napalmica -> RE: Dvojčki 2013 (5.11.2013 11:42:32)
|
Joj latka, ti pa nimas srece s temi pregledi.... [sm=smiley13.gif] glavno je, da sta malcka zivahna in da si ti kolikor toliko ok! Booby, ja tole lezanje je sran[sm=smiley35.gif]e, ceprav jaz se zredila nisem neki ful, do zdaj 6kg, ampak sem pa cist hin kar se kondicije tice. Zdaj kar malo vec vstajam, sicer delam nic posebnega, sam toliko, da malo gibam. Otrdevanje: jaz ga imam v intervalih, tam na ene 14 dni je ful kriza, se mi zdi, da imam po cel dan trd trebuh, vceraj je bilo recimo tako, sta bila malcka ful zivahna, ocitno sta se tudi poskusala obrnit, pa jima spet ni ratalo, mene je pa vse bolelo, trebuh pa trd ko kamen. Potem pa spet mine in imam vec dni mir. Zacelo se je pa tudi pri meni ze pred 20 tednom. Porod: jaz si zelim naravnega, samo sta oba se vedno v medenicni, tako da mi ocitno sledi CR. Razen ce se obrneta, ceprav kot sem rekla, se veckrat poskusita, pa jima ne rata [sm=jezicek.gif] Ancika, tezave z zolcem niso indikacija za CR, v bistvu ni nic indikacija za CR, razen polozaj ploda ali stiska ploda. Imam kolegico, ki jo je pri 19ih mozkanska kap in so ji skoz govorili, da bo lahko rodila le s CR, ko pa je bila v 34t, sta ji pa ginekolog v P in njen nevrolog kar naenkrat rekla, da njeno zdravstveno stanje ni nic posebnega glede poroda in da bo rodila naravno. In je... toliko o planiranem CR [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|