|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvoj Jčki 2013
11.11.2013 19:53:57   
booby
Mene tako izmucijo ti pregledi, da ko pridem domov me kar zmanjka..ker tole je zame cela ekskurzija vprimerjavi z mojim vsakdanjikom :-)
Na pregledu vse ok, plodovnice dovolj, teza 2700g in 2400g.
Gin me je vprasal kako se pocutim in sem povedala tako kot je. Ker mi je res grozno, pa nisem neka mevza, res lahko marsikaj prenesem in zdrzim ampak tole je pa res za znort. prstov na desni roki ne cutim, stopala so otekla da imam obcutek da jih bo razgnalo - hvala bogu za uggice, sicer nebi imela kaj obut danes, jest ne morem, po vsaki hrani mi sili na bruhanje se aksno uro, da ne govorim o bolecinah v hrbtenici, kolenih, vratu... ni da ni :-) pa sem vorasala ce me lahko prosim ne pustijo cakati do roka, kee ne bom zdrzala.. v petek imam spet kontrolo in mi bo povedal kako se bodo odlocili z ostalimi zdravniki. Upam da bo cr in se bomo konec meseca po dopolnjenem 37.tednu ze spoznali :-)

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 926
11.11.2013 20:19:55   
booby
Aja, gin me je še vprasal ce mi kaj bolj otrdeva trebuh, sem rekla da ful in je rekel da je za ta cas to normalno.. tko da, te spazmexe ki jih še imam, jih hranim za res zelo pogosta otrdevanja :-). A buscopan se dobi brez recepta?

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 927
11.11.2013 20:37:53   
latka
boobyuser posted image za pregled, pa za že tako velika pikeca! To bosta pa res velika otročka. Super.user posted image
Res se mi smiliš, ko naštevaš, koliko tegob imaš. Mene tudi marsikaj boli in mi je že res prav težko, ampak mislim da ni tako zelo hudo.
Na koliko časa pa ti otrdeva trebuh?

Joj, jaz res upam, da sta moja malčka še ok(cel dan migata brez prestankauser posted image ) in da tehtata prek 2kg.

Držim pesti, da boš že prav kmalu spoznala svoja sončka in boš rešena vseh bolečin!user posted image

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 928
11.11.2013 20:41:13   
latka
Aja, buscopan je brez recepta, ga je pa zelo malo not. Meni ga prejšnjič v lekarni ni priporočala, če že, potem raje spasmex. Mi je pa G rekel, da po 36.t je treba s tem nehati.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 929
11.11.2013 21:19:13   
booby
Kaj pa vem na koliko casa... vcasih mi 10-20x v eni uri, vcasih pa manj.. sploh nocem gledat na koliko casa in koliko ker se potem samo obremenjujem. Ginje rekel da bom ze vedela ko bodo pravi popadki, zato poskusam otrdevanje cimbolj ignorirat.
Ja moje tezave so posledica pocivanja skozi celo nosecnost , prakticno od samega zacetka ko sem v 9.tednu prvic zakrvavela in trdega lezanja zadnjih dveh mesecev zaradi skrajsanja mv takrat...

ah sej po 36.t spazmolitikov vec ne rabim :-). Ce pa mi do takrat zmanjka spasmexa, bom mojega poslala po buscopan, saj mu ni treba razlagat zakaj ga rabi :-)

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 930
11.11.2013 21:27:17   
ancika12
Booby super za pregled! Ful lepo težo imata!user posted image

Men je tut kupo moj buscopan, ampak ga vzamem samo zvečer enega, še to mi je ''težko'' vzeti ker vsi pravijo da ni dobro tablet jemat.... a torej je bolši spasmex kot pa buscopan? Magnezij pijem 3x na dan, pa se je stanje res izboljšalo, HB... Otrdevanj pa sploh nimam, al pa se ne porajtam s tem....

Napalmica srečno na pregledu!

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 931
11.11.2013 22:11:10   
napalmica
Oboje, tako Spasmex kot Buscopan sta spazmolitika (preprecujeta krce), je pa Buscopan novejse zdravilo in je bolj narejen za nosecnice. V bolnicah se vedno talajo Spasmex in stari dohtarji in farmacevti se vedno zagovarjajo to zdravilo, ni pa nic boljse oz manj nevarno od Buscopana, in vsi "updejtani" G nosecnicam predpisujejo Buscopan. Meni so ga predpisali ze v Mb, tudi moja G mi vedno da Rp le za to zdravilo, ne za Spasmex. Od predstavnikov za zdravila pa izves, da je oboje isti kuuser posted image (user posted image ) in je pac stvar posameznega zdravnika, kaj bo predpisal. Glavno je, da pomaga, skodljivo pa ne eno ne drugo ni (v mejah normale seveda , 3x1).

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 932
12.11.2013 9:33:19   
latka
napalmica, srečno danes, pa poročaj.user posted image

Jaz pa jutri, komaj čakam, da vidim svojauser posted image user posted image !

booby, meni ne otrdeva tako pogosto, včasih v eni uri mogoče 2x, celo 3x, drugače pa različno, pa tudi občutim vedno ne enako, ker če mi spodnji pritisne na mehur, potem je že precej neprijetno oz. kar boleče. Jih pa jaz tudi ne štejem, ker pravi popadki so res drugačni. Pa če bi mi škodili, bi že zdavnaj rodila, je pa pač zelo nadležna in moteča stvar kotuser posted image .

chery, kako si pa ti, kakšna nova slikica?user posted image

(odgovor članu napalmica)
Neposredna povezava do sporočila: 933
12.11.2013 10:42:53   
ancika12
Napalmica srečno! Ta teden pa imamo kar vse pregledeuser posted image Jaz tudi v petek pušenjaka..komaj čakam da vidim kako sta malčka:D

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 934
12.11.2013 10:52:07   
Nanuk
ancika12, škoda da imam jaz pregled na 14 dni, se pravi 22., sicer bi se lahko videle ;)

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 935
12.11.2013 11:02:48   
ancika12
ja sma glih na kontra tednih :) Js še vedno iščem voziček in se ne morem odločiti katerega vzetiuser posted image

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 936
12.11.2013 11:39:43   
Nanuk
js sm mojga že preprala, naštudirala, po mojem bo kar OK. In zdej čaka naštiman za uporabo :)

Upam, da bo ko prideta ven čimveč lepih dni za vozičkanje.

Ancika12, v katerem tednu si zdaj?

< Sporočilo je popravil Nanuk -- 12.11.2013 11:42:48 >

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 937
12.11.2013 11:44:42   
ancika12
V 30.tednu, v četrtek napolnimo polnih 30:D

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 938
12.11.2013 11:57:37   
Nanuk
O, kako lepo, zdaj je najhujše že mimo... še par tednov, pa bo. Vso srečo. Se pravi zdej še en bolj podroben pregled in potem AKCIJA

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 939
12.11.2013 11:59:55   
ancika12
Hja nevem kako se bodo stvari odvijale..v petek imam zdaj pregled pri pušenjaku...če bo vse okej ga imam potem spet čez dva tedna... Prvič ko sem bila pri njemu je rekel da bi počakali nekje do 34.tedna potem pa bomo videli...

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 940
12.11.2013 12:14:55   
Nanuk
JOJ, KJE SEM ŠELE JAZ... dobro čez polovico, v 22. tednu. se pravi še najmanj 12 tednov...

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 941
12.11.2013 12:18:22   
latka
ancika, potem bi ti zaradi tega, da sta enojajčna, porod prej sprožili?

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 942
12.11.2013 12:21:06   
Nanuk
po mojem samo če bi se pojavil TTTS. Sicer ni nujno... najbolje, da ostanejo čimveč časa not

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 943
12.11.2013 13:34:15   
ancika12
Nevem..takrat je rekel da jih raje po 34.ven vzamejo, da je zunaj bolj ''varno'' za njih... Bomo videli user posted image

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 944
12.11.2013 14:00:43   
Nanuk
se pravi, da bom jaz tudi rodila po 34. ;) če gre vse po sreči.. torej rodim 14.februarja- na valentinovouser posted image

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 945
12.11.2013 20:42:33   
latka
napalmicauser posted image

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 946
12.11.2013 20:47:23   
ancika12
Napalmica poročaj!

Latka kako zgleda če otrok kolca v trebuhu? user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 947
12.11.2013 20:55:24   
latka
Občutek imaš, kot da te neprenehoma brca in to traja kar nekaj časa. Če položiš gor roko,prav čutiš, kako se trebuh premika, čez čas se pa tudi vidi.user posted image Ne vem drugače opisat.

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 948
12.11.2013 20:56:27   
ancika12
Okej potem je to to.. Js tut nisem znala opisati pa povedati kaj čutim..ampak je nekak tak... zdaj dva dni to čutim pa mi je tak hecno ko nisem bla ziher kaj jeuser posted image Kako si ti?

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 949
12.11.2013 21:02:29   
Nanuk
ste me spomnile na skoraj 3 leta nazaj.. Ful hecen občutek, ko kolca, mulček je bil z glavo že po dol in mi je blo smešno, ko je tko kolcal tudi po par minut...

Ancika12, si na tekočem glede vremena? petek sneg do nižin, 22. baje tudi.. in mi se cijazit v LJ...

< Sporočilo je popravil Nanuk -- 12.11.2013 21:03:50 >

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.