CheryBlossom -> RE: Dvojčki 2013 (6.11.2013 9:01:28)
|
Uffff ste se razpisale [sm=jezicek.gif] Latka jaz gibe čutim šprecej močno, tudi obračata se in je prav hecen občutek, skratka gibi so zelo intenzivni... Edino, ko mi otrdi trebuh in da pol kaj brcata, no to pa kar boli... Do porodnišnice v Postojni imam jaz 30min, do Šempetra pa 20min, rodila pa bom v Postojni, ker hodim tja tudi k G.. Tudi jaz veliko berem Pušenjaka in baje imajo dvojčki čas do 36t, da se obrnejo v željeno lego in potem v tisti tudi do poroda ostanejo, do takrat pa je vse mogoče.. Napalmica po poklicu sem tvoja sestra... [sm=smajl.gif] Sicer hodim še na faks, ampak letos sem zadnji letnik.. [sm=bravo.gif] Sem pa bila 1 leto tudi na babištvu, vendar sem potem zanosila in se prepisala na meni bližnji faks, tako da sedaj končujem študij, naslednje leto še absolventski staž in pisanje diplome, potem pa upam, da dobim delo kot dipl. med. ses. [sm=smiley20.gif] Booby jaz sem imela lani epiduralno... In vse kar lahko rečem je samo GROZA! Meni pomoje sploh ni prijela tako kot bi morala... Jaz sem vse čutila, sam vbod me je peklensko bolel.. In tiste zgodbice o križu - kaj naj ti rečem... Mene od takrat naprej hrbet bolj boli, 2 meseca potem pa me je sploh zelo bolel (da ne govorim kako sem imela vse oteklo okrog vboda).. V glavnem pri meni epiduralna = no go! Ko sem rodila prvega otroka, je moja cimra v sobi imela epiduralno in je ni mogla prehvaliti, edino kar jo je motilo je bil tisti občutek nemoči potem - tako, da sem ji jaz potem pomagala vzdigovati njenega otroka še naslednji dan po porodu... Drugače pa sem jaz z malima dvema sklenila isti dogovor kot ti Booby, da postaneta zemljančka šele po dopolnjenem 36t. Se pa grem danes vseeno preventivno pokazat k mojemu G, ker imam non stop mokre hlačke (mogoče odteka voda?) in ta konstanten občutek me spremlja že dobra 2 dni... Sicer imam redni pregled v ponedeljek, ampak ne bom nič čakala, ker želim slišati samo, da mi reče, da je vse OK...[sm=pikapoka1.gif] Zakladka pa čutim lepo in intenzivno.. [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]
|
|
|
|