|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo oktobra 2012
9.10.2012 7:27:22   
LittleSun
črtica1 čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 301
9.10.2012 7:35:39   
oreh
Črticauser posted image user posted image user posted image , pa srečno!

Gregur, seveda ne vpliva samo hrana, če sploh. Res ni veliko o tem napisano, po moje tudi medicina nima hudega vpliva na to, zato se pa pri umetni gre za to, da ženska pridela čimveč jajčk in je s tem večja možnost, da bo vsaj eno kakovostnejše, vse vajeti ima kar narava v rokah. Saj rojevajo tudi ženske v revščini, odvisnice od fast fooda, drog... Ampak, ko se vprašaš, kako bi si ti lahko  pomagal, ti ostane to, da malo gledaš na hrano, pa možgančke na off daš, a je 100x lažje gledat na hrano, kot pa možgančke na off datuser posted image .

o, LS, se že bližamo novembru, a ne?
Witch in kako si se odločila?

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 302
9.10.2012 7:43:27   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: oreh
o, LS, se že bližamo novembru, a ne?

Jaa in hitro mineva user posted image user posted image Moram rečt, da mi je ta mesec pa res uspelo 100% odklopit. Nisem niti v pričakovanju ničesar, niti o tem ne razmišljam. Občutek je noro dober, boljši kot prejšnje mesece, ko mi je uspelo odklopit do tistega zadnjega tedna.
M bo tako ali tako prišla, če sem pa zato nervozna pa škodim samo sebi.
Kar pa ne pomeni,da ne mislim na vas in ne stiskam pestk za vas user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 303
9.10.2012 7:52:15   
srečki
BRAVO črtica1 čstitkeeeee.....lepo nosečnost ti želim.

So bili kakšni znakeci preden si nalulala user posted image ?

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 304
9.10.2012 7:55:10   
Vivaldi
Punce, vidim, da vam z roza lepo uspeva, kar tako naprej! user posted image user posted image user posted image
Vsem nosečkam čim bolj mirno nosečnost, druge sta pa tako ali tako že na tem, da boste ravnokar potrdile plusek user posted image

Pa ne pozabite - saj je zlajnana, ampak drži kot pribito:
http://www.spenter.com/465/never-give-up/

Držim pesti!!!user posted image

P.S.: Z mano po manjših zapletih vse ok, še 4 tedne do PDP user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 305
9.10.2012 8:58:23   
LittleSun
ooo Vivaldi kakšna čast nas je doletela user posted image user posted image
srečno do konca in čim lažji porod ti želim.
Kaj pa pričakujeta?

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 306
9.10.2012 9:05:03   
GregUr
oooo vivaldi!!! ampak reees, kakšna čast je to user posted image user posted image
sem vesela zate, velikrat se spomnem na vse k smo skupaj takrat čakale in tudi dočakale user posted image user posted image ...
tko kot LS ti želim še to, da se spočiješ še v teh 4 tednih, ker potem... user posted image user posted image boš še več počivalaa user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 307
9.10.2012 9:11:58   
Honey26
črtica1 ali bolje črtica2 user posted image iskrene čestitke!user posted image Veselo naprej in en lep junijski dan ti želim.

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 308
9.10.2012 9:14:28   
Klimtovka
črtica1, tudi tebi iskrene čestitke!!! user posted image user posted image user posted image Želim ti lepo nosečnost in zdravega user posted image user posted image

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 309
9.10.2012 9:20:22   
S*
Črtica 1 user posted image user posted image user posted image Sedaj pa srečno do konca in naprej!

Jaz se selim v novemberuser posted image , očitno 2012 ni moje leto

(odgovor članu Klimtovka)
Neposredna povezava do sporočila: 310
9.10.2012 9:36:55   
Magična
Črtica 1 user posted image user posted image user posted image .Želim ti mirno nosečnost in vse dobro.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 311
9.10.2012 9:43:10   
oreh
user posted image O Vivaldi! še vedno čakam, da mi kaka visoko noseča ženskica pomežikne, vidim, da bom morala kmalu oprezati za mežikanjem mlade mamiceuser posted image . si postala med nosečnostjo kaj bolj pospravljalski tip ženske ali te še vedno razvaja tvoj možek? Kadar čistim ogledalo (čistim ga še vedno neredno), se vedno spomnim nate, no seveda pa, ko mi frekvenca v avtu po pomoti preskoči na ars. lepo, da si se oglasila! pa srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 312
9.10.2012 10:08:17   
pika555
Dodajte me, user posted image ne pričakujem 22.10. Držim pesti za vse vas!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu ena_štajerka)
Neposredna povezava do sporočila: 313
9.10.2012 12:43:50   
kaatkaa
črtica iskrene čestitke,..!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

anon2012, kdaj se ti je pojavil beli izcedek? meni 4 dan pred pričakovano user posted image

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 314
9.10.2012 12:54:05   
Anon2012
he-ej, se pa ne spomnim natančno - verjetno res že par dni pred tetko, ko se mi je še čudno zdelo, kaj zdaj to, ko sem prevetivno z vložkom hodila na wc - druga ovulacija or wth? je bilo pa res minimalno. tudi sedaj - mogoče 2 kapljici in pol na dan.

pri tebi tudi? :) držim pesti!

(odgovor članu kaatkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 315
9.10.2012 13:18:46   
Vivaldi
Ja čast pa taka - itak skos mislim na vas!user posted image
Little Sun Nam se je najavil fantek, zdaj ga res že tako nestrpno pričakujeva, da je joj. Vmes me samo občasno, ampak res občasno, zagrabi čudna panika, "da bo ja vse uredu", pa da "ni važno, kaj je, sam da je fant zdrav", pa kar je še takih hormonskih motenj user posted image Kako pa se ti držiš?

GregUr itak imam spet velike oči - zjutraj, ko vstanem, se mi zdi, da je ful dela za nardit, proti poldnevu ga vidim že malo manj, popoldne grem malo na sončka, zvečer pa štrikam šal iz tiste nevemkakšne preje, ki jih letos vse delajouser posted image . Zlikala bom pa ... jutri?user posted image user posted image Sem vesela zate, da si "back on track" in navijaaaam!user posted image

Oreh Skrajni čas je res, da ti kakšna nosečnica pomežikne, A DELAŠ TISTE VAJE V SEDE - METULJČKA? Pišuka, sej sm vedla, da ne. (Jaz sem se zdaj lotila avtogenega treninga. Tudi ni švoh.) Mi smo se celo poletje spravljali podirat naš oreh, ker nam že komunala za vrat diha - mogoče bi ga pa prišla vzet in presadit? Recimo, če bi imela kakšno zavetišče za orehe, pa še kakšno nepovratno subvencijo od občine potegneš ... Ga nismo sadili namenoma, prisežem - veverca je bla. Arsu pa le prisluhni, Vivaldi blazno dobro vpliva na jajčnike, jajčeca in splošno moralo! Možek je še vedno neverjetno priden, edino shiral je, ko sem morala bit 14 dni v porodnišnici, tako da ga zdaj malo nazaj pitam. Ja, pa pes je tudi skoraj shiral (je pa res, da so mački nabildali). Jaz ne vem, kam gre to... Deci so brez komande čist zgubljeni! user posted image

Držim držim držim pesti, pa hitro javite lepe novice! user posted image

(odgovor članu Anon2012)
Neposredna povezava do sporočila: 316
9.10.2012 13:21:29   
curly
črtica, čestitke!!user posted image Srečno do konca!user posted image
Vivaldi, ne morem verjet, da imaš samo še 4 tedne. Se mi zdi, da smo šele skupaj trepetale. Ojej, kako hitro mine čas. Sem pa vesela, da še nisi pozabila na nas. Tako kot ostale, ti tudi jaz želim čim lažji porod!!!

(odgovor članu Anon2012)
Neposredna povezava do sporočila: 317
9.10.2012 13:28:02   
LittleSun
vivaldi ti si ena faca user posted image user posted image prav pogrešam tiste čase, ko sem se tako na glas režala, da so me prihajali iz drugih pisarn spraševat, če je vse vredu z mano user posted image user posted image
jaz sem dobro, sem dobila trdo kožo.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 318
9.10.2012 13:29:07   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: curly

Vivaldi, ne morem verjet, da imaš samo še 4 tedne. Se mi zdi, da smo šele skupaj trepetale. Ojej, kako hitro mine čas. Sem pa vesela, da še nisi pozabila na nas. Tako kot ostale, ti tudi jaz želim čim lažji porod!!!

Samo res ja, kot bi bil mesec naokoli.
Sem ravno zadnjič razmišljala kako so me mi včasih vlekli tedni do M, sedaj pa meseci minevajo, M pride in gre, pa se imamo vseeno lušno user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 319
9.10.2012 13:56:18   
črtica1
Hvala vsem za cestitke. Upam samo da bo vse v redu mam kr mal strahu in preverjam ce bi bila slucajno kaksna krvavitev.
Srecki za znake pa tk..od sobote sm mela filing da je ratal,vrti se mi..pa mal mi je slabo,zutri me je pa ful lakota matrala jest pa nism mogla dost..pa spikanje v jajcnikih.

Neposredna povezava do sporočila: 320
9.10.2012 14:03:13   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: curly

Samo res ja, kot bi bil mesec naokoli.
Sem ravno zadnjič razmišljala kako so me mi včasih vlekli tedni do M, sedaj pa meseci minevajo, M pride in gre, pa se imamo vseeno lušno user posted image user posted image

Končno smo prišle tako daleč, a ne?user posted image user posted image user posted image
Jaz še vedno vem, da enkrat bo, kdaj še pa ne vem. Upam, da če ne prej s prvo IVF!!!

Neposredna povezava do sporočila: 321
9.10.2012 16:05:43   
ena_štajerka
Ooooooo, nosečke imamo, kar 2! Čestiiiiiiiiiiitkeeeeeeeee!!!!!user posted image user posted image user posted image

Črtica1 in Anon2012, prekrasno in uspešno nosečnost vama obema želim!!

Anon, ko bom jaz nalulala user posted image , bodo verjetno tudi mački izvedeli prvi, čeprav oni baje že vedo pred tabouser posted image . Na sploh živali, predvsem psi, mačke pa tudi, "nanjušijo" nosečnico in to dobesedno. Baje naj bi vohali hormonske spremembe pri noseči ženski in potem postanejo ekstra zaščitniški in "lepljivi", nonstop za petami, mački naj bi ležali na trebuščku... Bomo videli, kaj bo res, ko bo. Moj datum se tudi bliža, znakci pa takšni kot vsak mesec, nič posebnega..

Pluseki kaj dogaja pri tebi? Navijam za ostale, ki v teh dneh lulate!!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 322
9.10.2012 16:13:31   
Anonimen
ooo, črtica1, čestitam user posted image user posted image user posted image

meni se pa nekaj čudnega dogaja... mislila sem, da lahko ta mesec kar odpišem, ker sva user posted image samo 3 dni pred o, pa še takrat sva kao pazila... no, jaz se že vpišem k novemberkam, sedaj (2-3 dni pred m) pa so postale moje prsi občutljive (v prejšnjih nekaj ciklih niso bile občutljive NIČ), malo me po jajčnikih špika, na momente mi je slabo... cela zmešnjava uglavnem - in sedaj me misel, da je mogoče po čudežu uspelo, ne pusti pri miru user posted image

a mislite da je psloh možno, da uspe na tak način?

A

(odgovor članu ena_štajerka)
  Neposredna povezava do sporočila: 323
9.10.2012 17:25:56   
Magična
A teoretično je možno, kar pa je v "praksi" pa je odvisno od vsake posameznice in seveda posameznika, ter kakovosti njegovih user posted image user posted image user posted image . Sva pa na istem, tudi meni je uspelo user posted image le 3 dni pred ovulacijo, ker je moj user posted image zaposlen kot prevoznik, tako, da pač ne morava "izbirati" dnevov kdaj bova, ampak izkoristiva vsak skupen trentek za cartanje. Pa ko bo bo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 324
9.10.2012 17:29:25   
Magična
A ja pa še to. Sem brala, da je eni punci uspelo z enim in edinim spolnim odnosom v ciklu, in še ta je bil 7 dni pred ovulacijo, tako da vse je možno user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Magična -- 9.10.2012 17:38:30 >

(odgovor članu Magična)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?