RE: Aprilčice 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

*Lila -> RE: Aprilčice 2013 (19.9.2012 14:15:37)

Joj Tippi, boga res, pa še v službi si [sm=smiley31.gif] Po mojem je danes tako zaspano vreme, ki zeloo vpliva na počutje [sm=smiley1.gif] Jaz sem doma, pa sem kot cunja, prej sem komaj posodo iz pomivalnega zložila [sm=zmeden2.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (19.9.2012 14:17:39)

Nimam pojma. [sm=zmeden.gif] Res sem mislila, da sem iz hudega ven, zdej pa bum [sm=smiley18.gif]
Čakam prevoz in grem ležat ter upat, da je bil to res samo trenutek slabosti (dobesedno [sm=smiley36.gif]) in da bom jutri že dobra. Če mi bo slabo enkrat na teden, pa tud podpišem. To je moja tretja ali četrta bruhica v skoraj treh mesecih. uglavnem mi je bilo slabo, brez bruhanja.

Po moje bom morala še enkrat it do školjke. groza groza. sploh si ne predstavljam da bi objemala školjko kot nekatere druge aprilčice vsak dan. prav grozno [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

1bebika -> RE: Aprilčice 2013 (19.9.2012 14:55:21)

Ooojjjlla!

Rožica, jaz sem rabla materinsko, evriče in pri plačilu sem morala dat še zdravstveno.

Tippi, bo bolješ, sigurno bo. Če boš manj aktivna, se bo verejtno prej pomirilo.

Evo, mi pa z NS. Vse je bojda kao oh in sploh in super, verjetnsot za DS pa takšna kot da imam 13[sm=smiley36.gif]let.
Dete ful živahno (naše prvo dete je na vsakem pregledu ali spalo ali zehalo[sm=smiley36.gif]), ta se pa ne ustavi muvat.
Smo vidli možgančke, nogice, rokice, nosek, slišali sreček ki je bil kot nor in... ja itak, da nisva zdržala in sva firbcnla tudi za spol[sm=jezicek.gif]. In spet sem rekla, sej sm vedla. Zanivmivo, kako človek kar čuti.
Je pa v Po kar gužva po bolnici, a so kot ponavadi vsi tam zaposleni tako stoično mirni. Moram pa priznat, da me je kar stisnilo, ko sem pomilila, da bo treba čez nekaj mesecev en štuk višje. Sej mi ni blo hudega, če pozabim na to, da sem najprej 10 ur predihvala svoje popadke, ki niso imeli učinka. Pa ker se že pogovarjate o porodih-potem sem vzela EA, ker so mi dali umetne, se na hitro odprla, in zeeeeelo hitro rodila. Nš fantič je bil rojen mesec prej in je bil tako majhen, da se je še dr., ki je prišla zraven čudila, da koliko let ni videla tega, da bi otrok kar zdrsnil ven (da ne bo pomote, potem ko je glavica že bila zunaj[sm=smiley36.gif])

Evo punce, zdej pa navijam za vas in čakam vaše super izvide!

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (19.9.2012 16:02:20)

Hej, spet čvekate...

Komaj sem danes preživela službo. Kar naenkrat me je začelo bolet pod trebuhom - kot takrat ko imam ovulacijo ali pa pred M. Nisem mogla niti lulat, je blo tako kot bi me en z nožem rezal not, grozno! Prav trpela sem do konca šihta, zdaj sem pa na kavču, ostali so zunaj. Trebuh pa tak kot pri nekaterih na koncu [sm=nosecka.gif] sodelavka ni mogla verjet, vedno me napihne če me jajčniki bolijo, ampak nimam pojma zakaj bi me mogli bolet??? Bom vidla kako bo, če ne bo boljš, grem k dr. [sm=smiley13.gif]

Zdaj vas grem pa prebrat...

Anonim.[sm=pikapoka1.gif]

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (19.9.2012 16:03:15)

IZVIRNO SPOROČILO: doberdan

Jaz pa sem se v prvo tako veselila poroda, komaj sem čakala, da pridem tja in rodim!!! In je bilo super. Res imam zelo visok prag bolečine in še ultivo sem imela, ki je res super super! Valda me je bolelo, ampak jaz sem to bolečino pričakovala in se je veselila, pa kakorkoli mazohistično se to sliši. In zdaj tudi komaj čakam, da grem v porodno sobo. Tako da ne vem, a je kaj na tem, da si pač sproščen in pozitiven, ampak jaz imam samo lepe spomine na porod. Dobila sem par šivov, tisto šivanje mi je bilo še najhuje.

ma ne vem, če je kaj pjaz sem res povezano .... jaz sem bil aprirpalvjena, se sto na uro veselila, komaj čakala , tud ima visok prag bolečine , bila odločena, da bom rodila naravno, brz vsega in je tako tud blo ... in ja, je odtehtalo, ko sem prijela štručko v roke in sem na vse pozabila ... za 4 leta ... DO ZDAJ, ko sem spet noseča in me je groza, ko bom mogla to bitjece na svet spravit ... takrat sem rekla, sej ni blo hudo, pa nisem priznala ne sebi, ne rugim, da sem trpela ...zdej me je pa strah ... da bo spet trajalo celo noč in sysy NE NISI EDINI LAPSUS!!! :( še jaz sem taka .... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ana

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (19.9.2012 16:25:54)

Hejhoj!

Jaz pa sploh nisem slabo, če odmislim utrujenost in da sem čist brez energije, a hodim s kurami spat in bebika1-ne goovori o slabi vesti, ker nimma nič narejeno in v službi improviziram ;) pa če ne morem no, komej oddelam, kaj da bi doma sedela za računalnikom in kaj prirpraljvljala!

Komaj čakam ENERGIJO, ker me čaka DELO!!! DELO!!!! DELO!!!!!

Drugače pa jaz nisem napihnjena, tud z oblačili še kak mesec sigurno ne pričakujem težav, mi je vse še prav ... :) tud v prvo s emi je poznalo šele tm v enem 5. mesecu ;) hihi

drugače pa zdele piham od jeze ... lahko bi vedla, da bodo krompirjeve poćitnice čist polne!!! karkoli bi rada rezervirala, vse je polno! :((((

nč, šibam , ta malo ta teden vozim na rolanje vsak dan ČIST JE SREČNA jaz pa za njo! :))))

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (19.9.2012 18:14:21)

Živjo

A vam še nekaj priporočam? Materinsko blazino, tisto ki je dolga in jo sama prepogneš kakor hočeš. To je moja najboljša prijateljica, ko bo trebuh, si ga lepo podložiš, noge so lepo narazen in deluje zelo uspavalno [sm=smiley36.gif] (sicer nimam problemov z zaspanostjo) [sm=jezicek.gif].

Jaz tako čakam na NS čez 6 dni. Malo cvikam, da mi ne bi rekli, da je plodu nehalo biti srce :-(. Ampak pozitivno naprej,a ne? Itak če mi trebuh raste, potem je vse vredu. Joj drug teden moram povedat v službi, čeprav, ko sem v ponedeljek zlezla skup, se je takoj začelo govorit o tem in nekak ne verjamejo v nizek pritisk, čeprav menim, da je bilo res to to.

Lepo se imejte punce.

Anonimna [sm=racka.gif]

sarcy21 -> RE: Aprilčice 2013 (19.9.2012 18:56:13)

ja tudi mene je bilo to strah da neb blo srčka ampak sem mirna odkar imam angel sound me pomiri k vsak dan slišim da srček bije, je pa res da ne najdem srčka če nimam prov gela gor (gel za UZ sem kupla v lekarni)

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (19.9.2012 19:01:46)

A že slišiš utrip? Ker jaz imam tud Lumio za poslušanje srčka.

Anonimna [sm=racka.gif]

Sisy -> RE: Aprilčice 2013 (19.9.2012 19:22:49)

Bebika- super za dobre rezultate na NS[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] a za spol pa ne bomo zvedl?[sm=smiley36.gif]

No,glede porodov...da ne bo pomote...tudi pri meni je slo ko sem bila ze enkrat v porodni relativno hitro...ampak ce pristejem se celo noc popadkov pred tem....potem pa lahko recem da je trajalo vec kot pol dneva[sm=zmeden.gif] zame je hitr porod par urc s popadki vred[sm=smiley36.gif] mogoce bo slo pa v tretje rado[sm=smiley36.gif]

Sisy -> RE: Aprilčice 2013 (19.9.2012 19:25:39)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Živjo

A vam še nekaj priporočam? Materinsko blazino, tisto ki je dolga in jo sama prepogneš kakor hočeš. To je moja najboljša prijateljica, ko bo trebuh, si ga lepo podložiš, noge so lepo narazen in deluje zelo uspavalno [sm=smiley36.gif] (sicer nimam problemov z zaspanostjo) [sm=jezicek.gif].

Anonimna [sm=racka.gif]

Ta blazina je zakon.Jaz sem.jo.uporabljala za dojenje.Ful mi.je prav prisla

sarcy21 -> RE: Aprilčice 2013 (19.9.2012 20:12:12)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

A že slišiš utrip? Ker jaz imam tud Lumio za poslušanje srčka.

Anonimna [sm=racka.gif]

Seveda samo gel si kupi pa je boljše in se da :)

sarcy21 -> RE: Aprilčice 2013 (19.9.2012 20:15:15)

Hm no pr Marku je blo 4 ure od predrtja ovojev do tega da sem ga imela v rokah pa nisem bila nič odprta so mi pa našopal umetne sm se hitr odpirala, pri Naji še hitreje 2 uri od predrtja ovojev do tega da sem jo imela v rokah so mi pa kr dve flaši na enkrat dal to je pa ressssssssssss bolel pa k me je zadnji cm na roke odprla sm vse zvezde vidla jao ampak to sta bla zadnja dva popadka pol sm mela pa princesko na trebuhu

1bebika -> RE: Aprilčice 2013 (19.9.2012 20:53:50)

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Bebika- super za dobre rezultate na NS[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] a za spol pa ne bomo zvedl?[sm=smiley36.gif]

No,glede porodov...da ne bo pomote...tudi pri meni je slo ko sem bila ze enkrat v porodni relativno hitro...ampak ce pristejem se celo noc popadkov pred tem....potem pa lahko recem da je trajalo vec kot pol dneva[sm=zmeden.gif] zame je hitr porod par urc s popadki vred[sm=smiley36.gif] mogoce bo slo pa v tretje rado[sm=smiley36.gif]

He, he Sisy, sam mi gre še zmeraj na smeh, kakšno naključje je to. Ko je prišel tvoj partner po tvoj kovček tja v predprodno pripravo, sem smela jaz noter in pol sva bli v isti sobi in še pomagala si mi ful, da je naš mulc vendar zagrabil za dojit, in zde j sva tukej ...... Boš vidla, zdej bova bova v dveh urcah predihali in rodili[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif].

nadinne -> RE: Aprilčice 2013 (19.9.2012 21:06:51)

Živjo sonosečke!

Uf ste pridne s čvekanjem. Jaz ful nimam časa za računalnik...tako da pridem vsake kvatre malo preletet kaj dogaja
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Se res že lep čas nisem oglasila...doma se dogaja na polno in kar nekako pozabim na forum.
Vglavnem vsem ki ste bile na NS čestitke. Jaz jo imam naslednjo sredo v Domžalah...a gre/ je bila še katera pri Strahovi? Koliko je za plačat? A še dajejo na CD, ali so se že posodobili na USB? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Jah v 2 letih se veliko spremeni, he he.
Drugače pa so pri meni slabosti pojenjale, no kak dan mi je še malo slabo, ampak ni sile. Mi pa noro vsa hrana smrdi...komaj kaj uspem pojesti. To je še sploh zoprno, ker sem na dieti zaradi "nosečniškega diabetesa"...so me že preventivno dali na dieto, ker imam na tešče sladkor ravno na meji in hočejo diabetes preprečiti po 24. tednu...to je v bistvu tudi stvar, ki me zelo mori vsak dan, ker sem non stop lačna, po grlu pa ne spravim nič. V 2 tednih sem izgubila 3kg...bom kregana pri G, že vidim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Mah malo mi je vse "mimo", ker 2 leti nazaj sem imela čist enak cuker kot sedaj pa sem veljala za zdravo, zej pa tole...uh bo še dolga do aprila.
Drugače pa nasploh je tale druga nosečnost čist kontra prvi...takrat sem bila kot rožica, sploh nisem vedala da sem noseča...zej pa utrujena do konca, sploh se ne morem naspat, pa še non stop lačnaaa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Glede poroda...jaz sem rodila v 8 urah od prvega popadka...sem bila v Kranju in sem bila dogovorjena za Ultivo...do nje nisem prišla, ker ni bilo anesteziologinje (je bila pri CR), ko je končno prišla sem bila pa že 9cm odprta in bi blo brezveze...tako da sem imela neprostovoljno čist naraven porod...tud rezali me niso, malo sem se strgala...to šivanje je še najbolj bolelo, ker so me na enem delu na živo. Sam porod imam v lepem spominu. Zato pa prvo leto po porodu v malo manj lepem spominu, saj sem na žalost dobila poporodno depresijo. Pa še matrala sem se z dojenjem 3 mesece...flaša je bila prava odrešitev. Tako da res držim fige, da me sedaj depresija ne obišče in da mi dojenje steče kot mora.

Zej grem pa neki v usta stlačit...pojma nima kaj, ker sem že vsega naveličana...ampak neki bo treba, ker sem lačnaaaa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

LP vsem skupaj

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (19.9.2012 21:38:17)

No, da še jaz svoj piskerček pristavim kar se porodov tiče [sm=smiley36.gif]
1. porod - kot v knjigi [sm=bravo.gif] res pa, da sem bila doooooolgo doma pri popadkih, sem si jih zapisovala kakšni 2 uri in ko so prišli na 3 minute, sva letela [sm=smiley36.gif] ob polnoči sem prišla v porodnišnico, ob 2.33 se rodila [sm=bravo.gif] pa prej še klistir, dokumentacija itd., tako da se mi zdi da sem res hitro rodila, pika na i pa to, da še šivana nisem bila [sm=smiley1.gif] babica mi je rekla, da ne more verjet, da sem prvorodka. No, ta porod mi je ostal res v lepem spominu. Bila sem pa 1 teden po roku, za seboj sem mela že 3 amnie [sm=smiley29.gif]
2. porod - 1 dan čez rok, pridem na amnio, mi reče, mal ste odprta (2 cm) greste v porodno. Brez popadkov, brez vsega, sem bla čist šokirana, moj pa tudi [sm=smiley36.gif] ok, mi našopajo umetne okrog 9h. Rodila ob 12.56 (ali pa ob 13.56, zdaj pa res ne vem [sm=smiley9.gif] - bom šla gledat). V glavnem, vmes se je pa dogajalo čudno... otrok še ni bil spuščen v porodni kanal. Valjda, če so me preterali, sploh nisem bla še za rodit. In potem sem mogla stoje predihavat in v leže z enim čudnim zvitkom pod hrbtom da bi se tamal spustu. Ko se je končno spustil, sem mogla ostat v takem položaju, da ne bi zdrsnil nazaj [sm=zmeden.gif] grozno je blo. Še zdaj mi grejo kocine pokonci. Gledale so me mislim da ene 3,4 zdravnice, v glavnem, kateri koli je prišel mimo porodne, je sestra zavpila, pridte pogledat in so me šlatali 100 na uro non stop tam spodaj. Ok, grem naprej. Mi reče babica, uf, vi pa še dolgo ne boste rodili, pomoje bo CR ali pa vakum. Ni šans! Potem pa kar naenkrat dobim popadek, pritisnem in se vidi glavica! In kaj mi reče babica - počakaj! Halooooooooooo[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] kako naj čakam? Valjda, ni imela ne inštrumentov ne nič pripravljeno, in potem vpije, pridte hitro, rodila bo, jaz pa dobim vaginalni krč - ni šlo več naprej. 4 sestre so se mi metale po trebuhu, mož je skoraj jokal, meni pa ni šlo[sm=smiley13.gif] no, potem pa končno rodim, mali je bil ves plav, ampak hvala bogu ok, sem ga mela čist mal na trebuhu, so ga mogli takoj pregledat če ma kaj zlomljeno. Tako da ne bodo me več preterali, ni šans! Lahko bi se končalo tragično. Mali je bil brez kisika. Kr neki, pa vas nočem nič strašit.
No, pa da se še pohvalim [sm=smiley36.gif] obakrat rodila brez pomoči tablet[sm=smiley1.gif]

No to je to... če pa še katero kaj zanima, pa kar [sm=smiley1.gif]

Anonimna [sm=pikapoka1.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (20.9.2012 8:00:05)

Dobro jutro! Mali petek je [sm=bravo.gif]

Sem z užitkom prebrala vaše porodne izkušnje! In res kar pravijo, kolikor mamic, toliko izkušenj. Vse se med sabo razlikujejo. Mati narava je res čarobna [sm=bravo.gif]

Jaz sem od prvega popadka, do rojstva rabila cel večer in celo noč. Ko je šlo zares, je pa itak ven padla pupa [sm=smiley36.gif] Dobila protibolečinsko zadevo v žilo, pa masko, ampak vse skupaj bolj blažev žegen. zakompliciralo se je po porodu posteljice. Začela sem krvaveti in sem dobila splošno anestezijo v kateri so me potem poflikali. Notranjih šivov deset, zunanjih ene par. Pa temponada in ležanja v porodnišnici več kot en teden, ker sem dobila visoko vročino in infekcijo. Potem so se mi vneli še šivi, ampak smo preživeli [sm=bravo.gif]

Počutje bolj klavrno. Od včeraj malenkost bolje, a mi je še vedno noro slabo [sm=smiley11.gif] Spim pa tako slabo, da sploh ne znam povedat. Tam do treh še nakako, potem se pa premetavam do jutra. ko je treba vstat bi pa spet zaspala in ni čudno da sem vsa utrujena čez cel dan [sm=zmeden.gif]

Pa sanjala sem, da sem imela porazne rezultate na nuhalni [sm=smiley13.gif]

Sem pa dobila delne izvide krvi. hemoglobin super, krvno skupino pa itak že vem in rh faktor +. Zdaj pa čakam še ostalo, cukr, pa vse tiste sifilise in hepatitise in tokse [sm=smiley36.gif]

še dva dni dela na šihtu, spet sem sama, sodelavka je na bolniški [sm=smiley13.gif], tko da bo dela še pa še. No, potem pa vikend, pa malo bolj prijetno delo. Napredujeva pri najinem domeku. Če bo vse po sreči, računava do novega leta, da bo tipi topi [sm=bravo.gif]

Rozica983 -> RE: Aprilčice 2013 (20.9.2012 8:28:35)

Jutro!

Anonimna [sm=pikapoka1.gif] - to so izkušnje iz ljubljanske porodnišnice? Namreč sodelavc je 14 dni nazaj dobil dvojčici in je tudi skritiziral LJ. porodn. Eni hvalijo, eni pa so nezadovoljni. Jaz kar razmišljam, da bi se do Kranja zapeljala...od tam pa same pohvale.

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (20.9.2012 8:30:02)

IZVIRNO SPOROČILO: Rozica983

Jutro!

Anonimna [sm=pikapoka1.gif] - to so izkušnje iz ljubljanske porodnišnice? Namreč sodelavc je 14 dni nazaj dobil dvojčici in je tudi skritiziral LJ. porodn. Eni hvalijo, eni pa so nezadovoljni. Jaz kar razmišljam, da bi se do Kranja zapeljala...od tam pa same pohvale.

Ma jaz sem kar odločena da grem v postojno. mogoče celo kranj, ker je bližje. kaj pa vem. Bom videla zdej kako bo, ker grem na AC v postojno, k dr. cerarju. in če mi bo všeč, ma se bom potem odločila. tud kranj je še v igri [sm=bravo.gif]

Rozica983 -> RE: Aprilčice 2013 (20.9.2012 8:31:41)

Tippi - greš epiduralno?

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (20.9.2012 8:33:02)

ne. po temeljitem pogovoru s strokovnjaki in tehtnem premisleku, epiduralna odpade zaradi težav z ledveno hrbtenico

lepjedan -> RE: Aprilčice 2013 (20.9.2012 8:38:39)

En lep pozdrav vsem

@Nadinne, tule še ena s težavo s sladkorjem [sm=zmeden.gif] .. Sem na tešče nekje na zgornji meji in me je dala naprej. Pri diabetologu so me pa malo postrani gledali, kako to, da me je s takšnim izvidom dala naprej in so me dali še enkrat na kontrolo (čakam izvid). Se pa poskušam malo držat teh principov (nič sladkorja, bele moke ipd) .. PRedvsem to 5-6x na dan mi ne gre jest, ker enostavno ne morem. Bo pa vsekakor malo nadzora zame dobro, ker so me kar prestrašili s temi "pretežkimi" dojenčki (menda vse na 4kg imajo praviloma težave s sladkorjem), jaz imam pa že v genih zapisane malo večje potomce (sva oba velika, prav tako vsi v obeh družinah), pa tudi zame bo dobro, da jih pridobim kar se da malo .. Imaš strogo dieto? Sem brala, da morajo nekatere prav tehtat vsako reč in zapisovat jedilnik. Močno upam, da do tega ne pride, ker potem pa cel dan misliš samo na to [sm=smiley13.gif]

Sicer pa pri meni nič novega, naslednji teden imava NS, slabosti malo pojenjujejo, res močno pa travmiram glede oblačil, ker bo ravno pozimi in bo potrebno en kup cunj (in denarja) [sm=smiley13.gif] .. No, kakšno reč si bomo že privoščile [sm=bravo.gif] .. Kam se nameravate odpravit po nakupih? Zame je prvič in nimam pojma, kam bi šla po kakšne lepe (in ugodne) obleke...

Lep dan želim! Danes se počutim 100% drugače - me je včerajšnji dež in nizek pritisk popolnoma zdelal [sm=zmeden.gif]

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (20.9.2012 8:44:11)

Jutro vse nosečke.........[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Joj vidm, da ste že pri porodih.... sicer mene je tud tega dogotka malo strah ampak se še ne obrmenjujem toliko, ker me čaka še 100 drugih stvari.
Drugače pa res vsaka mamica ma drugačne izkušnje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Tippi tudi menji je bilo v ponedeljek in torek grozno slabo pol je blo pa spet bolše, zdej samo nimam nobenga pravega apetita nič mi ne paše jest ( razn sendviči in čokolino[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]) in kuham z grozno muko. No res upam da ti bo kmalu bolše, da bo saj vikend prijetnejši...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

1bebika čstitke za tako lepe novičke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

Anonimna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image] tud men se je prejšni teden to zgodilo kot si ti opisovala, sm šla počivat in je blo drug dan ok... poročaj kako si!!!

Anonimna 88

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (20.9.2012 9:09:28)

IZVIRNO SPOROČILO: Rozica983

Jutro!

Ne, to so izkušnje iz Kr. poronišnice. Ene dobre, druge ne prav.

Drugače sem pa danes bolje, je pomagal počitek[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] sicer me danes ha šihtu še zmer mal špika, ampak zaenkrat je bolje.
Sem pa zaprta in pijem Donat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image] upam da bo pomagal.

Se beremo

Anonimna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (20.9.2012 9:13:01)

Ma nekaj je v vremenu, da me te slabosti zdaj popadajo, ko sem mislila da je že konec. Sem se pa zdaj na stranišču, ko sem se obrisala videla rjavkast izcedek. upam, da to ne nakazuje kaj sumljivega. se tolažim, da so izcedki normalni v nosečnosti.
aja pa naročila sem AS, da bom poslušala srčka. nisem se mogla upret [sm=smiley36.gif] izposodila si ga bom za en mesec. pa da vidmo če dela :)

Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>