Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (1.11.2012 17:16:19)
|
No pa sem! Malo sem si vzela odmora. Sem pa tja sem pokukala k najbližjim na FB, drugače pa odklop od interneta in moram priznat, da je več kot pasal. Se mi je zdelo, da ste z mislimi še pri meni, zato je pošteno da se vam vsaj na hitro oglasim, potem se pa spet poslovim do ponedeljka, ko štaratam s službo. AC sem preživela. Ni bilo glih prijetno, rahlo boleče, ampak se da preživeti. Bolj me je potem strašilo, da bi lahko šlo kaj narobe, zato sem prve tri dni res uglavnem ležala (sem si to lahko privoščila), potem pa pretežno počivala, torej ne opravljala nobenih težjih del. Sem pa tja sem bila nadzorni pri delu v bajti [sm=smiley36.gif], in upam, da bom počasi iz hudega ven. Jutri bo en teden po posegu. še se pazim, in se nameravam še kakšen dan. zihr je zihr. Pušenjak je fajn. poskušal je pogledati po spolu, ampak se ni dobro videlo, je pa rekel, da bolj kaže na punčko, ampak da ni ziher in bo treba počakat rezultate AC. tko da, jaz sem se sprijaznila da bo pipika, dragi pa tudi. čeprav potiho še računa, da se je pušenjak zmotil [sm=smiley36.gif] ne bo pa nobenega razočaranja, karkoli že bo, da bo le zdrav! za hitri test se nisva odločila (kraja naroda!! [sm=smiley7.gif] - od osmih, ki smo bile na posegu zjutraj, se je za hitri test odločila samo ena) tako da bo potrebno še čakati dva do tri tedne. nekako sem v duši pomirjena, da je vse ok, tako da večji problem je bil strah pred zapleti, kot pred ugodnimi rezultati. želim biti in tudi nekako sem optimist! [sm=bravo.gif] Lila čestitam za lepe rezultate[sm=smiley27.gif]! Upam, da grem po tvojim stopinjah[sm=bravo.gif] Vsem ostalim pa, bom še prebrala za nazaj, pa morda kaj dopišem, če ne pa samo lepo lepo pozdravljam in želim čim manj slabosti, in veliko brcik [sm=bravo.gif] Jaz sem jih na začetku kar čutila, zdej pa spet odvisno od dneva do dneva. kakšen dan ful, drugi nič. Pozdravčkeeeee! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|