PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (7.11.2012 13:53:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: top10 Meni pa nosečnost ni ne vem kaj, tak kot ene pišejo in pravijo, da je najlepša stvar... Mogoče bi bila drugačnega mnenja, če bi bila brez bruhanja in slabosti... Pa že v prvo skos neki problemi prvo tromesečje itak bruhanje in slabosti, drugo mi je vse tiščalo dol, slabi izvidi urina, sladkorja, zadnje tromesečje, ko je bilo o.k., sem pa mesec prehitro rodila.... Težav zdaj trenutno nimam, razen utrujenosti in slabega okusa. Vse ostalo zaenkrat vredi. Punce povejte mi tiste, ko že imate otroke, sama imam doma dvoletnika, pa ga še vedno normalno dvigujem, nosim... a se to še lahko, vedno pozabim ginekologinjo vprašat kako je s tem, ima pa 12 kg. Dans bo pa zgleda sonček, lep dan vam želim. se podpišem pod tole ... v prvi nosečnosti sem se dosti boljše počutila in res bolj uživala v nosečnosti, res pa je da se lepih trenutkov spomnim predvsem tam od dopolnjenega 6. meseca dalje, prej so me matrale slabosti in bruhanje, tako kot zdaj ... bomo videli, kaj še bo , trenutno je moja nosečnost ena sama zgaga [sm=smiley36.gif] moja štiriletnica ima 20 kil ... in jo včasih, po potrebi dvignem, nosim in se ne obremenjujem s težo, ker sem ok in nimam rizične nosečnosti ...
|
|
|
|