|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
30.8.2012 9:15:33   
Tippi
Nova anonimka čestitam!user posted image jaz imam nizek pritisk zelo! najnižjega 80/50. Me že zdaj zvija, ko samo pomislim na vse vrtoglavice in izgube zavesti.

cherish. na tale drugi pregled gre z mano hčera (mini ženskica, bo kmalu polnoletna user posted image ), na NS gre pa dragi. Itak. Smo si malo razdelili, da bomo vsi lahko gledali novega člana user posted image

(odgovor članu Cherish)
Neposredna povezava do sporočila: 501
30.8.2012 9:50:46   
Pulha
boste ve šle same na prvi pregled, ne?

Midva sva šla skupaj, ampak je moj čakal v čakalnici. Sem imela vaginalni ultrazvok, tako da je G rekel, naj raje zunaj počaka. Sem mu pa slikco pokazala :) Na NS greva skupaj,ja...upam, da mu bodo dovolili bit zraven :)

(odgovor članu Cherish)
Neposredna povezava do sporočila: 502
30.8.2012 9:53:38   
Anonimen
hvala!

Ja jaz ga mam pa med 80 in 90, pa se mi tud vrti.

Super si to naštudirala, moj bo že šel zraven na vse ultrazvoke, malček je pa še premali, tk ne ve še zakaj se gre. Ko ga pa vprašamo kaj bi on imel sestrico al brateca, pa reče sestrico :) bomo videli, midva oba po tihem navijava za fantka.

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 503
30.8.2012 10:07:50   
Tippi

boste ve šle same na prvi pregled, ne?

Midva sva šla skupaj, ampak je moj čakal v čakalnici. Sem imela vaginalni ultrazvok, tako da je G rekel, naj raje zunaj počaka. Sem mu pa slikco pokazala :) Na NS greva skupaj,ja...upam, da mu bodo dovolili bit zraven :)

Ja, na prvem sem bila res sama, ker je bil ful zgodaj. šest tednov, še to ne, pet pa še kakšen dan. in je res brezveze, ker se itak nič ne vidi. zdej naprej gremo pa vsi. si bomo mal razdelil user posted image

Jaz bi pa zdej fantka. user posted image Pač želeti si nekaj ni nič narobe. to so tiste sladke skrite željice. itak pa vsi vemo, da karkoli bo, bo super! zdravja naj bo, potem je VSE!user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 30.8.2012 10:08:56 >

(odgovor članu Pulha)
Neposredna povezava do sporočila: 504
30.8.2012 10:10:14   
Anonimen
Tippi, zelo močno upam, da tiste pregrade res ni in se je tokrat pač telo samo odločilo, ker nekaj ni bilo vredu.. V tem primeru smo oktobra že v polnem zagonuuser posted image
Joooj, danes imam UZ in me je kr malo strah..user posted image  Sem imela pa take super sanje, da sem rabla neki časa, ko sem se zbudila, ker mi ni blo jasno če je res ali neuser posted image  Se mi je sanjalo, da je G rekel, da je vse super poceljeno in da sploh ne rabiva nič več čakatuser posted image user posted image
Včeraj mi je po dolgem času slončkanje spet začelo zelooooo dišatuser posted image user posted image  Sma se komaj zadržala, bemtišuser posted image
Tako da proooosiiiiiim držat pesti danes ob 14:30, da bo vse okuser posted image
Urša

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 505
30.8.2012 10:12:45   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tippi, zelo močno upam, da tiste pregrade res ni in se je tokrat pač telo samo odločilo, ker nekaj ni bilo vredu.. V tem primeru smo oktobra že v polnem zagonuuser posted image
Joooj, danes imam UZ in me je kr malo strah..user posted image  Sem imela pa take super sanje, da sem rabla neki časa, ko sem se zbudila, ker mi ni blo jasno če je res ali neuser posted image  Se mi je sanjalo, da je G rekel, da je vse super poceljeno in da sploh ne rabiva nič več čakatuser posted image user posted image
Včeraj mi je po dolgem času slončkanje spet začelo zelooooo dišatuser posted image user posted image  Sma se komaj zadržala, bemtišuser posted image
Tako da proooosiiiiiim držat pesti danes ob 14:30, da bo vse okuser posted image
Urša

Urš vsak dan si v mislih!! user posted image stiskam pesti in glej da prideš TAKOJ sporočit!!user posted image meni tud user posted image diši. sploh takrat, ko me malo ščipka po spodnjem delu trebuha. user posted image Kot pred M. Takrat bi fuuuuuuuuul user posted image

Ma jaz grem stavit, da bo oktobra user posted image !!! taka pozitivka si, da sploh ne more biti drugače!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 506
30.8.2012 10:17:59   
Anonimen
Joooj, Tippi, kaj bi jaz brez tebeuser posted image user posted image user posted image  
No, meni slončkanje od zanositve pa do včeraj sploh ni dišalouser posted image  Včeraj pa buuuum, tresk, pafuser posted image user posted image
Se že v mislih pogovarjam s svojo M, da slučajno ne bi kje zatajila v septembru, ker drugače jih bo v oktobru slišalauser posted image user posted image  Sma že oba čist v tem, da bi rada spet zanoslauser posted image
Oooo, kako lepo, da gre hčerka poleguser posted image
Urša

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 507
30.8.2012 10:28:38   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Joooj, Tippi, kaj bi jaz brez tebeuser posted image user posted image user posted image  
No, meni slončkanje od zanositve pa do včeraj sploh ni dišalouser posted image  Včeraj pa buuuum, tresk, pafuser posted image user posted image
Se že v mislih pogovarjam s svojo M, da slučajno ne bi kje zatajila v septembru, ker drugače jih bo v oktobru slišalauser posted image user posted image  Sma že oba čist v tem, da bi rada spet zanoslauser posted image
Oooo, kako lepo, da gre hčerka poleguser posted image
Urša

In jaz brez tebeuser posted image . Prav neverjetno, kako sem se navezala nate v tem kratkem času. si pravi zaklad pozitivne energije, ne glede na to, kaj se ti je zgodilo. in ljudje, ki so pozitivni, in ne cuzajo moje pozitivne energije, so zame najboljši prijatelji. pa naj bo to tukaj v virtuali,ali v resničnem življenju.

A sta pikico, ki se ni izšla, tudi načrtovala? sej ne da je s tem kaj narobe, in pravijo da se to tud ne sprašuje, ampak upam, da veš kaj mislim. Ker, ko nekaj počneš načrtno, to čisto drugače poveže partnerja. res potem začutiš tisto v dobrem in slabem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 508
30.8.2012 10:48:54   
Anonimen
Ooooo, če pa tole ni lepo....user posted image user posted image user posted image
Sem namreč večna optimistka, tudi če kdaj pa kdaj malo padem, se vedno poberemuser posted image
Vbistvu sem opustila KT v maju in sva rekla kaj bo pa bo.. In ravno julija nisem pričakovala, da se bo prijelo, ker sva v celem mescu lih 2xuser posted image  In lih takrat se jeuser posted image  Je pa to bil prvi poskus z lubrikantom Pre-Seed, ki kao pomaga pri zanositvi s tem, da plavalčkom olajša pot. Prej sva uporabljala obične lubrikante in sploh nisem vedela, da uničujejo plavalčke.
In tudi zdaj oktobra bova to prakticirala pa bomo videliuser posted image  Juhej, komaj že čakamuser posted image user posted image
Urša

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 509
30.8.2012 11:29:22   
Tippi
Joj bosta tolk user posted image , da bodo dvojčki user posted image Potem bo moral pa možek razširt dovoz do bajte za širok voziček user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 510
30.8.2012 11:31:56   
chatarinchy
jaz bom tudi šla na prvi pregled z možem, saj ne vem ali jaz ali on bolj komaj čakava na datum pregledav user posted image , da greva skupaj sva se pa odločila, ker pri prejšnji (neuspeli) nosečnosti je bil sicer z mano v čakalnici a noter ni šel,niti nisva vprašala če lahko in nama je še sedaj žal da ni šel z mano, ko se je tako lepo srčkek slišal a je žal 2 dni po pregledu nehal biti in ni imel te priložnosti da bi ga slišal :(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 511
30.8.2012 11:40:37   
Tippi
žal mi je za vajino pikico user posted image Tokrat se bo izšlo. so mi vesolnje sile prišepnile user posted image user posted image

(odgovor članu chatarinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 512
30.8.2012 11:48:02   
chatarinchy
Tippi hvvaaalllaa :) naj se tvoje besede uresničijo - pa saj vem da se bodo, morajo! user posted image

vidim da je kar veliko novih nosečk na forumu, ne bom imenovala vsake posebej ampak vsem želim resnično lepo in zdravo nosečnost!! pa čim manj tistih zoprnih dni, ko nam divjajo hormončki :P

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 513
30.8.2012 11:51:45   
Tippi
bo, mora bit! Jaz navijam, zate, urško, zase in vse, ki si želimo sončkov!

o hormonih mi pa sploh ne govori. včeraj sem cmizdrila, na suh, lahko rečem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 514
30.8.2012 12:00:01   
chatarinchy
verjamm da bo tudi za Urško posijalo sonce, in to prav kmalu!!! user posted image - lahko bi si nadela ime pozitivka, ker je res malo oseb tako pozitivnih kot ona in prav je tako!!! user posted image

o jokanju pa cmizdenju pa čustivh... NORO!! js jokam za vsak drek, po domače povedan... user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 515
30.8.2012 12:09:41   
Anonimen
Joooj, punce, kako ste prijazne, zaj se bom pa jaz še tu zjokala.....user posted image
Bi vas enkrat prav rada spoznala v živouser posted image
Punčke moje želim vam, da vaše nosečnosti potekajo čiiiiiiisto brez težav in da jo brez težav pripeljete do koncauser posted image  Zdaj pa se morem it počasi porihtat, da bom čim lepša za G in da mi bo povedal čim lepšo novicouser posted image  Huh, diham, diiiihaaaam....user posted image
A se vam lahko še jaz pridružim na fb, čeprav nisem več aprilčicauser posted image
Urša

Neposredna povezava do sporočila: 516
30.8.2012 12:56:39   
chatarinchy
jaz na fb-ju te strani sploh ne dobim :(( bi se pa zelo rada pridružila in tudi mislim da bomo zate Urška vse vesele če se pridružiš :))
držim pesti za čimlepše novice danes pri gin!!! potem pa hitro v nove boje :)))) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 517
30.8.2012 12:59:27   
Tippi
A mi lahko nekaj razložite glede FB-ja. Če se pridružim skupini. Ali to moji prijatelji vidijo? Vidijo na mojem zidu, da sodelujem v tej skupini. Meni je že to odveč, da bi kdorkoli videl, da sem se pridružila skupini. Tako kot tisto, ko z nekom skleneš prijateljstvo, se vidi, da si sklenil prijateljstvo in lahko drugi tudi lajkajo. Je to isto?

Neposredna povezava do sporočila: 518
30.8.2012 13:06:09   
*lala*

nick, starost, lokacija, število doma, prvi pregled (PP), drugi pregled (DP), nuhalna svetlina (NS)

28.3.
Anonimna Ana, 32, 1 , PP: 30.8.

1.4.
Ejla, 2
*lala*, 23, Logatec, 1user posted image , DP: 27.9, NS: 14.9

2.4.
copi_87,
barbara_s, 1 , PP: 5.9.
pulha, 25, PP: ?, NS: 17.9
3.4.

4.4.

struckaa
doberdan

5.4.
Mincaa
Nataša31, 30, Ljubljana, 2 ,
1bebika, 1

6.4.
anonimen 2011, 27, 1 ,NS: 25.9
7.4.

8.4.
*mavrica*, PP: 10.9.
Tippi, 39, 1user posted image , DP:12.9., DH: 7.9., NS: 27.9.

9.4.
Anonimna

10.4.

Ircomp, 1

11.4.
Nejkec, 2 , PP: 4.9.

12.4.
izalina, 26, 1 , PP: 5.9.
allstarka, 26, Maribor,
13.4.

14.4.
Sisy, 2 user posted image
mateja5354, PP:17.9

15.4.
bilabong
ninchy, 1 user posted image

16.4.

17.4.
tijati, 1 , PP:11.9.

18.4.
Cherish, 28, 0 , PP: 4.9.

19.4.
oska, 31, okolica Domžal, 1user posted image

20.4.
Minka Tonka, 27, 1user posted image , PP: 25.9.
Sisy

21.4.

22.4.

23.4.

24.4.
summer11, 31, 1user posted image , PP:10.9.

25.4.
chatarinchy, 23, PP: 11.9

26.4.
PrincipesaD

27.4.

28.4.

29.4.

30.4.

x.4.
nadinne, 29, 1 user posted image
PikicaStonoga
rožica5,
mijska
sarcy21
Anonimna 2011
jeanitte, PP: 3.9.
anonimen, 31, 1user posted image
pramski, 23, PP:?
sarcy, 27, Ljubljana 2user posted image , PP:3.9.,
nadinne
katrin***, 1user posted image , PP: 25.9

Skupaj: 43

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 519
30.8.2012 13:07:50   
*lala*
evo...zdej pa mislim da smo vse....dejte me mal popravt če sm katero spustla...oz, če katerega podatka ni notriuser posted image pa ostale če želite lahko še povete ostale podatke

tippi....sem črtala, res bo bolj preglednouser posted image

cherish na prvi pregled sem šla sama...na NS gre pa tud dragi z mano in hčerkicauser posted image user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 520
30.8.2012 15:34:36   
chatarinchy
*lalla* zame se lahko vneseš mesto Kranj, ostalo je pa itak napisano :) zelo lepo si ureedila :)) pohvale!

tippy mislim da se na fb vidi (tudi mene to moti) vendar se da takoj ko se pridružit zbrisat tisto objavo na tvojem zidu in ne bo nihče nič videl :)) samo jaz žal skupine na fb še kar nisem našla :(((

(odgovor članu *lala*)
Neposredna povezava do sporočila: 521
30.8.2012 15:43:22   
*lala*
chatarinchy......jst sm v tej skupini pa se ne vidi nobenih objav....drugače pa ja imaš opcijo da to prekriješ če se bojišuser posted image (obkljukaš da ne želiš obvestil o tej strani)user posted image skupina se imenuje APRILČEK 2013 (je z veliko napisano)user posted image če pa ne najdete, pa mi na ZS pošljite ime in priimek, pa obvestim administratorko skupine pa vas dodauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 522
30.8.2012 16:51:48   
Anonimen
Evo, živa in zdrava, tako kot tudi moja maternica, jeeeejuser posted image user posted image user posted image  Vse so lepo sčistili, ni videt nobene ranice in je vse bp, kot je rekeluser posted image  Sem pa pri mojem G naročena spet 12.9., da se zmenimo za naprejuser posted image  JAz pa bom kar jutri poklicala v ptujsko bolnico, da vprašam kakšne so kaj čakalne vrste glede tega pregleda za pregrado.. Me je danes tale stric malo potolažil, je rekel: '' Veste, to je kot da se na cesti voziš z avtom in se nekdo zaleti vate. A to pomeni, da se nikoli več ne boš peljala za avtom?'' user posted image  Sem kar pomirjena in itak že vem, da tele pregrade jaz ziher nimamuser posted image user posted image
Urša

(odgovor članu *lala*)
  Neposredna povezava do sporočila: 523
30.8.2012 17:09:16   
Tippi
No urša, zdej mi boš mogoče verjela, da mam veze tam gor in da če rečem, da bo vse ok, potem bo vse ok! user posted image user posted image In če rečem, da bo oktober vajin mesec, potem bo vajin mesec. Druge možnosti ni user posted image

Bova 12.9. skupaj na pregledu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 524
30.8.2012 17:11:15   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: chatarinchy

*lalla* zame se lahko vneseš mesto Kranj, ostalo je pa itak napisano :) zelo lepo si ureedila :)) pohvale!

tippy mislim da se na fb vidi (tudi mene to moti) vendar se da takoj ko se pridružit zbrisat tisto objavo na tvojem zidu in ne bo nihče nič videl :)) samo jaz žal skupine na fb še kar nisem našla :(((

Ma ja. RAvno zato jaz ne bi. Nastavitve pa ne bom spreminjala, imam dve levi roki za te zadeve, sem komaj nastavila da je tako kot je. Če bom kaj bezala, se mi bo vse sesulo (se mi je že parkrat), in potem nikakor nisem znala nazaj nastavitve v prvotno obliko dat. Tako da žal, jaz bom kar tukaj, vam pa vseeno želim lepo debatkanje na fb user posted image sem pa tja se pa tudi sem pridite malo pokazat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?