|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo oktobra 2012
4.10.2012 11:35:15   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Dan user posted image

Evo sporočam, da je moja tetka danes zjutraj prišla s kar hudimi bolečinami. Vesela sem, čeprav je prišla z veliko zamudo, da ni potrebno iti da mi jo sprožijo. Ker imam daljše cikle grem kar pod november.
Cel mesec bom pa pridno navijala za vse vas user posted image user posted image naj bo čim bolj roza oktober.
Dajte me pod navijačice user posted image

A ti niso rekli, da se zdaj naročiš na UZ v MB? Še ne greš na IUI?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 201
4.10.2012 11:38:19   
witch
curly ja dobila sem napotnico za IUI. Sva se pa z dragim odločila, da en rog še počakava. Da si jaz in on urediva najina telesa. Da dobim nekaj vitaminčkov. Ker niti s postopki v slabo telo ne bo šlo. En krog sproščenosti bova imela, potem pa akcija user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 202
4.10.2012 11:40:25   
curly
Aha, pravilno sta naredila! user posted image
Držim pesti, da ne bo treba na IUI!!!
P.S. Midva tudi pavzirava in je prav lušno! user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 203
4.10.2012 12:33:47   
Anon2012
mamicadeklicam sem relativno "tik" za teboj :), samo se lepše sliši: imam več kot 25 let kot npr imam več kot 35 let :)

pri meni tetke še ni, bi pa rekla, da se čuti, da je blizu, tk da že za vsak slučaj z vložkom hodim na cw :) (wc) In, zamuja že dva dni (in nekaj ur, ampak pustimo malenkosti). user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 204
4.10.2012 12:40:22   
witch

IZVIRNO SPOROČILO: curly

Aha, pravilno sta naredila! user posted image
Držim pesti, da ne bo treba na IUI!!!
P.S. Midva tudi pavzirava in je prav lušno! user posted image

user posted image user posted image uspešno pavziranje tudi tebi user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 205
4.10.2012 13:41:24   
LittleSun
Dan
Moram prit malo pokukat...imamo tako gužvo v službi, mi ne pustijo dihat.

Ta mesec zgleda nisem niti imela ovulacije, pa tudi nič kaj pridna nisva bila, ker preprosto ni bilo ne časa, ne energije.

Danes sem bila še zadnjič v laboratoriju za neplodnostno, sedaj pa čakam do konc novembra za izvide. Morda jih bom šla prej iskat, ampak sej se tako nič ne znajdem iz njih.

Nisem imela časa čitat, upam da nisem zamudila kake nosečke.

objem vsem, ki vas je obiskala tečnoba.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 206
4.10.2012 14:02:43   
curly
LS na internetu imaš za večino hormonov referenčne vrednosti, samo vedet moraš, kdaj si bila na preiskavah pred O, v času O ali po O. Jaz sem jih šla dvignit prej in sem hitro ugotovila, da nekaj ne štima. Potem sem morala pa še par mesecev čakati, da smo tisto začeli zdraviti in se mi je 3x bolj vleklo kot prej, ko nisem vedela. Hudo mi je bilo, ker sem vedela, da s povišanim prolaktinom nisem imela osnovne možnosti, da zanosim, naredit pa nisem mogla nič, razen počakat na izvide, recepte ipd. Vse ima svoj plus in minus!

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 207
4.10.2012 14:13:15   
Radenska_
Curly, kje na netu bi najdla te podatke?
Jaz sem šla lih danes dat kri in jutri dobim izvide.
Bila sem pred O.
Imam pa FSH,LH,prolaktin,testosteron,estradiol,progesteron.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 208
4.10.2012 14:29:58   
curly
Tukaj je word-ov dokument. Preneseš in poiščeš vsak hormnon posebej...
http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&ved=0CD8QFjAD&url=http%3A%2F%2Fwww.kclj.si%2Fnuklearna%2FRadiofarmacija%2Freferencne_vrednosti.doc&ei=1oBtUJPhC6b_4QTGqIDYAQ&usg=AFQjCNHGNNONCCR7BBoe1mDQCh9s86qMMA&sig2=KBHt8pGa13PlhmoMjKn_Yg

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 209
4.10.2012 15:35:14   
*viva*
LS pojdi iskat kopijo izvidov. Sicer mislim, da si že imela UZ, če se prav spomnim, če ne pa imej tja zraven izvide in če bo kakšna od vrednosti neskladna z referenčnimi jim povej, boš dobila še eno napotnico za kri in boš do naslednejga pregleda že imela dodatne informacije. Meni so tako ugotovili motnje ovulacije, je bil progesteron na prvem testu občutno prenizek na drugem pa OK. No, očitno je tisto tudi bila zadnja ovulacija do sedaj... user posted image

Kdaj imata naslednji termin?

Kaj je zdaj to, kje so rozike? Hitro začet!

Tako, sedaj sem vas polila in prosim, da se obarvate vse v roza user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 210
4.10.2012 16:45:35   
ena_štajerka
Uf, sem se načitala zdajle...par dni odklopa, pa se razpišete za cel mesec user posted image user posted image

Najprej oreh, svaka čast, zelo lepo si to povedala user posted image
Glede razvad pa vidim, da sem skoraj svetnica user posted image , čika v življenju ne, hranim se relativno zdravo, tudi s kg nimam problemov, edino gibanje me malo baše, bi se morala malo bolj zbrcat. Pa alkohol sem malo začela štet in sem ugotovila, da pijem pravzaprav več, kot bi si tak "od oka" pripisala. Pivce tu, pa kozarček vinčka ob večerji tam, pa še na kakem obisku kak likerček kdaj, pa se že v enem tednu kar nabere. Definitivno za več kot pravijo študije, da že vpliva na zanositev. In sem zmanjšala na 1 enoto na teden. In zdaj šele vidim, kolikokrat ga pravzaprav moram ponujenega zavrnit! Sicer pa je moja edina "razvada", če temu lahko sploh tako rečem, ta, da dostkrat dremam na kavču pred tv pol noči, potem se pa sred noči v kopalnico spravljam in v postlo in si čisto razbijem noč, pa še tisto spanje pred tv ni res kvalitetno spanje in to ni ok, ker je dober in dovolj dolg spanec res važna stvar... pol se pa tolažim, da treniram za neprespane noči, ko bo dojenček tukaj user posted image

Aja, pa mamicadeklicam in Anon2012, se pridružujem "vajinemu klubu" po letih, jih imam krepkih 37.

Klimtovka user posted image

Sicer sem pa najbrž kakih 5 dni po O, če je sploh bila, tokrat me je vse dni nekaj špikalo, čeprav pa nikoli prav močno, tako da težko rečem. Tudi extra pridna nisva bila ta mesec, ampak tam nekje okoli pa sva na 2 dni.. Tako da upanje imam, zdaj mora samo čimprej minit še teh 10 dni ne da bi preveč mislila na to.

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 211
4.10.2012 17:26:40   
rozi55
Sem tako prekurjena, da tudi spat ne morem več, sem vas prebrala, pa vse pozabila user posted image Fajn, da ste take čvekice user posted image
Poročilo od Reškota - zaradi PCO mi je dal Aglurab pa Klomifen, pa na sredi cikla UZ pa PCT, pol bomo pa videli. Sicer sem zdaj že jedla Klomifen, ma ok probajmo še z Aglurabom. Pa še pregled za ščitnico imam kmalu, pol je pa dost servisov in ima da se prime. Že 2 meseca sem na dietki proti kandidi in alergijam, verjetno če bi imela normalno službo in kaj spala, bi se že super počutila user posted image Je pa Reš čist fejst dečko, pove kar je za povedat in basta user posted image Sem hotela nekaj pomodrovati, kako sem imela drugi krog Klomifena šele 25. dan ovulacijo, pa je rekel: Gospa. Sigurno ste do sedaj imeli 3 ovulacije (1 frock, 2 ss), ostalo pa lahko samo ugibamo. Amen user posted image .
Navijam, še extra za stare borke, orešek, LS, witch, mladika, curly, pa še kako sem sigurno pozabila, ker mi možgani ne delajo, ma ni user posted image , da ne bomo vse v roku pol leta user posted image .
Mladika, vama pa še en extra objemček user posted image Ampak ne obupat, štručka se vama bliža, vse bo ok user posted image
Uživajte!

< Sporočilo je popravil rozi55 -- 4.10.2012 17:27:46 >

(odgovor članu ena_štajerka)
Neposredna povezava do sporočila: 212
4.10.2012 17:43:10   
GregUr
evo punce, midva sva dons spet user posted image , glede ovulacije pa nimam pojma. a je bla, al je ni blo, al še bo, al je sploh ne bo... user posted image žal mi je, da si nisem merila BT že na za četku cikla, bi vsaj vedla pr čem sem. čeprav ko po drugi strani potuhtam... Zakaj bi se še dodatno obremenjevala? saj je šele 2. krog poskušanja, pa če nama je ratalo januarja v drugo, nama bo tut zdej, sej obvladava user posted image user posted image mal sem optimista user posted image
mede me samo to, kateri cikel naj upoštevam. prej sem imela 24 dnevnega, zadnji se je razvlekel na 30 ko mi je zamujala, verjetno bova za "vsak slučaj", glede na to da O ni še nič opozarjala nase, še kakšen teden na 2 dni user posted image

drugače pa Anon2012 in pluseki kako kaže?
držim pesti, da boste otvorile sezono pluskov!! user posted image user posted image

ena štajerka veš kok sem se nasmejala... sem prebrala namesto "kak liKerček kdaj", "kak liTerček kdaj" user posted image user posted image user posted image sem si mislila, u matr, ta ga pa mazne, litre kar tko šteje, pa še vsak teden user posted image user posted image user posted image hahaha jap, u transformator je treščil, ne v Franclovo mater user posted image

rozi55 fajn za obisk pri Rešu user posted image zdej pa že bo kej, po tolkih servisih user posted image

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 213
4.10.2012 18:13:22   
ena_štajerka
GregUr hahaha, no saj, glede na to da sem štajerka bi tud to šlo skupaj (baje), a ne? Saj mogoče pa si zato sploh prebrala liTerček, ker pač to je en od osnovnih stereotipov za štajerce, pa pride nekam v podzavest user posted image ...

sem se pa ob tem spomnila ene prigode pred leti v času študija v lj... sem bila na ultrazvoku trebuha, pa gledam zraven na zaslon, ko zdravnica vodi sondo in je bila ravno nekje na jetrih, ko me vpraša : a ste kaj pili danes? jaz pa vsa prestrašena: ja vodo pred 3 urami. Pa se je takoj zasmejala in rekla: ja saj nisem mislila da kaj bolj konkretnega, al pri vas štajercih to že takoj alkohol pomeni? user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 214
4.10.2012 18:31:00   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: ena_štajerka
a ste kaj pili danes? jaz pa vsa prestrašena: ja vodo pred 3 urami. Pa se je takoj zasmejala in rekla: ja saj nisem mislila da kaj bolj konkretnega, al pri vas štajercih to že takoj alkohol pomeni? user posted image

Ja, itak, da to pomeni alkohol. Kdo pa še sprašuje, če si spil kaj vode ali soka danes??? user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz sem štajerka in če bi me kdo vprašal, če sem kaj pila danes, bi rekla ne. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 215
4.10.2012 18:52:10   
GregUr
hahaha ja ena_štajerka... saj veš kaj pravijo user posted image ko mački na rep stopiš, zamjavka user posted image user posted image drugače pa nisem takoj poštudirala na stereotip, ampak sem izključno sam narobe prebrala user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 216
4.10.2012 18:55:04   
črtica1
pa še malo pokomentiram o kilogramih..preveč jih nimam..zdravo jemo..kava mi smrdi, nikol je nisem pila..pjana tut še nisem bla..kadim pa itak ne, ker mi je to taka svinarija da grem vedno čimbolj stran če vidim koga ki kadi, ni šans da bi sama se mi kr obrne..user posted image po tem bi mogla zanost takoj..pa ni tko..user posted image
user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 217
4.10.2012 19:18:19   
Klimtovka
Meni ste vse tako fajne, da se ne morem ločit od vas! user posted image

ena_štajerkauser posted image

Vidim, da nas je kar nekaj štajerk tu user posted image

trezka,kam si se skrila? Pridi poročati user posted image

Drugače pa sem si danes kupila čaj krvomočnice, ki ga začnem jutri piti. Mogoče pa je kaj na tem user posted image

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 218
4.10.2012 19:26:38   
GregUr
Klimtovka poročaj kakšen okus ima krvomočnica. za ovulacije pa je baje super tudi rman. user posted image tko sem slišala...

(odgovor članu Klimtovka)
Neposredna povezava do sporočila: 219
4.10.2012 19:32:39   
ena_štajerka

IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

hahaha ja ena_štajerka... saj veš kaj pravijo user posted image ko mački na rep stopiš, zamjavka user posted image user posted image

moje so pa tiho user posted image , tako da jaz zavpijem in odskočim ko strela, ko ugotovim, da sem katero pohodila

črtica1 saj veš, da ni nekega pravila, zanosijo tudi narkomanke in marsikatera z več kot slabim življenjskim slogom (milo rečeno)... mam prjatlco, ki je težka žurerka in kadilka vedno bila in je še vedno, pa ima 4 otroke... Tako kot lahko kap zadene tudi zdrave in športnike, sicer manj verjetno, pa kljub temu možno, eni pa kadijo do svojega stotega leta. Marsikaj so tudi geni, pa vplivi okolja, pa psiha... Tud recimo če nekdo živi zdravo, je to super, dokler mu to ne predstavlja ekstra napora in odrekanja, ker če ga, je pa to tud stres in nevroza in na koncu najbrž medvedja usluga samemu sebi.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 220
4.10.2012 21:10:06   
Anon2012
joj prejoj! a pol nisem edina skor dvakrat 20? juhuuhuu.

kako luštno vas je brati, prav nasmejim se poleg. likerček sem pa tudi jaz prebrala kot literček :)

drgač pr meni kasni res že 3. dan, prejle v lekarni kupila dva babycheck testka (kot Gorenjka bom seveda ClearBlue sparala, ko bo šlo zares).
nekak bi rada čimdlje zdržala pred ponavljanjem testa. prejšnji mesec je bilo mali milijon znakcev N, ki so privedli do user posted image .

kaj pa vem: en test sem že delala, v soboto (se pravi 2 dni pred izostankom), pa je bil negativen. ne zdi se mi ravno smotrno ponavljat.... še kakšen dan, dva bom probala počakat.

Kaj pravite? sej, dela se pa lahko tudi z ne-jutranjim urinom, kajne?

želim eno lahko noč, pa... radi se imejte :)

Neposredna povezava do sporočila: 221
4.10.2012 21:31:36   
Anonimen
Jaz sem sicer od prejšnjega ponedeljka v neprostovoljnem celibatu user posted image zaradi biopsije in laserja mv (dr. Meglič je rekel 14 dni, ampak da bo za zihr, bova kar počakala še na oktobrsko M, ki bo okoli 13.10.), ampak vas vseeno berem in držim pesti za roza oktober user posted image .
V bistvu sem se hotla mal potožit (pa ne o tistem očitnem user posted image ). Danes sem 19. dan ciklusa in me že dva dni tko čudno zvija v trebuhu :( . Pa včeraj sem imela eno pikico roza izcedka zvečer na papirju. Ne vem, kaj dogaja. Mogoče je krivo to, da sem včeraj prehodila 7km in se je kaj "odluščilo" z mv od laserja. Sam ta bolečina mi čist nč ni všeč user posted image .

Aja, če še jaz pristavim skledico: hujšat mi ni treba (po ITM imam idealno težo), nisem pa zadovoljna s svojim trebuhom (zadnje mesece sem nenormalno napihnjena, očitno me že daje EMŠO, odkar sem 30), kadim ne, niti nikoli nisem (moj user posted image na srečo tudi ne, sicer niti ne bi bila z njim), alkohola pa tudi ne pijem neki - zadnje čase sploh skoraj nič (mogoče kak radler pade sem pa tja, vina ali kake vodke pa res že dolgo nisem).

Anon2012, jaz bi jutri zjutraj naredila, glede na to, da ti že zamuja. Držim pesti :) .

Neposredna povezava do sporočila: 222
4.10.2012 21:56:15   
pluseki
GregGur Ja o menstruaciji ne duha ne sluha...nevem kaj čaka...user posted image sem pa napihnjena kot balon,
pa križ me nenormalno boli za razliko od prsi. Test sem delala danes , vendar je bila spet ta "lepa" belina user posted image
Mogoče je še prekmalu ali pa je tetka malo na dopustu. Nevem, malo še počakam, če prej ne pride user posted image , delam test v nedeljo.

Upam še vedno na plusek! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa navijam še za ostale! user posted image user posted image

Ajde Anon user posted image ! user posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 223
4.10.2012 22:07:54   
Klimtovka
GregUr, bom, bom user posted image Še z veseljem pa bom poročala, če bo deloval user posted image

Anon2012, pluseki user posted image user posted image user posted image Navijam do konca! user posted image

(odgovor članu pluseki)
Neposredna povezava do sporočila: 224
5.10.2012 0:13:09   
_Anida_
Klimtovka,kje se da dobiti čaj od krvomočnice? Cena?

Punce kako je pa z tabletkami Astasan za plavalčkeuser posted image , katera kaj ve če to res pomaga?

Držim pesti za vse nas upam da bomo zagledale user posted image  ne pa user posted image

(odgovor članu Klimtovka)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?