1bebika -> RE: Aprilčice 2013 (20.9.2012 22:00:51)
|
Porod - ko sem naredila test je bila prva reakcija o super fino ful veseli, druga pa o ne šit, rodit bom morala. Pri prvem porodu mi je ob 22h odtekla voda in sem šla v PO v porodnišnico. Na porodnem oddelku ful prijazno osebje, na bolnišničnem pa katastrofa. P od prijaznosti ni bilo od sester....pa sem bila pred porodom tam, ker se nisem odpirala pa popadkov tudi ni bilo ter potem po porodu spet katastrofa. Non stop si jim moral težit in bit za vratom, da kaj pa to pa kaj pa ono. O pripravljenosti za pomoč pri dojenju raje ne bi.... Porod sam je bil ful naporen: nisem se odpirala, popadki so bili tako tako. Ker sem bila pozitivna na streptokok so mi dajali antibiotik prek katertra, ki me je ful bolel in noro živciral. Potem sem dobila umetne in protibolečinske, če ne bi bilo mojega zraven, ki mi je noro stal ob strani, bi sredi poroda rekla stop ne grem se več tega. Babicam ( babice, študentke, praktikantke) v porodni pa kapo dol, res so bile s srcem pri delu. Sem potem šele zvedela (moj mi je šele potem povedal, ker sem jaz to preslišala), da je porod vodila ena babica, ki je to delala prvič. Bila je zraven itak še mentorica, ki ji je skos svetovala. Tako da razmišljam, da bom šla rodit v PO, vendar da bi po porodu ostala tam samo en dan. Če ne bo kakšnih drugačnih nepredvidenih situacij po porodu. PODPIŠEM!!! V porodni super, res odnos pomoč, vse. Na oddelku pa bi te najrajši zdrobile. Pa da še kaj vprašaš? Ajoj, mene je čakala tabletka in nsiem vedla za kaj gre, pa sem jo vprašala in mi je zabrusla, ja gospa drugič pa ni treba na wc, ko se delijo zdravila???? A naj voham, če jih prinesejo zdej al čez 2 mmin. In z dojenjem...ja, ja, vi kar pokličte, bomo pomagali, ma bodo pomagali ja. Ma ja , bodo rajši prinesli dodatek, da se ne bo treba njim martrat. Sem pa itak slišala, da zdej ful hitro pošibajo domov, tko da upam da res.
|
|
|
|