|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvoj Jčki 2013
8.11.2013 13:10:47   
latka
Aha, ok, upam da res ne bo težav in da ne bomo dolgo not.user posted image Je pa zelo pogosta zlatenica, ne?

(odgovor članu napalmica)
Neposredna povezava do sporočila: 901
8.11.2013 13:20:56   
napalmica
Ja malo zlatenicni znajo biti, ampak to je ze pri donosenih dokaj pogost pojav.
Glej, da se javis, ce kam na hitro pobegnes! user posted image a imas sanso preko mobilnega sporocit? Ker sicer se bo meni zmesalo od pricakovanja user posted image

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 902
8.11.2013 13:47:14   
ancika12
Latka ti si supeeeer zdržala! Malo še pa se bote cartaliuser posted image

Ja tut jaz sem hotela rečt da obvezno javi:D:D

Neposredna povezava do sporočila: 903
8.11.2013 14:01:10   
latka
Bom se preko mobilca toliko oglasila, da se že pestujemo, ostalo pa vam bom javila, ko pridemo domov, ker se mi na mobilcu zelo počasi nalaga splet.user posted image

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 904
9.11.2013 9:14:20   
Nanuk
Morfologija za nami, otročka sta OK, spola ne vemo, ker moj ni hotel vedet, smo pa peljali tudi našga mulčka s sabo in je gledal 'dojenčke na televiziji' ;)

Voziček je že doma :)

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 905
9.11.2013 9:21:24   
latka
nanukuser posted image user posted image za pregled! Le tako naprej.user posted image

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 906
9.11.2013 9:47:58   
ancika12
Nanuk super za pregled!!

Jaz sem danes spet tak slabo spala... me je bolel trebuh, ponoči je naslabše...ko mam en položaj je ok, kak se malo prestavim boli...je šel zdaj moj kupit magnesol in buscopan tak kot si rekla napalmica, upam da bo pomagalo...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 907
9.11.2013 11:29:23   
Nanuk
Hvala pupe, tudi vam želim samo najboljše.

Čez 14 dni pa imam spet pregled pri Pušenjaku in tako bo najbrž vse do konca. Po mojem izračunu bom kakih 8x šla gor

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 908
9.11.2013 11:40:26   
ancika12
Nanuk, koliko pa imaš km do Lj? Jaz jih imam 120, pa mi je sam Pušenjak rekel, naj si zrihtam napotnico( za vračilo potnih stroškov...)...ne povrnejo celote, nekaj malega pa no...;)

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 909
9.11.2013 12:51:39   
Nanuk
meni je tudi rekel, ja... Mi imamo tudi 120km + - v eno smer. Kam pa greš to potrdilo iskat?

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 910
9.11.2013 15:01:23   
ancika12
Meni ga je dala osebna zdravnica...ampak majo neke fore da moreš za vsak mesec ga odnest na zpiz( torej dobiš vsak mesec novo potrdilo) pa zraven TRR in ti nakažejo....sem izračunala po formuli in dobiš za en prevoz caa.10€...

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 911
9.11.2013 17:42:35   
ancika12
Kje se skrivate danes vse? :D

Booby kako si ti? NIč se ne javiš...

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 912
9.11.2013 20:38:58   
latka
Jaz sem še tu, kinderjajček 3v1.user posted image

Ste ostale ok?

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 913
9.11.2013 23:17:49   
booby
Ojla bejbe :-).
Zadnje dni mi je nenormalno otrdeval trebuh, zato sem spet na spasmexu 3x dan...vmes sem jih ze mal ukinila ampak je prevec motece otrdevanje... danes je malo bolje. Itak da nonstop razmisljam o porodu in popadkih (podzavestno) in mi mogoce tud zaradi tega otrdeva. Ne vem.
V ponedeljek imam pregled, komaj cakam.. drugace se mi pa fuul vlecejo dnevi.. ful bi sla rada ven pa za pospravljat imam ful, ampak se ne upam bit toliko pokonci.. swj bom pol nadoknadila :-).

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 914
10.11.2013 9:43:59   
latka
booby, potem sva pa na istem. Meni tudi ful otrdeva trebuh in sem že teden dni spet nazaj na 3x spasmex, sem jih tudi že nekaj časa nazaj nehala jemati, sedaj pa spet, jih pa lahko samo do 36.t, tako da bom kmalu nehala. Mislim, da se lahko sedaj že malo več sprehajaš. ker na porod s tem ne boš več vplivala oz. je normalno, če se začnemo odpirati. In kot praviš, nam tudi zaradi misli na porod podzavestno še bolj otrdi trebuh.
Srečno jutri na pregledu!user posted image
Jaz ga imam pa v sredo.

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 915
11.11.2013 11:14:11   
latka
booby, srečno danes, pa poročaj kako je bilo.user posted image

Kje ste ostale user posted image , kako ste, kje se skrivate v tem grdem vremenu? user posted image Pri nas je tak hud veter, grozno.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 916
11.11.2013 13:05:33   
Nanuk
pri nas pa ni neke hudobije glede vetra... zaenkrat

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 917
11.11.2013 13:46:03   
ancika12
Pri nas je tudi zelo grdo:( veter, dež, neurje pravo....user posted image

Mi pomaga magnezij in buscopan za bolečine...sem se že bala da bom morala it proti Lj...

Napalmica kje se skrivaš?

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 918
11.11.2013 16:29:02   
latka
napalmica se verjetno skriva pod toplo odejo.user posted image

booby, kako je bilo? Sta malčka že kar velika, ne?

Jaz tudi že komaj čakam sredo, da ju vidim in če sta že dovolj velika.user posted image

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 919
11.11.2013 17:00:37   
napalmica
user posted image user posted image user posted image latka, tocno tako user posted image
Ponoci nisem NIC spala in sem nadoknadila cez dan, vreme je itak tako user posted image .

Ancika, super, da ti mg in buscopan pomagata. Jaz ne vem, kaj bi brez njiju v celi nosecnosti.

Latka, no vidis, vikend si se prezivela kot kinder suprise user posted image , ne dvomim, da ne bos se malo...

Booby user posted image

Jaz grem pa jutri na pregled do svoje G, ker bi bilo sicer cisto predolgo med pregledi v P...

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 920
11.11.2013 17:08:08   
latka
Jaz se tudi grejem v postelji.user posted image Moj mož je pa tako ubogi, ga že tri dni matra zob, je bil pri zobarju, vendar mu ni boljše.user posted image Tako, da res ne bi rada sedaj šla rodit. V petek začnem s porodniško, upam, da jo dočakam še doma. Še raje bi zdržala do drugega tedna, ko dopolnimo 37.t, pa ne bi bila več nedonošenčka. Mi pa živce razjeda ta trd trebuh!user posted image

napalmica, dobro opravi jutri pri G.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 921
11.11.2013 17:09:51   
latka
Ko dobiš pri G napotnico za pregled v P, potem je potrebno poklicati v P in se naročit?

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 922
11.11.2013 17:21:41   
napalmica
Latka, ne vem, kako je pri vas, v Lj se ne rabis narocit, ce gres na pregled po PDP-ju, gres pac v sprejemno in potem v triazo, pred PDPjem te pa ponavadi G poslje z nekim razlogom in se je treba narociti.
Zakaj pa gres v P? Ce gres zaradi dogovora o CR, se je ponavadi treba narocit, vsaj v Lj.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 923
11.11.2013 17:26:41   
latka
Ja, zaradi CR. Saj potem je verjetno povsod tako, da se je treba naročit, ne?
Bomo videli, kaj bo rekel G.

Neposredna povezava do sporočila: 924
11.11.2013 19:51:30   
napalmica
Po mojem, da je povsod isto, ja.

Sem dodala se eno slikico v album user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?