|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
28.8.2012 13:43:25   
Anonimen
Aja, pa jaz imam prvi pregled šele čez dva dni, pa se mi nič ne vleče, ker sem polno zaposlena in mi dnevi letijo ;)
Ana

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 476
28.8.2012 16:51:30   
Anonimen
Tippi, a veš, da je minilo obdobje "zdenka" sirčkov! Zdej sem na margarini in medu! :)
Ana

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 477
28.8.2012 16:56:38   
Anonimen
Hej hej punceuser posted image  SEm vas prišla malo pozdravit, vas taaakooooo pogrešam...user posted image
Včeraj sem bila pri G in me je že za četrtek naročil na UZ, da pogleda kako se je kaj sčistilo, čez dva tedna pa letim v bolnico, da prečekirajo, če imam slučajno kakšno smotano pregrado- upam, da ne..
Drugače sem že ok, tudi potolažena že dokaj v celoti, čeprav pozabila ne bom, je pa moj že v nizkem startu za oktober, heheheuser posted image user posted image
Vidim, da je kar nekaj novih aprilčic- kako lepouser posted image
Držite seuser posted image
Tippi, pečenih jajčk pa zdaj ne morem niti videtuser posted image user posted image  Pa tudi meso je še vedno bljakuser posted image
Urša

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 478
29.8.2012 7:30:12   
Tippi
Ana user posted image pri meni tudi minili ti časi user posted image Sem pa grozno razočarana, ker mi še vedno nič ne diši, tako da bi mi res odprlo apetit. Lačna sem za umret, ampak nobena hrana mi ne diši. user posted image Pe vedno sem pretežno na sadju. In glede slabosti mi niha. Ko že mislim, da je minilo in sem kakšen dan tipi topi, prav razmišljam, a sem sploh še noseča, in potem naslednji dan nadoknadim slabost še za tisti dan, ko mi je bilo ok. Skratka, cela zmešnjava. user posted image

Uršaaaaaaaaaaaaauser posted image Vsak dan vsaj enkrat pomislim nate in moram rečt, da sem zelo zelo vesela, da si se oglasila. Upam, da se boš večkrat, sploh zdaj, ko je tisto najhujše za tabo. REs ni potrebe po tem, da bi se pogrešali. Pridi sem, pa bomo čvekali o vsemu. kdo pa pravi, da moramo med Aprilčicami debatirati samo o trebuhih in slabostih??? AAAAAAAAAAAAA OKTOBRA bomo torej navijali!!! user posted image

Jajčka user posted image user posted image user posted image Upam stavit, da boš oktobra spet na pečenih jajčkih user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 479
29.8.2012 8:21:19   
Cherish
Mene pa zanima, ali še katero motijo močni vonji? Še posebej vonji hrane? Jaz sem zadnje tri dni tako občutljiva na to, da se mi kar cmok naredi in samo čakam, da kaj bo... zaenkrat še ni bilo nič user posted image Sem pa zato tudi pretežno na sadju, tudi meso mi več ne diši... Moj mož mi je včeraj ponujal kisle kumarice, češ da to jedo nosečnice, meni pa se je samo obrnilo, ko sem jih zavohala, fuj! Komaj čakam, da to mine, danes je cmok malo manjši, upam na boljše...

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 480
29.8.2012 8:25:33   
Tippi

Mene pa zanima, ali še katero motijo močni vonji? Še posebej vonji hrane?

Ja. Mene. Pa ne samo močni, tudi tisti tablagi. Vse je fuj in fej. user posted image

(odgovor članu Cherish)
Neposredna povezava do sporočila: 481
29.8.2012 9:29:55   
Anonimen
Jaz delam v drogeriji in predstavljaj si vse tiste vonje, ko bance preizkušajo parfumeuser posted image user posted image
Jaaaaa, po vsej verjetnosti bomo oktobra navijali, razen če mi najdejo pregrado, kar pa močno upam da ne.. Je rekel moj da že tako dolgo nisvauser posted image  da je že skoraj pozabil kako to zgledauser posted image user posted image  Zdaj imam pa ital prepoved za 14 dni.. Joooj, včeraj je že minilo 1 teden pa se mi zdi, kot da je bilo le par dni nazajuser posted image
Morem še v MB po krvne izvide, še zdaj nisem šlauser posted image  Bom videla če mi bo jutri ratalo. Rabi moj G tele izvide, da se bo ravnal po njih v naslednji nosečnosti. Mislim, so pa res hecni tile zdravniki. Pokažem krvodajalsko izkaznico, da sem A skupina in rH +, ampak te še vseeno pošljejo da daš kri. A mislijo, da se vsake tolko krvna skupina menja???user posted image user posted image
Ah, punce, sem vas res pogrešala, mi je kar toplo pri srčku ko berem tele vaše poste, dobim občutek kot da sem jaz tudi noseča...Sem pa prav jezna, da ne bomo imeli aprilčka, pa tako sem si ga želela...
Urša

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 482
29.8.2012 9:34:08   
*lala*
zdravo punce!

eno vprašanje imam....a ima že katera težave s pritiskomuser posted image meni so se že zdaj začele te težave....user posted image moj največji je bil 150/90....drugače tam okrog 140/78...mi je G rekla če bo več kot 140/80 morem takoj nazaj....me bo dala na bolniško user posted image tega si res  ne želim...kako bi se iizognila visokemu pritisku...počivam kar se da,  moj je že izmučen ker ima stalno tamalo in zvečer samo v posteljo pade!!!
a je kakšna stvar da se ga malo zniža?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 483
29.8.2012 10:00:13   
Tippi
Pri user posted image bosta hitr notr user posted image
Je pa žalost še zelo frišna, tako da, počasi...vse ob svojem času. Glede krvi tud meni ni jasno, ampak nekako po zdravi kmečki logiki ne gre za ponovno preverjanje krvne skupine, ampak za druge stvari. po moje no. ker to bi bilo res trapasto, da bi ti kri vzeli samo zaradi krvne skupine, ko pa itak že veste katero maš.

Veš kolk so šele poletni otroc luštkani! user posted image user posted image Sam mene pogledaš, pa se stopiš. Sam cukr user posted image Če ni bil usojen aprilček bo pa poletni še več cukr. boš videla!user posted image

(odgovor članu *lala*)
Neposredna povezava do sporočila: 484
29.8.2012 10:06:25   
Anonimen
No, ker meni je rekel, da ga zanima krvna skupina pa sem si mislila ok, te že...user posted image  Eh, ziher še kaj drugega pogledajo. Kaj za toksoplazmozo se vidi zdaj na tej krvni sliki al je to treba posebi rečt?
Je rekel moj, Letos nisma šla na morje, drugo leto boma pa še manj, če bomo meli dojenčka hahahauser posted image  Bi že zato bil aprilček super, ker bi avgusta komot šli čofotatuser posted image  Mam pa julijskega bratca in sploh vem da so rakci ene super osebice in se že čist veselimuser posted image  No, jaz že tako govorim kot da bom oktobra že res zanosila.. Ne bi mela nič protiuser posted image
Glede ss sem že razčistila sama pri sebi, da je že moglo tako bit in vsekakor boljše zdaj, kot pa kasneje.. Tako da smo perajt za nove boje, samo da me v bolnici razveselijo z novico da nimam pregrade in da mi G da zeleno lučuser posted image
Urša

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 485
29.8.2012 12:26:00   
jeanitte
Pozdravljene punce od še ene aprilčice.

Po mojih izračunih bo najina sreča ugledala luč sveta "šele" na koncu aprila, ker sem imela zadnjo M 21. 7., tako da je vse še tako zelo sveže. V bistvu še kar ne morem verjet, da nama je končno ratalo, saj sva začela ustvarjati novo življenje julija 2010... Tako da večkrat na dan s solzami v očeh opazujem plusek, ki naznanja, da v meni raste najina mala biba.
Test sem pa naredla 21. 8., čeprav sem že prej nekako slutila. Ta datum sem si pa izbrala zato, ker sem imela lani na ta dan operacijo izvenmaternične nosečnosti in mi je bilo to kot simbolno dejanje. Ravno zato imam tudi prvi pregled (že) v ponedeljek, 3.9., kar komaj komaj čakam. Da mi še moj G potrrdi, kar sama vem - da je tokrat vse čudovito lepo in prav. user posted image
Na nuhalno bom pa tut šla, zagotovo.

V glavnem, zelo lepo pozdravljam vsako od vas in nam privoščim čudovito popotovanje ob večanju naših trebuščkov. user posted image

LP

... in vse najlepše že prihaja :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 486
29.8.2012 12:31:27   
oska
Lala,jaz mam povisan pritisk in me je takoj poslal k internistki.Mam v petek EKG in dobim napravo za 24 urno merjenje pritiska.Drugace priporocajo neslano dieto.Men je rekla internistka,da se bomo vv petek pogovoril.Ti bom poslala, ce bom kaj dobila.Cim vec pocivaj,..A doma mas tud tolk pritiska?Jaz si ga zdaj na 12 ur merim in ce bi blo dva dni zapored 140/90 moram takoj poklicat.Ursa, lepo da si se oglasila.Navijamo za oktober, moj prvi sin je bil "narjen"oktobra.Upam,da ste vse ok.Jaz sem malo utrujena po sluzbi,slabo mi pa ni vec tolk.lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 487
29.8.2012 12:53:19   
katrin***
urša...glavo pokonci in v nove boje. VEsela sem da si se oglasilauser posted image

nove aprilčice pozdravljene na čveku user posted image user posted image

Jaz sem sicer želela majčka/majčico 2013 pa se je takoj prijelo, tako da sem z aprilom vseeno zadovoljna...morda pa bo otroček zamujal in bo začetek maja, kaj pa vem kako se bo izteklo...samo želim si, da bi tokrat prišla do PDP-ja. Mi gremo drugo leto sigurno v avgustu na morje...že kar vidim kako bo veselo ko bomo 4-je kolovratili okoli user posted image user posted image  Naša madam je "narejena" januarja in bi morala biti oktobrka 2009 na koncu je bila pa septembrka.

Še mene danes nekaj tišči v želodcu, vendar je vseeno znosno...sem vedela da me bo teplo, če bom rekla, da nimam teh težav user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu oska)
Neposredna povezava do sporočila: 488
29.8.2012 17:42:09   
allstarka
Še ena aprilčica tukaj ;)

Prvi dan zadnje user posted image = 6.7.
trenutno = 7t 4d
PDP = 12.4.2013
starost = 26
kraj = Maribor
folna kislina = Tifol

1.pregled sem imela v ponedeljek: na žalost ni bilo moje G. Pregled je bil "brzinski". Najprej odvzem brisa, potem še vaginalni UZ. G je buljila v monitor, potem se je pa le spomnila, da lahko še meni pokaže. Pokazala mi je rumenjakov mehurček, gestacijsko vrečko. Pikica se je bolj slabo videla, a notri je. Slikice na žalost nisem dobila. Dobila sem tudi materinsko knjižico. Kri in urin sem dala včeraj. Imela sem še pregled pri tirologu (saj imam težave s ščitnico). Povišal mi je dozo Euthyroxa.

Naslednji UZ imam 28.9., kjer upam na eno lepo slikico. Naslednji pregled 1.10. Kak se bo vlekel en mesec :(

Počutje je super..kot da nebi bila noseča. Nobenih slabosti, jem normalno kot prej. Mogoče sem malo bolj utrujena in prsi so napihnjene in občutljive (zjutraj ko se vstanem, me najbolj bolijo).

Povedala sem samo svoji zelo dobri prijateljici (in še to komaj včeraj). Je jokala od sreče! Sma takoj letele v H&M in mi je kupila eno nosečniško majčko (katera bo aktualna po moje šele pozimi). Družini, sorodnikom in prijateljem bova povedala šele oktobra, ko bom imela v roki slikico in ko bojo najbolj rizični trije meseci mimo. Prav fajn se mi zdi bit tako skrivnostna :)

Sem pa danes izvedela, da dobimo še enega dojenčka v družini. Od strica punca rodi konec marca, tako da bo spomladi dvojno veselje pri hiši :D

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 489
29.8.2012 20:18:14   
Anonimen
Ful novih ... dobrodošle! ;)
Jaz imam pa jutri prvi pregled jej, grem po slikco! :)

Najprej služba, potem pijačka s kolegicami, potem pa ...

poročam jutri zvečer! ;)

papa,
Ana

(odgovor članu allstarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 490
29.8.2012 20:53:52   
allstarka
Na Facebooku je ustvarjena skupina APRILČEK 2013. Zaenkrat nas je 6 članic. Pridružite se nam!! Skupina je skrita in zaklenjena, zato vas je potrebno dodati. Napišite mi svoje nicke, da vas dodam ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 491
30.8.2012 6:59:38   
Tippi
Urša glede pregleda držim pesti. O kakšni pregradi ti to govoriš??? Itak, da je vse super! Včasih narava izbere svojo pot in sploh ni nujno, da je karkoli narobe. user posted image

Jeanitte čestitam za user posted image user posted image Prepričana sem, da tokrat bo vse ok! user posted image

oska jaz imam pa ravno nasproten problem. Nizek pritisk, ki naj bi bil ravno tako nevaren za nosečnice. a ti je kaj znano?

katrin raje bodi tiho ja hahahah user posted image jaz sem se tud šopirila, kako me slabosti počasi minevajo, zdej se mi pa zdi, da so na vrhuncu. bom raje kar tiho potrpela in upala, da bo res po treh mesecih bolje user posted image

allstarka čestitam tudi tebi. midve sva pa zelo blizu. zadnji dan 5.7., ampak jaz naj bi zdaj stopila v deveti teden in imam rok 8.4. No, to je zelo blizu user posted image In hvala za povabilo na FB, ampak me nekako ne prepriča. Mi tale forumček čist zadostuje. FB mam v druge namene user posted image

ana glej da prideš takoj poročat!!!! Še jaz sem na trnih! Ne nas pustit dolgo čakat user posted image

Pri meni prebava totalno zmešana. spuščam takšne golobčke, da je bolje da ni nikogar zraven, če pa že, z masko je ziher! user posted image Ima še katera probleme z vetrovi?

(odgovor članu allstarka)
Neposredna povezava do sporočila: 492
30.8.2012 7:11:50   
*lala*
urša vsi bomo držali zate pesti za oktobrauser posted image

tippi ja meni je tudi G rekla da ker imam visok pritisk je nevarno, in da tudi če imaš nizek pritisk je zelo nevarno....user posted image sploh v prvih 3 mesecih user posted image pravijo da če je pritisk nizek, pojej kak košček čokolade, ali kakšno skodelico kave več user posted image jst sm se vsemu temu moga odpovedatuser posted image no ja kava mi že tako smrdi, spijem jo za en požirek zjutraj pri možku, lih tolko da pridem čez dan user posted image glede čokolade je pa jojjjjjjj....sem velika oboževalka čokolad user posted image
glede prebave je pa moja tud čist zmešana user posted image zaprta sm do koncaaaaaaauser posted image ko pa me končnoooo prime pa me tako špika v levem spodnjem delu trebuha, da me hitro mineuser posted image sm si kupla zdej donat, bomo vidli če kaj pomagauser posted image

jst imam pa eno folno (ni tifol) in se mi zdi da mi lih ne nardi najbolje....včeraj sem bla kar taka čudna user posted image prej sem bla polna energije, včeraj se mi pa ni nič dalo user posted image

vsem novim nosečkam pa ČESTITKE za user posted image ....vedno več nas jeuser posted image jupiiiiiiiii

naročila sem se pa na nuhalno in jo imam 14.9 popoldne.....KOMAJ ČAKAMuser posted image    grem pa v Dravlje....sm bla že za taprvo in sem bla zeloooooo zadovoljna, vse razloži in je zelo prijazna. mala mi je med pregledem očitno počivala in je bila tako vztrajna in jo je poskušala zbudit da bom vsaj malo gibov vidla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 493
30.8.2012 7:21:17   
Tippi
lala tole s pritiskom je res groza no! Res je nosečnost eno samo garanje. Ampak bomo že preživeli. za zdrave otročke vse! user posted image Jaz sem tudi oboževalka čokolade, pa mi je ginekolog zaradi starosti rekel, naj se že v štartu pazim sladkarij, ker sem potencialna za nosečniški diabetes. Kavo pa zjutraj spijem, pa še tisto je bolj bela kava. Pa tudi sicer nisem glih kofetarica. Dve na dan, max!

Donat pa pomaga preverjeno! user posted image Jaz si kupim tiste pollitrske stekleničke, in recimo, da spijem 4 deci na dan. V tavelikih steklenicah mi prehitro shlapijo mehurčki, pol mi pa donat ni všeč user posted image No, pomaga, kar poskusi. Pa na ventilčkanje se pripravi user posted image Je pa sigurno bolje, kot da te muči zaprtost. Tistih par golobčkov bo dragi že preživel user posted image

Ja, folna je lahko tudi razlog za slabosti. Jaz sem imela kar nekaj težav z želodcem, dokler nisem začela jest tifola in je zdej ok.

glede nuhalne. V katerem tednu si lala? se mi zdi, da imaš kar hitro NS. Jaz šele 27. In do tja je res dolga. cel mesec!!! user posted image Sicer je vmes še en pregled, ampak jaz tako nestrpno čakam to nuhalno, da ni za povedat!

(odgovor članu *lala*)
Neposredna povezava do sporočila: 494
30.8.2012 7:39:29   
*lala*

nick, starost, lokacija, število doma, prvi pregled (PP), drugi pregled (DP), nuhalna svetlina (NS)

28.3.
Anonimna Ana, 32, 1 , PP: 30.8.

1.4.
Ejla, 2
*lala*, 23, Logatec, 1 , PP: 6.8. , DP: 27.9, NS: 14.9

2.4.
copi_87, PP: 22.8.
barbara_s, 1 , PP: 5.9.
pulha, 25,
3.4.

4.4.

struckaa
doberdan

5.4.
Mincaa
Nataša31, 30, Ljubljana, 2user posted image ,
1bebika, 1

6.4.
anonimen 2011, 27, 1user posted image ,NS: 25.9
7.4.

8.4.
*mavrica*, PP: 10.9.
Tippi, 39, 1 PP: 15.8., DP:12.9., DH: 7.9., NS: 27.9.

9.4.
Anonimna

10.4.

Ircomp, 1

11.4.
Nejkec, 2 , PP: 4.9.

12.4.
izalina, 26, 1 , PP: 5.9.

13.4.

14.4.
Sisy, 2 , PP: 31.8.
mateja5354, PP:17.9

15.4.
bilabong
ninchy, 1 , PP: 28.8

16.4.

17.4.
tijati, 1 , PP:11.9.

18.4.
Cherish, 28, 0 , PP: 4.9.

19.4.
oska, 31, okolica Domžal, 1
, PP: 23.8.

20.4.
Minka Tonka, 27, 1 , PP: 25.9.
Sisy

21.4.

22.4.

23.4.

24.4.
summer11, 31, 1 , PP:10.9.

25.4.
chatarinchy, 23, PP: 11.9

26.4.
PrincipesaD

27.4.

28.4.

29.4.

30.4.

x.4.
nadinne, 29, 1
PikicaStonoga
rožica5, PP: 29.8.
mijska
sarcy21
Anonimna 2011

Skupaj: 31

< Sporočilo je popravil *lala* -- 30.8.2012 7:40:24 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 495
30.8.2012 7:45:19   
*lala*
evo mal sem seznamček osvežila...nisem še dokončkala....bom zvečer se se seveda strinjateuser posted image upam da ne bo katera jezna...če ne pa povejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 496
30.8.2012 8:25:29   
Pulha
Dobro jutro vsem!
Waw, kako se polni seznamček, odlično :) Jst sm se tudi naročila na NS, datum sem dobila 17.9. Takrat bom na začetku 13.tedna. Ampak imam še par izpitou na faksu za počistit, tako da mi bo hitro minilo :) Je še katera študentka?

(odgovor članu *lala*)
Neposredna povezava do sporočila: 497
30.8.2012 8:36:00   
Tippi
lala super seznamček. user posted image Jaz bi mogoče edino črtala tiste zadeve, ki so že mimo. prvi pregled recimo. Če ne bo tega kar veliko in se potem kar malo izgubiš. kaj pa druge pravijo?

pulha res bo noro aprila v porodnišnicah! user posted image Jaz bom tudi zdaj bolj zaposlena in ne bom imela več toliko časa na to mislit, kako gredo dnevi do NS počasi.

študentka pa nisem. že zdavnaj ne več. user posted image

(odgovor članu Pulha)
Neposredna povezava do sporočila: 498
30.8.2012 8:37:11   
Anonimen
Pozdravljene,

se ena aprilčica, sem danes zjutraj delala test in naletela na user posted image . Skoraj ne morem verjet, ker se je pri prvi nosečnosti in zdaj prijelo v prvo...

prvi dan zadnje user posted image 23.07.2012
starost 31 let

Danes se naročim na prvi pregled, po pregledu pa sporočim PDP.

Doma že imamo enega navihanca starega 2 leti. Upam, da ta user posted image mine brez slabosti, pri prvem sem tri mesece bruhala in izgubila 6 kg... Ena omenja nizek pritisk. Jaz imam nizkega, vedno pod 100, tudi v prvi nosečnosti, pa ginekologinja ni nič komplicirala...

Pučutje pri meni je ttk tk, zaspana zelo, malo že čuti slabosti, vendar se še da preživet...

LP!

(odgovor članu *lala*)
  Neposredna povezava do sporočila: 499
30.8.2012 9:10:57   
Cherish
Pozdravljene vse nove user posted image Mene pa zanima sledeče, boste ve šle same na prvi pregled, ne? Jaz sem tudi nameravala tako, ker itak moj mož dela takrat. Kaj pa na nuhalno? Same ali oba?

Hvala za odgovore in lep sončen dan s čim manj slabosti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?