napalmica -> RE: Dvojčki 2013 (24.10.2013 10:47:22)
|
Latka hvala ! [sm=smiley31.gif] Danes napolnila 28t, torej sem ze v 29tem! Samo to sem si zelela [sm=bravo.gif] zdaj pa lepo naprej... MV pred 18t ni smiselno merit, ker prej ni mozno napovedati moznosti prezgodnjega poroda (teza maternice se ni velika), zato je najbolj prav, da vam ga merijo na morfologiji oz en pregled prej, ce se le da. UZ - meni ga je G vedno delala na tri tedne, pa nosim BI BI dvojcke, torej tiste z najmanj moznimi komplikacijami. Nikoli mi ni samo srcke poslusala. Res je odvisno od posameznega G, kako vodi nosecnost z dvojcki [sm=zmeden.gif] KG - jaz sem se ravno danes tehtala, in jih imam 71,5 (startala z 67kg). Pojma nimam, kako mi uspe, glede na to, da res skoz lezim in jem 5x na dan. Ocitno sta malcka prava zajedalcka, plus tega pa, kot sem ze 1x napisala, verjetno tudi malo stres prispeva, ker je ze celo nosecnost kaj, kar me iz tira spravlja. No pocasi upam, da smo iz tahudega ven [sm=smiley1.gif] Ancika, jaz tudi upam da si ok, mislim nate!!! Oglasi se kaj, ce bos imela sanso [sm=smiley31.gif] Ursali, super za NS [sm=bravo.gif] za splol bosta ze se zvedela, ceprav je nama ze na nuhalni prav napovedala [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|