Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 5.10.2012 7:48:48
|
|
|
|
Anon2012
|
IZVIRNO SPOROČILO: pluseki Test sem delala danes , vendar je bila spet ta "lepa" belina Mogoče je še prekmalu ali pa je tetka malo na dopustu. Nevem, malo še počakam, če prej ne pride , delam test v nedeljo. Bro Jutro! Kateri test si uprabila, pluseki? jaz sem kar baby check - so tako poceni (v primerjavi z CB), da mi niti ni škoda denarja. pluseki, torej bova skupaj ponavljali test. jaz predvidoma jutri v soboto. sem mislila, da ne bom zdržala in kar danes že delala, pa mi je intuicija zjutraj rekla: "ne, tole kar stran zlij. verjetno samo tetka zamuja." v vsakem primeru pa si želim, da , će ima namen, pride čimbolj točno, saj si ne želim spet zmešanih ciklov. v začetku leta se mi je to zgodilo, nato sem dobila hormonske tablete, tromesečno terapijo, med katero nisem smela zanositi... In tako sem imela po lanskoletni zanositvi, SS, abraziji, zmešanih ciklih več kot enoletno "pavziranje" :( sem pa utrujena toliko - v sluzbi je na polno stresno, in ko padem v posteljo, me takoj zmanjka, s tem da danes ko je petek, še komaj "gveram"/zdržim in komaj čakam vikend. verjetno moji pisani prispevki zato malo zmedeno delujejo :) ena_stajerka in mamicadeklicam :) nice, da smo vrstnice. mi je prav v spodbudo. pa, polivam z ROZA!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 5.10.2012 7:50:44
|
|
|
|
Tippi
|
Prišla navijat za stare in nove borke!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 5.10.2012 7:52:56
|
|
|
|
ta*mala
|
Jutro vsem Hvala bogu, da je petek in...da nas čaka 2 dni brezskrbnega crkljanja v postli Glejte, da boste nalovile čim več čez vikend in da bo pol čim več Pa naj vam delavni dan čim bolj hitro mine
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 5.10.2012 8:48:51
|
|
|
|
srečki
|
Jutro, ste bile pa v teh 2 dneh res prave čvekice. Sem vas na hitro prebrala. Dva dni nisem nič pisala, ker sta bila precej težka dneva (sam jok) me je spet tako potrlo zaradi izgube mojih dveh sončkov :((( No zdaj pa bi rada neki vprašala, če katera ve kako poteka proces za neplodnostno....jaz sem se odločila da če tokrat ne rata grem k svoji g in zahtevam napotnico za neplodnostno, ker itak tam se tud precej dolgo čaka, da se vsaj naročim, če pa bi do takrat ratalo hvala bogu. Nekak me to vse že tako utruja za mano je že dve leti truda in na žalost še vedno brez otročka :( Jejjjj navijam za anon2012 in pluseki, da odpreta roza mesecccc. petek je
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 5.10.2012 9:06:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo soborke Se vam pridružujem in že pridno navijam, da je čez slaba 2 tedna ne bo Sma bila res pridna, strah me je samo, da sma zluftala O, ker po ss imam vse zamešano... Če pa ne rata ta mesec pa bo naslednjič, a ne, se ne smem kar takoj vdat v usodo Urša
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 5.10.2012 9:24:05
|
|
|
|
pluseki
|
Anon Ja delala se z Baby Check kot ti, ker kot praviš je poceni in mi ga ni žal. Samo zdaj pa je res, da so mi vsi zmanjkali in nimam nobenega. Tako si bom morala spet kakšnega nabaviti. Tudi jaz tako pravim, da naj vsaj točno pride, če že nisem , ker s tem zamujanjem se mi samo meša. Upam na najboljše in navijam za vse!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 5.10.2012 9:41:40
|
|
|
|
Honey26
|
Dobro jutro, mene lahko kar v modro poštrihate. Sem (2 dni nazaj) delala test (en star se mi je še valjal doma ) in je v prvih sekundah narisal plus (cb) potem pa je takoj začel bledeti. Najprej sm kr debelo pogledala . No, isti dan je prišla . Kar sploh ni slabo. Končno smo kupili letalske karte, tako da se zdaj (poleg diplome) lahko zamotim z iskanjem hotelov, prevozov itd. Mogoče pa zagledam na potovanju. To tudi ne bi bilo slabo. ajde, držim pesti (tudi na nogah) da se roza oktober odpre. Lep dan vsem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 5.10.2012 10:24:47
|
|
|
|
oreh
|
Kako vas je lepo brati zadnje strani so prav pozitivne! Štajerka, jaz sem tudi prebrala en literček, sem mal čudn pogledala, sam sem si rekla, ja je pač štajerka, pa upam, da se zaveda svojega problema. o, curly, sva spet nazaj prišle na domač teren, a ne? srečki, za neplodnostno rabiš eno leto neuspelega poizkušanja, žal tudi po splavu. Jaz sem hotela dobit napotnico kakih 8 mesecev po splavu, pa je rekla, da nikakor ne, da se šteje 1 leto od dneva abrazije. Je pa seveda odvisno od ginekologinje po moje, kar pojdi k njej in probaj priti do napotnice kaj prej, ker tudi v neplodnostni se stvari odvijajo počasi. Pa še za psiho koristi, ker veš, da se vsaj nekaj premika. Rozi, me veseli, da imaš z Rešem fajn izkušnjo, meni je tudi vredi dečko! Vsem želim lep vikend!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 5.10.2012 10:28:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Živjo soborke Se vam pridružujem in že pridno navijam, da je čez slaba 2 tedna ne bo Sma bila res pridna, strah me je samo, da sma zluftala O, ker po ss imam vse zamešano... Če pa ne rata ta mesec pa bo naslednjič, a ne, se ne smem kar takoj vdat v usodo Urša Aja in za seznam- to je najin 1. krog po SS... In upam, da bo uspešen Urša
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 5.10.2012 11:17:36
|
|
|
|
srečki
|
Oreh hvala za inf. No moj SS je bil v februarju, je pa res, da sem imela še v juniju HSC za kar pa krivim svojo G, da mi je skoz zatrjevala da jaz pregrade nimam, tako da mi gre sedaj zelooo na roko, ker ve da ji bom očitala nazaj. Pa probat ni greh ane? Ne vem mogoče sem neučakana, ampak jaz na to gledam tako, da če mi je 2x uspelo zanositi skoraj takoj, zakaj za vraga mi sedaj ne in po tem sklepam da nekaj ni ok. rosno mlada tudi nisem zato bom kar začela ukrepati. Bi te pa še prosila, če mi lahko poveš kako dolgo se čaka na prvi pregled oz. pogovor ali kar koli je že? HVALA ti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 5.10.2012 11:58:00
|
|
|
|
lillith82
|
Ojla :) Jaz sem pa že celo dopoldne pod vplivom sanj. Sem sanjala da imam enega prikupnega dojenčka in še kar razčljenjujem te sanje Madonca očitno mi psiha dela na moč. Sicer pa ovulacija je mimo in upam da sva bila uspešna , čeprav zadnje čase razmišljam da mi verjetno stresna služba ne pripomore ravno k zanositvi. Ampak enostavno ne morem izklopit niti ko pridem domov in še vedno prekladam delo po možganih No ja enkrat bo boljše Dejmo začet s
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 5.10.2012 12:17:39
|
|
|
|
oreh
|
Srečki, mislim, da je prav, da bi šla prej v neplodnostno, če imaš možnost. Tudi tam ženske spontano zanosijo, če pa je vendarle kaj narobe, pa vsak mesec pride prav. Tudi jaz sem imela 2ss. Pa zdaj v 2,5 letih ni ne duha ne sluha o +. So pa ugotovili, da imam sedaj slaba jajčeca in je to vzrok, zakaj ne zanosim. Torej, če ženska splavi še ni zagotovilo, da bo kmalu spet + in je plodna. Nočem s tem prestrašit črtice1, anonimne in ostalih... seveda večina žensk po ss kmalu zanosi in donosi. samo odgovarjam srečki. Jaz sem pri rešu čakala 3 tedne na prvi pregled, on ima svojo shemo zdravljenja laboratorij, PCT test, klomifen+aglurab, vse preiskave, po tem pol leta probavat,nato umetna.Če ti je bližje MB vprašaj Curly ali Helenčico. Za LJGK pa ne vem katera hodi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 5.10.2012 12:19:49
|
|
|
|
Klimtovka
|
_Anida_, kupila sem ga v Mariboru, v trgovini Sonce- Vetrinjska ulica 18 (blizu je H&M pa trgovina Lush). Stane pa 2,70€. Drugače pa se baje da dobiti tudi v Sanolaborju, ampak mora biti rdeča smrdljička/krvomočnica- tako sem prebrala na forumih. srečki, ti se čim prej naroči pa zagnjavi ginekologinji! Meni je moja na pregledu po ss kar sama napisala napotnico (čeprav je rekla, za zgleda vse dobro, kolikor pač vidi ona), pa se še niti pol leta nisva trudila! Je verjetno res odvisno od ginekologinje (jaz čez svojo ne morem niti ene slabe stvari reči), tako kot je že oreh napisala, ampak se ne daj, četudi bo trdila kako drugače. Ne morejo se poigravati z nami, ko pa jih nič ne stane, da napišejo eno ubogo napotnico, ki tolikim ogromno pomeni. Na koncu pa je še tako ali tako čakalna doba, tako da bi lahko ženske ginekologinje (ki so seveda ženske in bi morale gledati zaradi svojega spola malo drugače) to bolje razumele. pluseki, Anon 2012 , navijam za vaju! Urša, uspešen 1. krog! lillith82, jaz vsaj 4x na mesec sanjam o pozitivnih testih Zdaj je pa že moj začel sanjati o tem. Je zadnjič sanjal, da me je peljal k zdravniku, sem šla na pregled, ven pa prišla z dojenčkom Lahko, pa da je uspelo in telo že ve
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 5.10.2012 12:29:19
|
|
|
|
lillith82
|
Klimtovka upam da se tvoj ni zmotil, pa da bo res tak Jaz sicer v sanje ne verjamem kaj preveč, se mi je pa zdaj prvič tak v živo sanjalo o da sem bila zjutraj čisto zmedena Enkrat nam bo vsem uspelo da bomo , samo pozitivno treba razmišljat, pa se čim manj sekirat...kar je seveda težko, ko vse čakamo na tisti magični
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 5.10.2012 13:06:41
|
|
|
|
Anon2012
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klimtovka Zdaj je pa že moj začel sanjati o tem. Je zadnjič sanjal, da me je peljal k zdravniku, sem šla na pregled, ven pa prišla z dojenčkom Dej to vprašaj tvojega (ko bo naslednjič tole sanjal), če ta sanjski doktor še sprejema pacientke. držim pesti, da se je prijelo. ;) in polivam ROZA po vseh nas.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 5.10.2012 13:54:37
|
|
|
|
srečki
|
Oreh in klimotovka hvala vama za odgovore. Zelo ste mi pomagale, sedaj sem še bolj prepričana, da bom to storila. Sem pa iz LJ, pa ne vem pomoje da bom šla k Tomaževiču. Katera kaj več ve kako je pri njem?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 5.10.2012 15:17:37
|
|
|
|
aviva83
|
pozdravček pluseki, anon2012 naviajm za vaju da ugledata magični plusek jaz sem pa danes prvič v življenju šla od službe predčasno domov.....se mi je zavrtelo....čist megleno sem že videla.....kar na enkrat me je oblilo po celem telesu... pomoje sem kakšno virozo staknila.... me imunski sistem zapušča.... zdaj pa k **** vprašanju....da ne živim v negotovosti....saj ni nikakršnje možnosti da bi to lahko pomenilo kaj drugega ane???? ali pač??? kar sem na netu zasledila je samo o vgnezditveni krvavivitev znak da je prišlo do oploditve? nič grem počivat....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 5.10.2012 15:57:11
|
|
|
|
mamica deklicam
|
Pri moji G je takole, če si mlada, moraš probavati 1 leto in če ni nič te da naprej. meni je spomladi (mislim da sem bila v začetku marca pri njej) rekla, če v pol leta ne uspe, naj se spet oglasim. Tako, da če me ta mesec obišče , se grem sigurno naročit za pregled. je pa sigurno odvisno od vsake G posebej, kako hitro te pošlje naprej. Pri nas doma sva se odločila, da ne bova več študirala, kaj bo prej: moja služba ali tretji otrok. Tako da nekako delam na obeh frontah. In glej ga zlomka. So me včeraj poklicali ob 16h popoldne, da imam danes razgovor za službo. A to rundo nimam dobrega občutka. Potem sem pa še od ene ženske na rzgovoru doživela hladen tuš. KAKO ME JE POGLEDALA!!! Pa kaj če imam nekaj kg več in ne tehtam 50kg s posteljo vred. A je več vredna fasada ali tisto znanje, ki ga imamo v glavi. Poleg tega je bila pa okoli oči tako namazana z črno barvo, kot da bi jo kdo tja boksnil. Vam povem, da me je R********A. Še sedaj kar piham od jeze. Če bodo na vseh razgovorih samo tako gledali, bom verjetno imela prej naslednjega otroka, čeprav je od lanskega SS že eno leto. Navijam za vse, ki ste v pričakovanju ali bo ali ne bo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 5.10.2012 16:11:05
|
|
|
|
spelcy3
|
Pozdravljene! Ko se že ravno pogovarjate glede G in napotnic za neplodnostno. Mi2 sva začela delati na dojenčku avgusta 3 leta nazaj. no in ker ni bilo nič sem šla marca na pregled-kao če je z mano vse ok. In ker je bilo vse ok mi je predlagala naj moj naredi spermiogram...naročila sem ga aprila, na vrsto je prišel junija. iin nato mi je razložila izvide in je povedala da so bogi in mi je že takrat predlagala pregled v neplodnostni ambulanti. in to je blo po 10h mesecih rednega delanja na . takšna je pač moja zgodba-mam pa tud ZAKON ginekologinjo. OREH...za tebe vprašanje. ali so ti kaj rekli kaj lahko oni naredijo za izboljšanje kvalitete jajčec/ali kaj lahko narediš sama. Mi2 imava v torek pogovor pri DR. Vlaisavljeviću. Sem se tudi pri sestri Jasni pozanimala ali me lahko on spremlja od začetka do konca-mu je tudi omenila...je odgovoril da načeloma lahko, le da ni vsaki dan na kliniki-v končni fazi tudi jaz ne bom vsaki dan tam...Zadnjo KT vzamem 21.10. od 25.10. dalje pa se spet pikam. Upam da bo obveljal pregovor, da v tretje gre rado
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 5.10.2012 20:01:20
|
|
|
|
curly
|
spelcy3, N A V I J A M ! ! !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 5.10.2012 21:47:24
|
|
|
|
GregUr
|
en lep večer vsem čvekam sem pršla iz šopinga, suta ko piksna! matr kolk trgovine ubijajo da o kalorijah ne govorimo sem rekla, da vam moram javit, da je danes moj 14. dan cikla in da nisem dobila nobenega krvavega izcedka tako kot prejšnji mesec!! nekaj me je šraufalo okrog jajčnikov, upam da ni bila ovulacija, ker bi rajš vidla da je bla včeri, če je pa bla ovulacija, pa prosim, da so od včeraj popoldne lepo čičali in čakali v vrsti po jajcevodnem hodniku, da se odprejo ta glavna vrata v svet zabave in pa seveda, da so se pol ta najmočnejši borili za prvo mesto ah ja. pač dons ni blo varjante, ker se nisva vidla ama nič, niente, nada, nula. kaj čmo. tut tko pride... pa še vedno čakam, da se javi prva ponosna pluskica v tem mesecuuu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 6.10.2012 7:42:12
|
|
|
|
črtica1
|
Dobro jutro, kje so nosecke? kr nobene se ni ta mesec..dejmo rozaaaaa!! js sm na vrsti za ponedeljek..ne vem kaj naj pricakujem..pridna sva bla fuuuuuul sam tist kao vnetje me zanima ce je biu res a se je kj druzga dogajal.. Gremo izkoristt zadn soncen vikend!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 6.10.2012 7:52:08
|
|
|
|
ta*mala
|
Jutro. Gregur se ena skupna stvar - soping :-) ma se mi ni dal it, ampak ni druge ce je hladilnik zropan :-) Js sm mela sraufanje po jajcnikih ze v torek...pridna sva bla pa tko skoz, vsak dan do vceri, k je men zamoril siht pa vse to...nplacilni dan pac...pa vsak mesc je slabs...po eni stran jamrajo kako drzava nima dnarja, po drugi ga pa dnevno stran mecejo te barabe.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 6.10.2012 9:45:47
|
|
|
|
tara.81
|
PRIČAKUJEMO: in x.10. _saskia_ 1.10. Shana86 (8. krog) 2.10. Anon2012 (2. krog po SS) brioš 3.10. pluseki (1. krog po laparoskopiji) 6.10. trezka (8. krog) Klimatovka (9. krog) 7.10. S* (11. krog) šrimpf (4. krog) 8.10. črtica1 9.10. Radenska_ (1. krog) Anonimna (A) (1. krog po SS) 10.10. LittleSun 11.10. mamica deklicam (8. krog) 12.10. smeška83 13.10. kaatkaa ena_štajerka lillith82 (10. krog) 14.10. tara.81 (11. krog) mehurčica 15.10. Honey26 (1. krog) srečki _Anida_ 16.10. malamut (4. krog po abraziji) GregUr (2. krog) 17.10. ta*mala (2. krog) 19.10. Žabica86 (11. krog) 21.10. monsy 23.10. aviva83 24.10. Magična (4. krog) 26.10. Nessika18 (7. krog) 27.10. Lanaia90 Shana86 (9. krog) SKUPAJ NAS JE: 32 NOSEČKE: NAVIJAČICE: smeška83, LS, mamica deklicam, niinii, katte, črtica1, Helenčica, trezka, Honey26, srečki, pluseki, katka_, curly, aviva83, čiba, *viva*, _saski_
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 6.10.2012 9:50:17
|
|
|
|
tara.81
|
Punce ste pa bile pridne te dni...sem preletela na hitro poste, tako da upam, da sem upoštevala vse Jaz sem pa danes končno prišla malo k sebi, dva dni nazaj me je prijela slabost in sem si že začela delati filme , pol pa sem ugotovila, da je bila ali zastrupitev s hrano ali pa kaka trebušna gripa, tako da sem danes končno neki pojedla in se usedla za računalnik. Počasi odštevam dneve in resnično upam, da če že misli prit naj pride točno, ker konec meseca greva h Rešu.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?