|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
24.8.2012 13:55:39   
Tippi
čeprav sem si zabičala, da več k 10 kg ne sme it gor :)

user posted image user posted image To sem tudi jaz sklenila, ko sem zagledala plusek! user posted image Ampak že zdej sem kot žoga, imam filing da sem se ful zredila, čeprav nič ne jem. Verjetno vsa ta napihnjenost in negibanje zarad slabosti, mi dajo občutek, da sem kot slon user posted image Upam, da bom kmalu fajn nosečka, brez slabosti, in z normalno težo (ampak tolažit se pa znam, a ne?)user posted image

z akupunkturo nimam izkušenj. jaz bi najraje EA, če bo na razpolago. upam da ja. A se moraš to prej naročit? kolk prej? a je treba plačat? ma katera kakšne info glede EA?

< Sporočilo je popravil Tippi -- 24.8.2012 13:58:38 >

(odgovor članu rožica5)
Neposredna povezava do sporočila: 426
24.8.2012 14:18:37   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Nadine na isti dan imava PDP user posted image Jaz pa materinske še nimam user posted image Verjetno jo bom dobila na naslednjem pregledu, ki je še zelooooooooooooooo daleč (12.9.) Cajt se kar nikamor ne premakne in zaradi teh vsakodnevnih slabosti nimam nobenega pravega veselja do nosečnost user posted image Komaj čakam, da me bo slabost minila (upam, da me bo), da bom lahko potem zares uživala v nosečnosti. Pa še to, da nisem še povedala v službi, me tud malo mori, ampak čakam na NS, da bo vse ok, in potem najavim.

men je kr lažje ko berem da nisem edina....prov razumem te...ne morš uživat v nosečnosti in z nasmejanim obrazom okol hodit če maš pa skos tist cmok na konc grla....jst sem tut čist boga..prov na živce mi gre ta občutek....pa je bilo pri tamalih isto...pa se kr ne navadišuser posted image

Sploh ne govorte, jaz zadnje dni še na forumu nism bla, ker sem tok gotova! :(((
še vendo me mučijo celodnevne slabosti, službo oddelam z muko in slabostjo v želodcu, ko pridem domov, me najprej čaka postla, pol je pa kljub pomoči možeka treba vseen kej doma tud narest ...
v prvi nosečnosti morm rečt, da sem bruhala, pa je blo 100x lažje!!! res sem se fajn počutila, samo da je blo tahujše za mano ...tako da upam na še cca 2-3 tedne, pol bi pa že bil čas, da se začne magično obdobje ... ker tud meni tal enosečnost ne diđi in ne morem uživat v njej ... :(7
Ana

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 427
24.8.2012 14:19:51   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rožica5

Oj! Čist sm pozabila, kako grozno nikakav si, ko si noseč. Jaz sem res ko ena cunja. Moj dopust se pa počasi izteka in po eni strani se veselim, da grem nazaj, ker upam, da se bom v službi tako zamotila, da bom mal pozabila na slabosti, če bo pa še slabš, bo pa kriza. Ah ja. Ampak sam da bo z detecem vse o.k. in bo. Nestrpno že čakam sredo in prvi pregled! Mi pa začuda zaenkrat nič sladkega ne paše, jedla bi samo kruh in kakšno salamo. Že vidim, da se bojo spet kilce nabrala, čeprav sem si zabičala, da več k 10 kg ne sme it gor :) Me pa nekaj zanima. Ali ima mogoče katera izkušnje z akopunkturo v nosečnosti in potem lažjim porodom? Sama sem namreč našega prvega otročiča tako doooolgo in grozljivo težko rojevala, na koncu je bla tud že totalna panika, ker mu je grozljivo padel pulz, pa vakum ... da bom tokrat razmislila in se pozanimala o vseh možnih lajšanjih bolečin in možnostih hitrejšega poroda. Že sedaj se bojim, da bom na koncu totalno napsihirana zarad poroda. Držite se!

MOja svakinja je tole prakticirala ... na Štajerskem in je pohvalila ...
bi tud jaz si kaj umislila, da ne bi bla 8 ur v porodni :(
Je kje v LJ al okolici akupunktura, kaj veš?
Ana

(odgovor članu rožica5)
  Neposredna povezava do sporočila: 428
24.8.2012 14:20:41   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: 1bebika

user posted image user posted image Končno gremo na dopust in upam, da bo res popoln odklop od moje službe in ko pridemo nazaj, me končno čaka prvi pregled.
Uživajteuser posted image

Kaj ste izbrali? Kaj sočnega z letalom? Želela si v Grčijo ... :)
Ana

(odgovor članu 1bebika)
  Neposredna povezava do sporočila: 429
24.8.2012 14:21:50   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: chatarinchy

žđareče nosečnice reklam - hehehe user posted image user posted image user posted image prav imaš :)
čeprav (trkam na les!) meni res ni hudega... upam da bo tako ostalo, samo ta bolečina v trebuhu zjutraj k se zbudim me skrbi - a se res to nobeni ne dogaja??

meni, dokler ne grem kaka user posted image user posted image
ma če je samo zjutraj je sigurno samo to, da te zvija odraz ali zaprtosti ali širjenja maternice ...
Ana

(odgovor članu chatarinchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 430
24.8.2012 14:23:23   
Anonimen

user posted image user posted image To sem tudi jaz sklenila, ko sem zagledala plusek! user posted image Ampak že zdej sem kot žoga, imam filing da sem se ful zredila, čeprav nič ne jem. Verjetno vsa ta napihnjenost in negibanje zarad slabosti, mi dajo občutek, da sem kot slon user posted image Upam, da bom kmalu fajn nosečka, brez slabosti, in z normalno težo (ampak tolažit se pa znam, a ne?)user posted image

z akupunkturo nimam izkušenj. jaz bi najraje EA, če bo na razpolago. upam da ja. A se moraš to prej naročit? kolk prej? a je treba plačat? ma katera kakšne info glede EA?

EA? Jaz še to ne vem, kaj je ...
sem hotle a v prvo NARAVNI POROD brez vsega in sem se namatrala ... zdej sem si prmeislila ;) povej VSE o lajanju boličin med porodom ;)user posted image
Ana

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 431
24.8.2012 14:28:08   
Tippi
epiduralna user posted image Gledam včas tv tiste porode, vsako minuto eno rojstvo, na TLC in skoraj vedno prakticirajo epiduralno. Sej jo tud pri nas, ampak ne vem kakšen je postopek, ziher bolj zakompliciran kot v tujini, ko jo dajo praktično vsaki. Pa ne vem, a je zastonj al je treba plačat. Se moraš predhodno naročit. Tole se bom morala še pozanimat. Jaz sem se v prvo res preveč namatrala, ampak takrat ko sem rodila epiduralne sploh ni bilo, oziroma je bila, samo za "tabogate" user posted image . Tiste bučke od maske, do protibolečinske inekcije v žilo, to je vse bolj blažev žegn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 432
24.8.2012 14:30:56   
Anonimen
Hej!
Sem ravno ugotovila, da že nekaj dni nisem vzela folne kisline ... ma jaz komej živim!!! user posted image Še zase ne morem poskrbet, kaj šele za ostale ..user posted image

Pa brala semv čerej en članek, da bezga NI za nosečnice, jaz pa samo ta sok lahko pijem, ker vode trenutno NE prebavljam ... JOJ NO! :((((user posted image
Ana

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 433
24.8.2012 14:36:49   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hej!
Sem ravno ugotovila, da že nekaj dni nisem vzela folne kisline ... ma jaz komej živim!!! user posted image Še zase ne morem poskrbet, kaj šele za ostale ..user posted image

Pa brala semv čerej en članek, da bezga NI za nosečnice, jaz pa samo ta sok lahko pijem, ker vode trenutno NE prebavljam ... JOJ NO! :((((user posted image
Ana

Ma ne sekiraj se! Če kolikor toliko poješ še kaj druge zelene zelenjave, ni panike za folno. Je pač samo dodatek. Jaz sem jo pozabila predvčerajšnjim in včeraj, sem jo danes takoj zjutraj vzela, čeprav mi je po folni še bolj slabo in jo vzamem predno grem spat. V prvi nosečnosti te folne kisline sploh ni bilo na tržišču in je jaz sploh nisem jemala! Za bezeg pa prvič slišim, da ni kul za nosečke. Ja pa začni zdej s čim drugim. Cedevita mogoče?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 434
24.8.2012 15:45:27   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hej!

Ana

Ma ne sekiraj se! Če kolikor toliko poješ še kaj druge zelene zelenjave, ni panike za folno. Je pač samo dodatek. Jaz sem jo pozabila predvčerajšnjim in včeraj, sem jo danes takoj zjutraj vzela, čeprav mi je po folni še bolj slabo in jo vzamem predno grem spat. V prvi nosečnosti te folne kisline sploh ni bilo na tržišču in je jaz sploh nisem jemala! Za bezeg pa prvič slišim, da ni kul za nosečke. Ja pa začni zdej s čim drugim. Cedevita mogoče?

Cedevta usper ideja, thanks! :)
Bom pa prešaltala na domač labočnik in na metin sirup (je narejen čisto enako kot šabesa, samo da je iz mete, ne iz bezge)

Aja, članek sem pa brala tukej, dam sem danes še vedno pila ... :)

http://www.ringaraja.net/clanek/bezeg--ni-za-nosecnice_5533.html
http://www.bibaleze.si/clanek/starsi/bezeg-ni-za-dojece-mame-in-nosecnice.html
Ana

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 435
24.8.2012 15:46:32   
Anonimen

epiduralna user posted image Gledam včas tv tiste porode, vsako minuto eno rojstvo, na TLC in skoraj vedno prakticirajo epiduralno. Sej jo tud pri nas, ampak ne vem kakšen je postopek, ziher bolj zakompliciran kot v tujini, ko jo dajo praktično vsaki. Pa ne vem, a je zastonj al je treba plačat. Se moraš predhodno naročit. Tole se bom morala še pozanimat. Jaz sem se v prvo res preveč namatrala, ampak takrat ko sem rodila epiduralne sploh ni bilo, oziroma je bila, samo za "tabogate" user posted image . Tiste bučke od maske, do protibolečinske inekcije v žilo, to je vse bolj blažev žegn

Kolikor vem, je epiduralno najtećje dobit v LJ! Kdo bi si mislil, ker nimajo dovolj anastezistov in če je kakšen takrt, ko greš rodit, jo lahko dobiš, drugače ne ...
Ana

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 436
24.8.2012 17:19:31   
*lala*
EPIDURALNA jst se pri prvem porodu nisem odločila zanjo, tudi zdej se ne bom user posted image vedno sem si želela naravno, ampak tudi mene skrbi da bi se matrala 8 ur ali več user posted image pri prvem sem imela srečo ve bilo vse skupaj od začetka do konca le 3 ure in 20 minutuser posted image res hitrouser posted image

FOLNA ana ne sekiraj se zaradi folne, to je le dodatek kot pravi Tippi...v prvi nosečnosti sem jo tud jst jemala vsake toliko, zdej je še začela nisem user posted image

chatarinchy jst tud dokler zjutri ne grem na wc sm napihnjena....ker sem zelooo zaprtauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 437
24.8.2012 21:25:25   
doberdan
Punce, to z bezgovim sokom se tudi jaz zasledila. Pisalo je, da lahko povzroči splav brez vsakega argumenta. Alkaloidi.. kr neki, a potem tudi čaja ne smemo pa sadja itd. In to v bezgovem soku, ki si ga itak razredčis z vodo. Ne me hecat. user posted image Sem prebrala vse sorte člankov in tudi odgovor zdravnikov, ki tega ne potrjujejo, tako da brez panike.

Za epiduralno vem, da je bila v LJ zastonj, vendar samo če ni guzve, ker sicer ni dovolj anestezistov in ti je ne dajo. Vam pa definitivno toplo priporočam ultivo, ker to je pa res d best stvar. V rokah imaš daljinc, ki ga ob vsakem popadku pritisneš in res res olajša bolečine. čeprav jaz bom tokrat kar brez vsega poskusila ker računam da bo hitreje kot v prvo. Tako naj bi bilo pravilo.

No, jaz kljub temu računam, da bom sijoča nosečka, ker v prvo je bilo super, samo naj mine to prvo obdobje pa bo. Lep vikend vsem, naj vas dragi razvajajo. user posted image

(odgovor članu *lala*)
Neposredna povezava do sporočila: 438
24.8.2012 22:03:39   
minka tonka

IZVIRNO SPOROČILO: Cherish

Glede hrane sem tudi jaz čisto zmešana, enkrat sladko, spet slano itd. Napihnjenost pa me tudi muči, ene hlače me že tiščijo, pa sem komaj v sedmem tednu! Kaj pa glede prebave, ima še katera težave z zaprtostjo? Jaz sem že itak bolj nagnjena k temu, zdaj pa so se stvari še poslabšale...

Včeraj sem veselo novico povedala moji sestri in bila je presrečna! Zdaj se tudi meni vedno bolj dozdeva, da je vse res user posted image

Lep sončen dan!

o ja, zaprtost. že v prvi nosečnosti sem mela probleme in zdj ni nič drgač. pa niiiič ne pomaga ...

I dont care about distance, I just care about you.

(odgovor članu Cherish)
Neposredna povezava do sporočila: 439
24.8.2012 22:05:43   
minka tonka

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Nadine na isti dan imava PDP user posted image Jaz pa materinske še nimam user posted image Verjetno jo bom dobila na naslednjem pregledu, ki je še zelooooooooooooooo daleč (12.9.) Cajt se kar nikamor ne premakne in zaradi teh vsakodnevnih slabosti nimam nobenega pravega veselja do nosečnost user posted image Komaj čakam, da me bo slabost minila (upam, da me bo), da bom lahko potem zares uživala v nosečnosti. Pa še to, da nisem še povedala v službi, me tud malo mori, ampak čakam na NS, da bo vse ok, in potem najavim.

men je kr lažje ko berem da nisem edina....prov razumem te...ne morš uživat v nosečnosti in z nasmejanim obrazom okol hodit če maš pa skos tist cmok na konc grla....jst sem tut čist boga..prov na živce mi gre ta občutek....pa je bilo pri tamalih isto...pa se kr ne navadišuser posted image

kot, da bi sebe brala. čist isto... upam, da nas slabosti kmalu minejo in bomo polno uživale v nosečnosti.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 440
24.8.2012 22:46:47   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: doberdan

Punce, to z bezgovim sokom se tudi jaz zasledila. Pisalo je, da lahko povzroči splav brez vsakega argumenta. Alkaloidi.. kr neki, a potem tudi čaja ne smemo pa sadja itd. In to v bezgovem soku, ki si ga itak razredčis z vodo. Ne me hecat. user posted image Sem prebrala vse sorte člankov in tudi odgovor zdravnikov, ki tega ne potrjujejo, tako da brez panike.

priporočam user posted image

Sej jaz sem brala, da so te alkaloidi v steblu, sok in laj je pa iz scetov ma jaz še kr kdaj spijem, k mi paše ;)
Ana
Grem ajat ... nočko

(odgovor članu doberdan)
  Neposredna povezava do sporočila: 441
25.8.2012 8:09:31   
Sisy

. Jaz sem imela EA,obakrat.V Postojni.Sem jo placala,muslim ja je oki 170 eur ne bom.pa trdila Prej moras na predavanje.Narocit se ni treba, v Postojni je na voljo 24 ur na dan.Edino porod upocasni....Pri meni je kr trajalo.Razmisljam tokrat o ultivi,....ce je glede t

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 442
25.8.2012 8:16:55   
Tippi
Jaz se pa vedno bolj nagibam k epiduralni. Moram se še bolj natančno pozanimat. Če je v ljubljani tako težko dobit, bi pa najraje šla kam drugam rodit. Sicer upam, da bo tokrat lažje, ampak je vmes tolikoooo let, da mam občutek, da bo kot prvič. prvič je bilo pa težko. Enajst ur žive groze user posted image Se mi zdi, da je maternica v dveh desetletjih čist pozabila kako to gre user posted image user posted image

Obleke so ta hip moj največji problem. Kako skrit in hkrati se počutit udobno. Same ozke cunjice mam in mi je vse premajhno. Kupovat za en mesec široke cunje, samo zato, da skrijem, se mi zdi pa trapasto.

Počutje bljek! user posted image V službi komaj oddelam 8 ur. Dopoldanska zaspanost me popoldne že mine, zvečer sem pa tako utrujena, da komaj zaspim. Pri hrani počasi napredujem. Poudarek na počasi user posted image

Imena Bolj ko iščem primerno ime za fantka, bolj sem v temi user posted image Nič mi ni všeč, razen par izjem. In zdaj naj bodo njemu grda, smo pa tam user posted image Dajte malo predlagat kakšna izvirna imena za fantka. Po možnosti daljša. več kot šest črk.

Zdaj pa zaslužen vikend. Upam, da bom kolikor toliko uredu, da bom lahko predvsem jutri uživala v padcu temperature user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 443
25.8.2012 8:43:46   
Sisy
Pa pojdi v Postojno.  Men je bilo super. Ponoči ti otročka odpeljejo da se naspiš. Gužve ni take.Osebje super. Sobe ful prijetne. Pa epiduralna sevedauser posted image

Ampak kljub epiduralni je treba vedet da še vedno boli. Ker moraš bit dovolj odprta da jo dobiš (jaz sem jo dobila po 8 urah popadkov), iztis pa itak. Vmes kake dve urce je pa superuser posted image

Jaz pa celo noč nisem spala...oz. po obrokih. Slabosti so me udarile, na hard,ponoči,po dnevi....Pa šele začelo se jeuser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 444
25.8.2012 9:47:51   
1bebika
Hej babnce:)
Ana, ne gremo v Grčijo, ma zaradi drugih razlogov, ne mene, morem bit tko, da lahko priletim domov vsak čas.user posted image
Kr se EA tiče, sem jaz v prvo pogumno rekla, ne če jih je toliko preživelo, bom tudi jaz. Po 10 urah v porodni, po svojih popadkih, ki so me izmučili, odpirala sem se pa res slabo, sem se po nasvetu babice odločla za EA in sem zadovljna da sem se. Potem sem lepo štiri ure preživela v miru, z mojim sva celo prepevala razne komade in ko je bilo treba iztisnit sem bila lepo spočita, da je šel dečko od prve ven. No, res je bil majhen, ampak vseeno.user posted image . Tako, da tokrat sploh ne bom oklevala. Kolikor bom zdržala sama potem pa EA. Aja, v Postojni, ki je itak meni najbližja porodnišnica.
In ja, kot je rekla Sisy itak moraš bit odprt se mi zdi že 5 cm, da jo dajo, tako da je treba kar nekaj tega predihat. Pri 8 cm pa ponavadi rečejo, da nima smisla, ker je že vse narejenouser posted image
Spim bolje samo utrujena sem še veeedno.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 445
25.8.2012 11:04:08   
*lala*
hejjjj punce user posted image že katera komaj čaka jutrijšnjo ohladitevuser posted image upam da res pride...bo pasalo malouser posted image

počutje je super....slabosti so minileuser posted image redno moram jest, pa jih niuser posted image če pa ne jem, pa čutim slabosti, drugače sem pa ratala polna energije. samo pospravljala bi, pa z malo hodive na sprehode...glavno stalno sem v pogonuuser posted image

imena midva pa že imava ime, za punčko in fantka user posted image

porodnišnica itakkkkk POSTOJNA....tud meni najbljižja user posted image v prvo sem bla res zadovoljna...ni jih blo za prehvalt sploh pa dr. likar....the bestuser posted image
1 babika iz kje pa si ker ti je postojna najbljižja

(odgovor članu 1bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 446
25.8.2012 12:55:52   
1bebika

IZVIRNO SPOROČILO: *lala*

hejjjj punce user posted image že katera komaj čaka jutrijšnjo ohladitevuser posted image upam da res pride...bo pasalo malouser posted image

počutje je super....slabosti so minileuser posted image redno moram jest, pa jih niuser posted image če pa ne jem, pa čutim slabosti, drugače sem pa ratala polna energije. samo pospravljala bi, pa z malo hodive na sprehode...glavno stalno sem v pogonuuser posted image

imena midva pa že imava ime, za punčko in fantka user posted image

porodnišnica itakkkkk POSTOJNA....tud meni najbljižja user posted image v prvo sem bla res zadovoljna...ni jih blo za prehvalt sploh pa dr. likar....the bestuser posted image
1 babika iz kje pa si ker ti je postojna najbljižja

*lala*, z ilirskobistrišekga
dr. Likar je pa itak car! To je človek, ki ima (poleg najuuser posted image seveda) največ zaslug za našegauser posted image . Če ne bi on pogruntal kaj je bilo narobe z mojo maternico, mogoče še danes ne bi imela otrok:)

(odgovor članu *lala*)
Neposredna povezava do sporočila: 447
25.8.2012 13:36:25   
katrin***
Pozdravljene punce,

še ena aprilčica se vam javlja, če me sprejmete user posted image   Za naju bo to 2. otroček imava že skoraj 3-letno malo navihano madam....test sem delala prejšnjo soboto in je bil user posted image /user posted image ...prvi pregled imam ŠELE 25.9 tako da se bom res načakala. Drugače pa mislim da bo rok poroda začetek maja in ne konec aprila kot mi je programček izračunal...glede na to, kdaj sva ga/jo naredila bi moral biti začetek maja. Upam, da ne bo tako kot prvič, ko se je madam morala urgentno roditi 1 mesec prej s CR.

slabosti...jih niti nimam, tudi v prvo kot da nisem noseča...edino spala bi celo popoldne user posted image  pa žal ne gre. Pri hrani nimam težav, niti z zaprtjem...tako da se nič ne pritožujem in bom lepo tiho user posted image user posted image

Že v prvo sem hotela roditi naravno brez vsega pa žal ni šlo tako da upam, da bo sedaj le po moje...bo pa seveda LJ P najbližja (tudi v prvo sem bila tam in moram pohvalit vso osebje ker so res lepo skrbeli za naju).

Lep vikend

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu 1bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 448
25.8.2012 17:29:26   
minka tonka

Jaz se pa vedno bolj nagibam k epiduralni. Moram se še bolj natančno pozanimat. Če je v ljubljani tako težko dobit, bi pa najraje šla kam drugam rodit. Sicer upam, da bo tokrat lažje, ampak je vmes tolikoooo let, da mam občutek, da bo kot prvič. prvič je bilo pa težko. Enajst ur žive groze user posted image Se mi zdi, da je maternica v dveh desetletjih čist pozabila kako to gre user posted image user posted image
Jaz v prvo nisem mela epiduralne in mislim, da je tudi sedaj ne bom imela. Je blo naporno, ampak sem nekako skeptična do EA.

Obleke so ta hip moj največji problem. Kako skrit in hkrati se počutit udobno. Same ozke cunjice mam in mi je vse premajhno. Kupovat za en mesec široke cunje, samo zato, da skrijem, se mi zdi pa trapasto.
Zaenkrat še ni opazit razlike, tk da s cunjami nimam problemov.

Počutje bljek! user posted image V službi komaj oddelam 8 ur. Dopoldanska zaspanost me popoldne že mine, zvečer sem pa tako utrujena, da komaj zaspim. Pri hrani počasi napredujem. Poudarek na počasi user posted image
Počutje tudi pri meni ni mogoče opisati drgač kot bljeeeek... Danes sem malo sama, lenuharim, možaka sta mi pustila frej popoldne ... na kavču :)

Imena Bolj ko iščem primerno ime za fantka, bolj sem v temi user posted image Nič mi ni všeč, razen par izjem. In zdaj naj bodo njemu grda, smo pa tam user posted image Dajte malo predlagat kakšna izvirna imena za fantka. Po možnosti daljša. več kot šest črk.
Teodor, Timotej, Krištof?

Zdaj pa zaslužen vikend. Upam, da bom kolikor toliko uredu, da bom lahko predvsem jutri uživala v padcu temperature user posted image user posted image

Hlaaaaaaad :). Komej čakam!!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 449
26.8.2012 10:56:58   
nejkec
Epiduralna: moja izkušnja v Po je bila res super. Nisem načrtovala EA in tudi nisem bila na predavanju. Babica mi jo je po 5 urah predlagala, ker porod ni napredoval in sem se vidno tresla od utrujenosti. Mož je moral podpisati neke papirje, da razume tveganje ipd jaz sem se zraven jezila nanj naj že podpiše (on je prav počas bral:)) No in ko sem dobila sem čutila še en popadek potem pa nič. Vključno z iztisom. Naslednji dan me je malo bolelo pri mestu vboda to je bilo pa to.

Kaj je že Ultiva?

(odgovor članu minka tonka)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?