|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
27.8.2012 7:35:08   
Tippi
Ojla nosečke!
Pa je vikend mimo. Joj je šlo hitro! user posted image Komaj čakam naslednjega. Sej sam še pet dni user posted image

Epiduralna Hvala za vse informacije. Saj veliko sem že vedela, no, pa je drugače če izveš iz prve roke. Da epiduralna podaljša porod sem vedela, ampak glede na to, da sem v prvo bila v bolečinah 11 ur, in da sem imela komaj kaj moči, ko je šlo zares, bo epiduralna prava zame. sem se že kar odločila. zdaj moram samo še najt varianto, da jo bom ziher dobila user posted image

slabosti se mi zdi da malenkost popuščajo. Ne bom prehitro govorila, ker potem se vrnejo v vsej svoji lepoti. user posted image

minka tonka Teodor odpade, Timotej je tudi meni všeč, Krištof pa na pol. Mislim, da mojemu ne bi bil user posted image In sem spet samo pri Timoteju. Sebastjan mi je še všeč, pa mogoče Benedik.

katrin čestitam!!! user posted image v katerem tednu si? do konec septembra, ko imam tudi jaz NS, se bo res še vleklo. Upam, da nama hitro mine user posted image

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 451
27.8.2012 7:53:45   
Tippi

Pa pojdi v Postojno.  Men je bilo super. Ponoči ti otročka odpeljejo da se naspiš. Gužve ni take.Osebje super. Sobe ful prijetne. Pa epiduralna sevedauser posted image

kako pa to zgleda, da grem iz ljubljane v postojno? glede na to, da imam stalno prebivališče v ljubljani. A bi se morala tam najavit, ali ko se bo nakazovalo, da se je porod začel, me dragi kar tja odpelje user posted image Mogoče butasto vprašanje, ampak s tem res nimam izkušenj. Porodnišnico torej lahko vsaka porodnica kar sama izbere. Tudi če je iz nevem kje. Ok, razumem, da je nekje na poti, in te porod preseneti, potem te pač sprejmejo povsod, ampak da bi šla pa kar tako iz čistega mira, te nič ne gledajo postrani, ali pa te drugače obravnavajo?

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 452
27.8.2012 8:56:25   
katrin***
Tippi...hvala! user posted image  Mislim da sem sedaj v 6.tednu...zadnjo M sem imela 19.7 pa potem O nekje med 2. in 5.8 ko se je prijelo user posted image   Ko sem bila v prvo noseča sem imela prvi pregled že okoli 8.tedna sedaj pa šele v 10. tednu prvič naročajo...očitno je potem hitro še NS. Vse bom imela na kupu...preglede, hčerkin prvi obisk zobarja, poroka,.... saj se mi bo še zmešalo user posted image

Vikend je pa itak prehitro minil in spet na delovnem mestu.

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 453
27.8.2012 9:32:37   
Tippi
Mogoče je pa bolje, da si naročena kasneje, da se ne sekiraš, če se ne bo videlo srčka itd. V desetem tednu se bo pa že vse videlo in ti bo prihranjeno tisto živciranje user posted image

Res imaš veliko na kupu, ampak boš sfolgala! Pri meni je tako, da več ko imam obveznosti, lažje jih odkljukam eno za drugo. Manj jih je, bolj jih prestavljam in si govorim, bom že. user posted image Ok, poroka glih ni za prestavljat, ampak mislim tako na splošno. Bolj ko je človek zaposlen, bolj z lahkoto jih urejaš. Eno samo pa potem prestavljaš v nedogled.

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 454
27.8.2012 10:21:07   
katrin***
Ja, je točno tako, da ko imam več obveznosti gre vse tika taka pa še doma vse popucam in porihtam, ko pa nimam pa vse samo prekladam gor in dol. Da o tem koliko cunj me čaka že več kot 2 dni ne biuser posted image

pregled...mislim da so ravno zaradi tega ker se ali ni nič videlo, ali kaj podobnega prestavili na kasnejši teden, ker mi je sestra po tel. rekla da so to uvedli lani, kar je v končni fazi čisto o.k....samo malo dolgo bom čakala...vmes gre G še na dopust in ravno takrat pride ko bo 10.tednov tko da se mi glih vse poštima.

Katero folno pa ve jemljete? Jaz sem pričela z Elevitom pa sem imela tako hudo pospešeno prebavo, da je bilo za crknit....sem hotla Centrum MAterna (v prvi sem imela te) pa jih ne delajo več potem sem vzela pa Fidivit Mami in je o.k sedaj...končnouser posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 455
27.8.2012 11:06:57   
rožica5
Oj! Za mano je pa en grozen vikend. Očitno je naš mali iz vrtca prinesel nek trebušni virus, on je bruhal v noči iz čet. na pet., na srečo samo 2x, jaz pa sem kozlala iz sob. na ned. Grozno! Ko nimaš več materiala pa se še vseeno daviš, včeraj je nato sledilo ležanje v trdo, danes pa se moram sestaviti, da grem jutri v službo. Očitno se mora moja vsaka nosečnost pričet s trebušnim virusom, tudi že v prvo je bilo tko :) Pa sej bo. Upam samo, da je z otročičkom vse o.k.
Sama se pa vsebolj nagibam k porodu z ultivo. Se pa moram še ful pozanimat :) Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 456
27.8.2012 11:24:19   
Tippi

Katero folno pa ve jemljete? Jaz sem pričela z Elevitom pa sem imela tako hudo pospešeno prebavo, da je bilo za crknit....sem hotla Centrum MAterna (v prvi sem imela te) pa jih ne delajo več potem sem vzela pa Fidivit Mami in je o.k sedaj...končnouser posted image

Jaz imam Tifol. Vse mogoče sem že poskusila, pa mi je bilo po vseh slabo. Tifol mi pa odgovarja. Čeprav sem ga zdej že tretjič pozabila vzeti. user posted image Bom pa razmislila o kakšni drugi folni kislini z vitamini, po preteku treh mesecev. Nekako računam tudi na to, da bo slabost popustila in bom kakšno drugo folno z vitaminčki, lažje prenašala. Bomo videli. Malo bom eksperimentirala.

Neposredna povezava do sporočila: 457
27.8.2012 11:34:17   
mateja5354
pozdravljene
aprilčic pa nas je že veliko. user posted image jaz naj bi imela 14.4. datum. na prvi ginekološki pregled še čakam. imela ga bom 17.9.user posted image
imam celodnevne slabosti, kak dan je malo bolje popoldan, so pa dnevi ko sem tako slaba da bi samo počivala. tudi apetita nimam nobenega, kar nič mi ne paše jest. user posted image drugače pa sem takoo veselauser posted image .
lepo se mejte user posted image user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 458
27.8.2012 11:36:05   
Pulha
Hej hej.

Sem se še jaz pridružila forumu. Sem prvič user posted image , stara 25 let. Sedaj sem v 9.tednu, prvi pregled sem imela prejšnji teden. Se je že lepo videlo, kako utripa srček, juhuuu :) PDP pa imam 2.4.
Na pregledu nisem dobila prav veliko informacij, zato me zanima, če mi lahko ve pomagate. In sicer, katera hrana ni priporočljiva v nosečnosti (npr. surova jajca), kako je s kopanjem v toplicah...?

Čestitke tudi vsem drugim nosečkam :)

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 459
27.8.2012 11:49:09   
Tippi
Pozravljene nove nosečke srečke. Čestitam! user posted image user posted image

Mateja naj te potolažim, čeprav vem, da je bolj slaba tolažba, amapk nas je kar nekaj s celodnevnimi slabostmi tukaj, pa nekako zguramo. Pridruži se v debati okrog slabosti, mogoče ti bo lažje user posted image Jaz sem bila več tednov samo na sadju, no, šele zdaj sem začela uživat še kakšno drugo hrano. Pa še tisto bolj na silo, kot da bi mi res pasala. Upajmo, da nas mine po treh mesecih user posted image

Pulha če maš neomejen dostop do interneta in če te ne omejuje služba, ali pa kaj desetega, si vzemi čas in pobrskaj po RR, ogromno napisanega je, glede prehrane nosečnice. Jaz bom načeloma jedla vse kar mi bo zadišalo. Morsko hrano samo frišno, ne zmrznjeno, drugega mesa pa itak tud pred nosečnostjo nisem jedla. Pazim, da je vsa zelenjava in sadje dobro oprano, sploh zelenjava iz vrta, surova jajca so mi pa itak bljek. Tako da načeloma bom (ko mi ne bo več slabo) oziroma jem vse, razen napisanega.

Za toplice je pa tako. Če si zelo podrvržena infekcijam, se jih izogibaj. To vsaka posameznica ve še preden je nosečka, kako ji toplice odgovarjajo. Če pa nimaš teh problemov, pa kar! Ne vidim razlogov da ne bi. Jaz bom zagotovo šla plavat, ko bodo trije meseci za mano. Ne v toplice, ampak na progo, ker sem to počela že prej (tekmovalno).

(odgovor članu Pulha)
Neposredna povezava do sporočila: 460
27.8.2012 11:49:37   
katrin***
IZVIRNO SPOROČILO: Pulha

Hej hej.

Sem se še jaz pridružila forumu. Sem prvič user posted image , stara 25 let. Sedaj sem v 9.tednu, prvi pregled sem imela prejšnji teden. Se je že lepo videlo, kako utripa srček, juhuuu :) PDP pa imam 2.4.
Na pregledu nisem dobila prav veliko informacij, zato me zanima, če mi lahko ve pomagate. In sicer, katera hrana ni priporočljiva v nosečnosti (npr. surova jajca), kako je s kopanjem v toplicah...?

Čestitke tudi vsem drugim nosečkam :)

Izogibaj se domači majonezi, sladoledu na kepice (šiptar), dobro operi vso zelenjavo in sadje, surovem mesu, suhim mesninam, jajca lahko če so dobro pečena (dani tiste sluzi) in sveža, tatarcu, ala tatarskim omakam ipd.  Uglavnem dobro kuhana in pečena hrana bo zihr o.k. Kopanje v toplicah je riskantno zaradi vnetij ki jih lahko stakneš, samo jaz sem vseeno šla 1x in je blo o.k. Drugače toplice niso bav bav če je čista voda in izvajajo npr. plavanje za nosečnice ipd. ker bolj pogosteje čistijo vodo, nekaj drugega so toplice, kjer ni ravno čista voda...savnanje v prvem tromesečju odpade potem v mejah normale če že.

Malo poguglaj Pušenjaka, je ravno o teh temah veliko govoril. Pravi da je ravno plavanje optimalna vadba za nosečnico in otročička seveda. user posted image

(odgovor članu Pulha)
Neposredna povezava do sporočila: 461
27.8.2012 12:07:44   
chatarinchy
evo, se vam malo javljam po lepo preživetem vikendu :) sva šla z mojim na eno poroko, pa je blo prav lepo, sem se malo zamotila in čas je hitreje minil... še malo do 11.9 ko imam prvi pregled... :) hihi

katrin*** mi2 pa imava potem dokaj blizu datum poroda, če se ne motim... :) moja zadnja m. 20.7. user posted image

počutje je pa super, še kar hiperaktivna, skos bi samo nekaj delala in pospravljala ... ne morem biti pri miru user posted image user posted image

glede hrane v nosečnosti pa se ne obremenjujem preveč, jem več ali manj vse, malo bolj edino pazim da je hrana dobro oprana.

folno kislino jemljem v tabletkah elevit - ker ne jem zelenjave, je fajn da dobim vase veliko vitaminov in baje so v elevit-u vsi potrebni vitamini, ki naj bi jih rabila, pred nosečnostjo sem pa jemala prav tako tablete s folno kislini femibilon, ki imajo ravno tako veliko vitaminov, je pa res da so oboje nekoliko dražje!

še malo pa grem v toplice.. komaj čakam :)) vem da se ne bom smela preveč namakati, ampak se že veselim počitka in to, da malo zamenjam okolje, pa še čas bo hitreje minil user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 462
27.8.2012 12:21:38   
mateja5354
Tippi, hvala za tolažbo. user posted image
ja meni trenutno gre za jest le kako sadje, pa še to v zelo majhnih količinah. user posted image
kuhat nemorem saj mi ob vonju hrane obrača in mi gre na bruhanje.
smrdijo mi tudi vsi deodoranti... user posted image

jaz sem prvič user posted image .
a je mogoče katera od tukaj iz okolice Cerknice? saj sem se preselila iz primorske in tukaj ne poznam skoraj nobenga. malo druže pa ne škodi, ane? user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mateja5354 -- 27.8.2012 12:29:11 >

(odgovor članu chatarinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 463
27.8.2012 12:36:49   
chatarinchy
mateja 5354 žal nisem iz okolice cerknice, sem pa tudi jaz iz primorske preseljena, le da sem na gorenjskem...
a je mogoče kakšna iz kranja ali okolice tukaj??

(odgovor članu mateja5354)
Neposredna povezava do sporočila: 464
27.8.2012 21:26:50   
doberdan
Ultiva in EA v LJ: http://forum.bucibuci.com/index.php?/topic/111-ljubljanska-porodnisnica/
Pa še podrobne info: http://vizita.si/zdravnik/?qst_id=47238

Tippi, lahko greš v katerokoli porodnišnico v Sloveniji, nobeden te ne bo spraševal, zakaj in kako. Mislim samo, da moraš imeti napotnico od G za celotno Slovenijo in ne recimo samo za LJ.

In kako sem jaz? user posted image Slabosti ponehujejo, utrujena sem pa vedno bolj. Aja, sem ugotovila, če se kej pregresim pri hrani, mi je takoj slabo, če pa zdravo jem sem pa ok. Hm, zanimivo ane. Ampak kr gre, no. Jaz jem izmenoma elevit in tifol, ker se mi zdi, da zdaj ko je veliko sadja in zelenjave ne rabim vsak dan mega doze vitaminov. To bom potem za zimo.

Me veseli, da se nabiramo. Pa komaj čakam pregled drug teden, ker zdaj je pa res skrajni čas. Polnih 9 tednov naj bi bilo. Se malo .......

(odgovor članu chatarinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 465
28.8.2012 8:02:19   
Tippi
Doberdan hvala za odgovore. Ma tale ultiva me je odbila (stranski učinki slabost). jim imam že zdejle dovolj user posted image Še kar navijam za epiduralno, čeprav ma tud ta lahko stranski učinek oziroma zaplet, apmpak je minimalen. Bomo videli. Na koncu je itak vedno tako, da se zgodi, kot se mora zgoditi user posted image

Mene je slabost malenkost popustila. Ampak ne vem, ali je to samo prehodno, ali se bo vsak čas vrnila. Upam da ne!! Ne rabim kar naprej nekaj žvečit, da mi ne bi bilo slabo, tako da to je že dober znak. Se mi je pa šele sedaj (9 teden) pojavil kovinski okus v ustih, ki ga tako radi opisujejo kot prvi znak nosečnosti user posted image

Končno so malček temperature padle. Jaz biti tako veseeeelaaa! user posted image

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 466
28.8.2012 8:37:52   
Cherish
Tudi jaz se nekako nagibam k epiduralni. Bom šla najverjetneje v Mursko Soboto, mi je najbližje, pa epiduralna naj bi bila stalno mogoča.
Meni pa je včeraj prvič bilo slabo in to tako, da nisem cel dan skoraj nič jedla. Pa vonji, ti me res motijo, kar obrača se mi, nisem pa hvala bogu nič bruhala, le prebavne motnje imam. Pri meni je vedno tako, ali sem zaprta ali pa obratno, le redko je normalno user posted image Je pa ena dobra stran in sicer to, da nisem več napihnjena, tako da v službi še noben ne sumi.
Midva sva ta vikend povedala staršema in bilo so neznansko navdušeni! Me že mama in tašča izmenoma kličeta, če kaj rabim, da mi skuhata ali kaj drugega user posted image
Komaj čakam drugi torek, ko imam pregled! Zdaj se mi tako dnevi vlečejo, pa vam? Ko nekaj čakaš, je vse daljše, ne?

Lp

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 467
28.8.2012 8:55:55   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Cherish

Tudi jaz se nekako nagibam k epiduralni. Bom šla najverjetneje v Mursko Soboto, mi je najbližje, pa epiduralna naj bi bila stalno mogoča.
Meni pa je včeraj prvič bilo slabo in to tako, da nisem cel dan skoraj nič jedla. Pa vonji, ti me res motijo, kar obrača se mi, nisem pa hvala bogu nič bruhala, le prebavne motnje imam. Pri meni je vedno tako, ali sem zaprta ali pa obratno, le redko je normalno user posted image Je pa ena dobra stran in sicer to, da nisem več napihnjena, tako da v službi še noben ne sumi.
Midva sva ta vikend povedala staršema in bilo so neznansko navdušeni! Me že mama in tašča izmenoma kličeta, če kaj rabim, da mi skuhata ali kaj drugega user posted image
Komaj čakam drugi torek, ko imam pregled! Zdaj se mi tako dnevi vlečejo, pa vam? Ko nekaj čakaš, je vse daljše, ne?

Lp

Mene je napihnjenost tudi malenkost minila. Ampak ravno ko me bo čisto minila, se bo pa že tapravi trebušček poznal, tako da lahko rečem, da se mi nosečnost pozna od prvega dne naprej user posted image

Meni se tudi grozno vleče. Tisti prvi pregledi so bili čisto na začetku, tako da zdaj res komaj čakam, da se bo videlo kaj več. do 12. je še zeloooooooooo daleč user posted image

(odgovor članu Cherish)
Neposredna povezava do sporočila: 468
28.8.2012 9:07:27   
Pulha
Tippi in katrin, hvala za odgovor :)

Jooj, mene tudi napihnjenost muči. Sicer sedaj nekoliko manj, pred 14imi dnevi sem pa res izgledala kot prava nosečka :) Slabosti so pa čedalje hujše. Če kdo samo omeni kaj neprijetnega, mi že obrača :(
Staršem in bratu sva povedala, sta bila moja dva tako navdušena, da sta kar jokala :)
Na prvem pregledu mi je zdravnik na ultrazvoku potrdil nosečnost in je zaenkrat vse tako kot mora biti, 18.9. grem pa še na pregled krvi in vode. Materinske knjižice tudi še nism dobila, jo bom na naslednjem pregledu.
Sedaj se moram naročiti še na nuhalno. A ve greste?

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 469
28.8.2012 9:17:23   
Tippi

Sedaj se moram naročiti še na nuhalno. A ve greste?

Moja tašča je tud jokala, potem je pa še mene potegnilo, sem pa še jaz user posted image

Na NS grem jaz samoplačniško. Čeprav mi po 37 pripada brezplačno tako NS kot AC, samo se moram odločit ali za eno ali drugo. In sem se odločila da NS plačam (itak, ker je ceneje), AC pa na napotnico. Mam pa NS konec septembra. Ti boš šla?

< Sporočilo je popravil Tippi -- 28.8.2012 9:18:29 >

(odgovor članu Pulha)
Neposredna povezava do sporočila: 470
28.8.2012 11:28:24   
katrin***
Hej čvekice,

midva še nisva povedala staršem...bova povedala ali po prvem pregledu ali po NS, ki bo verjetno ravno pred poroko ali pa tisti teden po....samo po moje bova vsaj bližnjim povedala po prvem pregledu, ker vsaj jaz ne bom zdržala (moja zlata mami itak verjetno že kaj sumi user posted image )....joj, a veste kje je šele 25.9 user posted image user posted image user posted image   takrat bom imela vse baje...od pregleda, krvi, vode, .....

slabosti....bom lepo tiho, ker nimam ničesar razen kronične nenaspanosti in utrujenosti zvečer user posted image

Sem včeraj šla gledat slike ko sem slikala trebuščka pri prvi pa me je skoraj kap, ker mi je od poroda (no CR) ostal trebušček tolikšen kot sem ga imela pri prvi v 15.tednu user posted image   Pa sem se takrat sekirala, da sem debela user posted image user posted image  

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 471
28.8.2012 12:14:59   
Cherish
Jaz mislim, da je dobro iti na nuhalno. Edino rezultatzi so tudi včasih dvomljivi, a ne? Moji dve kolegici sta šli, pri eni so hitro ugotovili napako pri meritvi, druga je potem šla skozi še več preiskav, da so komaj ugotovili, da je z otrokom vse v redu. Saj če ugotovijo, da je vse ok, se nimaš kaj sekirat. Tako da držim pesti, da bomo vse dobro opravile ta pregled user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 472
28.8.2012 12:20:12   
Tippi
Katrin jaz bom tudi imela pregled krvi in vode in vse ostalo šele 12.9. ko bom že v desetem tednu. takrat upam, da dobim tud materinsko user posted image

cherish točno to. glede na to, da preiskava ni škodljiva niti rizkantna za plodek, ne vem zakaj ne bi šla čisto vsaka nosečka, ne glede na to koliko je stara. Pa tud NS ni več tolk draga kot je bila včasih.

(odgovor članu Cherish)
Neposredna povezava do sporočila: 473
28.8.2012 12:54:47   
katrin***
NS...jaz sigurno grem. Pri sestrični so namerili večjo verjetnost za sindrom in je potem šla še na biopsijo horionskih resic, da so končno potrdili da je vse o.k z otročkom. Je rekla da je bila živčna vojna, ampak sedaj pa vsaj 100% ve katerega spola je user posted image

tippi...ja, ti si veliko pred mano. Sicer sem vas pa malo spremljala na prejšnjem forumu. Ma kako se ene punce ne vdajo kljub xxx-tim poskusom. Ko sem vas tam začela brati sem bila izredno, izjemno srečna, da nama je že 2x uspelo v prvo. Res svaka čast vsem user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 474
28.8.2012 13:42:44   
Anonimen
Ah, kr nimam časa ... v službi norišnica, doma dost dela, skoz se nekej lovim, komaj kaj časa za počitek, kaj šele za forum :(
Slabosti so malo pojenjale, manj mi je slabo, vendar več bruham ... danes zjutraj sem bila že v avtu, sem se že hotla odpeljat, pa sem mogla nazaj na wc bruhat :(
Pri meni NIHČE ne sumi, pozna se mi ne, delam vse, tud tiste mogoče malo bolj "rizične stvari" sem počela, ki jih marsikatera ne bi, ker enostavno ne bova nikomur povedala do NS. Sicer pa nisem bolna, dobro sem se počutila, sem pa vedela, kako kaj počet, da zavarujem sebe ins vojo pikico ...Ko bom res iz najhujšega in bodo prvi trije meseci za mano ...tako sva nardila v prvo, tako bova naredila zdaj ...
Je pa res, da bo potem presenečenje toliko večje, ker enega dojenčka v družini že pričakujemo, ker sta povedala takoj ko sta zagledala plusek, ne vem sicer, kdaj ima rok, samo ko je ona povedala, sem jaz bila že v enem 6. tednu, torej bom jaz prej rodila, pa še nihče ne ve, res bo smešno ;)

Šibam zdej, imam ene nujne stvari danes za narest, pa me čas priganja, se še beremo ;)
Papa,
Ana

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?