Vivaldi
|
Ja čast pa taka - itak skos mislim na vas! Little Sun Nam se je najavil fantek, zdaj ga res že tako nestrpno pričakujeva, da je joj. Vmes me samo občasno, ampak res občasno, zagrabi čudna panika, "da bo ja vse uredu", pa da "ni važno, kaj je, sam da je fant zdrav", pa kar je še takih hormonskih motenj Kako pa se ti držiš? GregUr itak imam spet velike oči - zjutraj, ko vstanem, se mi zdi, da je ful dela za nardit, proti poldnevu ga vidim že malo manj, popoldne grem malo na sončka, zvečer pa štrikam šal iz tiste nevemkakšne preje, ki jih letos vse delajo . Zlikala bom pa ... jutri? Sem vesela zate, da si "back on track" in navijaaaam! Oreh Skrajni čas je res, da ti kakšna nosečnica pomežikne, A DELAŠ TISTE VAJE V SEDE - METULJČKA? Pišuka, sej sm vedla, da ne. (Jaz sem se zdaj lotila avtogenega treninga. Tudi ni švoh.) Mi smo se celo poletje spravljali podirat naš oreh, ker nam že komunala za vrat diha - mogoče bi ga pa prišla vzet in presadit? Recimo, če bi imela kakšno zavetišče za orehe, pa še kakšno nepovratno subvencijo od občine potegneš ... Ga nismo sadili namenoma, prisežem - veverca je bla. Arsu pa le prisluhni, Vivaldi blazno dobro vpliva na jajčnike, jajčeca in splošno moralo! Možek je še vedno neverjetno priden, edino shiral je, ko sem morala bit 14 dni v porodnišnici, tako da ga zdaj malo nazaj pitam. Ja, pa pes je tudi skoraj shiral (je pa res, da so mački nabildali). Jaz ne vem, kam gre to... Deci so brez komande čist zgubljeni! Držim držim držim pesti, pa hitro javite lepe novice!
|