ena_štajerka
|
Uf, sem se načitala zdajle...par dni odklopa, pa se razpišete za cel mesec Najprej oreh, svaka čast, zelo lepo si to povedala Glede razvad pa vidim, da sem skoraj svetnica , čika v življenju ne, hranim se relativno zdravo, tudi s kg nimam problemov, edino gibanje me malo baše, bi se morala malo bolj zbrcat. Pa alkohol sem malo začela štet in sem ugotovila, da pijem pravzaprav več, kot bi si tak "od oka" pripisala. Pivce tu, pa kozarček vinčka ob večerji tam, pa še na kakem obisku kak likerček kdaj, pa se že v enem tednu kar nabere. Definitivno za več kot pravijo študije, da že vpliva na zanositev. In sem zmanjšala na 1 enoto na teden. In zdaj šele vidim, kolikokrat ga pravzaprav moram ponujenega zavrnit! Sicer pa je moja edina "razvada", če temu lahko sploh tako rečem, ta, da dostkrat dremam na kavču pred tv pol noči, potem se pa sred noči v kopalnico spravljam in v postlo in si čisto razbijem noč, pa še tisto spanje pred tv ni res kvalitetno spanje in to ni ok, ker je dober in dovolj dolg spanec res važna stvar... pol se pa tolažim, da treniram za neprespane noči, ko bo dojenček tukaj Aja, pa mamicadeklicam in Anon2012, se pridružujem "vajinemu klubu" po letih, jih imam krepkih 37. Klimtovka Sicer sem pa najbrž kakih 5 dni po O, če je sploh bila, tokrat me je vse dni nekaj špikalo, čeprav pa nikoli prav močno, tako da težko rečem. Tudi extra pridna nisva bila ta mesec, ampak tam nekje okoli pa sva na 2 dni.. Tako da upanje imam, zdaj mora samo čimprej minit še teh 10 dni ne da bi preveč mislila na to.
|