RE: Aprilčice 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

*Lila -> RE: Aprilčice 2013 (21.9.2012 11:33:25)

Tippi probaj sendvič [sm=smiley36.gif] Jaz sem tudi prej zelo redko jedla poli salamo, ampak sedaj res sede. Sploh če maš še svež kruh, mmmm [sm=smiley36.gif] Pa še anonimna 88 ti lahko potrdi, da je dober [sm=smiley1.gif] Mislim, da je vseeno boljša kombinacija kot tisti tvoj zenf in kruh [sm=smiley36.gif]

Joj anonimna 88 a tudi ti imaš to grozno izkušnjo za sabo? To se sploh ne bi smelo dogajat no. [sm=smiley19.gif] Tudi jaz komaj čakam, da mine to prvo trimesečje.

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (21.9.2012 11:38:52)

Mislim, da je vseeno boljša kombinacija kot tisti tvoj zenf in kruh user posted image

hahahah dokler ne poskusiš moje kombinacije, ne moreš vedt a je tvoj sendvič boljš al slabš [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Še enkrat omeniš poli salamo, pa jo grem res kupit, in si danes naredim tale tvoj famozni sendvič [sm=smiley36.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (21.9.2012 11:41:32)

Sem še enkrat poskusila AC, pa se nič ne sliši srčka. ujela sem utrip, ampak mislim da je moj, ker se mi zdi prepočasen za srčka človečka, ki je dvakrat hitrejši, tko da, sem kar malo razočarana. Zvečer bom poskusila še enkrat.

Tiste ki ste ga že uporabile (vem ja, o tem smo že nekaj govorili), pa da zdaj ne iščem za nazaj, kdaj naj bi se slišal srček. jaz sem zdaj v 12 tednu, pa ga ni [sm=smiley13.gif]

barbara_s -> RE: Aprilčice 2013 (21.9.2012 12:05:51)

Tippi, saj to ziher veš, ampak vseeno napišem: baje se srček boljše sliši, če predel, kjer "poslušaš", namažeš. Ene punce kupujejo gel za ultrazvok v lekarnah, druge pa pravijo, da je čisto dovolj, če se pošteno namažeš z oljčnim (verjetno tudi katerim drugim...) oljem. Jaz ne vem, kako AS deluje, tako da kaj več kot to ti ne znam povedati.

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (21.9.2012 12:12:38)

IZVIRNO SPOROČILO: barbara_s

Tippi, saj to ziher veš, ampak vseeno napišem: baje se srček boljše sliši, če predel, kjer "poslušaš", namažeš. Ene punce kupujejo gel za ultrazvok v lekarnah, druge pa pravijo, da je čisto dovolj, če se pošteno namažeš z oljčnim (verjetno tudi katerim drugim...) oljem. Jaz ne vem, kako AS deluje, tako da kaj več kot to ti ne znam povedati.

Sem namazala z oljem, in to ful nadebelo, pa se nič ne sliši. zvečer moram v bolj mirnem okolju poskusit, ko bom ležala, bova skupaj z dragijem, mogoče se bo pa takrat kaj slišalo. če ne bo pa pač še za počakat kakšen teden. hvala za nasvet vseeno [sm=smiley1.gif]

erikka -> RE: Aprilčice 2013 (21.9.2012 12:15:30)

ewo pa da se še jaz pridružim med aprilčice:) še ena štajerska nosečka ki bi naj rodila 23.4. slabosti malo že pojenjajo ampak še me vedno dobro zdeluje:)

sarcy21 -> RE: Aprilčice 2013 (21.9.2012 12:18:51)

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

barbara in sončnica čestitam za dobro opravljeno NS!! [sm=bravo.gif]

Pilates. Itak, to je prav pilates za nosečke srečke [sm=smiley1.gif]

AS nisem kupila, sem si ga sposodila za en mesec. Sem ga že poiskusila, ampak nisem nič slišala. Sede je bolj težko. Bom še enkrat poskusila kasneje še leže, al pa potem zvečer, ko prideva z dragim domov.

Kakšna je to blazina rožica? maš kakšen link, da si pogledam? jaz bi nujno nekaj rabila, ker ful slabo spim [sm=zmeden.gif]

Oj tudi jaz ne slišim nič brez gela aja pa treba je vedeti da je potrebno ga iskati zeloooooo nizko tko za malo pomoč sede se res težko ujame uleži se lahko noge mal višje daš pa zelo nizko išči tm nekje k so jajčniki al pa še nižje moj se je vgnezdu na desni strani in ga sedaj najdem v prvo je pa tak utrip kr mal vesoljski :) pa hitrejši kot tvoj

sarcy21 -> RE: Aprilčice 2013 (21.9.2012 12:19:52)

ja no jst priporočam gel za Ultrtazvok v lekrani se kupui ene 2 evra ker je boljša prevodnost z oljem tidi jaz ne slišim

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (21.9.2012 12:23:07)

Ooo super! Hvala! saj sem iskala tam nizko, pa tud vem kje se je vgnezdil, ker imam na drugi strani miom in točno vem kje je plac vgnezditve [sm=smiley36.gif] Potem bom šla po gel za UZ. v katerem tednu pa si?

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (21.9.2012 12:24:05)

IZVIRNO SPOROČILO: erikka

ewo pa da se še jaz pridružim med aprilčice:) še ena štajerska nosečka ki bi naj rodila 23.4. slabosti malo že pojenjajo ampak še me vedno dobro zdeluje:)

Oooo čestitke! [sm=bravo.gif] zgleda da je letos nosečkam srečkam ful slabo [sm=smiley36.gif] Upam, da nas vsem hitro minejo te slabosti [sm=bravo.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (21.9.2012 12:52:07)

Poskusila še z gelom. pa ni nič. slišim samo svoj utrip in to na obeh straneh jajčnikov enako, tko da ni dileme čigav utrip je. čist sem hecna [sm=smiley36.gif] zgleda da bo treba res počakat še kakšen teden. no, se tolažim, da vse štima, ampak da se pač enim sliši prej, drugim kasneje.

sarcy21 -> RE: Aprilčice 2013 (21.9.2012 12:56:48)

ja res je odvisn kje se ugnezdi spredi al zadi a ne v katerem tednu si?

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (21.9.2012 13:01:04)

v dvanajstem. pa ti?

Mincaa -> RE: Aprilčice 2013 (21.9.2012 13:02:12)

Ojla Tippi!

Brez skrbi, naredi kot so ti punce svetovale - v leže in zelo nizko ga boš slišala. Meni pri prvem še v zadnjem trimesečju včasih ni uspelo, če nisem uporabila gela. Se mi je zdelo da bi ga prej slišala če bi kar uho naslonila na trebuh [sm=jezicek.gif], tko da ga nisem pra v veliko uporabljala. Samo je pa fajn na koncu ko ne brcajo več tako pogosto, da ga poslušaš in se pomiriš.

Jolic pošiljam ti en velik objem. Vse bo še dobro in zgodilo se bo ob pravem času.

Dobre ste, da razmišljate o telovadbi, meni še na mise ne pride, po 7 tednu sem cunja, prej sem tekla po 30km na teden, zdej mi je sprehod z malim čist zadost [sm=zmeden.gif]

Sem se pa v prvi nosečnost trudila in telovadila zvečer ene 15 minut po vajah v publikaciji Babybook - pa so se moje medenične mišice pri porodu odlično odrezale [sm=bravo.gif]!

sarcy21 -> RE: Aprilčice 2013 (21.9.2012 13:22:05)

Jaz sem posnela utrip če katera želi slišati kako se sliši naj mi pošle mail sem pa šele v 10 tednu jutri v 11 :)

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (21.9.2012 13:23:41)

no pošlji ga meni, da vidim, če je to to?

sarcy21 -> RE: Aprilčice 2013 (21.9.2012 13:24:19)

Sem dala na fb :) ker ne vem kam naj naložim na netu wma datoteko tippi mail pa je ... :)

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (21.9.2012 13:24:51)

super ga grem poslušat :)

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (21.9.2012 13:31:50)

Slišala! Ampaaaaak! Takega jaz slišim na obeh straneh jajčnikov enako! (tam blizu potekajo glavne žile) isti zvok. in če hkrati, daš še dva prsta na tvoj utrip na zapestju, boš videla da je isti, ali vsaj zelozelo podoben. celo ta tvoj, je recimo enako hiter kot moj na zapestju. Dojenčkov je dvakrat hitrejši. Tko da, jaz sem takole tudi pri sebi slišala, pa mislim, da to ni pravi utrip. Jaz bom še malo počakala, ker sem prepričana, da je ta utrip ki sem ga slišala moj.

sarcy21 -> RE: Aprilčice 2013 (21.9.2012 13:36:33)

No iz istega razloga imam še mojega posnete ki je počasnejši od tega spodaj jaz pa samo desno tega slišim moj je poasnejši :)

doberdan -> RE: Aprilčice 2013 (21.9.2012 13:41:13)

Drage sonosečke! Joj, kako ste dobre, prav z veseljem vam prebiram, čeprav se ne javim zelo pogosto. Enostavno imam še vedno preveč dela in komaj folgam.

Ampak imam pa tudi jaz danes dobre novice [sm=bravo.gif] , nuhalna je za mano in sem spet presrečna, da sem videla pikico in da je vse ok. Kakšen uživač/-ka je to!!! Ko sem jo gledala, se mi je zdelo, da prav uživa tam notri, čisto ležerno, malo je pomahala, se malo zasukala, ampak kaj dosti se ni pustila motit. No, upam, da to pomeni, da bo malo manj živahna kot prva hči. [sm=smiley36.gif] Rezultati so ok, niti ne vem točno koliko je prišlo, niti me ne zanima, ker sem slišala že preveč zgodb okrog te nuhalne. V glavnem, da je srček pa da so rezultati ok. Na druge teste ne grem, je rekel, da ni potrebe.

Spet vsem, ki še nestrpno čakate na NS, želim, da hitro mine in ne tolk paničarit kot jaz. Moramo res počasi začet uživat v tej čudoviti nosečnosti! A ne?

Lep vikend vsem.

ps: evo, zdaj sem tako zadovoljna in presrečna, da se kar javljam za posodobit seznamček. A mi lahko samo katera pove, moram samo skopirat starega in vnest nove stvari ali je še kakšna posebna metoda? Aja, pa javite nove podatke. ogromno vas je, ki niste niti PDP napisale.

chatarinchy -> RE: Aprilčice 2013 (21.9.2012 13:55:39)

no pa sem se tudi jaz končno spravila na comp, da vam malo napišem in še jaz malo zapolnim ta forum [sm=bravo.gif]

vsem ki ste mi poslale ZS se opravičujem, sem vam danes odgovorila... res nisem bila sposobna prej, saj je tudi mene začela dajat slabost, bruham ne, ampak slabo mi je pa grozno :(

v torek imam pregled.. komaj čakam :) - sedaj me pa že pošteno muči ali imam [sm=duda.gif] ali [sm=duda.gif][sm=duda.gif] pod srčkom [sm=smiley36.gif]

JOLIC zal mi je zate [sm=smiley19.gif] a zapomni si, da za vsakim dežjem posije sonce!!! v katerem tednu si bila?

tudi mene mika da bi si sposodila tole stvarco za poslušat srček, samo nevem a se bo v 8-9tednu že slišalo??

že kar nekaj (beri:veliko) postov nazaj sem zasledila, da je ena, ampak nevem katera spraševala če je še kakšna nosečka iz gorenjske tukaj - JA JAZZZ SEM :))) in bom vesela, če se boš javila (kdorkoli je že to pisala) za kakšen klepet, kavico, sprehod :) sedaj ko sem po cele dneve sama doma mi res manjka družba ...

drugače pa berem samo lepe novičke od vas - samo tako naprej!! za NS pa sama še nisem naročena... bom to zrihtala v torek pri gin! kam mi pa priporočate iti? malo se nagibam k puštenjaku sicer...

doberdan -> RE: Aprilčice 2013 (21.9.2012 13:59:11)

drugače pa berem samo lepe novičke od vas - samo tako naprej!! za NS pa sama še nisem naročena... bom to zrihtala v torek pri gin! kam mi pa priporočate iti? malo se nagibam k puštenjaku sicer...

No, jaz ga lahko samo pohvalim in priporočam. Tak prijazen, življenjski človek je. Poznam pa kar nekaj punc, ki jim ni bil všeč, jih je prestrašil, ker je pač navedel še možne zaplete itd. Sigurno pa je velik strokovnjak na svojem področju, tako da jaz mu zaupam.

chatarinchy -> RE: Aprilčice 2013 (21.9.2012 14:06:30)

doberdan - se strinjam s tabo... in tudi bolje mi je tako da mi pove kaj lahko vse sledi in je dorekten o vsem, kot pa nekateri ki so tiho in od njih ničl ne izveš (npr. moja ginekologinja!!)

doberdan -> RE: Aprilčice 2013 (21.9.2012 14:15:59)

Zelo mi je bilo všeč, da je pogledal tudi vse drugo, vse organe, preštel prstke na rokah in nogah, premeril glavico itd. Ne vem, kako je pri drugih, ampak jaz sem bila res presrečna, da sem vse videla in da vse štima.

Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>