CheryBlossom -> RE: Dvojčki 2013 (15.10.2013 17:04:13)
|
Uuuu ste večinoma vse pridne, že nabavljate kozmetiko in plenice - jaz nisem še nič. [sm=smiley9.gif] No, kompletka za iz P sem kupila v C&A (z boni za popust iz DMja) in tudi že oprala, pa tetra plenice sem polikala spet in oblekice do št. 62 pospravila v previjalno... Čaka naju še nakup kozmetike in plenic ter seveda voziček (ampak to šele, ko se rodita)... Glede pregledov in UZ: Jaz imam preglede povprečno na vsak 4t, vendar imam vedno vmes še kakšen pregled (dodatno sem npr. šla na 3D), pa takrat ko sem kašljala na veliko je tudi rekel moj G, da naj se kar pridem pokazati... UZ mi pa tudi dela čisto na vsakem pregledu, to je njegova stalna praksa, saj mi jih je delal že prejšnjo nosečnost.. To je super, da večkrat oz. vedno naredi UZ, ker si potem bolj pomirjen, tudi če v nosečnosti nimaš nobenih težav (tako kot jaz)... Meni je naredil morfologijo v 21t, potem spet v 27t in rekel je, da naslednjič (čez 1 teden), ko bom v 31t, da mi jo bo ponovno... Glede tega sem res super vesela! Lega otročkov in brcanje: Jaz nimam pojma kako sta obrnjena, ker jaz dobivam brcike čiiiisto v vse smeri - od mehurja do reber [sm=jezicek.gif] So pa brcike fuuuul močne, prava žurka vsak večer v bušiju. Prav opazno pleše cel trebušček sem in tja... [sm=smiley27.gif] Otrdevanje trebuha: Tudi meni zadnje čase precej otrdeva, sploh, ko sem precej aktivna.. Če pa počivam malo več je takoj boljše... Latka super glede teže, malčka se super držita.. Jaz tudi mislim tako kot ostale punce, da se preveč sekiraš.. Tudi jaz čutim ta pritisk navzdol, pa non stop neko špikanje v nožnici - ampak je vse OK. Mislim, da boste zdržali 3v1 še več kot 2 tedna.. [sm=smiley2.gif] Škoda pa ker ti ni izmiril še MV z UZ preko trebuha (meni ga vedno tako)... Ancika super tudi za tvoj uspešen pregled... MV pa je živ in dinamičen organ, tako da vse je možno.. Imena: Midva imava izbrano za vsak spol po več imen, ko bova videla otroka, pa bova točno vedela katera imena jima najbolj pašeta.
|
|
|
|