napalmica -> RE: Dvojčki 2013 (22.10.2013 9:56:03)
|
Hojla punce! Joj je tako vreme, da sem cisto brez energije [sm=smiley13.gif] sem se zdajle prav prisilila, da sem prisla malo na forum pogledat, da vas pocekiram in pozdravim. Vceraj me je celo dop tako zoprno zvijalo, sem samo upala, da niso popadki. Popoldne je bilo bolje. Boli v spodnjem delu trebuha kot pri M, ampak ne v intervalih, kot pri popadkih, pac pa stalno. A ima katera od vas tudi to? Chery super za pregled, malcka sta res ze prava korenjaka [sm=bravo.gif] Ancika, meni je bil tudi tisti TAKO vozicek ful vsec, samo sem se potem za DorJana odlocila ravno zaradi mer, kot je Chery rekla, 79cm se pozna proti 90cm sirine, sploh v kaksni trgovini. Ja v petek imam pregled, komaj cakam, da vidim, kaksno je stanje spodaj in kako sta malcka. Latka, jaz tud vedno gledam luno zdaj in upam, da jo prezivim v enem kosu, ker ko sem bila v bolnici, je bila ravno polna in je bilo res NORO, ful guzva za rojevat, se sestre so ble cist fertik. Naslednja je 17.11. se mi zdi [sm=smiley36.gif] Jaz sem bila v soli za starse samo prvic, potem sem sla ze v bolnico. No potrdilo sem vseeno dobila, ker so bile pac izredne okoliscine, pa da mozu ne bodo komplicirali ob porodu, ampak priznam pa, da nimam pojma. Sem pa mnenja, da bom vse izvedela, ko bo treba, tako da se ne sekiram.
|
|
|
|