PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (6.11.2012 12:21:03)
|
Hej punce, na hitro ... nazaj v službi, mi ni blo za it, samo kaj čmo ... vsega luštnega je enkrat konec ... počutje solidno, samo prej morm dohit spat!!! težko sem zjutraj vstala ... danes imam cel dan ... sestanki in pote izobraževanje in ne pridem domov pred sedmo zvečer groza :( včeraj sem imela pregled ...pritisk malo nizek, težka solidna, sem se zredila cca. 2 kile, 2 in pol ...trebušček se že malo pozna, sploh v trenirki, ko si jo potegnem čez trebuh (ala kot nosečniške), če imam običajne svoje kavbojke, je še vse bolj kot ne normalno ... bo pa treba ta vikend v šošing, počasi me že tiščijo ... :) poslišala je samo srčke, super bije, o utripu mi ni govoirla, nisem tud spraševala ... čez 14 dni imam pa morfologijo :) 19. 11. in lahko s sabo pripljem možeka in hčerkico ... ona je bla tok vesela, ko sem ji povedala, ker samo še za moj UZ živi! ... šteje, kolk sem jih že imela, kdaj bo naslednji in ga ni dneva, da mi zvečer ne bi prinesla obe tabletki in kozarec vode!!! Tok je pozorna pri svojih 4 letih ...vsak dan se pogovarja z dojenčkom, ist je srečna ;) in midva z njo! ;) pa sigurno bo hotla vedet vedet spol, pa bo lahko vprašala na morfologiji ... :)
|
|
|
|