RE: Aprilčice 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Februarka08 -> RE: Aprilčice 2013 (3.11.2012 12:42:46)

Dan punce!
Tippi super za odlično počutje in da je blo vse ok [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Vse ostale, ki ste počitnikovale, upam da ste si odpočile in da ste uživale [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Jaz sem mela frej 2 dni (praznik) včeraj sem bila popoldne, danes pa tud v službi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image] ampak samo še par minutk, pa se grem preoblečt[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] 
Bi bila pa včeraj sigurno doma, če ne bi bila popoldne. 2 dni sem premagovala glavobol (poleg tega še slabost), ko ni več šlo, sem vzela Lekadol in ga že v naslednji minuti izbruhala, poleg pa seveda tudi vse ostalo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image] tako da sem bila nikakva cel dan, glava me je končno danes nehala bolet, slabo mi pa tudi ni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] kar nekaj vse skupaj, naj bo že mir!!

Zdaj vam pa želim lep preostanek vikenda, upam da bomo užival tako kot med prazniki, ko smo se več ali manj samo prekladali po kavču[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

klavdyk -> RE: Aprilčice 2013 (3.11.2012 13:26:22)

lep pozdrav še od mene,

mi smo imeli pa delovne praznike-otrokoma urejamo otroško sobo, in danes naj bi prišel malar...pa ga ni[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] grrrrr sem jezna. ja no tk je pač z mojstri[sm=smiley13.gif]

drugače je pa moje počutje še kr..tudi slabosti so se nehale[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
upam da za vedno. imam pa še vedno izcedek, kar me ful jezi, samo bo že bolje. do pregleda imam še 2t, stopimo pa jutri v 16t. skoz čutim nekaj v trebuščku, me je pa gin. na pregledu 22.10. kar malo presenetila, ko sem rekla, da že čutim metuljčke, pa je rekla, da ni mogoče pri 13t[sm=zmeden.gif]. kaj naj rečem? tej pa že.

zdaj pa malo kavč "peglat"-pol pa po otroke. so meli 2 dni počitnice, danes je pa konc luštnega[sm=jezicek.gif]

lep pozdrav s koroške
Klavdy

saby85 -> RE: Aprilčice 2013 (3.11.2012 14:05:45)

ojla punce, vidim da ste še kr bolj počitniške da vas je tako malo na forumu [sm=smiley1.gif]

js sem bla pa v pon na 2. pregledu in zaenkrat je z mojo bebico vse vredu, ginekologinja mi je naredila uz in mi vse lepo razložila kje se vidijo ledvičke, pa preštela vse prstke na rokah in nogah. vprašala sem jo tudi za spol in je prekla da se ji zdi da bi lahko bil fantek, ni pa še sigurno, bomo na naslednje pregledu boljše vidli, ker se je dojenček kr naprej skrival, zato mi tudi ni mogla naredit nobene lepe slikice - dobim zato naslednjič [sm=bravo.gif]

in kako ste kaj? tippi čestitke za dobro prestan pregled

saby85 -> RE: Aprilčice 2013 (3.11.2012 14:07:46)

aja, naslednji pregled je že morfologija 11.12., sam do takrat se bo še kr vleklo [sm=zmeden.gif]

1bebika -> RE: Aprilčice 2013 (3.11.2012 22:21:27)

Hej, hej,
Tippi, zdej pa sam še super rezultate počakamo:)

No tudi pri nas smo delovno. Malemu velikemu možu urejamo novo, večjo sobo. Sedaj še domuje v mali, kjer je nekoč že bil in naj bi v prihodnosti še bil moj kabinet. Očitno pa se jaz za ta svoj prostorček lahko obrišem pod nosom, ker bo ta mala sobica potem za prihajajoče bitjece. Našega daens 3-letnika smo v svojo sobico preselil brez enega samega piska, ko je bil star 11 mesecev, tako da računam da bi potem tudi vesoljčka nekako ob takem času.

Včeraj se zagnala kar malo panike, ker me je vse tiščalo, pa zdelo se mi je kot da mi bo kaj ven padlo in sem bila odločena, da če ne bo boljše ponoči, da zjutraj odbrzim v Posotjno. No, ni več tako hudo, očitno moram malo zmajšat tempo, pa bo boljše.

Se bo kar začela držat tega in grem veselo dremuckat.
Uživajte!!!!!

Mamaja -> RE: Aprilčice 2013 (3.11.2012 23:54:35)

Očitno so teli prazniki res kot nalašč za hišna opravila. Tudi midva sva belila v novem in starem stanovanju, pa cel kup malenkosti sva zmontirala, pa jaz sem nekaj pakirala... V glavnem, prav fajn je, kadar je več prostih dni na kupu.

Naslednji pregled: jaz imam morfologijo v ponedeljek in komaj čakam, da spet vidim dete. Pa še drugo posvetovalnico imam na isti dan. Je slučajno sovpadlo...

katniss -> RE: Aprilčice 2013 (4.11.2012 10:10:06)

Dobro jutro!
Jaz sem se pa zbudila iz tako neskoncno lepih sanj, da mi kr solzice pridejo na oci. [sm=smiley1.gif]
Sem sanjala, da se je nasa bebica rodila 31.marca (torej na zalost ni bila aprilcica) in da smo dobili puncko. Imela je pa cisto temne ocke, kot jih imam jaz.
To je bilo dejansko prvic, da sem tako fino sanjala o tem, da bom mama in morem rect, da me je prevzel tako neskoncno lep obcutek, da ga res ne znam opisat![sm=9nebesa.gif]

Cestitke vsem, ki ste bile pridne za praznike. [sm=bravo.gif] Tukaj ne praznujejo nicesar.. Se buce nisem videla nobene! Ampak polezavanja je bilo pa kr nekaj hihi...

1bebika: tudi mene je zadnja dva dni hotel nekaj bolet. Na sreco nisem imela obcutka, da kaj dol vlece/tisci. Cutim pa kar precej pritiska na simfizo pa tudi na trtico. To s trtico se je zacelo ze nekje v 14.tednu. Cutim obcasno, ampak glede na to, da je prva nosecnost, sem bila ze malce v skrbeh. Seveda se je na koncu se izkazalo, da je blo treba samo na wc it...[sm=smiley36.gif] in se malce pretegnit. Bo pac treba taksne stvari skozi dat cim bolj mirno, ker panicarit tudi ne pomaga. Jaz si to vedno pravim, sem pa res bolj 'rahlih' zivckov...[sm=smiley9.gif]

Moj naslednji pregled je cez dober teden, morfologija! Bomo videli, ali so bile moje sanje preroske[sm=smiley36.gif]

katniss -> RE: Aprilčice 2013 (4.11.2012 10:41:55)

Eno hitro vprasanje o vozickih, ce ze razmisljate seveda o tem [sm=smiley1.gif]
Vceraj sva malce listala reklame in imajo tukaj super ponudbo za vozicek Mutsy Evo, ki je nama obema vsec.
Sem primerjala malo cene s slovenskimi in profitirava nekje 200€, ker dobiva celoten paket (ogrodje, kosara, sportni del) in se avtosedez ter stolcek za dojencka..
Do zdaj sem pregledala vse ocene uporabnikov in so dokaj pozitivni. Malce me skrbi teza in kako bo ta vozicek sedel v najin avto ampak to morava itak it sprobat.

Zanima me, ce ima katera izkusnje s tem vozickom. [sm=smiley1.gif]
Hvala!

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (4.11.2012 18:22:38)

Hej aprilčice [sm=bravo.gif]

Pa smo! prazniki mimo, vikend tudi, in jutri bo kar problem it spet na šiht po 10 dneh [sm=smiley11.gif] Po svoje pa je prav, da začnem malo delati, da se zamotim z mislimi in ne čakam preveč nestrpno na rezultate.

Zdaj bom spet bolj redno sodelovala v temi.

Počutje. Kakor kdaj. kakšen dan vrhunsko, danes je bilo spet tik pred bruhico [sm=smiley26.gif]

brcike.
isto. kakšen dan jih ful čutim,kakšen dan nič. AS pa redno uporabljam za tistih nekaj sekundic, ker sem potem bolj pomirjena če slišim srčka

Kilogrami.
Mam filing da sem se precej zredila. bom videla v sredo, ko imam pregled. Čeprav pojem ful mal, ker sem zdaj pogruntala, da me preveč tišči v želodcu, pa tudi zgaga me daje, če se preveč najem. tako da jem večkrat po malo. ampak če potegnem črto na koncu dneva, ugotavljam, da jem res zelo malo. sem več jedla, ko nisem bila noseča.

Krči. Jemljem magnezijeve tablete od AC dalje, zraven pa še materna centrum, pa se mi zdi, da me še vedno preveč zvija. da u bistvu ni nič bolje. potem sem malo brala po internetu in menda se širijo te vezi in je tudi to lahko posledica krčev.

Delo na bajti.
fuuul se je naredilo, ko je bil dragi ta teden z mano doma. smo tako daleč, da je v kuhinji zrihtana voda, uštimana elektrika, položene ploščice, zdaj pa počasi še pobelit in potem pride finale. kuhinja. to mam pa jaz čez [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] potem pa končno vselitev. sobica za človečka in obnova najine spalnice pride po novem letu. ampak kuhinja je največji projekt, tako da res sva že pri koncu in kar ne morem se načakat. zoprno je edino to, ker bolj malo pomagam. tam že, ko lahko, ampak večino je pa težje fizično delo.

Tako, malo sem poročala.

Aja, vidim da vas je veliko naročenih že na MO. Od kdaj do kdaj naj bi šle na MO? je možno, da mi naredi morfologijo moj ginek že zdej v sredo? sem pa 18 teden, v petek stopam v 19tega? No, ne glede na to, a bo naredil MO v sredo ali ne, sva se odločila, da greva samoplačniško v dravlje, ker imajo boljše stroje, kot pri mojem G. Gre še katera tja?

*Lila -> RE: Aprilčice 2013 (4.11.2012 18:46:27)

Punce, dober večer [sm=smiley36.gif]

Jaz sem bila ta teden prav praznično razpoložena. Moj je bil doma, tako da sva tudi delala zaključna dela po stanovanju, pa obiskov sem imela kar nekaj, pa še pekla sem pecivo za en rojstni dan. Mi je šel res hitro ta teden.

Tippi sem vesela, da si dala to skozi in da si spet nazaj [sm=smiley1.gif] Bomo s tabo čakale rezultate [sm=smiley2.gif]

Počutje je pa pri meni od dneva odvisno. Kak dan sem kul, brez slabosti, kak dan pa malo slabše. Sem pa zadnje dva tedna opazila, da ko sem malo bolj aktivna ali pa sem bolj dolgo na nogah, me začne tako čudno tiščati v trebuhu. Kot bi mi trebuh dol vleklo. Res zoprn občutek, ki si sicer zgine, če se vležem. Če pa se ne vležem, me začne pa prav bolet. Imam v torek pregled in bom omenila G. Ta nosečnost je ena sama skrb [sm=smiley1.gif]

Waa, nekatere ste že pri MO! Kako hitro gre čas.

Ali ima še katera težave z garderobo? Jaz imam vsa oblačila bolj ozka in postaja res težava kaj oblečt. Predvsem imam s hlačami problem, tako da je očitno zadnji čas, da grem v šoping [sm=smiley1.gif] Ne predstavljam pa si, kako bo pozimi, ko mi bo zrasel trebušček [sm=smiley36.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (4.11.2012 19:30:06)

Waa, nekatere ste že pri MO! Kako hitro gre čas.

Jaaaaaaaaaaaa, kmalu bomo na polovici!! To ni res! Na začetku se mi je pa ful vleklo, zdaj pa tedni kar letijo. ne morem verjet! [sm=bravo.gif]

Lila hvala. skupaj bomo stiskali pesti, da me še enkrat v življenju doleti sreča! [sm=smiley27.gif]

Aja, glede teh bolečin. jaz jih imam praktično ves čas. Ok, kakšen dan bolj močne, drug dan, bolj švoh, ampak zdaj ko bolje pomislim, sploh ne vem, če sem kakšen dan preživela brez nikakršnih krčkov. sem vprašala gineka, pa me je kar malo preslišal. očitno nič strašnega, oz je vse to normalno. bom spet mal zatežila v sredo, ampak zgleda da to res ni nič hujšega. čeprav je pa zoprn filing. mhm [sm=zmeden.gif]

katniss -> RE: Aprilčice 2013 (4.11.2012 20:03:21)

Jaz imam vcasih obcutek, kot da so misice v trebuhu utrujene kot po trebusnjakih recimo. Pa ne delam trebusnjakov.
Tako da bi rekla, da je to kr del rasti maternice in trebuscka...

*Lila -> RE: Aprilčice 2013 (4.11.2012 20:09:08)

Mene me je pa prav zaskrbelo zaradi teh bolečin. Jaz sem imela do sedaj samo rahlo špikanje v trebubu, sedaj me pa prav boli, ko me dol tišči. Jah, ni kaj, širimo se [sm=smiley36.gif] Bom tudi jaz omenila G, pa da vidimo kaj bo rekla [sm=smiley1.gif]

Aja moram rečt, da je đapanize češnja res dobra [sm=smiley36.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (4.11.2012 20:21:29)

Ja, po moje so tudi te bolečine posledica raztezanja. ti kar povej, pa pridi poročat, kaj ti bo rekla g.

oooo đapanize še prakticiraš[sm=smiley36.gif]. sem mislila, da te bo minilo! Meni je tudi zakon! [sm=bravo.gif] Zdaj sem dobila namig še za enega in CHA-ja. Moram it kupit, pa ti pridem poročat [sm=smiley1.gif]

ROXY_ -> RE: Aprilčice 2013 (5.11.2012 8:03:21)

Dobro jutro [sm=kava.gif] pa smo nazaj...prav pasalo teh par dni praznikov in dopusta, preživetih ob morju [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]..
Tippi bravo za uspešno prestan pregled....
pridne ste, vse ste nekaj delale in rihtale doma[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...mi smo se v hišo preselili predlani in tu pa tam urejamo še kakšne malenkosti..ta druga otroška soba bo pa na vrsti v začetku leta...
počutje: boljše, slabosti skorajda ni več, edino utruuuuujeeeenost me muči...
nič šibam delat, se tipkamo.. uspešen začetek tedna želim[sm=rozica.gif]

top10 -> RE: Aprilčice 2013 (5.11.2012 8:04:14)

Jutro![sm=kava.gif]

O čem vidve (Tippi in Lila) to govorita, o čajih?

Se moram pohvalit, da sem že par dni brez slabosti [sm=smiley1.gif] upam, da tak ostane, okus imam še bolj čuden v ustih, drugače pa ok. Tudi mene vse tišči, tak da jest ne smem veliko, ker se mi zdi, da me bo razgnalo, pa zgaga me peče...

Za praznike smo bili doma, prehitro je minilo. Danes je pa tamali s težavo šel k babici, je kr skoz govoril, da bo doma. [sm=smiley13.gif]

Želim vam lep začetek tedna, pa upam, da bo hitro minil!

san -> RE: Aprilčice 2013 (5.11.2012 8:26:22)

dobro jutro[sm=smiley1.gif]

pijem [sm=kava.gif] in še vam pošiljam eno za lep začetek dneva.

taveliki otročiči so že v šoli, mlajši vrtčevski, pa še spijo. danes začneva z uvajanjem z najmlajšo, pa imava kasneje in si tako lahko privoščijo.

tudi mene občasno, predvsem proti večeru rahlo zbada v spodnjem delu trebuha. to je zagotovo posledica raztezanja maternice. sploh če preveč rogovilim me kar precej špika. pa pravočitno se širim čez križ, jaz vedno tako nekam zadaj in vstran nosim, no tudi na splošno se mi kg viška vedno tam pozna. sicer je to fino, ker nakoncu ni trebušček moteč.

Morfologijo naredi vsak G brezplačno, jo mora, ker to je pregled vseh notr. organov, pa dele poda. Delalo naj bi se jo okoli 20. ali 21. tedna, ker se takrat res najlepše vidi. Vpraksi izvajajo nekako med 19 in 24. tednom, kasneje je otroček že prevelik, prej pa še premalo razvit. jaz na samoplačniške zadeve ne grem, je moja g tako super, da mi vedno naredi UZ.

garderoba mi zaenkrat še ne dela težav, bo pa kmalu. no hlače že čutim, da so rahlo tesne.

aja, pa čisto zares že čutim brcike oz. božanje v[sm=9nebesa.gif] notranjosti trebuščka

no, toliko, zbudil se je moj fantiček, grem še ostale zbudit in zrihtat.

lepo se imejte[sm=smiley1.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (5.11.2012 8:33:13)

Dobro jutro so[sm=nosecka.gif]!

Danes pa takoooo piha!! Ampak še dobro, da sem lepo obložena, da me ne odpihne [sm=smiley36.gif]

Torej potem bom v sredo verjetno čist običajno pregledana, verjetno tudi UZ, morfologija pa malo kasneje, ker bom šele v petek stopila v 19 teden in je za MO prekmalu.

Drugače pa, moja zadnja M je bila 5.7. to pomeni, da sem danes zaključila 4 mesec in stopam v petega. uau! [sm=smiley36.gif]

San jaz sem se pa v boke razlezla. jao jao, kaj šele bo [sm=zmeden2.gif]

Top10, da, da, o čajčkih [sm=smiley1.gif]

Tud jaz želim, da vam hitro mine teden! Jaz imam kar malo krizo, glede na to, da nisem delala 10 dni. In mi je problem zalaufat motorčke, pa bi morala. Zdaj pa đdim in čakam, da se ful nabere, potem bom pa v gužvi do konc tedna. hecna sem [sm=smiley36.gif]

Pkica -> RE: Aprilčice 2013 (5.11.2012 8:37:21)

Jutro [sm=smiley36.gif]

Tippi tudi jst vesela, da si se javla in da je vse ok....

Tudi jst sm te praznike bl prelenarla, tko da je bla danes kr mukav vstati za v službo.

Počutje kr ok, razn to da me že drugi dan daje glavobol, tko da sm vsa smotana.
Me pa kr mal stiska, ker vsi okol mene hodjo prehlajeni in bolani, tko da se res veliko filam z sadjem in čajem z medom in limono. Upam, da se zmažem in da ne fašem kej hujšega.

Jst ma MO šele čez 3 tedne... kok se mi uleče. No saj buši pridno rase tko, da vem da se nekaj dogaja.... Se mi zdi da se mi je v zadnjem tednu pošteno izbočil...[sm=smiley36.gif]
Hmmm če kej čutim, ma sploh ne vem včasih se mi zi da nekaj čutim, kot eni mehurči al tak naizi krček.....al pa je prebava.. nimam pojma. Komaj čakam da bo kej konkretnega.

Tudi mene skos spremlajao bolečine. Če sm bol aktivna čez dan je še slabše. Tko da če je le možno grem popoldne za 15 minut počit in je bolše. pa seveda vsak dan MAG. tablete.
Tudi mene kr dol pritiska..... grem gitro lulat al pa mal ležat in je bolše[sm=smiley1.gif]

Drage nosečke želim vam čim lažji začetek tedna[sm=bravo.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

doberdan -> RE: Aprilčice 2013 (5.11.2012 8:54:10)

Punce, helou še od mene! Joj, tile prazniki so bili zakon. In seveda bo ta teden posledično dolg in predolg. Na hitrco še z moje strani:

katniss: Mutsy-ja imajo eni prijatelji in so zelo zadovoljni. Jaz ga poznam samo na videz in ja, zgleda super. Samo velik je precej, tako da verjetno zavzame veliko prostora v avtu. Več pa ne bi vedela povedat.

počutje: odkar sem prehlajena in zjutraj čisto zamašena, ni več tako super, ampak gre na bolje. Najhuje mi je, ko se mi začne obračat želodec zaradi kašljanja in vse te sluzi v grlu in nosu. Ogabno. :(
Tudi mene včasih tišči v trebuhu, ne vem pa, a je to od preveč hrane med prazniki ali preveč miganja. haha
Imela sem tudi glavobole, dva dni se je vleklo in ko se se odločila, da nič več ne zaleže in bom vzela tableto, je nehalo! WAW [sm=bravo.gif]

premiki: zdaj se vedno več dogaja, ampak je še vse zelo nežno. Je pa lepoooo, ko te tako poboža spodaj!

morfologija: jaz jo imam pri 22t. To bo pregled po 1,5 mesecu! Glede na moj značaj si ne bi mislila, da bom zdržala, ampak v bistvu sploh ne mislim na to. Dnevi pa tečejo. Se pa zelo veselim, ker bo takrat že orng dete in upam, da zvemo tudi spol.

Uživajte!

doberdan -> RE: Aprilčice 2013 (5.11.2012 9:05:31)

nick, starost, kraj, število [sm=duda.gif]

1.4.
Ejla, 2[sm=duda.gif]
*lala*, 23, Logatec, 1[sm=duda.gif]
copi_87
Olivija*

2.4.
barbara_s, 1[sm=duda.gif]
Pulha, 25, Primorska
cvekica, 24, Bela krajina

3.4.
kuverta, 31, Ljubljana

4.4.
struckaa
doberdan, 31, Ljubljana, 1[sm=duda.gif]

5.4.
Mincaa, 1[sm=duda.gif]
1bebika, 32, 1[sm=duda.gif]
Pikicastonoga, 32, 1[sm=duda.gif]
katniss, 26

6.4.
anonimna 2011, 27, 1[sm=duda.gif]
Rozica983, Ljubljana

8.4.
*mavrica*
nadinne, 29, Gorenjska, 1[sm=duda.gif]
Soncnica12, Domžale
anonimna[sm=smiley33.gif], 36, 2[sm=duda.gif]

9.4.
trixxy, Ljubljana
lepjedan, 27, Ljubljana
Suzy139, Celje

11.4.
Nejkec, 2[sm=duda.gif]
izalina, 26, 1[sm=duda.gif]
Tippi, 39, Ljubljana, 1[sm=duda.gif]

12.4.
rožica5
skorpijonka3

14.4.
mateja5354, Cerknica

15.4.
bilabong
*ninchy, 1[sm=duda.gif]
Pkica, 27, Domžale, 1[sm=duda.gif]
san, Ljubljana, 5[sm=duda.gif]

16.4.
SrčicaSonček, 27, Maribor
jesenika, 26, Notranjska

17.4.
tijati, 1[sm=duda.gif]
Bellika
sonce79, 1[sm=duda.gif]
oska, 31, Domžale, 1[sm=duda.gif]

18.4.
Cherish, 28
lizikaa, 26, Maribor
saby85, 27

19.4.
Dijana_86

20.4.
minka tonka, 27, Dolenjska, 1[sm=duda.gif]
Sisy, 33, Ljubljana, 2[sm=duda.gif]
*Lila, 25, Primorska
orsina, 2[sm=duda.gif]

23.4.
erikka, Štajerska

24.4.
summer11, 31, 1[sm=duda.gif]
Neli81, Celje, 1[sm=duda.gif]

25.4.
chatarinchy, 23, Gorenjska
sarcy21, 27, Ljubljana, 2[sm=duda.gif]

26.4.
PrincipesaD

26.4.
ROXY_, 32, Celje, 1[sm=duda.gif]

28.4.
klavdyk, Koroška, 2[sm=duda.gif]
natalija.m
anonimna3, 2[sm=duda.gif]

29.4.
Februarka08, 2[sm=duda.gif]
top10, 1[sm=duda.gif]

Marec 2013
16.3.
Mamaja, 35, Ljubljana

Naslednji pregledi – pregled (P), morfologija (MO)
7.11.
Tippi, 5P
8.11.
Suzy139
ROXY_
13.11.
katniss, MO
15.11.
katniss, 5P
Februarka08
19.11.
anonimna[sm=smiley33.gif], MO
klavdyk, P
22.11.
barbara_s, MO
26.11.
Pkica
28.11.
top10, P
29.11.
doberdan, MO
trixxy, MO
izalina, MO
30.11.
cvekica, MO
saby85, P
7.12.
Neli81, MO
11.12.
saby85, MO

Skupaj nas je: 60

Z nami so pot začele:
anonimna Urša
moja sončka
allstarka
katrin***
ircomp
Nataša31
jolic

Neli81 -> RE: Aprilčice 2013 (5.11.2012 10:58:29)

Pozdravljene so[sm=nosecka.gif]

Evo pa naj se še jaz na hitro javim.

Tippi super za opravljen pregled in sedaj samo še dobre rezultate počakamo. [sm=bravo.gif]

Glede počutja je pri meni tako, da slabosti ni že nekaj časa. Občasno sem še utrujena, me pa glava grozno boli skoraj vsak drug dan. [sm=zmeden.gif] Poskusim sicer zdržati brez tablet, ampak včasih pa enostavno ne gre več in vzamem lekadol. Drugače sem ok, razen herpesa, ki sem ga dobila danes ponoči. [sm=smiley13.gif]

Jutri začnem s telovadbo, da ne bom več tako zakrnela. [sm=smiley36.gif]

Včeraj sem se kar malo ustrašila, sam že ponoči nisem spala zaradi bolečin v trebuhu in potem me je še cel dan to pestilo. No danes sem že dosti bolje. Mogoče je to posledica tega, da sem v soboto tamalo velikokrat dvignila oz. ji pomagala splezati na igrala (ima pa že dobrih 14 kg). [sm=smiley1.gif]

Otročka še ne čutim. [sm=smiley13.gif] Upam, da ga bom čim prej, ker mi je to obdobje prav grozno. Razen trebuha, nimam drugih znakov nosečnosti. Pregled (MO) pa imam šele decembra. Pri prvi nosečnosti sem začutila šele pozno v 21. tednu, na MO še nisem čutila nič.

No to je to na kratko.

Šibam sedaj malo delati še, ker me čakajo še vsa poročila za narediti....

Lepo bodite in se še tipkamo.

Prijeten teden vsem skupaj.

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (5.11.2012 12:37:33)

oj - še pozdravček od mene! vidim, da je bilo zadnji teden kar zatišje tu gori...
mi smo tudi počitnikovali - to so bile prve počitnice naše prvošolke - smo bili nekaj dni v toplicah, potem pa doma in je bilo prav fino, takšno počivanje...
danes pa nazaj v službi [sm=smiley35.gif]

sicer sem napolnila 18 tednov, počutim se prav fino, do sedaj še ni bilo prav nobenih težav [sm=bravo.gif] (nobenih nočnih WC-jev, spim brez težav - kolikor je pač časa, ni nobenih krčev ali slabosti, jem lahko vse - čeprav je treba malo merkat in se "nazaj držat", tudi pritisk in kri sta ok... tako da za zdaj res super!)...
sem pa že dober mesec v nosečniških hlačaš, ker se mi je trebuh že konkretno "napihnil", čeprav nisem pridelala niti 3 kg - to mi je ful hecno, ker sem primerjala slike in tudi po oblačilih se spomnim, da sem bila v prvi nosečnosti taka šele proti koncu 6 meseca... pa se tudi ne sekiram, saj imam nosečniških zadev dovolj še od prej, v hlačaš je še več kot preveč prostora, in itak ne bom nič novega nabavljala

komaj čakam na MO, bo (že) čez 2 tedna in upam, da bo [sm=duda.gif] zares vse ok!!

punce uživajte in čim manj tegob!

[sm=smiley33.gif]

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (5.11.2012 15:12:48)

Čao, bejbe!!!

Evo me nazaj! :)))

Katera mi bo naredila povzetek vsega, kar se je dogajalo zadnjih 8 dni tu gor? Na hitro ... ker res nimam časa brat za nazaj, pa bi rada bla na tekočem ;) Se ktera javi?? hihi ...

Smo bli na dopustu, brez dOstopa do interneta in dopusta si nismo privoščili že leta .... tako da OH, kako je pasalo ŠE BI :) Čisto razvajanje in veliko smo videli pa veliko počivali ... super potovanje! :)

Počutim se OK, počasi mi začenja razregovati in malo boli ....

malo prej smo prišli domov, hiša j kot bi bomba usekala, pralni stroj dela že spolno paro, zvečer me čaka popravljanje testov (moram jutri vrniti), danes popoldne pa me čaka še redni pregled (urin in poslućanje srčka ...)

pozdravček, pogrešala sem vas ... pa se beremo zvečr upam!!! ;)

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (5.11.2012 15:14:40)

Sicer pa, a prav vidim??? Samo 3 strani v 8 dneh? :)
Mogoče pa celo prebrem danes sigurno ne, zato ne naklofajte preveč, mogoče jutri ;))

Papa

Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>