cilla -> RE: Dvojčki 2013 (23.11.2012 10:34:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anon2012 kako greš sama z dvojčkoma npr k zdravniku (s predpostavko, da greš z avtom in ne peški)? Štekam, če imam spremljevalca, samo: vedno pa tudi ne morem računati na nekoga.... Prve tri ali štiri mesece sem šla težko, psihično mi je bilo težko (in samo psihično, vedno nek strah, da se bosta jokala in ne bom zmogla ju shendlat). Projekt je bil se pripravit, se natempirat, da bomo nazaj do naslednje flaške, ju oblečt tako, da jima ne bo ne mraz ne toplo, pa da ju bo preprosto/hitro slečt in nazaj oblečt... Pa da ne bi kaj pozabila itd [sm=smiley1.gif] Ampak sčasoma je vedno lažje, se zverziraš, postaneš bolj samozavestna, otroka boljš poznaš in ni drame. Ko prideš do goste hrane, je pa sploh izi [sm=smiley1.gif] Jaz pač oba naštimam, nesem enega po enega v avto, voziček imam več ali manj vedno pospravljen v prtljažniku. Parkiram pri ZD, dam ven voz, naštimam gor njun nahrbtnik s stvarmi, dam enega po enega v voz in gremo. Vrata so povsod dovolj široka za dvojni voz, "celo" klančine imajo na nekaterih vhodih [sm=hudicek1.gif]. V čakalnicah je sicer večinoma z dvojnim vozom treba malo manevrirat, ampak gre. Not pa... če sta oba za k dohtarju, nesem najprej enega, drug ostane v vozičku pri med. sestri, pol pa zamenjamo. Meni je to,da gremo sami k dohtarju, na fizio, itd. zdaj vedno znova potrditev, da zmorem in da nam gre dobro. Sam sebi daješ samozavest [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|