 262
6.10.2012 22:33:18   
črtica1
Čestitke Anon2012! user posted image user posted image in enega zdravega in veselega user posted image ti želim!user posted image

js pa še kr čakam dons sm mela filing da se bo ulila..pa je ni..sam neki belga toka..upam da je ne bo..

(odgovor članu pluseki)
Neposredna povezava do sporočila: 263
7.10.2012 9:49:10   
niinii
Anon čestitke!!!!

Končno spet kak nov plusek.

Polivam z rozaaaaa.

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 264
7.10.2012 12:14:26   
GregUr
lep pozdrav! mi mamo tko lepo nedeljo, da dol padeš user posted image sva hotla it mal v hosto za gobami in kostanjem, pa je moj user posted image mal predolg drnjohu, kar mu sicer ni v navadi in je zdej v vodo padu tale najin izletek user posted image mogoče popoldne, če se ne ulije prej, je napovedan dež...

no, sva pa zato še user posted image dans zjutraj, čeprav po koledarju so oni dnevi "mimo". ampak ne vem... sem mal spremljala izcedek, pa je biu, pa ga ni blo, pa se je spet pojavu, pol ni blo realno, ker lahk da so bli user posted image user posted image zraven... user posted image no, krvavih izcedkov pa še vedno ni, tko da happy, happy, happy!! user posted image upam, da je ratalo kaj, pa da bomo nalulali user posted image user posted image user posted image
navijam še za ostale, itak!

pluseki če ti je ratalo na nedeljo kupit test, kaj je blo? user posted image user posted image poroooočaaaaaj!! user posted image

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 265
7.10.2012 15:45:16   
ta*mala
Cestitke Aron!

Kaj pa ostale? Se vedno cakate???

Jaz imam pred sabo se deset dni negotovosti... :-)

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 266
7.10.2012 17:04:31   
GregUr
jaaa ta*mala pa reeees!! midve skup lulava... no jst bom kr 16.10. če bo sploh treba user posted image se pravi še 9 dni... user posted image pri prejšnji nosečnosti mi je + pokazalo prvi dan izostanka, se prav da 16. it is... user posted image
jst sem pa kr računala, da če je bla včeri predvidena ovulacija glede na menstruacija.si, pol je še 14 dni za čakat, pa vidm da ni M=O+14 dni, ampak M=O+10 dni... user posted image tko da zdej sm pa ziher da je bla ovulacija pred tem. vsaj upam.
ah ja... zdej bom pa tuhtala pa premišljevala pa iskala znakce, če me kej boli, špika, zateguje user posted image h sreč mam kr neki dela ta teden, upam da se malo zamotim user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 267
7.10.2012 17:40:00   
tara.81
IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

jaaa ta*mala pa reeees!! midve skup lulava... no jst bom kr 16.10. če bo sploh treba user posted image se pravi še 9 dni... user posted image pri prejšnji nosečnosti mi je + pokazalo prvi dan izostanka, se prav da 16. it is... user posted image
jst sem pa kr računala, da če je bla včeri predvidena ovulacija glede na menstruacija.si, pol je še 14 dni za čakat, pa vidm da ni M=O+14 dni, ampak M=O+10 dni... user posted image tko da zdej sm pa ziher da je bla ovulacija pred tem. vsaj upam.
ah ja... zdej bom pa tuhtala pa premišljevala pa iskala znakce, če me kej boli, špika, zateguje user posted image h sreč mam kr neki dela ta teden, upam da se malo zamotim user posted image

Moj G je rekel, ko sem bila na pregledu, da bo pršilo do O 24. oz. 25.9., to pomeni, da bo jutri oz. v torek 14 dni od predvidene O. A mislite, da bi lahko že delala test? 14.10., je še tako daleč in ker mam neredne cikle ne vem nikoli točno kdaj naj bi prišla. Prejšnji mesec je mislim, da prišla 16 dni po O...kako mi grejo počasi tej dnevi mimo. znakcev nobenih, mogoče malček več izcedka in še to opazim samo k grem lulat user posted image

< Sporočilo je popravil tara.81 -- 7.10.2012 17:42:14 >

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 268
7.10.2012 18:29:50   
ta*mala
Gregur, js sm kr mal zmedena...glede na prejsnjo m je zdaj ne pricakujem 17.10.... sam je prejsnja m zamujala, tko da ne vem zdaj...glede na O je pa ne pricakujem tam okrog 16.10...sam spet ne vem...to je teoreticno- ce bo m 14 dni po O...eh ja....pocutm se pa nc cudn-tko k je blo prejsn mesc vse neki cudn...edin neki me hrbet boli, sam to vrjetn zarad stola nasiht...pa vcas mam tak cudn feeling okol jajcnikov, sam ttko trenutno, hitro mine...

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 269
7.10.2012 18:53:53   
pluseki
GregUr maš prav...ni mi danes uspelo kupit testa...haha...pa ne zato, ker ne bi bila odprta trgovina, ampak zato, ker se nama ni dalo z mojim vstat.user posted image user posted image

Spremenilo se ni nič...razen, da sem morala popoldne spet spat, ker sem bila zanič.

Bom pa jutri kupila...zdaj bi pa že moralo kaj pokazat a ne? Jutri bo nekje 5 dnevna zamuda.

Bom poročala kaj bo!

Navijam!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 270
7.10.2012 20:04:33   
lillith82
Anon2012 ČESTITAM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Lepa novička user posted image

Jz mam še 6 dni čakanja če bo pritekla user posted image . Čeprav sem danes mela čist filing da se bo vlila...glih tak občutek ko takrat ko pride, pa še desni jajčnik me neki špika. Tok prej se mi to še ni dogajalo, ampak mam občutek da bo ta mesec celo malo prehitela user posted image

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu pluseki)
Neposredna povezava do sporočila: 271
7.10.2012 20:09:59   
Anon2012
hej hej.

hvala za čestitke, predvsem pa želje, da bo vse OK - to je tut moja, največja....

spraševale ste po znakcih: pri meni, tako kot v prejšnji N, edini oprijemljivi znakec boleče prsi. In, mogoče slabosti, zjutraj, zvečer, predvsem pa v avtu - ampak blage slabosti. aha, še en znakec: namesto tetke je miceno nekega belega izcedka, ampak res miceno (upam, da ni to kako vnetje...)

Za ostale znake ne upam reči, da je to to - nekateri so bili že prejšnji mesec: zgaga, utrujenost, pa eno špikanje okoli jajčnikov ali pač tam doli.

pluseki: dobra si, da zdržiš! mam pa filing, da boš rozasta.

nič, internet me heca, tako da se še oglasim.

polivam z roza in srečno!

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 272
7.10.2012 22:09:53   
Radenska_
Anon, čestitke!

Mene bo treba konkretno premaknit na seznamu, ne vem še kam. Končno sta se mi izrisali močni črti na O testu, po cca 17 dneh šibkih črtic.
V dveh dneh bo, tudi vsi ostali znaki so.
Težava je samo, da sva zadnjič danes, ker ima moj potem spermiogram.
jbg.

bomo videli, če bova kaj naštrikala :) Drugače pa dobim Klomifen, zadnjo O sem imela 20.6., zadnjo M pa 27.8.

Luksuz dolgih ciklov in redkih ovulacij...

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 273
8.10.2012 7:03:50   
trezka
Jutro!
Anon2012 čestitke!user posted image user posted image
Mene pa obarvajte modro. user posted image  Je prišla točno kot švicarska ura. Komaj se pobiram počasi. Vsaj nehala sm user posted image . (ali pa ne, sem spet dobila solzne oči user posted image user posted image )

Vas bom spremljala, upam da vas bo čimveč user posted image  in čim manj user posted image .

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 274
8.10.2012 7:14:02   
Shana86
pluseki, tole bo pomoje plusek - hitro lulat user posted image

trezka midve sva pa na istem, tudi razočaranje v osmem krogu in jok :( Tokrat sem se prvič sesula pred mojim, enostavno me je tako zelo podrlo, da nisem več zdržala. Me je potolažil in že veselo telovadiva, vidva bosta pa tudi čez par dni ;) Brez veze slaba volja, zato nič prej ne bo user posted image . Lepo se zjočeš, si jezna na ves svet, potem pa v nove boje. Itak nama bo v deveto uspelo, je taka fajn cifra ;)

(odgovor članu trezka)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?