RE: Aprilčice 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

tijati -> RE: Aprilčice 2013 (5.11.2012 15:55:27)

pozdravljene....
tudi mene skos neki špika in pa izcedek...joj skos pol gledam kaj je to....
koliko ste pridelale na kg...............joj mene je kr groza da bo tako kot pri prvi nosečnosti +20 kg......
pa ne da se nažeram res ampak kr imam jih že 60kg (štartala sem s 54.5 kg) pa šele 17 teden...........
komaj čakam MO 28.11 da vidmo kako kej otroček.....pa kok bo pulz otročka nazadnje je bil 147.......

na wc še vedno hodim ponoči ene 3*, ker je ta otroček bolj spodaj zasidran....

me prav zanima kaj bomo imeli.....boste vprašale ste vprašale?
jaz moram še premisliti do 28.11 rekla sem si da nebi sam kaj pa vem tak ferbc sem:-)
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

papa

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (5.11.2012 17:35:23)

Tijati men so se tud izcedki povečali. Celo toliko, da moram imeti ščitnik perila [sm=zmeden.gif]

Jaz tudi grem ponoči, ampak dva do trikrat, to je nič v primerjavi s prej, ko sem šla tud desetkrat [sm=smiley36.gif]

Midva bova zvedela kaj imava na rezultatih AC. sicer bi lahko rekla da ne, ampak sva se potem premislila. baje je lulika, ampak pušenjak ni ziher in je rekel, da bo za ziher treba kar počakat na izvide. človeček se nikakor ni hotel pokazat.

Pulz uf. nizek pulz je bil pri tebi. oziroma pri meni je bil ful visok 174 na nuhalni v dvanajstem tednu. me prav zanima, če se mu je kaj zmanjšal. [sm=zmeden.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (5.11.2012 17:42:20)

Joooj pozabila vprašat. A katera čuti, da se ji je dojenček dvignil? meni je začel trkati tik pod popkom [sm=smiley36.gif] ali pa se je samo obrnil in je zdej z nogicami višje. a je možno to?

katniss -> RE: Aprilčice 2013 (5.11.2012 18:00:02)

Hm jaz ga cutim vcasih nizko, je pa ze ene trikrat kr visoko 'potrkal'. Mam teorijo da z nogicami na levo lezi, glavica je na desni strani. Dosti vec cutim levo na v sredini, desna stran je bolj mirna. Vcasih cutim kot da se zvija oziroma prevale dela haha[sm=smiley36.gif]

tijati -> RE: Aprilčice 2013 (5.11.2012 18:10:08)

ja kateri teden pa ste da že tko čutite?
jaz malo ...sem pa ke kako brciko....

ja pulz pa komaj čakam da ga spet izmeri............na nuhalni je bil pa 152, sedaj v 15 t pa 147

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (5.11.2012 18:11:26)

Jaz imam občutek, da je pri meni obrnjen z glavico na desno, z nogicami na levo. no, dolgo je bil tako, zdaj imam pa občutek, da ima nogice proti popku [sm=smiley36.gif] jooj hecna sem s tem ugotavljanjem kako leži [sm=jezicek.gif]

Punce, tiste ki ste na poplavljenih območjih, sočustvujem in držim pesti, da bo čim manj škode. joooj no...grozljivka [sm=smiley13.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (5.11.2012 18:12:27)

IZVIRNO SPOROČILO: tijati

ja kateri teden pa ste da že tko čutite?
jaz malo ...sem pa ke kako brciko....

ja pulz pa komaj čakam da ga spet izmeri............na nuhalni je bil pa 152, sedaj v 15 t pa 147

Pridem v četrtek povedat, kakšen pulz imamo. res me ful zanima.

jaz sem v 18 tednu.[sm=smiley1.gif]

klavdyk -> RE: Aprilčice 2013 (5.11.2012 18:45:29)

hej,
ja pri nas so poplave kar hudo naredile (koroška-sg):(( grozno je. pa še kr dežuje, js ne vem a ne more nehat. mož je šel iz radelj domov po enih hribih in je nekje obstal, tako da je bratranka šla po njega-on je sedaj doma, avto pa nekje baje na varnem bogu za hrbtom[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] če pa se je peljal po eni cesti, pa je prišel do plaza in ko je hotel nazaj je se vsul še en plaz[sm=smiley13.gif] tako da ni imel kaj kot pa da gre peš bratranki nasporti-no jutri gre po avto-upam da ostane tam ko je bil[sm=smiley13.gif]
drugače sem pa ok-sem pa v ned zjutraj čutila tako bunko v trebuščku, tako da mislim, da je bilo to dete (kolikor se od prejšnih 2[sm=nosecka.gif] spomnem[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
zdaj pa otroke spravit spat potem pa mal pred tv

lp

Februarka08 -> RE: Aprilčice 2013 (5.11.2012 20:15:07)

Hej!
Pri meni še nič brcik, jih pa že tud pričakujem [sm=smiley36.gif] še mal, še mal[sm=smiley1.gif] Sem ga pa včer poslušala na AS in je parkrat tako brcnil, da je v slušalkah kar zapiskalo[sm=smiley36.gif]
Nekaj kašljam, čiham[sm=zmeden.gif]kr neki...

Upam da niste poplavljene[sm=smiley13.gif]grozno je po SLO...[sm=smiley13.gif]pri nas je vse ok...
Lep večer!

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (6.11.2012 7:47:11)

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Hej!
Pri meni še nič brcik, jih pa že tud pričakujem [sm=smiley36.gif] še mal, še mal[sm=smiley1.gif] Sem ga pa včer poslušala na AS in je parkrat tako brcnil, da je v slušalkah kar zapiskalo[sm=smiley36.gif]
Nekaj kašljam, čiham[sm=zmeden.gif]kr neki...

Upam da niste poplavljene[sm=smiley13.gif]grozno je po SLO...[sm=smiley13.gif]pri nas je vse ok...
Lep večer!

hahah jaaaa, kako poznano mi je to, ko se sliši to prekopicovanje [sm=smiley36.gif] jaz kar z zobmi zaškripam, ko mi v slušalkah zapiska [sm=smiley36.gif]

Klavdyk upam, res iskreno upam, da se boste zlizali. joooj si res ne predstavljam[sm=smiley13.gif]. že tako so hudi časi, potem te pa še take katastrofe trofnejo. Počutim se nemočno, in samo sočustvujem lahko in upam na najboljše [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Pkica -> RE: Aprilčice 2013 (6.11.2012 8:10:39)

Jitro

No dons pa jst vsem [sm=nosecka.gif] pošiljame eno dobro[sm=kava.gif]

Po dveh dneh rahlih slabosti in glavobolu se dons počitm spet bolje in mi je zjutraj kavica na fertik pasala. pa še rogljiček zraven tko da je bilo jutro prov lepo......

Tijati ufff jst se kr ne upam zvagat. Pri 15t sm pridelala dobrih 3+ !!!! Tko da pomoje tud zdej vaga ne bo kazala nedolžnih kil.... kak dan mam tak apetit na fertik[sm=zmeden.gif]

Zdej sm full na sadju, pa pijem veliko čaja z medom. Pri nas doma vsi bolani bruhajo in kašlajo smrkajo.... tko da me je pošteno strah. Se poskušam merkat kor se leda[sm=smiley13.gif]

No jst sm tudi včeraj nekaj čutla v spodnjem delu trebuha, upam da je to to, včasih tud čitim tm okol popka tko da kaj pa vem......še zmer je AS zakonnnnn!!!! Ki me pomiri. Res pa se sliši kako je bol živahen in morm bit kr spertna da ujamem srček...[sm=smiley36.gif]

Uff ja te poplave. Mi v tem koncu sploh nismo občutili tega. Tko da res upam vsem tistim, ki ste mel težave, da je vse ok in da se zadeve čim prej uredijo.

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (6.11.2012 8:29:41)

Pkica hvala za kavico...mmmm [sm=smiley1.gif]

Jaz se tudi ne bom vagala. jutri mam itak pregled, tko da se bom že zjutraj pripravila na šokec [sm=smiley36.gif] Pa kaj čmo. Zdej glih ne mislim hujšat. Malo sicer pazim kaj jem, ampak kakšnim dobrotam se pa res ne bom odrekla.

AS zakon ja! [sm=bravo.gif] jaaaaaaaa, jaz se tudi namatram kdaj da ga najdem. včasih iz prve, včasih traja pa celo večnost. se obrača, pa vrti, pa boh ve kaj vse počne. izmika se mi, da ga ja ne morem najt [sm=smiley36.gif]

A se zavedate, da bomo kmalu na polovički??? joooooj noro! [sm=sloncek.gif]

trixxy -> RE: Aprilčice 2013 (6.11.2012 8:52:17)

Živjo

Joj jaz sem pa danes začela 19i teden. Sicer imam občutek, da se ta nosečnost kr vlečeeee, ampak sej se mora, ker če ne bo prehitro preveč akcije [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Jaz imam tud zadnje čase občutek, da me nekaj požgečka tam notri, sam ne vem al je to to al ne.

Do pregleda pa še 23 dni. Kolk gre to počas. Tile pregledi na 7 tednov so mi pa čist mimo, a si ne zaslužim jit kej prej na pregled? No sej po drugi strani pa čakat pri moji G cele ure mi pa tud ni. Bom že zdržala. Pa če ni UZ pa tud BZ [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Mene pa tud neki bolezen lovi. Mojedva sta mi 14 dni delila viruse in zdaj čutim, da se nekaj dogaja. Upam, da je lažni alarm! Dost imam teh bolezni!

Mamaja -> RE: Aprilčice 2013 (6.11.2012 8:55:15)

Dobro jutro!

Upam, da ste vse fajn in da nobena nima težav zaradi poplav. Če jih pa katera ima, ji pa želim, da bi bilo vse skupaj čim prej mimo.

Jaz sem včeraj imela morfologijo in kaže, da je naše dete ok in da vse štima [sm=smiley1.gif. Tehta že 430 gramov, izmerit se ga ne da, spol pa skriva -je tako migalo in mahalo, da se ni dalo nič videt...

Kile: uf... Zdaj sem noseča dobrih 21 tednov in sem pridelala 4,8 kile [sm=zmeden.gif]. Me pa ne čudi, ker imam volčji apetit, moj trebuh je pa v zadnjem tednu podivjal - ga praktično vidiš, kako raste.

Lep dan in Pridno božajte svoje trebuščke.

tijati -> RE: Aprilčice 2013 (6.11.2012 8:57:52)

dobro jutro

mene je ponoči tako trebuh bolel tko čudno, da nisem spala nič in pa ker nič ne pomiga ta otroček se prov sekiram zdele....[sm=smiley19.gif]
upam da ni nič narobe......................počutim se kot da sem 1 noseča vse čisto drugače.....[sm=zmeden.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (6.11.2012 9:09:53)

Trixxy ta je res malo dolga 7 tednov! Jaz imam redne preglede na 4 tedne. vmes je bila pa potem še NS in AC. Tko da kar pogosto. Ampak to zato, ker sem stara nosečka [sm=smiley36.gif] Bi rekla, da je res zoprno tako dolgo čakati, po drugi strani pa je to vzpodbudno. Če vse štima, ni potrebe po pregledih! in pri tebi očitno vse štima [sm=bravo.gif]

Mamaja uau! super za dobro opravljeno MO! Mene kar malo skrbi kako bo s trebuhom. že zdaj imam podivjanega. Ravno danes zjutraj sem se bolj konkretno pogledala v ogledalo in me je skoraj kap [sm=smiley36.gif] Človeček še tako majhen, jaz pa taka donda [sm=smiley36.gif]

Tijati če je bolečina popustila, se ne sekiraj preveč. Jaz te bolečine občutim vsak dan in je, po ginekologovo, to vse normalno. Glede brcik pa je tudi vse ok. Pušenjak pravi tako. Tiste, ki smo jih začutile zelo zgodaj, je to samo bonus, torej tudi če jih kakšen dan ne, ali pa če jih več dni zapored ne, v tako zgodnji nosečnosti, ni nobenega razloga za preplah! Tam do 23 tedna so brcike bonus in sploh ni nujno, da jih čutiš redno! Upam, da sem te mal potolažila [sm=smiley31.gif]

Pkica -> RE: Aprilčice 2013 (6.11.2012 9:32:44)

Vauuuu mamaja ti pa že kr MO.... čestitke za lepe rezultate[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

jat mam preglede na 5 T pa se mi fulll uleče kaj bi blo šele na 7t. jast mam konec meseca MO in pol če me ne bo naročila pred NL še na en pregled ji bom kar rekla in bom plačala. ja sm bl med paničnimi sortami. Ma kr uprevičeno glede na to, da sm mela 3 neuspenle N! zato bi lahko mela mal bl na pogost preglede, ne pa da sm skos po mal v skrbeh[sm=zmeden.gif].

ja Tippi še mal pa bomo na sredini sej ne morm vrejt....[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] evo jutr stopim v 19 T ufffffffffff

ja buši pa tud pr men rase.... kaj šele bo, ampak se nč ne sekiram važn da dete rase in da bo vse ok, vse ostalo bomo že pošt[sm=smiley36.gif]imali kasneje.. hahahaha

Pkica -> RE: Aprilčice 2013 (6.11.2012 9:35:48)

Tijati če maš bolečine in če ne popustijo, ko greš počivat pa vseno pokliči svojo G. Če ne drugega boš vsaj pomirjena, ko te bo pregledala.
Pomoje je pa to vse od rastezanja. mene včasih tko boli, da ne vem kako se obrnit... ampak po počitku je bolše[sm=smiley36.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (6.11.2012 9:39:44)

ja Tippi še mal pa bomo na sredini sej ne morm vrejt....user posted image user posted image evo jutr stopim v 19 T ufffffffffff

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Jaz pa v petek! In v petek bo dva tedna za nami, kar čakamo rezultate! Joooj se bo vleklo še [sm=zmeden.gif]

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (6.11.2012 10:10:50)

našla sem ta kalkulator za računanje pričakovanega naraščanja teže v nosečnosti, ki izračuna glede na višino in težo pred nosečnostjo; se mi zdi kar zanimiv

http://www.calculator.net/pregnancy-weight-gain-calculator.html?ctype=metric&pstage=19&twins=0&cheightfeet=5&cheightinch=6&cpoundbefore=120&cheightmeter=170&ckgbefore=53&x=86&y=17

[sm=smiley33.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (6.11.2012 10:17:26)

super stran! Sploh tista maksimalno dovoljena teža mi je všeč [sm=smiley36.gif] mislim, da sem v mejah normale. kul!

cvekica -> RE: Aprilčice 2013 (6.11.2012 10:28:05)

Ojla [sm=nosecka.gif],

No vidim da zdaj po praznikih kar cvekate. Super, super. No naj se pohvalim, da sem začutila prve brcike pred tremi dnevi in jih sedaj čutim kar vsak dan.[sm=sloncek.gif]
Joj kak super filing, Samo če bo skos tako brcau kot je te dni nevem kako bo [sm=smiley36.gif]. No jst sem v 19t in sem pridelala 3kg no te kilograme držim že en mesec, ker pred enim mesecom me je ginekolog kr okregau da do naslednič se nesmem nič zredit, in mi je to uspelo.[sm=smiley1.gif].
Drugače sem pa s počutjem fenomenalno. A imate tudi ve full belga toka? Jst morem kr vložek nosit kolk ga je. [sm=zmeden.gif]

Uživejte pa se še tipkamo

top10 -> RE: Aprilčice 2013 (6.11.2012 12:19:29)

[sm=nosecka.gif] pozdravljene!

Tudi js imam preglede na 4 tedne, pa ne vem a bom imela že morfologijo ali ne, pustimo se presenetit. S kilogrami, mislim da bom počasi začela pridobivat zdaj, ko ne bruham več, trebuh se že tud kr fajn pozna proti večeru, zjutraj pa ne duha ne sluha o kaki nosečnosti... Sem pa ta tedn zaspana in utrujena full.

Tippi, ti bomo me krajšale čas do rezultatov [sm=smiley1.gif] sam vem ko si sam v tem, ko čakaš, pa ne mine nikamor...

Jaz težav z belim tokom nimam. A katera ve kak napreduje Ursina nosečnost?

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (6.11.2012 12:21:03)

Hej punce, na hitro ...
nazaj v službi, mi ni blo za it, samo kaj čmo ... vsega luštnega je enkrat konec ...

počutje solidno, samo prej morm dohit spat!!! težko sem zjutraj vstala ...
danes imam cel dan ... sestanki in pote izobraževanje in ne pridem domov pred sedmo zvečer groza :(

včeraj sem imela pregled ...pritisk malo nizek, težka solidna, sem se zredila cca. 2 kile, 2 in pol ...trebušček se že malo pozna, sploh v trenirki, ko si jo potegnem čez trebuh (ala kot nosečniške), če imam običajne svoje kavbojke, je še vse bolj kot ne normalno ... bo pa treba ta vikend v šošing, počasi me že tiščijo ... :) poslišala je samo srčke, super bije, o utripu mi ni govoirla, nisem tud spraševala ... čez 14 dni imam pa morfologijo :) 19. 11. in lahko s sabo pripljem možeka in hčerkico ... ona je bla tok vesela, ko sem ji povedala, ker samo še za moj UZ živi! ... šteje, kolk sem jih že imela, kdaj bo naslednji in ga ni dneva, da mi zvečer ne bi prinesla obe tabletki in kozarec vode!!! Tok je pozorna pri svojih 4 letih ...vsak dan se pogovarja z dojenčkom, ist je srečna ;)

in midva z njo! ;)

pa sigurno bo hotla vedet vedet spol, pa bo lahko vprašala na morfologiji ... :)

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (6.11.2012 12:25:54)

IZVIRNO SPOROČILO: top10

Jaz težav z belim tokom nimam. A katera ve kak napreduje Ursina nosečnost?

No, se bom kar sama pofočkala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Zaenkrat brez posebnosti in večjih problemov, razen tistega izcedka, ki pa ga tudi ni več[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Pridelala sem že +2 kg, ampak se mi za hudiča nikjer ne pozna- je kolegica rekla, da so mi verjetno samo zaloge manjkale[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Lačna non stop ko volk, o slabostih ne duha ne sluha, sem pa včeraj stopila v 8. teden, jutri pa imam prvi UZ[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Komaj že čakam, da vidim malo pikico in slišim srčka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Čeprav me je potihem vseeno malo groza, ker sem ravno v tistih dnevih, ko sem avgusta imela ss[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] AMpak ostajam pozitivna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Ah, kar solzice so se pokazale, ko sem videla, da koga skrbi zame[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
Vas je prav lepo brat kako že čutite brcike in že komaj čakam, da bom tudi jaz tako daleč. Doma še nisva nobenemu povedala, tako da bo popolno presenečenje za božička ali novo leto[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Urša

Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>