doberdan -> RE: Aprilčice 2013 (21.9.2012 13:41:13)
|
Drage sonosečke! Joj, kako ste dobre, prav z veseljem vam prebiram, čeprav se ne javim zelo pogosto. Enostavno imam še vedno preveč dela in komaj folgam. Ampak imam pa tudi jaz danes dobre novice [sm=bravo.gif] , nuhalna je za mano in sem spet presrečna, da sem videla pikico in da je vse ok. Kakšen uživač/-ka je to!!! Ko sem jo gledala, se mi je zdelo, da prav uživa tam notri, čisto ležerno, malo je pomahala, se malo zasukala, ampak kaj dosti se ni pustila motit. No, upam, da to pomeni, da bo malo manj živahna kot prva hči. [sm=smiley36.gif] Rezultati so ok, niti ne vem točno koliko je prišlo, niti me ne zanima, ker sem slišala že preveč zgodb okrog te nuhalne. V glavnem, da je srček pa da so rezultati ok. Na druge teste ne grem, je rekel, da ni potrebe. Spet vsem, ki še nestrpno čakate na NS, želim, da hitro mine in ne tolk paničarit kot jaz. Moramo res počasi začet uživat v tej čudoviti nosečnosti! A ne? Lep vikend vsem. ps: evo, zdaj sem tako zadovoljna in presrečna, da se kar javljam za posodobit seznamček. A mi lahko samo katera pove, moram samo skopirat starega in vnest nove stvari ali je še kakšna posebna metoda? Aja, pa javite nove podatke. ogromno vas je, ki niste niti PDP napisale.
|
|
|
|