|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvoj Jčki 2013
12.11.2013 21:03:35   
latka
Jaz sem ok, no malce nervozno,ker me zelo zanima, kaj bo jutri na pregledu. Če sta malčka dovolj velika in kako se bo zmenili glede poroda.

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 951
12.11.2013 21:03:50   
ancika12
Sem poslušala nanuk napoved ja, mi ni nič kaj všečuser posted image Dobro da sma že menjala gume...upam da ne bo prehudo...

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 952
12.11.2013 21:24:16   
ancika12
Latka srečno jutri na pregledu! še malo pa boo:D

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 953
12.11.2013 21:29:04   
napalmica
Evo mene, uro nazaj sem sele domov prisla, potem pa najprej jest user posted image

Malcka sta ok, mata okol 1500g, mali ima kao malo vecjo glavico, mala pa trebuscek... itak pa vsak malo po svoje meri in dejansko bom tocno vedela sele, ko se rodita. Ker zadnjic je bila mala vecja, dons je pa kao mali, ampak sej pravim, vsak malo drugace izmeri.
Se je pa user posted image obrnil in je sedaj v glavicni, user posted image pa se vedno v medenicni in se brcata v glavo user posted image .

Jaz imam tudi 22ga pregled pri Pusenjaku user posted image . Ja ce bo res sneg, bo pa kriza user posted image .

Latka srecno jutri! user posted image

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 954
12.11.2013 21:30:56   
ancika12
Napalmica lepa teža!! Kateri pa je plod A in kateri plod B? A se je a-jčevek obrnil na glavo? potem še imaš možnosti za naravni porod:)

(odgovor članu napalmica)
Neposredna povezava do sporočila: 955
12.11.2013 21:42:34   
napalmica
Ancika, pri meni sta bila ze oba oboje user posted image prej je bil skoz user posted image A, user posted image pa B, do prvega pregleda pri Pusenjaku, ki je pa ravno obrnil, tako da je zdaj user posted image A in user posted image B. Bolj je pomembno kateri je spodnji in trenutno je user posted image bolj spodaj in je tudi v glavicni, tako da ce slucajno tako ostaneta, grem lahko rodit naravno. Ampak pomojem se bosta se kaj obracala, ker sta ziva ful in se jima ocitno rata obrnit tudi, ce imata malo prostora.

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 956
12.11.2013 21:44:14   
ancika12
Aha:D prava lumpeka sta že zdajuser posted image Pri meni se tut hoče levi obrnit pa mu nikakor ne rata, meni pa kr sapo jemlje zramuser posted image

(odgovor članu napalmica)
Neposredna povezava do sporočila: 957
12.11.2013 22:01:26   
booby
Napalmica - super! Fajn obcutek ko te gin pomiri da je vse ok, kajne :-)
Latka - ne sekiri se, jutri bo vse ok :-)

Jaz tud ze komaj cakam ta petek, upam da se kaj dogovorimo glede poroda... danes imam tako otekla stopala, da niti pet min ne morem stat, me prav koza pece :-(

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 958
13.11.2013 8:54:56   
Nanuk
napalmica, sem zelo vesela za vas 3, da je vse OK. Ob kateri uri si pa naročena? Jaz imam 13 30, baje tazadnji termin. Mogoče se pa vidimo

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 959
13.11.2013 10:29:08   
Nuragi
Da se še jaz malo javim...včeraj sem bila na morfologiji, vse v normalnih okvirih, malčka lepo rasteta, imata po dobrih 400 g user posted image menda bo parček, ni sigurno user posted image

Nanuk, se mi zdi, da sva obe približno enako daleč...kdaj imaš ti PDP?

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 960
13.11.2013 12:37:30   
Nanuk
25. marec...

meni glede teže ni nič povedal, mogoče na naslednjem pregledu

(odgovor članu Nuragi)
Neposredna povezava do sporočila: 961
13.11.2013 13:03:46   
ancika12
Nanuk...Pušenjak začne govoriti težo šele po 26.tednu...

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 962
13.11.2013 13:03:47   
Nuragi
user posted image Jaz 21.3....

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 963
13.11.2013 13:12:24   
latka
napalmica, nuragiuser posted image za preglede.

Moj pregled je danes trajal zelooo dolgo, kajti CTG še vedno ne deluje, zato sem po pregledu pri G morala na CTG v P in potem z izvidi spet nazaj k G.user posted image V glavnem, zaenkrat je še vse ok, oba imata nekje po 2400guser posted image , pri obeh se je lepo videlo, kako vadita dihanje, plodovnica primerna, MV odprt za prst, CTG zaznaval otrdevanja, ki pa še niso popadki. Glede poroda se nismo dogovorili še nič, tako da imam v torek ponovno CTG.
Sem pa tako utrujena, pa medenica me boli od toliko sedenja in hoje po dolgem času.

booby, ti si pa res prav boga.Si poskusila s knajpanjem nog?

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 964
13.11.2013 13:21:13   
Nuragi
O lepo, Latka, sem vesela da sta/si v redu...user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 965
13.11.2013 13:23:56   
ancika12
Latka supeeeeruser posted image Nikamor se jima še ne mudi:D

(odgovor članu Nuragi)
Neposredna povezava do sporočila: 966
13.11.2013 19:46:58   
booby
O latka superca! Kako pa je gin pogledal da si odprta? Je dal roko not ali prek uz? Tisto šarjenje z roko menda fuuul boli...

Jaz si moje noge, beri: žoge, hladim v mrzli vodi, se izogibam mesu, slanemu in mastnemu... pa ni ucinka :-( knajpanje je bolj za prekrvavitev, ne? Noge mam itak skos ful vroce...

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 967
13.11.2013 21:00:20   
Nanuk
booby, probaj s kakim hladilnim gelom za noge.. Jaz sem si nekoč mazala z Benex in sem se mogla fajn pokrivat, ker sem imela občutek zmrznjenih nog

če ti kaj pomaga http://www.lillanatura.com/magentina/benex_gelfreddo.html

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 968
13.11.2013 22:10:49   
latka
booby, ja z roko mi je gledal MV in je res bolelo kotuser posted image . Me pa od takrat naprej zelo boli medenica, leva stran najbolj in to tako, da skoraj ne morem stopiti na levo nogo. Pa še ritnici tudi.user posted image

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 969
13.11.2013 22:54:58   
booby
Nanuk - a lahko ta benex uporabljajo nosecnice in kje ae to dobi? Je bil moj v lekarni, je iskal karkoli, ker mam tud otecene prste na rokah, pa so mu rekli da mi nic ne smejo dat, nobenega hladilnega mazila in da lahko samo masiram - kar je pa grozno ker me masaza se bolj boli... oh...

Joj latka, tud moja kolegica mi je enkrat rekla da cel dan ni mogla hoditi in jo je bolelo po tem, ko so 'pogledali' koliko je odprta... ravno zato sem te pa vprasala.. pismo, pa kaj pocnejo da to tako boli jebenti?

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 970
14.11.2013 7:10:28   
84_Sara
ojla mamice vas kaj zebeuser posted image jao tale mraz. Jst že komaj kaj najdem za oblečt za v službo in zadnje dva dni me trebuh srbi k pr norcih in bi bila najraj kr v trenerki in razvlečeni majci.

Nuragi user posted image za pregled, mala sta kar velika. Moja sta bila okol 350 na morfo.
Latka ti si že itak zmagala tud malčka imasta lepo težo. Booby tvojedva bosta pa prava korenjaka. Me je kr groza k berem vaše težave...kaj me še vse čaka. Izgleda, da smo zadnji mesec smo res kr boge in samo čakamo tisti dan. Včeraj mi je moj reku, da bom konc januarja že nepremičninauser posted image . Ima kar pravuser posted image .

Kupila sem voziček, en rabljen, kr ena firma mislim da Implast - s Poljske, 150€ fuul lepo ohranjen. Sem pa bila v stiku z eno, ki prodaja easywalkerja za mislim da 250€. Na bolhi nima objavljene nobene slike, pol mi jih je na mail poslala, samo je bila prepozna in je voziček ressss lep. Če katero zanima lahko pripnem link njenega oglasa iz bolhe.

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 971
14.11.2013 8:07:41   
latka
booby, moj G me ni pregledal spodaj, me je pa tisti G v P po CTG. Res je zelo bolelo, da ne govorim o tem, kako me je potem včeraj cel dan bolela medenica in ritnici, nisem mogla s postelje brez pomoči, pa na levo nogo stopit je bila user posted image muka. Danes je malenkost boljše, lahko hodim, vendar me še kar krepko boli.
Pa so ti kaj rekli, kaj bi bilo narobe, da te tako vse boli? Pritisk imaš ok? Zato imaš jutri ponovno pregled? Pa res ti veni uri tako pogosto otrdi trebuh? Ti otrdi cel trebuh ali samo na določenem mestu nastane trda izboklina? Meni kar različno, zato sprašujem.

sara,user posted image za voziček!

Katera ima še jutri pregled, ancika?

chery, kako se pa ti držiš?

(odgovor članu 84_Sara)
Neposredna povezava do sporočila: 972
14.11.2013 8:43:52   
booby
Jutri imam pregled, da mi pove kako so se na oddelku odlocili glede poroda... ja glede vseh tezav ki jih imam, vse to je normalno, samo da so pri meni malo bolj izrazite. Ne pomaga nic drugega kot porod. Zato tudi mislim, da bomo pohiteli :-) no, vsaj upam, da se bomo kaj oametnega dogovorili.

Otrdevami zelo razlicno. Nekajkrat na dan pa bolece - ko imam npr poln mehur ali pa ravno takrat ko otrdi, zacneta tud otricka na veliko razgrajat :-) gin pravi, da je primtehntednih to popolnoma normalno in nic ne pomeni. Tudi bolece otrdevanje ne. Pravi popadki so menda drugacni. In tudi otrdevanje ni nujno da vodi v popadke, tko da se js ne sekiram vec. Samo motece pa je..

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 973
14.11.2013 8:47:37   
booby
Sara - ne skrbi.to kar nekatere od nas prezivljamo, se ne pomeni da bos tudi ti. Mislim da smo bolj izjeme, kot pravilo. Veliko nosecnic z dvojcki ima popolnoma neproblematicno in cudovito nosecnost. Po 25 tednu le glej, da bos malo vec pocivala cez dan, saj ti bo tudi pasalo :-)

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 974
14.11.2013 8:53:49   
latka
Joj, držim pesti, da se bodo G prav odločili in boš kmalu dobila svoja sončka v naročje. Kje boš že ti rodila(začenjam zelooo pozabljatiuser posted image )?
Saj to je pri tem otrdevanju problem, da je zelo moteč!user posted image
Od jutri naprej pa smo uradno na porodniškem!user posted image

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?